Sve o rukometu izdvojena tema

poruka: 610
|
čitano: 172.136
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Sve o rukometu

Danci su dobili ali jos uvik nemaju PECAT!!!!!!!

Pioneer :D
17 godina
Re: Sve o rukometu

sjajna danska, svaka cast na pobjedi

mi? mi smo bili jadni i zalosni. kaze goluza idemo najtezi zdrijeb. eto ti sad na. di je balic? mi nemamo srednjeg vanjskoj u zamjeni jedino duvnjak. covik pod temperaturom igra bolje od cile reprezentacije. di je losert? jednog jedinog golmana smo dovelu, ovi drugi ne zna ni on sta tu radi. neki tamo xy ljudi su pozvani u reprezentaciju koji su izvucni iz naftalina, umjesto da smo dosli sa najjacom momcadi, pa sta, izgubili, izgubili. kakvi su to sportasi koji se ''potrose'' u roku naglo, bilo mentalno (ne bi da su maloumni), bilo fizicki. 

cini mi se da je nama bio glavni cilj dobit francuze, a za ostalo koga briga

KATASTROFA

gospodin goluza neka se pokupi sto prije, a ostali treneri da bojkotiraju klupu reprezentacije dok je gobac u rukometu

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 23:14 (Obi Wan).
15 godina

Napokon je neko pokazao Hrvatima. Bas mi je drago da su Danci pobjedili.

Jos kad vidim kako se novinari prije utakmice blamiraju i govore kako je Hrvatska bolja i da bolje igra Skandinavski rukomet nego Danci. 

Pobjeda mi je jos draza.

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
17 godina
x18x05x kaže...

Jos kad vidim kako se novinari prije utakmice blamiraju i govore kako je Hrvatska bolja i da bolje igra Skandinavski rukomet nego Danci. 

Pobjeda mi je jos draza.

sta al si ti danac?

17 godina
odjavljen
Obi Wan kaže...
x18x05x kaže...

Pobjeda mi je jos draza.

sta al si ti danac?

ma nije,on je slovenac{#}

15 godina
Obi Wan kaže...
x18x05x kaže...

Pobjeda mi je jos draza.

sta al si ti danac?

Ne. Al sam jako dugo zivio tamo pa mi je vise u srcu nego neka druga repka.

15 godina
Sve o rukometu

Ja se još valjam od smijeha. 

Tak im treba njihovo busanje.

I bronca za naše susjede.

17 godina
x18x05x kaže...
Obi Wan kaže...
x18x05x kaže...

Pobjeda mi je jos draza.

sta al si ti danac?

Ne. Al sam jako dugo zivio tamo pa mi je vise u srcu nego neka druga repka.

posteno. doduse tesko da je nama netko pokazao zbog nase nekvalitete. mi imamo kvalitetu samo smo zrtve lose politike gobca i goluze. 

15 godina

Istina je to sto kazes. Debelo krme je kao Mamic.

Al morate priznat da je Danska danas bila bolja. 

Hrvati su igrali koliko su im Danci dozvolili.

Po meni Balić jako fali Hrvatskoj, jako.

16 godina
protjeran
Sve o rukometu

Da, treba nas malo spustiti na zemlju. Nismo toliko dobri koliko to novine i Goluža pokazuje.

Ja ne mogu vjerovat da mi u drugom poluvremenu nismo imali niti jednu čistu akciju za gol nego sve s 9 metara pa što uđe uđe.

A complex man drawn off of simplicity.
14 godina
neaktivan
i7 extreme kaže...

Danci su dobili ali jos uvik nemaju PECAT!!!!!!!

jes ti izgorija il šta!?

Som la gent blaugrana
15 godina
neaktivan
Sve o rukometu

Ma odkako je Metličić otišao, mi nemamo pravog desnog vanjskog. Onaj Kopljar jednu utakmicu odigra kao bog i onda 5 tekmi kita.

Današnja igra je bila 0 naspram one protiv francuzića. Vjerojatno je i umor u pitanju ali to nam ne može biti izgovor.

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
17 godina
x18x05x kaže...

pa rekao sam ja u prvom postu. svaka cast dancima, igrali su super. to bi bila ogromna glupost reci da nisu.

sto se tice balica, pa dovoljno je reci samo ovo: da covjeku koji nikad nije cuo za rukomet damo da bude izbornik balic bi sigurno, ma 100% bio prvi igrac kojeg bi ta osoba pozvala. toliko o tome.

15 godina
Obi Wan kaže...
x18x05x kaže...

pa rekao sam ja u prvom postu. svaka cast dancima, igrali su super. to bi bila ogromna glupost reci da nisu.

sto se tice balica, pa dovoljno je reci samo ovo: da covjeku koji nikad nije cuo za rukomet damo da bude izbornik balic bi sigurno, ma 100% bio prvi igrac kojeg bi ta osoba pozvala. toliko o tome.

Definitivno bi bolje odradio posao od Goluze.

Hrvatska bi igrala moderniji rukomet.

15 godina
Sve o rukometu

To je to. Naš klasičan završetak ovog natjecanja. Ne bi mi bili Hrvati... Kako me ovaj rukomet iznervira, nijedan sport me toliko ne izblamira. Kažem više ga neću gledat pa ga opet gledam.

Jad i bijeda, početak utakmice njihove face, pokisli, jadni, umorni. Goluža nije čovjek za velike utakmice. Psihički, fizički totalno nepripremljeni. Ono protiv Francuza je samo momčadski karakter nas doveo do toga rezultata, a ne Goluža, a tek njegov pristup ovoj utakmici je sasvim nelogičan. Bez vanjskih igrača nemože se igrat rukomet, e sad bi dobro došao jedan odmorni vanjski pa makar to bio Balić, itekako. Meni je još Marić bio najbolji na utakmici, lol, a gdje je bio Vori???. Ovako loši Danci su nas pobijedili, da kažem loši jer su igrali na 50%, a mi na 10%. Mogli smo ih toliko puta stići, ali kad god smo imali šansu, sve je propalo(Danci se izmašali tko nitko mogli smo preći u + koliko napada nismo iskoristili). Što jest jest, Danci su bili bolji, ali to prvenstveno mislim na bolju organizaciju i spremnost zahvaljujući izvanrednom Wilbecku.

A ovo medijsko napuhivanje, molim HRS da cijelu reprezantaciju ubuduće odvoji od ovih naših medija koje smatram itekako krivcima ovom našem lošem rezultatu(sve do finala ih odvojiti; dok ih nisu dirali sve je bilo ok). Biti među prve 3 reprezentacije je ok, ali igrama smo zaslužili biti 1. Iskreno ova sad bronca ne bi bila ništa posebno nego još jedna potvrda koliko smo nespremni za ovo prvenstvo što je nažalost posljedica ozljeda, bolesti, bolova, a to je naša boljka.

I još jedanput vrijedi ono u rukometu, citiram što je rekao Dušebajev prije par dana: ''Momčad čiji igrači doguraju do završnice bez ozljeda trebala bi biti pobjednik.''

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 23:38 (fighterZu).
17 godina
x18x05x kaže...

ovo ti nije trebalo. mi itekako igramo moderan rukomet. ako to ne vidis ili ne znas e tu ti ne mogu pomoc

15 godina
Sve o rukometu
Može netko reći zašto Vori nije igrao cijelu utakmicu? zašto je Čupić ušao u igru 10 minuta prije kraja kad je sve bilo gotovo, a ostatak utakmice proveo na klupi? naš najbolji strijelac, čovjek bez kojega kontru ne možemo odigrati...
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
Obi Wan kaže...
x18x05x kaže...

ovo ti nije trebalo. mi itekako igramo moderan rukomet. ako to ne vidis ili ne znas e tu ti ne mogu pomoc

Tebi je ovo danas bilo moderno? Po meni nigdje veze sa vezom.

15 godina
antimadridista kaže...
Može netko reći zašto Vori nije igrao cijelu utakmicu? zašto je Čupić ušao u igru 10 minuta prije kraja kad je sve bilo gotovo, a ostatak utakmice proveo na klupi? naš najbolji strijelac, čovjek bez kojega kontru ne možemo odigrati...

Čupić je bio toliko izmoren, vidlilo se to po njemu, za Vorija nisam siguran(mislim da je mrko pogledao Golužu nakon utakmice).Krila su nam podbacila, ali opet je to zbog vanjskih igrača koji su igrali presporo da bi se otvorila šansa na krilu. Sve ono u čemu smo bili najbolji na ova posljednja 3 natjecanja se okrenulo protiv nas u finalu. Nešto ne funkcionira i to Goluža mora priznati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 23:42 (fighterZu).
17 godina
x18x05x kaže...
Obi Wan kaže...
x18x05x kaže...

Tebi je ovo danas bilo moderno? Po meni nigdje veze sa vezom.

ne mozes suditi stil igre po jednoj utakmici. to je naprosto glupa izjava.

14 godina
neaktivan
Sve o rukometu

više cijenim rukometaše od nogometaša,kojima je uspjeh odigrati 0:1 protiv španjolaca

očekivana pobjeda danaca.kao što sam prije napisao,presudila je širina i kvaliteta danske klupe.naši su se doslovno potrošili protiv francuza

16 godina

Mislim uvijek ti se desi loša večer ili ti sreća okrene leđa ili dođeš na sto puta raspoloženijeg protivnika ili što već... Izgubili - izgubili, ništa strašno. Ali vrhunac izjave - "Oni ocjeđeni ko limuni, onaj pod temperaturom, oni ozljeđeni, a ona dvojica na klupi su mi premlada da oni rješe polufinale."

A hebote Isus, a oni koji su sposobni rješeiti polufinale, njih si na tribinama ostavio...

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
hitmanovich kaže...

više cijenim rukometaše od nogometaša,kojima je uspjeh odigrati 0:1 protiv španjolaca

očekivana pobjeda danaca.kao što sam prije napisao,presudila je širina i kvaliteta danske klupe.naši su se doslovno potrošili protiv francuza

sto je zalosno buduci da je goluza pozvaco 4 tukca iz zagreba koji su u ovoj utakmici grijali klupu.

14 godina
Sve o rukometu

Svaki put kad izgubimo odmah je raspad sistema, odmah nitko ne valja, kraj svijeta. Ne znam da li je igdje toliki pritisak na sportaše. Ej pa ušli smo u polufinale svjetskog prvenstva, zadnjih 10 i više godina smo uvijek u samom vrhu. Ali ne, ili zlato ili ništa. Pa marš onda i mediji i svi koji tako razmišljaju.

17 godina
Hexfire kaže...

Svaki put kad izgubimo odmah je raspad sistema, odmah nitko ne valja, kraj svijeta. Ne znam da li je igdje toliki pritisak na sportaše. Ej pa ušli smo u polufinale svjetskog prvenstva, zadnjih 10 i više godina smo uvijek u samom vrhu. Ali ne, ili zlato ili ništa. Pa marš onda i mediji i svi koji tako razmišljaju.

nismo mi gvineja bisao pa smo prvi put u rukometu. mi uvijek moramo bit favoriti jer imamo takve igrace koji mogu to ispuniti. da je klupa mala ajde, ok. ali u ovom slucaju nije. balic, valcic, metlicic, sulic, dzomba, svi oni mogu igrat, samo su ih oterali.

15 godina
Hexfire kaže...

Nitko ne osporava to da smo zadnjih 10 godina u vrhu rukometa, ali mi smo realno kroz cijeli turnir bili najbolja momčad. No ponekad odluke stožera koje se ponavljaju iz godine u godinu, idu nama na štetu, a ako se to ne promjeni na tome ćemo i ostati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 23:53 (fighterZu).
14 godina
Sve o rukometu

Ovako, igra je bila loša, zašto ?

Mislim da nismo bili onako nabrijani kao protiv Francuske dok su Danci bili nabrijani na nas zbog poraza koji smo im nanijeli u Londonu. Mislim da bi se trebalo djelomično kriviti i trenera jer ih nije dobro pripremio mentalno, a najavljivao je kako ćemo ovu utakmciu odigrati najbolje do sad.

Uglavnom njihova obrana nas je ubila, ali ubila. Stvarno su bili agresivni i Duvnjak i Bičanić nisu mogli prolaziti kako su to radili na prijašnjim utakmicama, a Kopljar se, guess what, zas*ao ponovno i opalio mizeran broj šuteva za svoju minutažu. Ostala su nam krila koja su poznata po kontrama, a kontri je bilo jako malo, jer ovo ipak nije ni Alžir ni Egipat ni Australija da se Čupić kur*i sa brojem golova koji mu se lijepo namjeste. Malo smo pretjerali s tim Čupićem kad smo počeli pričati kako je najbolje krilo... Pa čovjek zna zabijati samo iz kontri. Dobar je primjer Danac na lijevom krilu, lik je zabio 8 golova u jednom poluvremenu i koliko se sjećam niti jedan iz kontre od tih osam. To je pravo krilo. Uglavnom, dosta nam je slaba igra na krilima iz čistog  napada.

Razbranili smo njihovog golmana koji se stvarno dokazao da je jedan od najboljih ako ne i najbolji u svijetu. Mirko je branio dosta dobro, ali bilo je par nesretnih situacija gdje je izvukao po dvije obrane da na kraju ne bismo uhvatili te obranjene lopte.

Ali svejedno, on nas nije mogao vući jer u napadu nije bilo ideje. Još u prijašnjim utakmicama mi nismo imali neke ideje, ali to su bile ili slabe ekipe ili ekipe sa slabom obranom. Uvijek smo imali Duvnjaka koji bi tu prošao, ili kontre ili nešto, ali ništa posebno izorganizirano.

Uglavnom od 20. minute se vidjelo da naši kao da ne žele više igrati, jednostavno su odustali, nisu znali što ni kako.

Danci su nas dobili boreći se u obrani, a u napadu su se praktički odmarali.

A što reći, na licima igrača se vidjelo da nas ovaj poraz nije dotukao, i nadam se da idemo po pobjedu nad Slovencima sutra ili kad li se već igra.

I molim vas nemojte krenuti sa spikom da je ovo sramota ili tako nešto. Naša reprezentacija je jako mlada, i pred nama je jedna velika generacija. Ne volim kad se rukometaše blati kad izgube u polufinalima, finalima... Pa hrv. rukometna repka je daleko najbolja i najtrofejnija hrv. ekipa i ne zaslužuje blaćenje protiv ovako jake ekipe. Treba biti ponosan ovom ekipom sa svakom osvojenom medaljom koju nam donose skoro pa svaki turnir.

steam:hcplankton. sc2-Plankton(967)
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 23:57 (Keops).
14 godina
neaktivan
Sve o rukometu

ok je pomladiti ekipu,al ova mlađarija može voditi igru tek kad + 8 za nas i to protiv autralije i sličnih

vjerovatno Gotovina nije poslao sms nadahnuća{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 23:55 (hitmanovich).
15 godina
Sve o rukometu

sorry, al mediji nabrijavaju narod da su najbolji, nema im ravnih i slicne gluposti i onda ih iznova neko prizemlji. 1 pobjeda u cetvrtini finala nakon koje bi i 6 amatera sa ulice dobilo utakmicu je pokazatelj stvarne situacije. lako odigrat protiv alzira i egipta, al povezat dvije vazne tekme protiv dvije vrhunske reprezentacije nisu u stanju napravit.

a na svakom natjecanju nakon ispadanja se pokusaju predstavit kao neki moralni pobjednici, pa ih onda suci opkrali, tesu bili premoreni. zasto onda jedna danska ili francuska nije premorena?

jednostavno nemate mentalitet za pobjedu.

do sad je bilo vrijeme francuske, sad dolazi vrijeme danske. a hrvatska ce i dalje promatrat sa strane. 

14 godina
fighterZu kaže...

Nitko ne osporava to da smo zadnjih 10 godina u vrhu rukometa, ali mi smo realno kroz cijeli turnir bili najbolja momčad. No ponekad odluke stožera koje se ponavljaju iz godine u godinu, idu nama na štetu, a ako se to ne promjeni na tome ćemo i ostati.

Mi smo realno bili najbolji? A po čemu smo to bili bolji od Danaca koji su isto suvereno došli do polufinala kao i mi. Pregazili su sve. Drugo je sad što su svi mislili da nam pobjeda protiv penzionera iz Francuske automatski osigurava zlato.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice