Sve o nogometu izdvojena tema

poruka: 4.306
|
čitano: 944.778
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Sve o nogometu
Moje misljenje je da ce Torres prije otici nego Gerrard. Za njega mogu dobiti puno para koje klubu trebaju, spominje se da su Barca i Chelsea vec poslali ponude oko 70M. Vec se sada moze viditi da ce ovo biti zanimnjivo ljeto sto se transfera tice.
16 godina
neaktivan
Arnold Šrafncinger kaže...

To je bila sala al kad si ti nebrijan pa ne kuzis salu nisam ti ja kriv!

I ja od davnih dana navijam za Barcu i Arsenal i uvjek na takav nacin govorim,to je normalno!

Ubuduce probaj shvatit salu

Mogu jer kad sam bio djete Arsenal sam zavolio zbog Henrya i Berkampa a Barcu zbog Rivalda i Kluiverta (znas kako je kad si djete pa idealiziras neke igrace) pa sam zavolio te klubove,a i tko ih ne bi volio kad igraju naljepsi nogomet od svih

17 godina
neaktivan
Sve o nogometu

@Arnolde krivog si citirao :)

Villa je po meni dobar potez, nadam se i dolasku Fabregasa.

Ibro se baš i nije prilagodio, no tek je prva sezona makar sam ja od takvog igrača očekivao više. Pogotovo kad se vidi kako Eto'o igra u Interu.

Netko je prije spomenu da bi Barca za Cesca dali Ibru i 30 mil.

To po meni nije realno jer Cesc koliko god dobar bio ne vrijedi toliko više o Ibre.

Ni Torres mi ne vrijedi 70-ak milijuna ali kako Perez kupuje u zadnje vrijeme mislim da ce cijene otići u nebo.

Ovakvi potezi će uništiti nogomet jer nogometaši će samo biti bolji a samim time će se priječi i onih 140 mil na koje se cijeni Messi.

Real pokazuje da im nije ni najmanje stalo do igre i ugleda kluba (Hierro i Raul) pokazuje ono što je najgore u sportu; novcem možeš postići rezultate.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
17 godina
neaktivan
wyks kaže...

Ne vrijede oni ni 2 milijuna...

There is no spoon.
17 godina
Sve o nogometu

Baš sam se bio zapito odakle Barci novce za nova pojačanja osim sta su osvojili ligu, nista drugo niti nemaju neki pre dobar izvor prihoda sponzore nemaju itd.. ali eto racuno sam ulaznice i reputacija kluba cine svoje..

A kad ono osvanulo ovo

http://www.24sata.hr/sport/nemojte-kupovati-cesca-ionako-smo-previse-duzni/174095/

15 godina
neaktivan
toxic kaže...

Baš sam se bio zapito odakle Barci novce za nova pojačanja osim sta su osvojili ligu, nista drugo niti nemaju neki pre dobar izvor prihoda sponzore nemaju itd.. ali eto racuno sam ulaznice i reputacija kluba cine svoje..

A kad ono osvanulo ovo

http://www.24sata.hr/sport/nemojte-kupovati-cesca-ionako-smo-previse-duzni/174095/

Nemoj se ti brinuti za Barcelonu oni dobivaju puno novca od prodaje dresova (isto kao i Real Madrid).

17 godina
iMoljac kaže...
toxic kaže...

A kad ono osvanulo ovo

Nemoj se ti brinuti za Barcelonu oni dobivaju puno novca od prodaje dresova (isto kao i Real Madrid).

Da samo sta real ima i sponzore i druge izvore prihoda..

A mozda buduci predsjednik govori sam tj prizno je da je barcelona u dugovima 500 milja eura..

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Sretno Olicu unisti Inter

16 godina
neaktivan
Jbga...
Bravo Mourinho!
Utakmica je bila okey, ali mi je najžalosnije što Olić nije dao bar gol, da se poravna s Messijem na ljestvici strijelaca...
Ingame: (_.:BRUNO:._) ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
Sve o nogometu

Jednostavno nemam rijeci za naslov sta smo jucer osvojili plako sam ko mala beba... FORZA INTER

E sad rijec dvije prema Bayernu i finalu...

Toliko malo prekrsaja sa obje strane toliko fair play igre odavno nisam vidio u jednom finalu lp.

Svaka cast Bayernu vidlo se da su se decki zele ali na nasu srecu nisu uspijeli.. Svaka im cast stvorili su vise sansi nego Barca u obje tekme ukljucujuci i Chelsea protiv najjace obrane na svijeti i Mourinha.

Bayern je izgubio uzdignute glave i to je to..

Mourinho je vec u Real Madridu zeli naslov LP i sa Realom sta ce se vjerojatno i ostvariti, zelim vidjeti najboljeg trenera trenutno kako ce se nosit sa Barcelonom u Real Madridu to ce opravdati njegovu moc znanje i kvalitetu..

Jos jednom sam zahvalan Mourinhu sta nam je pruzio osvajanje nakon 45 godina tj finale nakon 38 godina..

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Moram priznati da mi je ipak drago sto je Inter osvojio Ligu Prvaka!

1.) Zbog Etooa,koji je nepravedno odbacen od Barcelone za koju je zabio hrpetinu golova,da bi napravio mjesta za tzv. Ibrakadabru koji jadan nikako nije u Interu mogao osvojiti Ligu Prvaka

2.) Zbog Snaijdera koji je proglasen viskom i prodan iz Reala da bi napravio mjesta za bogato placene zvjezde,koje su trebale donjeti trofeje

3.) Zbog Milita koji je usprkos svojim kvalitetama,bio zapostavljen i igrao u malim klubovima

4.) Zbog Murinha kojeg svi napadaju zbog njegove prgavosti,ali moramo priznati da je najveci takticar danasnjice i svi treneri mu mogu jesti iz ruke.

5.) Zbog Chivua koji je imao tesku ozljedu glave zbog koje je gotovo prekinuo karijeru

Iako smo navijali za Olica,moram priznati da je jucer pravda pobjedila

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Najboljih 11  Lige Prvaka prema Goal.com-u

Golman:Hugo Lloris-Lyon

Obrana:Daniel Alves-Barcelona

Lucio-Inter

Michael Ciani-Bordeaux

Javier Zanetti-Inter

Vezni red:Xavi-Barcelona

Bastian Schweinsteiger - Bayern 

Wesley Sneijder - Inter

Arjen Robben - Bayern

Napad: Ivica Olic-Bayern

Diego Milito-Inter

7 igraca u finalu Lige Prvaka

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.5.2010 22:19 (Arnold Šrafncinger).
17 godina

Najboljih 11  Lige Prvaka prema Goal.com-u

Golman:Hugo Lloris-Lyon

Obrana:Daniel Alves-Barcelona

Lucio-Inter

Michael Ciani-Bordeaux

Javier Zanetti-Inter

Vezni red:Xavi-Barcelona

Bastian Schweinsteiger - Bayern 

Wesley Sneijder - Inter

Arjen Robben - Bayern

Napad: Ivica Olic-Bayern

Diego Milito-Inter

7 igraca u finalu Lige Prvaka

Mene baš zanima kakve su to budale sastavljale. Najbolji golman je definitivno bio Julio Cesar. Da nije njega Inter nebi prošao Barcelonu, ni Bayern. Alves je totalna panjina, niti jedno ubacivanje ne može izvesti kako spada, a svoje obrambene sposobnosti je pokazao kada je ostavio Snejidera samog da izjednači na 1-1. Schweinsteigera baš i nisam toliko viđao da je nešto napravio. Bolje da su stavili Messija kojeg se itekako zamjetilo.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Istina u Brazilskoj repki Alves je na klupi a Maicon u igri, i ja mislim da je Alves panjina XD,od 15 ubacivanja 2 su tocna,ali ga spasava cinjenica da od ta 2 tocna uvjek bude barem 1 gol

15 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Samo na ovom forumu mogu cuti takve izjave, "Alves panjina" hhahahahha strasno

When you are halfway up,you are always halfway down
17 godina
carcharodon kaže...

Samo na ovom forumu mogu cuti takve izjave, "Alves panjina" hhahahahha strasno

Pa kad je. Dobro je rekao Arnold da ga spašava da mu je od 15 ubacivanja barem 1 gol. Isto tako je vrlo brz i to mu ide u prilog, no nije dobar obrambeni. Npr. Maicon je bolji u obrani od njega.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Stigla je potvrda da je Velimir Zajec novi trener Dinama

16 godina
neaktivan

Žao mi je Zeke jer već ptice na grani znaju ga će dobiti nogom u guzicu nakon 6 mjeseci.Plač

Osim ako je Maminjo ipak pristao na neke promjene (nadam se).

16 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...

Žao mi je Zeke jer već ptice na grani znaju ga će dobiti nogom u guzicu nakon 6 mjeseci.Plač

Ko mu kriv,jer se i onako frajer u zadnjih tjedan dana po novinam doslovno kurvao za namjestenje u Dinamu

16 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...

Ko mu kriv,jer se i onako frajer u zadnjih tjedan dana po novinam doslovno kurvao za namjestenje u Dinamu

Dinamo će odmah drukčije igrati i imati drukčiju politiku čim Mamić ode. Čak bi predvidio da 2 godine nakon što Mamić ode Dinamo osigurava Ligu prvaka.

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Nije Mamic kriv za losu igru Dinama nego nedorasli trener Kurcic

Pitanje: Nek mi netko objasni zasto Dinamo nije Vugrinecu ponudio novi ugovor nego ga pustio u Zagreb,covjek je ove a i prosle sezone zabio 28 pogodaka za Zagreb (sezona 2008/2009 11 pogodaka,sezona 2009/2010 17 pogodaka) dok su perverzna pojacanja Slepicka zabio 10 u 2 godine,6 2008/2009 i 4 2009/2010 i Papadopoluos zabio 2 mizerna gola

16 godina
neaktivan

Nije Mamic kriv za losu igru Dinama nego nedorasli trener Kurcic

Pitanje: Nek mi netko objasni zasto Dinamo nije Vugrinecu ponudio novi ugovor nego ga pustio u Zagreb,covjek je ove a i prosle sezone zabio 28 pogodaka za Zagreb (sezona 2008/2009 11 pogodaka,sezona 2009/2010 17 pogodaka) dok su perverzna pojacanja Slepicka zabio 10 u 2 godine,6 2008/2009 i 4 2009/2010 i Papadopoluos zabio 2 mizerna gola

Ja cu ti odgovoriti na to (ima 3 razloga):

1.jer ga Mamić ne može sa 30-ak godina prodati u bolje klubove

2.jer ga Tanac nije volio

3.jer Vugrinec ima kičmu i želi još malo igrat ako ništa barem za neku sitnu lovu 

Edit: a za to što Mamić nije kriv nije baš točno od 2000. otkad je u Dinamu nije ama baš ništa postigao,

čak štoviše je Croatia postigla kupujući igrače novcem poreznih obveznika al su bar igrali ligu prvaka,

a način financiranja u to vrijeme je druga tema

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.5.2010 21:25 (308gtsfan).
16 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...

Ja cu ti odgovoriti na to (ima 3 razloga):

1.jer ga Mamić ne može sa 30-ak godina prodati u bolje klubove

2.jer ga Tanac nije volio

3.jer Vugrinec ima kičmu i želi još malo igrat ako ništa barem za neku sitnu lovu 

I u Dinamu je takoder igrao za sitnu lovu

15 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Najvjerojatnije Fabregas neće potpisati za Barcu jer Arsenal traži 90.000.000€.

evo link:http://www.marca.com/futbol/equipos/barcelona.html

Real Madrid će i ove godine dovesti brojna zvučna pojačanja.

link1:http://www.realmadrid-fan.com/web/?p=8755

link2:http://www.realmadrid-fan.com/web/?p=8777

link3:http://www.realmadrid-fan.com/web/?p=8762

link4:http://www.croportal.net/novosti/KRALJEVSKA_LISTA_ZELJA_Mourinho_zeli_Drogbu_Lamparda_Rooneya-1228969

16 godina
neaktivan
90000000 za Fabregasa? Nebi da je iz druge galaksije....

A što reći na ta Realova pojačanja, osim da je Perez skrenuo...
15 godina
neaktivan
Šef kaže...

Njega  nije briga za novac, ima ga na bacnje. Njemu je to sve ko na igrici.100.000.000 milijona sim sto tam.Smijeh

17 godina
iMoljac kaže...
Šef kaže...

Njega  nije briga za novac, ima ga na bacnje. Njemu je to sve ko na igrici.100.000.000 milijona sim sto tam.Smijeh

Ma grdo se varas, samo sta perez ima veze pa mu banka daje ogroman kredit ali na srecu i vracaju ga na vrijeme za razliku od barce koja kupuje a nema bas...

to jest duguju 500 milja eura

16 godina
neaktivan
Treba dovest neke zakone/pravila što se tiče tih kupovina/prodaja igrača. I to pod hitno!
15 godina
neaktivan
toxic kaže...
iMoljac kaže...
Šef kaže...

Ma grdo se varas, samo sta perez ima veze pa mu banka daje ogroman kredit ali na srecu i vracaju ga na vrijeme za razliku od barce koja kupuje a nema bas...

to jest duguju 500 milja eura

Si siguran?Ti se grdo varaš.Pogledaj si na wikipediji ili na Forbesu, ima bogatstvo od 1.8 bilijona dolara.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.5.2010 14:36 (iMoljac).
16 godina
Sve o nogometu

Yeah!! Modric je produžio ugovor :) drago mi je da ostane najbolji u svom klubu i nek ih odvede daleko..

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice