Chelsea FTW!!!!!!
A sad ovaj sto sere protiv mourinha,on je najveci trener trenutno i najbolji dokazano(da ne pricam najskuplji),i dobro je rekao nista tu ancelotti nije zasluzan tu ekipu je mourhino stvorio i ona od 2005 je u samom vrhu europe i svjeta a to sto su ove sezone zabili silne golove to jer im se sve poslozilo i ide im sve od ruke ,osim sugave lige prvaka di konstantno nemaju srece,ali ako agguero dode to ce biti tip top napad onda.
a sad ovaj što to jede,po kojim to činjenicama (trofejima) dokazanao,daj statistiku i količinu (vrijednost) trofeja usporedi s nekim drugim trenerima,pa onda dokaži to (i pri tom nemoj mu ubrajati ono što još nije osvojio ove sezone i za šta sam i govorio da se nadam da neče).
drugo,po čem je on stvorio tu ekipu?kupio je neke igrače koji i danas igraju,nikako ne sve,ali to opet nema veze,jer onda bi za svaku ekipu mogli reći da nije trenutni trener zaslužan nego neki tamo prije jer su ti igrači igrali,a kako vidim da pričaš idiotarije i nemaš pojma,moram ti reći da je taktika i igra ekipe ono što mourinho (i njegova sekta) stalno spominje kao najvažnije za njegove rezultate,a ako znamo da ancelotti ni blizu ne igra ružni defanzivni mourinhov nogomet,onda je jasno da on nema veze s ovom ekipom ni taktikom,ali razumijem ja da ti to nemožeš shvatiti pa imam razumijevanja za tebe,iako je jasno po tvojoj početnoj rečenici da si klozetofil pa ti je sranje fetiš i često ga voliš spominjati.a još samo da spomenem tu nesreću u LP,mourinho nije to doživio nego oni poslije su imali malo nesreće,a mourinho je iznimno sretna spodoba,pa ako imaš dovoljno godina i memorijskog kapaciteta da se sjetiš na koji je način osvojio LP sa portom,onda bi znao o čem govorim,ali ne nadam se previše.