- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa kad je na krivoj poziciji igro, sve će se to sada promijeniti.
Ima nade za Hrvatsku reprezentaciju, Kovač se izgleda uspješno odupire Mamiću.
Izbačena 4 dinamovca, sammir, Halilović, Ademi, i Pivarić, a pozvan BENKO.
Izbačen, hvala Bogu, i Kalinić.
Jedino me čudi što je izbačen Vukojević, s obzirom da je nedavno, postao prvi "ne rus" kapetan svog klupa u povjesti.
Uglavnom, drago mi je vidjeti da čovjek poziva najspremnije a ne one kojima treba graditi formu.
Pozvan je i Rebić!
naravno da ih nije zvao, kad je voda došla do grla
po ćemu je Rebić zaslužio poziv u repku?
naravno da ih nije zvao, kad je voda došla do grla
po ćemu je Rebić zaslužio poziv u repku?
Ček ti to ozbiljno pitaš?
Da si pogledao jednu tekmu mlade repke dok je Kovač vodio, bili bi ti jasno zbog čega...
ok, zašto onda Brozović nije na popisu?
za Rebića mi je dovoljan podatak broj nastupa u Fiorentini da znam u kakvoj je formi...
bzvze mi je nepozivanje Vukojevića
ok, zašto onda Brozović nije na popisu?
za Rebića mi je dovoljan podatak broj nastupa u Fiorentini da znam u kakvoj je formi...
bzvze mi je nepozivanje Vukojevića
Upravo sam saznao da nije na popisu jer nemože igrati prvu tekmu zbog kartona, bit će pozvan na drugu.
Pa nije baš da se ima izbora, rekao bi da će se igrati sa dva zadnja vezna i da će to biti Modrić i Kovačić ili Modrić i Badelj.
Ili će možda odmah gurnuti u vatru Matu Maleša, koji izgra solidno u Rijeci na toj poziciji http://www.hnl-statistika.com/p1.asp?ID=1021
Iskreno volio bi vidjeti ovakvu postav
Pletikosa
Srna Šimunić Ćorluka Strinić
Modrić Badelj
Rakitić
Manđo Iličević
Benko
U ovom slučaju bi svi igrali na pozicijiama na kojim igraju i u klubu, osim manđukića, ali on je spreman otrčati čak i na toj poziciji, gdje već igrao par puta.
Nevidim smisao da Rakitić igra na krilu, kad čovjek uništa na poziciji iza napadača, što se vidjelo sinoć na utakmici sa Realom. Isto tako nebi trebalo Modrića forsirati na mjesto iza napadača, kad čovjek odlično igra na poziciji zadnjeg veznog.
Sad Badelja sam stavio, zato što čovjek ima iskustva igranja za repku, a igrao je već s nekim dečkima ovdje i dobro se razumije s njim, iako nebi bilo loše vidjeti jednog klasičnog destruktivca kao što je Maleš
Lovren?

Lovren?
da njega sam uspio zaboraviti, a čovjek je jedan od ponajboljih stopera enegleske lige
Lovrena umjesto Ćorluke, a Ćorluku staviti na mjesto Strinića. Ako se dobro sječam, najbolja utakmice Ćorluke za repku je bila ona protiv turske u Istambulu, i tamo je igrao lijevog bočnog...
Da, to je jednom odigro tu poziciju dobro, i nikad više.
Da, to je jednom odigro tu poziciju dobro, i nikad više.
Samo je jednom i igrao za repku na toj pozicji. Kod Bilića je igrao Pranjić, kasnije Strinić...
Lovren?
Ne bi mi grijao ni klupu...
Lovren?
Ne bi mi grijao ni klupu...
Jer bi grijao ti njemu
Vraća se Pranjić u repku
PA realno, mislimd a bi i inače, strinić njemu trebao biti zamjena.
Ne kažem da je Pranjić klasa, več da smo opasno tanki na toj poziciji...
Ne znam u kakvoj je formi, vidima da je odigro 6 od 11 utakmica za Panathinaikos. Ali realno ni nemamo bolje rješenje na toj poziciji, jedino nekoga iz mlade reprezentacije da se povuče.
Trebalo bi i Jozinoviću dati šansu pošto smo jako tanki na toj poziciji.
Valjalo bi ga iskušati bar na nekoj prijateljskoj da se vidi kako bi se uklopio u momčad
Trebalo bi i Jozinoviću dati šansu pošto smo jako tanki na toj poziciji.
Valjalo bi ga iskušati bar na nekoj prijateljskoj da se vidi kako bi se uklopio u momčad
Slažem se za Jozinovića, ali NE sad, sad treba igrati s onim provjerenim, koji se več poznaju, bez puno eksperimentiranja.
Vražje eksperimentiranje nas je i dovelo ovdje gdje jesmo.
Ove dvi tekma odigrati na visokom nivou sa igračima koji su več igrali, koji se koliko toliko poznaju.
Kad završi ovaj Playoff onda dovesti par igrača iz mlade repke, tipa Brozovića i sličnih. Igrači se uigravaju i priajteljskim pripremnim utakmicama a ne u kvalifikacijama
lol, ovo je nešto najbolje što sam pročitao u zadnje vrijeme
Takoder...inace ne citam te dugacke clanke na 24 sata jer su inace bezveze, ali ovo je nesto nevjerovatno...
trebalo bi napraviti film o njemu...moze Di Caprio glumiti...svejedno ne mora igrati nogomet
Takoder...inace ne citam te dugacke clanke na 24 sata jer su inace bezveze, ali ovo je nesto nevjerovatno...
trebalo bi napraviti film o njemu...moze Di Caprio glumiti...svejedno ne mora igrati nogomet
Pitam se bi li napokon dobio Oscara.
kako smo loši, strašno...
Dobili smo Island...znači ne budemo vidjeli Brazil