Sve o nogometu izdvojena tema

poruka: 4.307
|
čitano: 1.023.080
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: Sve o nogometu
Luuka kaže...

Ove sezone nisu toliko stari, a i imaju puno više kvalitete nego lani. Tott pak nema iskustva igranja LP, dok Milna toga ima na pretek. Ne vidim kako bi Tott to mogo proć.

Spominješ kondiciju, možda čak ni tu nema Tott toliku prednost pošto idiot Harry ne rotira nego mu stalno igra prvih 11. Tek ako je ozljeda ili suspenzija netko drugi uskače. A i bez glavnog motora igraju prvo kolo, Bale nije otputovao u Milan.

Bale nije motor te ekipe, nego naš Modrić.

...
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Joj te fore o starosti.......................potrgat ce ih Ibrahimovic,obrana im je jako propusna,na celu s golmanom koji je pacer samo takav

Sad svi navijate za Tottenham samo zato kaj nasi igraju tamo a to je licemjerno,jer nitko ne zeli istaknuti mane Tottenhama.

Sredina terena im je generalno oslabljena za ovaj susret,obrana je preporozna,nije bezveze Wenger prodao Gallasa,jer je panjina i pao je totalno,protiv Intera je izvisio masu puta,bekovi-Corluka je defanzivac,ne igra prema napred,a Hutton je pre veliki ofenzivac i srlja-pa sad za kog se odluci Redknapp odluci,Ekotto radi ekscese na svakoj tekmi ima black-out od par minuta di nezna ni di je on ni di je lopta,Gomes ima uspone i padove od smjesnih pogresaka do briljantnih obrana,napad....ajde moze proc Defoe je brz i prodoran,Pavljucenko je fizicki jak,i Crouch je odlican za ubacaje.......ali sve ih muci neefikasnost ili mala minutaza....Ja tipujem na Milan pa sad Vi pametujte

Ibra i Robinho ce ih naucit nogometu

Kad im jednu bombu spusti Ibra

15 godina
neaktivan
Sve o nogometu

The age of AC Milan squad has been significantly decreased from 29.8 years in January 2010 to 27.9 in January 2011. This number will only lower this summer when at least two of Flavio Roma (36), Marek Jankulovski (33), Clarence Seedorf (34) and Pippo Inzaghi (37) leave upon the expiry of their contracts.

The 18-year-old Alexander Merkel, outstanding at the Stadio Ferraris, is looking like a real star of the future. Together with Thiago Silva, Mathieu Flamini, Boateng, Robinho and Alexandre Pato, Milan now possess a good group of young players in their mid-twenties and below

Pojest će Milan večeras jedan TotenHamburger:))

3-1, i gol kranjčara {#}

http://pdg.web.cern.ch/pdg/particleadventure/frameless/startstandard.html
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 15:41 (EraserHead).
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Koooolki kojeficijenti na tottenham i schalke

ja bi reko da se isplati probat

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
neaktivan
Sve o nogometu

utakmica je na novoj tv {#} {#}

ima ko kakav ok link

http://pdg.web.cern.ch/pdg/particleadventure/frameless/startstandard.html
17 godina
neaktivan
Arnold Šrafncinger kaže...

Joj te fore o starosti.......................potrgat ce ih Ibrahimovic,obrana im je jako propusna,na celu s golmanom koji je pacer samo takav

Sad svi navijate za Tottenham samo zato kaj nasi igraju tamo a to je licemjerno,jer nitko ne zeli istaknuti mane Tottenhama.

Sredina terena im je generalno oslabljena za ovaj susret,obrana je preporozna,nije bezveze Wenger prodao Gallasa,jer je panjina i pao je totalno,protiv Intera je izvisio masu puta,bekovi-Corluka je defanzivac,ne igra prema napred,a Hutton je pre veliki ofenzivac i srlja-pa sad za kog se odluci Redknapp odluci,Ekotto radi ekscese na svakoj tekmi ima black-out od par minuta di nezna ni di je on ni di je lopta,Gomes ima uspone i padove od smjesnih pogresaka do briljantnih obrana,napad....ajde moze proc Defoe je brz i prodoran,Pavljucenko je fizicki jak,i Crouch je odlican za ubacaje.......ali sve ih muci neefikasnost ili mala minutaza....Ja tipujem na Milan pa sad Vi pametujte

Ibra i Robinho ce ih naucit nogometu

Kad im jednu bombu spusti Ibra

Ma kralj si mi.

Eto, opet me šprdaju u ovoj temi o nogometu i opet puše ko Milan...

---

I za Crotenham reč da mi je drag i da navijam za njih? Pa pogle mi avatar-pametnome dosta.

Nema mi odvratnijeg kluba (Chelsea i Manchester su u užoj konkurenciji)

Can't find a better Jam!
16 godina
neaktivan
Gunner_V kaže...

Ma kralj si mi.

Eto, opet me šprdaju u ovoj temi o nogometu i opet puše ko Milan...

---

I za Crotenham reč da mi je drag i da navijam za njih? Pa pogle mi avatar-pametnome dosta.

Nema mi odvratnijeg kluba (Chelsea i Manchester su u užoj konkurenciji)

Sine nisam ja ni rekao da TI navijas za Tottenham nego ljudi opcenito,moji frendovi na faksu i ostatak ekipe je sad tolko nabrijan na taj Tottenham,koji je kako je brzo poletio visoko tako ce bolno pasti natrag kad proda kljucne igrace-jer budimo realni Bale-a i Modrica nece jos dugo moc zadrzat,a ni Lennona.Ako je nekome mrzak Tottenham onda je meni jer sam od djetinjstva navijac Arsenala,ali uz njih simpatiziram i Milan-koji me jucer razocarao,vidi se da to nije ona ista momcad koja igra u Serie A,opako su jucer falili Van Bommel i Cassano-pogotovo Cassano......a Ibru necu komentirat stvarno losa vecer.....Gattuso KRALJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

STA JEEEEEE STA JEEEEEE
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.2.2011 9:57 (Arnold Šrafncinger).
17 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Ne znam, nisam bio u mogućnosti gledati tekmu, ali čuo sam da je bilo dosta sumnjvih odluka i mlaćenja po terenu što nikako ne volim.

Ali ipak sam očekivao pobjedu Crotenhama.

I slažem se s tobom u vezi Tottenhama-dok nije bilo naših igrača tamo, svi ovi današnji simpatizeri i navijači nisu niti čuli za taj klub, a kamoli da mogli makar odrediti iz koje države uopće dolazi taj klub.

Slična stvar je bila i s Arsenalom bez Eduarda.

Čast iznimkama.

Can't find a better Jam!
16 godina
neaktivan
Arsenal je uvijek bio poznat (ekipa Henry, Pires,...), ali za Tottenham nije skoro nitko znao (pa ni ja) dok ih nisu kupili ovi bogatuni.

Sto se tice utakmice
Nekako sam i ocekivao pobjedu Tottenhama, ili bar nerijeseno.
Ali sam ocekivao i da ce Kranjcar igrat od pocetka, s obzirom na izostanke, ali opet nista!
Bolje mu je da sto prije iseli iz Tottenhama... Volio bih da ode u Sahtjor, kod Srne i Dudua, ali mislim da ce mu bilo gdje biti bolje nego sad.
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
15 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Ko se sjeća rođe? {#}

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu
ZOMG!

Koji preokret Arsenala. Jako lijepo
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
17 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Da kopiram komentar s druge teme:

Ja sam duboko razocaran. {#} Odlicna predstava s obe strane, puno prilika i neizvjenost do samog kraja. Nadao sam se pobjedi Barce, ali jbga, zbog ovakvih stvari je nogomet zanimljiv. {#}{#}

-----

Svaka cast Arsenalu na pozrtvovnosti i koncentraciji nakon primljenog pogotka. Ja mislim da Barca ne prolazi nakon utakmica kod kuce, imam neki feeling. {#}

17 godina
neaktivan
Sve o nogometu

We're the Boys in Red & White, and we are f*cking dynamite!

Can't find a better Jam!
16 godina
neaktivan
Ma proci ce Barca, fali im gol kod kuce. A zabit ce sigurno dva... :)

Mislim da je tu Guardiola napravio gresku kad je isao zatvarat utakmicu na 0-1. Tocno sam imao neki feeling kad je izveo Villu i ubacio Keitu...

Vidjet cemo za 2 tjedna sto ce biti!
I bravo za Sahtjor!
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Uopce me nije briga,dali ce proc ili ne uzivam u trenutku da je napokon Arsenal naguzio neku od najjacih momcadi,ova momcad ce rasturat sljedece sezone,napokon su sazreli,i prvi put igrali pametno,djecji vrtic je odrastao,nada u prolaz zivi COME ON ARSENAL

17 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Tako je care, uživaj u ovom trenutku ;)

Prije tekme se ljudi šprdali i pitali koji Wilshere lol

A danas Wilshere(napunio 19 god prošli mjesec) mora nositi ispričnicu u svoju školu i reći da je sinoć guzio Barcu i pravio Iniesti djecu pa zato nije stigao napisati zadaću za danas... \°/

Baš je ta Barca neodgovorna!

Can't find a better Jam!
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Sta mislite o pokusaju Stimca s izvanrednom skupstinom??

Moje misljenje je da je vrijeme da se Marković i Srebrić konacno maknu iz sporta i pođu u staracki dom, vrijeme je za nove ljude. Iako sumnjam da ce Štimac uspijet ovim pokusajem no ipak se treba nadat. Dosta su se prale pare i izvlacila korist u Hrvatskom nogometu. Marković kaže da su oni zasluzni za uspijehe...LAŽ....na tome treba zahvalit Biliću i Vatrenima. Sto vi kazete o tome?

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno.
17 godina
odjavljen
Sve o nogometu

neka budala je napravila transparent podrške štimcu,na stadionu karlovca....a karlovac je za dinamo i mamića

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
17 godina
odjavljen

Uopce me nije briga,dali ce proc ili ne uzivam u trenutku da je napokon Arsenal naguzio neku od najjacih momcadi,ova momcad ce rasturat sljedece sezone,napokon su sazreli,i prvi put igrali pametno,djecji vrtic je odrastao,nada u prolaz zivi COME ON ARSENAL

nisu oni sazreli,idući godine će opet prodat neke bitne igrače i onda će wenger ubacit opet neke klince i opet ispočetka

d3stroy3r_cro kaže...

Sta mislite o pokusaju Stimca s izvanrednom skupstinom??

Moje misljenje je da je vrijeme da se Marković i Srebrić konacno maknu iz sporta i pođu u staracki dom, vrijeme je za nove ljude. Iako sumnjam da ce Štimac uspijet ovim pokusajem no ipak se treba nadat. Dosta su se prale pare i izvlacila korist u Hrvatskom nogometu. Marković kaže da su oni zasluzni za uspijehe...LAŽ....na tome treba zahvalit Biliću i Vatrenima. Sto vi kazete o tome?

štimcu je isto bolje da se makne,on se bori za novac i kako bi uništio dinamo da njegov hajduk bude prvak

marković ima koliko ono,3 mirovine i neznam koliko stanova po svijetu a hns mu je dodatni džeparac

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

http://sportske.jutarnji.hr/milan-slavio-u-derbiju-protiv-napolija-zahvaljujuci-penalu-kojeg-je-samo-sudac-vidio-/928496/

Pazi novinara Milan dobio zbog penala,koji je vidio samo sudac o.O .A kaj je s ostala dva gola i cinujenicom da su nadigrali Napoli u svim segmentima,smrdi mi da je novinarcic Interovac,ili Juveromac :).

15 godina
Sve o nogometu

Jedna majstorija

15 godina
neaktivan
Sve o nogometu
Oce li mjesec ikad shvatit da ga zemlja samo vrti oko svoje osi!?
16 godina
neaktivan
Govorka se da bi Luka mogao u Inter... :)
15 godina
neaktivan

ovi su navodno već poslali ponudi ( smiješnu - 15 mil eura i pandeva ) {#}

15 godina
neaktivan

https://www.youtube.com/watch?v=4bgrin63-wc {#}

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Veceras ponovo derbi.Ja ga necu gledati,neznam za Vas.Necu ga gledati iz nekoliko razloga koji se vec podosta sezona ponavljaju.

Prvi razlog: Igraci i treneri najavljuju tvrdu,musku utakmicu-u prjevodu na terenu cemo gledati K1,UFC okrsaje,vec od prve sekunde,moja procjena je 5 sekundi do 1 faula

Drugi razlog: Igraci Hajduka su netalentirani-iako to navijaci Hajduka ne zele priznati,sto se izravno odnosi na 1 razlog,zbog cega ce odabrati tucnjavu Dinamovih igraca kao izgovor za nedostatak osnovnih nogometnih vjestina,kao sto su dodavanje i vodenje smislenog napada

Treci razlog: Bilo kojoj od obje strane ce nakon mozebitnog poraza biti kriv sudac,u slucaju nerjesenog ishoda obje ekipe ce sasuti paljbu na sudca zbog mozebitnih situacija u kojima ih je ostetio i oduzeo im bodove

Cetvrti razlog: Zlo mi je od ljepote Maksimira

Peti razlog: Komentatori HRT-a,u slucaju da ce komentirati Prasićko-onda ce se slusati bajke,a ako bude Cosic-on uopce nece biti pristran nikako

Ima jos masa razloga al neda mi se pisat,ja u 15 do 9 gledam Milan-Palermo a vi uzivajte u ljepoti HNL-a

15 godina
neaktivan

Veceras ponovo derbi.Ja ga necu gledati,neznam za Vas.Necu ga gledati iz nekoliko razloga koji se vec podosta sezona ponavljaju.

Prvi razlog: Igraci i treneri najavljuju tvrdu,musku utakmicu-u prjevodu na terenu cemo gledati K1,UFC okrsaje,vec od prve sekunde,moja procjena je 5 sekundi do 1 faula

Drugi razlog: Igraci Hajduka su netalentirani-iako to navijaci Hajduka ne zele priznati,sto se izravno odnosi na 1 razlog,zbog cega ce odabrati tucnjavu Dinamovih igraca kao izgovor za nedostatak osnovnih nogometnih vjestina,kao sto su dodavanje i vodenje smislenog napada

Treci razlog: Bilo kojoj od obje strane ce nakon mozebitnog poraza biti kriv sudac,u slucaju nerjesenog ishoda obje ekipe ce sasuti paljbu na sudca zbog mozebitnih situacija u kojima ih je ostetio i oduzeo im bodove

Cetvrti razlog: Zlo mi je od ljepote Maksimira

Peti razlog: Komentatori HRT-a,u slucaju da ce komentirati Prasićko-onda ce se slusati bajke,a ako bude Cosic-on uopce nece biti pristran nikako

Ima jos masa razloga al neda mi se pisat,ja u 15 do 9 gledam Milan-Palermo a vi uzivajte u ljepoti HNL-a

sve stoji ali ne mozes mi rec da ces uživat u talijanskom nogometu {#}

+ jedna prigodna 

{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2011 15:52 (EraserHead).
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Milan igra itekako atraktivno :P

15 godina
neaktivan

ne pamtim nijednu atraktivnu utakmicu, još od odlaska kake...

drag mi je taj klub, ali budemo realni :P

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2011 16:23 (EraserHead).
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Dobro sto sam ipak odlucio gledat derbi-ostao sam zapanjen............o.O

1 faul u 12 minuti,tona udaraca i dobrog nogometao.O

Danas sam gore stosta napisao....sad idem sam sebi uskocit u usta :)

Najbolji derbi jos od 2006

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice