Svi su ljuti , ali vidi se da je Njemacka drugi svijet za bilo koga kod rezultata 7:0 oni prime jedan gol i Neuer urla na svoju obranu iz svog glasa..
Covjek je samo realan, jer su napravili pocetnicku gresku sto se ne ocekuje od svaba realno
Svi su ljuti , ali vidi se da je Njemacka drugi svijet za bilo koga kod rezultata 7:0 oni prime jedan gol i Neuer urla na svoju obranu iz svog glasa..
Covjek je samo realan, jer su napravili pocetnicku gresku sto se ne ocekuje od svaba realno
Ma to to to to to, neka zapale onog Freda, ne mogu opisati koliko ga mrzim. Ne znam jel pretjerujem ako kažem da je Jelavić bolji od njega.
S kim je njemačka igrala?
Ma ljudi moji cijelo svjetsko prvenstvo je namješteno! Na žalost ,ali sve je to biznis nema tu više časti!
Dobro da, ali nije bitno to, nego pristup tome što rade i koliko su studiozni. Obećana zemlja - mentalitet koji nema nitko na svijetu.
ozbiljno sam ljut na ozila što je fulao ovo zadnje
"Ozil je jedan dobar čovjek.."
Ova Andora je sasvim dobro igrala, primili su samo 7 golova.
Ma ljudi moji cijelo svjetsko prvenstvo je namješteno! Na žalost ,ali sve je to biznis nema tu više časti!
Imaš pravo, fino su ih švabe namjestili
Ok nisam upucen u teorije zavjere ali nebi li to trebali pisati da je nedaj Boze Brazil prosao dalje?
Mislim da dosta ljudi uopće ne kuži što se danas dogodilo.
Brazil, PETEROSTRUKI svjetski prvak da ovako izgubi utakmicu. Istina, nisu baš najbolji na ovom svjetskom ali popušiti 7 golova. Ovo je definitivno povijest.
Koji se vrag veceras dogodio??
Nevjerovatan nastup njemaca, a Brazil je dobio ono sto su zasluzili.
Ne mogu docekati finale!Deutschland!!
najsmiješnije je što moram drukat za brazil konta meksika, a tako bi rado da ih netko natoči do vrha :)
Bude, bude... Bez brige. Kad prođu skupnu nekome će naletjeti na volej.
Dobro sam prognozirao, natočeni do vrha i bogme naletjeli na gadan volej
Gledam replayeve golova i kao da film gledam hahah... svaka čast nijemcima
Gledam replayeve golova i kao da film gledam hahah... svaka čast nijemcima
Meni je izgledalo kao da igram FIFU ili PES na easy :)
Nije ništa namješteno jer, prvo ne bi Platini dozvolio takav debakl Brazila protiv Njemačke (ako je već namješteno).
Desilo se i što ?
Ne bi im sinoć pomoglo deset Neymara i ostalih njihovih šupaka.
Neymar igra poput Modrića, Rakitića, Mandžukića i ostalih naših velikana zajedno.
Jedno veliko ništa.
Što bi rekao moj prika iz Srbije; Švaba je Švaba u futbalu a ostali se bore da ih nadvladaju. ;)
najsmiješnije je što moram drukat za brazil konta meksika, a tako bi rado da ih netko natoči do vrha :)
Bude, bude... Bez brige. Kad prođu skupnu nekome će naletjeti na volej.
Dobro sam prognozirao, natočeni do vrha i bogme naletjeli na gadan volej
ajde bravo za prognozu i moju ostvarenu želju ;) to je bilo tamo iza naše utakmice s njima
Da je ovakav Brazil osvojio prvenstvo, nikada više ne bi pratio nogomet.
Konačno je netko ove jazavce naučio pameti.
Opet su pokušali padati u kaznenom prostoru ali ovaj sudac nije nasjedao kao njegovi prethodnici.
Ma, nisu ni stigli ulaziti u duele kad su Nijemci igrali brzo, koncizno, ne dozvoljavajući im da im brazilijanerosi uđu u duel i da ih lome.
Tika-Taka na germanski način.
:) :) :D :D
Učiteljica u Brazilu: Djeco brojite do sedam?
Djeca: Muller, Klose, Kroos, Kroos, Khedira, Schürrle, Schürrle
najbolje je sta napokon nisu igrali tiku taku, igrali su brz, okomit nogomet... stari Bayernov stil. Ne ono dodavacko smece...