Sve o nogometu izdvojena tema

poruka: 4.307
|
čitano: 1.023.073
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Sve o nogometu

da, digli bi nogomet na novu razinu bar

kvalitete sto se tice, samo se svi boje

nereda, iako bi se i to dalo rijesiti...

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
15 godina
Sve o nogometu

Šta se tiče Prosinečkog nije me iznenadilo to šta je otišao, nije mu prvi put...nisan ni ljut nego razočaran jer je on ipak nogometna veličina i dobro bi bilo da je osta kod nas.

A šta se tiče uspjeha njegovog tamo, čisto sumljan bez obzira na njegovo znanje, il ne znanje, jer je njihova liga u većim govn!ma od naše, a svi vidimo šta se kod nas događa

17 godina
neaktivan
RE: Sve o nogometu
Šef kaže...

Regionalna liga bi bila super, pricalo se o tome nesto, ali koliko znam UEFAi se to ne svidja...

Kvaliteta nogometa i dobre utakmici bi bile najmanji problem.

Navijači!?

Anarchists of the world, unite!
16 godina
neaktivan
wyks kaže...
Šef kaže...

Regionalna liga bi bila super, pricalo se o tome nesto, ali koliko znam UEFAi se to ne svidja...

Navijači!?

Regionalna kosarkaska liga funkcionira sasvim uredno... 

[=XII=] {_.:BRUNO:._}
15 godina
Šef kaže...
wyks kaže...
Šef kaže...

Navijači!?

Nemožeš uspoređivat to nikako, pogotovo ''navijače'' koji prate nogomet odnosno košarku.

17 godina
Sve o nogometu

a opet je i tu bilo nereda, dok je nogomet

totalno drukcija prica to svi znamo..

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
15 godina

Ma da se i to dovest fino u red samo da se oće, al je našim i njihovim političarima draže da su navijači na naslovnicama nego njihove afere i krađe.

Prvo triba sredit državu onda će manje biti nezadovoljnih budala na tribinama koji samo traže nerede...tek onda možemo razmišljat o regionalnoj ligi al onda nadan se da neće biti ni potrebna

15 godina
neaktivan
Sve o nogometu
Obradovala me je vijest o Robiju, jer ovo mu je prava prilika da se dokaže kao trener. Ipak mislim da ne treba zamjerit njegovu odluku, jer ipak je on bivša legenda tog kluba, gdje je i imao najviše uspjeha. politiku ne bi volio mješat u ove stvari :) A i za vrijeme onog rata nije se izjašnjavao. To je svakako i doprinelo da na onakav način bude primljen i dočekan u Beogradu.

I navijača što se tiče, mislim da manjina koja je protiv njega, neće imat značajan utjecaj na to što je on na klupi. Toliko dugo pratim nogomet, da znam već kako se radovao i na koji način, nakon postignutih golova, za vrijeme dok je igrao na Marakani. Toliko o svemu ovome
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

podržavam robijev potez...

vodim jednu web stranicu o nogometu gdje postam novosti i zabavne stvari a također i oklade...

moja stranica je www.nogometas.info {#}

Obrazovni portal za školarce :: www.ucenik.info ::
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Zna li netko neke stranice na kojima se nalaze slike dresova klubova ili reprezentacija.Rezolucija mora biti minimalno 600x600.

alrighty then
15 godina
neaktivan
dncrmt kaže...

Zna li netko neke stranice na kojima se nalaze slike dresova klubova ili reprezentacija.Rezolucija mora biti minimalno 600x600.

za sto ti trebaju i koje tocno

malada
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Radim kao dizajner za jednu aplikaciju i trebaju mi slike sa stražnje strane dresa(dakle,leđa) za sezonu 2010/2011.Klubovi koji mi trebaju su iz Premiershipa,Serie A,Primere,Ligue 1,Bundeslige i Allsvenskan(Švedska liga).Reprezentacije su iz FIFA-ine Top 100 ljestvice.

alrighty then
16 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...

Šta se tiče Prosinečkog nije me iznenadilo to šta je otišao, nije mu prvi put...nisan ni ljut nego razočaran jer je on ipak nogometna veličina i dobro bi bilo da je osta kod nas.

A šta se tiče uspjeha njegovog tamo, čisto sumljan bez obzira na njegovo znanje, il ne znanje, jer je njihova liga u većim govn!ma od naše, a svi vidimo šta se kod nas događa

Ove godine smo imali jednog predstavnika u LŠ,i još 2 koja su bila na korak do LE.

wyks kaže...
Šef kaže...

Navijači!?

Naši jedva čekaju da se pokolju sa nekim {#},regionalna liga DA,ali za nekih 20-30 godina kada se strasti smire.

Šef kaže...
wyks kaže...
Šef kaže...

Navijači!?

Sasvim uredno što se tiče navijača,ali ako uzmemo u obzir da je Zvezda propala,Zadar propao,Cibona propala,Zagreb još i nekako je dobar,nešto tu ne štima.

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
15 godina
neaktivan
Sve o nogometu

http://sportske.jutarnji.hr/senijad-ibricic-u-lokomotivu/917549/

ode ibro...a kad se sjetim da su ga, navodno, mogli prodat za 8 {#}

http://pdg.web.cern.ch/pdg/particleadventure/frameless/startstandard.html
15 godina
neaktivan
Sve o nogometu

sta mislite o prelazku dzeke u man city......da li ce se uklopiti u njihov stil igre tj. da li ce se uklopiti u stil igre u premiershipu.....za sve koji neznaju dzeko je prije par dana presao iz redova wolfsburga u man city......inace  city vec od ljeta trazi napadaca...pa je tako npr. njihova najveca meta bio spanjolac fernando torres, jer se mnogo pisalo o tome kako fernando zeli napustit anfield...city je davao nekoliko ponuda a zadnja ponuda je bila od vrtoglavih 55 mil. funti ali se fernando oglasio kako zeli ostati u liverpoolu......nakon torresove odbijanja velike ponude  city se okrenuo za bh reprezentativcem edinom dzekom......dogovor sa njemackim klubom vukao se sve do prije sedmicu kada je dzeko dosao na ostrvo za 27 miliona funti, to je ujedno i najveci transfer ikada napravljen na podrucju ex jugoslavije.....

Danas dzeko bi trebao debitirati za man city u premierligaskoj utakmici protiv wolwesa........intersuje me vas misljenje:

7 Dzeko ce briljirati od starta
3 Trebat ce mu malo vremena
2 Dzeko se uopce nece pokazati
Potpisao.
15 godina
neaktivan
Sve o nogometu
16 godina
neaktivan

Ne znam koliko pratite Englesku Premier Ligu, ali mene je jučer ponovno, po milijunti put oduševio Ryan Giggs. Što taj čovjek radi u 37. godini, to je nešto vanzemaljsko. United je bio apsolutno nadigran u prvom poluvremenu na gostovanju kod Blackpoola i gubio 2-0 (oba gola nakon kornera). Briljirao je kod Blackpoola Charley Adam. Na početku drugog poluvremena jedan od 2 ključna poteza Ferguson, izlazi ponovno očajni Gibson, a ulazi Giggs. I United počinje igrat i ne dozvoljava Blackpoolu ni da prismrdi golu VDS. U 66.min drugi ključni potez Fergija, ulazi Chikarito umjesto Rooneya. U 72.min Berbatov smanjuje na 1-2, a dvije minute kasnije Giggs pokazuje klasu. Vds ispucava loptu do aut linije kod centra, Giggs ju prima kao da mu je na metar dodao i fenomenalnim pasom pronalazi Chikarita za 2-2. U milisekundu pravovremen i u milimetar točan, čudo jedno. I pred kraj tekme Berbatov još jednom zabija za 3-2 pobjedu. Bilo je još 10 minuta nadokande zbog ukazivanja pomoći Rafaelu, ali prijetnje nije bilo.

Evo i golova

Treba spomenuti i jučerašnje polufinale Carling kupa i pobjedu Arsenala, koji napokon ima šansu dić nešto srebrnine. Danas se igra drugo polufinale između West Hama i Birminghama. West Ham je u prvoj utakmici slavio 2-1 kod kuće.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
15 godina
neaktivan
Sve o nogometu

luis suarez je presao iz redova ajaxa u redove engleskog liverpoola...

vrijednos transfera iznosi oko 25 miliona funti....

u isto vrijeme chelsea je dao poonudu od 30mil funti za torresa, liverpool je to naravno obmah odbio....

ali chelsea se nije zaustavio nego je poslao novu, duplo vecu ponudu u iznosu od 50mil funit + anelka...

ali liverpool je i ovu ponudu odbio, dajuci doznanja da fernando torres nije na prodaju...

Potpisao.
16 godina
neaktivan

A kaj veliš na ovu ponudu (ako je istinita) ? Mislim da bi Liverpool bil glup da odbije bilo što iznad 60 milja... i mislim da je bilo da je Liver tražil 50 milja i Anleku, bar se tak nešto pisalo...

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
16 godina
neaktivan
Luuka kaže...

A kaj veliš na ovu ponudu (ako je istinita) ? Mislim da bi Liverpool bil glup da odbije bilo što iznad 60 milja... i mislim da je bilo da je Liver tražil 50 milja i Anleku, bar se tak nešto pisalo...

da a chelsea nebi htio dati 50+ anelku nego samo keš (vise od 50)

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
17 godina
neaktivan
Pa ova ponuda je 50 milja, a ostatak od 45 milja je plaća koju bi torres dobio u 5 godina što bi bio u klubu,

"A further £45m will be guaranteed to the 26-year-old in a five-year deal that would see him earn £175,000 a week."

Zanima me što će biti od toga, još više radi toga što već dvije, tri godine postoje špekulacije da bi torres mogao doci, a sada je najbolje vrijeme za to...

16 godina
neaktivan

A da istina, moj bad... ma ludilo je danas pošto je zadnji dan transfer roka...navodno Liverpoolu prihvaćeno 35milja za Andyja Carrolla... ludilo :D

17 godina
neaktivan
El_Nino_09 kaže...

ali liverpool je i ovu ponudu odbio, dajuci doznanja da fernando torres nije na prodaju...

http://www.hrsport.net/vijesti/411839/nogomet-engleska/liverpool-dogovorio-rekordan-transfer

Ode

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Torres u Chelsea, Luiz u Chelsea

sad bi bar celzi trebao pocet nesto radit vratit ivanovica na desni bok i stavit luiza na stopera te torresa u napad s drogbom i maloudom

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
neaktivan
Sve o nogometu

koja ludnica zadnji 6 sati transferskog roka......zaista nevjerovatno

ne osudjujem torresa, on je za liverpool dao mnogo a liverpool njemu jako malo.....

znam da se mnogi navijaci nece slozit ali to je jednostavno tako....

torres je imao mnogobrojne ponude od reala..... mancestera,.... man citya,....barselone...celzija...

ali je ostao vjeran liverpoolu, nadao se da ce se sastav popraviti da ce se uloziti koja para...ali klub je bio ravnodusan

on je svake sezone davao sve od sebe....kao i gerrard i kuyt....al torres najvise...

dok su ostali igraci kvarili liverpool i doveli ga u ovu sitaciju.....

sada su poceli dovoditi neke igrace...fantasticnog suareza..i to je bila sjajna vijest...ali liverpool je ocigledno zelio

prodati torresa izjavivsi da nece prihvatiti nista manje od 50 mil funti.....

da ga nisu zeljeli prodati rekli bi : Torres nije na prodaju!

Potpisao.
16 godina
neaktivan

Vidjet ćemo koliko je to bio pametan potez Chelsea. I Drogba i Torres su fantastični napadači, i na papiru to izgleda fenomenalno ubojito. No obojica su navikli bit glave zvijezde u klubu i igrati sami naprijed. Dal će Torres pristati igrati iza Drogbe, i kako će tamo igrati veliko je pitanje, a prelazak na 4-4-2 bi ubio Lampardovu igru. Da jedan od te dvojice napadača sjedi na klupi bila bi glupost. Bit će tu svega, meni se čini, evo što kažu iz Livera. Ako je isina, sumnjam da će Torres prihvatit biti samo Drogbina podrška

Carroll je preplaćen da su to strahi, svaka čast Catleu kaj su uspjeli toliko love izmust. Mogo bi bit dobar Liveru, on je borac, visok, jak, dobit će većinu duela naprijed i ako će ih dobro spuštat Suarezu moglo bi bit svašta.

Zanimljiva sezona u Engleskoj postala je još zanimljivija :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 17:31 (Luuka).
15 godina
neaktivan
Sve o nogometu

ja mislim da ce torres zauzeti mjesto ispred drogbe...

nije chelsea iskesio 60 mil eura za neku podrsku drogbi...

a ovo je upravo uradio anceloti zbog slabe igre anelke i drogbe u napadu....

i izjavio je da ce za torresa uvjek biti mjesto u prvih 11...

Potpisao.
15 godina
neaktivan
El_Nino_09 kaže...

hahahaha

@Luka ...obojica jesu fantastični napadači, ali i napadači u godinama, dok to torres nije

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.2.2011 16:11 (EraserHead).
16 godina
neaktivan
El_Nino_09 kaže...

Ne znam baš da ima smisla gurati Drogbu na "krilnog" napadača, kako sad igraju Anelka,Kalou i Malouda. Je on tehnički jak, ali nije ni blizu dovoljno brz da bi to mogo igrat. Torres je bolji drigbler, puno brži i za očekivat je da će se njemu namijenit mjesto iza Drogbe, koji će kao i do sada igrat čistu špicu, spuštat lopte kolegama, igrat leđima prema golu itd. A kak će se Torres tamo snaći i dal će to uopće željeti je pitanje.

@Eraser - pretpostavljam da misliš na Anelku i Drogbu, i svakako da je Torres mlađi od njih, od Anelke i puno kvalitetniji, i da je budućnost Chelsea. Ali dok se to ne uigra/Drogba izgubi mjesto u ekipi ne znam kak će se to posložit.

15 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
El_Nino_09 kaže...

hahahaha

@Luka ...obojica jesu fantastični napadači, ali i napadači u godinama, dok to torres nije

kada sam to rekao mislio sam na formu ove sezone...inace jako kvalitetni ...posebno  drogba

Potpisao.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice