Sve o nogometu izdvojena tema

poruka: 4.305
|
čitano: 942.960
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Sve o nogometu
Šef kaže...
Evo na HRT 2 utakmica Lazio - Inter, počela prije 17 minuta

baš sam se zaželio gledati lijepi interov i općenito talijanski nogomet,pogotovo kad sam danas gledao chelsea-liverpool.ne znam koji bi to morao biti poticaj da gledam ovu.Mršti se

više anarhije i osobnosti,i svima bi bilo bolje!
17 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Evo veceras finalna utakmica Kup-a u Sibeniku, sta mislite tko ce odnijet pokal doma ? Ako nista mislim da nas ocekuje 'borbena' utakmica (koliko moze bit u hrvatskom nogometu) na Subicevcu. Hajduk ima povoljan rezultat s Poljuda i ako nastave s igrom kao i u zadnje vrijeme mislim da ce se Sibenik morat podosta namucit da izjednace rezultat.

Uglavnom navijam za Hajduk da nam vise donesu koji trofej doma.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 16:34 (JackD).
16 godina
neaktivan
JackD kaže...

Evo veceras finalna utakmica Kup-a u Sibeniku, sta misliste tko ce odnijet pokal doma ? Ako nista mislim da nas ocekuje 'borbena' (koliko moze bit u hrvatskom nogometu) na Subicevcu. Hajduk ima povoljan rezultat s Poljuda i ako nastave s igrom kao i u zadnje vrijeme mislim da ce se Sibenik morat podosta namucit da izjednace rezultat.

Uglavnom navijam za Hajduk da nam vise donesu koji trofej doma.

iako mi taj kup ne znači puno,pa i ovo sprdnja prvenstvo nije nešto,ali bi mi naravno bilo draže da šibenik to pokupi,premda će to biti nemoguča misija izgleda.

17 godina
neaktivan

Ma znam na sta mislis, malo je rec sprdnja od lige al hebiga opet je 'nasa' tako da je ne mozemo zaobic. Ma samo da se ne ponovi "derbi" od subote, nemogu vise gledat onakve mrtve utakmice, u zadnje vrijeme sta god pogledam, bunker, mrtvo, defanzivno ajme majko jedva cekam da pocme SP pa da vidimo i malo akcije.

16 godina
neaktivan
JackD kaže...

Ma znam na sta mislis, malo je rec sprdnja od lige al hebiga opet je 'nasa' tako da je ne mozemo zaobic. Ma samo da se ne ponovi "derbi" od subote, nemogu vise gledat onakve mrtve utakmice, u zadnje vrijeme sta god pogledam, bunker, mrtvo, defanzivno ajme majko jedva cekam da pocme SP pa da vidimo i malo akcije.

hajduk će sigurno igrati defanzivno,boje se brzine zeca,a i imaju rezultat.šibenik mora napadati,a koliko je to u stanju,to je već druga priča,ako popiju kontru pjesma je gotova.

17 godina
neaktivan
E pa pozitivno su mu iznenadili, napokon utakmica koju sam mogao pogledat u komadu, bilo je lijepih akcija a 1:0 za Hajduk je odlicno odradeno. Eto napokon trofej nakon 5 godina cekanja. Idemo po duplu krunu sljedece sezone, Sibenik je odigrao odlicno moram priznat imali su jako puno i jako dobrih sansi samo je falila ta realizacija. A zalede Zeca na kraju mi je sumnjivo, ne bih reka da je bia u zaledu.
16 godina
neaktivan
da,malo bolji nogomet ipak,i mene je iznenadilo,samo opet hajduk sJackD kaže...
E pa pozitivno su mu iznenadili, napokon utakmica koju sam mogao pogledat u komadu, bilo je lijepih akcija a 1:0 za Hajduk je odlicno odradeno. Eto napokon trofej nakon 5 godina cekanja. Idemo po duplu krunu sljedece sezone, Sibenik je odigrao odlicno moram priznat imali su jako puno i jako dobrih sansi samo je falila ta realizacija. A zalede Zeca na kraju mi je sumnjivo, ne bih reka da je bia u zaledu.

da,malo bolji nogomet je i mene iznenadio,ali opet je to samo 1:0 pobjeda hajduka,tako da fali golova.

a za sljedeću ne znam kako mislite uzeti bez ibričića i jednu,a kamoli duplu,još niti skoke neće biti,a vjerovatno još ponekog.

jer kad inter tamo iz italije vidi talenta (livaja) a hajduk ga ima pred nosom,onda je sve jasno.pa čak je i mamić iz zagreba skužio onog malog što je split uveo u 1 ligu,a hajduk opet

mjesi kruh za to vrijeme,loša je to politika.

16 godina
neaktivan
shimano kaže...

da,malo bolji nogomet je i mene iznenadio,ali opet je to samo 1:0 pobjeda hajduka,tako da fali golova.

a za sljedeću ne znam kako mislite uzeti bez ibričića i jednu,a kamoli duplu,još niti skoke neće biti,a vjerovatno još ponekog.

jer kad inter tamo iz italije vidi talenta (livaja) a hajduk ga ima pred nosom,onda je sve jasno.pa čak je i mamić iz zagreba skužio onog malog što je split uveo u 1 ligu,a hajduk opet

Sta nije bilo 2:0?

16 godina
neaktivan
I Modrić je išao od kluba do kluba, svi ga odbili pa na kraju završio u Dinamu, a ovi ga nisu prepoznali u Hajduku. Mislim da je tako bilo i sa Ibrahimovićem, ali valjda je tako i bolje... Ovima triba nešto doć iz guzice u glavu...
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
Arnold Šrafncinger kaže...
shimano kaže...

Sta nije bilo 2:0?

pa nisam ni znao da je pao drugi,zadnjih par minuta nisam gledao,kad je i tko zabio?

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Ibricic iz penala mislim u 93 minuti ak sam dobro cuo na vjestima

16 godina
neaktivan

Ibricic iz penala mislim u 93 minuti ak sam dobro cuo na vjestima

a ja mislio neće ništa više biti,a eto ibričić opet,nabija si cijenu za ljeto.

i zaboravio sam i malog golmana iz intera,i taj ode u chelsea a da ga nitko nije skužio.to je sramota,tako se rasipamo i onda kukamo zbog kvalitete lige,a najbolji odlaze da nisu ni igrali.

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Baj d vej ak netko nezna Man. City igra veceras protiv Tottenhama i tekma je odlicna upravo je poluvrjeme i dalje je 0:0 ali otvoreno se igra

16 godina
neaktivan
Nadam se da Ibro neće otić... Ali žao mi je da su kupili onog seronju Sharbinija, glumi da je C. Ronaldo, a nije mu ni do kolina, možda po osobnosti
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan

Baj d vej ak netko nezna Man. City igra veceras protiv Tottenhama i tekma je odlicna upravo je poluvrjeme i dalje je 0:0 ali otvoreno se igra

pa ne mogu vjerovati koji sam idiot da sam zaboravio,čekam devet i onda se tu zahebavam i zaboravi,hvala,bar da drugo gledam.

15 godina
neaktivan
shimano kaže...

pa ne mogu vjerovati koji sam idiot da sam zaboravio,čekam devet i onda se tu zahebavam i zaboravi,hvala,bar da drugo gledam.

di to gledate?

!!alkoholom protiv droge!!
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

http://widget.veetle.com/index.php/channel/view#4bd88050301ff instaliraj veetle sekunda posla

ili atdhe.net

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 22:10 (Arnold Šrafncinger).
15 godina
neaktivan

Ok, hvala!

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 22:23 (mrog 33).
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Evo ga Crouch ga je zabio za 1:0 i vjerojatno Tottenham i nasi decki igraju Ligu Prvaka iducu sezonu

15 godina
neaktivan

Mogao je i onog prvog zabit isto, al dobro bitno da naši dečki igraju ligu prvaka iduće godine. Ajd zamislite finale bayern-tottenham..xd

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

mislio sam da će im se osvetiti oni svi promašaji,ali dobro je,još naših u LP za sljedeću godinu.žao mi je što englezi nemaju pet klubova u LP,zaslužuju to,jer i večeras se vidjelo šta je engleski nogomet,umjesto da kao talijani kradu vrijeme jer im je i nula dosta,tottenham je igrao na gol.

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

gledam ovaj chelsea i uživam,za razliku od prije kako su igrali ružno i defanzivno,sad zabijaju masu golova i imaju pri tom rezultate te obaraju rekorde (102 gola a ima se još malo za igrati,7-0 je za sad).inače ne navijam za chelsea,ali igraju 1000 puta bolje nego kad ih je vodio mourinho,ali glavno da je ovaj samopromotor bez pokriča bahato izjavio da anceloti samo ubire plodove onoga što je on več ranije posložio,kakav smrad tako što reći,pa on nije ni blizu toliko golova zabijao s tom ekipom.

molim se bogovima svih religija u koje ne vjerujem da ne osvoji LP,ne samo zbog naših,nego zbog toga što će smrdi biti puna usta samohvale.

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Al kakav je gol zabio modric svaka cast steta kaj su se opustili i spusili

17 godina
shimano kaže...

gledam ovaj chelsea i uživam,za razliku od prije kako su igrali ružno i defanzivno,sad zabijaju masu golova i imaju pri tom rezultate te obaraju rekorde (102 gola a ima se još malo za igrati,7-0 je za sad).inače ne navijam za chelsea,ali igraju 1000 puta bolje nego kad ih je vodio mourinho,ali glavno da je ovaj samopromotor bez pokriča bahato izjavio da anceloti samo ubire plodove onoga što je on več ranije posložio,kakav smrad tako što reći,pa on nije ni blizu toliko golova zabijao s tom ekipom.

molim se bogovima svih religija u koje ne vjerujem da ne osvoji LP,ne samo zbog naših,nego zbog toga što će smrdi biti puna usta samohvale.

Mourinho je trener koji ni meni nije bio drag, ali ostat če legendom kluba zasigurno.

Po meni najbolji trener bio je Hiddink, ali i Ancelotti ima predivnu sezonu iza sebe i samo još ta prokleta Liga Prvaka u kojoj nejde i nejde...
Ali Chelsea samo naprijed....FTW...WE ARE THE CHAMPIONS Smijeh

We are nothing but the stones to pave the way...
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 22:19 (Ad4pt3r).
15 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Chelsea FTW!!!!!!

A sad ovaj sto sere protiv mourinha,on je najveci trener trenutno i najbolji dokazano(da ne pricam najskuplji),i dobro je rekao nista tu ancelotti nije zasluzan  tu ekipu je mourhino stvorio i ona od 2005 je u samom vrhu europe i svjeta a to sto su ove sezone zabili silne golove to jer im se sve poslozilo i ide im sve od ruke ,osim sugave lige prvaka di konstantno nemaju srece,ali ako agguero dode to ce biti tip top napad onda.

When you are halfway up,you are always halfway down
16 godina
neaktivan
Možda nema veze sa nogometom, ali je Ibrahimović, kad ga je novinarka pitala da li je gay, rekao da dođe kući na sex (da se ona osobno uvjeri da nije gay) i da povede sestru. :D
Znam da je žutilo, ali... :P
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
Možda nema veze sa nogometom, ali je Ibrahimović, kad ga je novinarka pitala da li je gay, rekao da dođe kući na sex (da se ona osobno uvjeri da nije gay) i da povede sestru. :D
Znam da je žutilo, ali... :P

E to sto je napravio daje zakljuciti da je stvorio agresivni obrambeni mehanizam oko toga pitanja dali je on gey, sto meni osobno govori da ona slika nije samo slika da ima tu nesta viseNamigiva

17 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Chelsea FTW!!!!!!

A sad ovaj sto sere protiv mourinha,on je najveci trener trenutno i najbolji dokazano(da ne pricam najskuplji)

Može on biti i bog (što mu neki kreteni i laskaju) ali takva budala ne bi nikad trenirala u mom klubu.

Kao ni Ronaldo, Torres, Balloteli i slične umišljene zvijezde i plačipi*ke.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
15 godina
neaktivan
wyks kaže...

Može on biti i bog (što mu neki kreteni i laskaju) ali takva budala ne bi nikad trenirala u mom klubu.

Ronaldo- Torres napad.    Hmm................ koliko golova bi dale takve placipickice? Haa jedno 50Smijeh

Zato i nemas svoj klubBelji se

Sry morao samCool

17 godina
neaktivan
carcharodon kaže...
wyks kaže...

Ronaldo- Torres napad.    Hmm................ koliko golova bi dale takve placipickice? Haa jedno 50Smijeh

Zato i nemas svoj klubBelji se

Sry morao samCool

Da poanta nogometa je kupiti najbolje igrače, koji su kreteni od ljudi, i onda potjerati ljude (Raul, Hierro) koji su stvorili ime kluba i bez kojih klub ne bi bio ono što je danas.

Svaka čast ako toliko nisko padaš da nalaziš idole u ljudima kojim je novac na prvome mjestu.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice