SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 236.872
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.
marim kaže...

Očekujem bar 2-0 protiv Kameruna ništa manje

Onakvi uvjeti daleko više pogoduju ekipama koje se brane (pretpostavljam da će to biti Kamerun), ako i pobijedimo bit će to na tešku muku.

Treba ih odmah stisnuti i probati što je ranije moguće zabiti jer kako će vrijeme odmicati biti će sve teže i teže to postići, a pritisak i nervoza će rasti.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2014 5:08 (pr0n_addict).
15 godina
neaktivan

Mislim da to nije tocno, obicno ekipa koja se brani pretrci znatno vise od ekipe koja ima posjed lopte, a i za povuc kontru treba snaga za istrcati sprint.

S toga bih preporucio bilicevu taktiku, posjed lopte i stisnut ih pred kraj 1. pol nastavit i postepeno povecat tempo u 2. pol.

14 godina
odjavljen
ibme74 kaže...
ili ne, Nigerija tuče Bosnu i ide dalje...

Ja se nadam da će ih napuniti ko staru kantu

17 godina

najsmiješnije je što moram drukat za brazil konta meksika, a tako bi rado da ih netko natoči do vrha :)

*kad gledam našu situaciju, pa opet prođem po skupinama onda vidim kako smo mogli i gore proći. portugalu su ozljeđena dvojica coentrao i almeida, a pepe je out za ovu fazu natjcanja vjerovatno ccc

Life is too short to remove USB safely
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2014 11:07 (hrvooje).
13 godina
hrvooje kaže...

najsmiješnije je što moram drukat za brazil konta meksika, a tako bi rado da ih netko natoči do vrha :)

Steta da nece ta hrpa klaunova naletit na Nizozemce odmah da ih siluju. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina

Bosanci strikes again:

HTC 8X :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2014 11:02 (kratos091).
12 godina
SimeKZ kaže...
hrvooje kaže...

Neće ih niko silovati kad je već dogovoreno da su oni prvaci na ovom turniru...

15 godina
neaktivan

A jeste Bošnjaci navalili sa svojim ekstra navijanjem, što ne kažete da ste reprezentacija sa najmanje navijača u Brazilu, na Maracani se nisti niti čuli, a tolika dijaspora od Amerike do Skandinavije.

Argentinci su napravili drama atmosferu na Maracani, najbolju do sada na SP.

Dok je se na Areni Sao Paolo pored više od 50 000 Brazilaca čulo Zovi, samo zovi ......

17 godina
SimeKZ kaže...

Prije će na Španjolce naletit jer će Nizozemska biti vjerovatno prva u skupini, ako prođemo skupinu Nizozemci će nas silovat.

Fortune favours the brave
16 godina
Hyperion kaže...
SimeKZ kaže...

Prije će na Španjolce naletit jer će Nizozemska biti vjerovatno prva u skupini, ako prođemo skupinu Nizozemci će nas silovat.

mislim da ne, Nizozemci nisu bas nesto jaki u obrani.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
15 godina
Mitch kaže...

Još uvijek su 3 klase bolji od hrvatskih pulena.

Uostalom, hoćeš reći da je hrvatska obrana bolja od španjolske?

14 godina
mystik kaže...
Mitch kaže...

Pokraj ova dva invalida Ramosa i Piquea nasi pogotovo Lovren su doktori nauke.

twice the pride double the fall
16 godina
mystik kaže...
Mitch kaže...

Ma ko?

Individualno nikako...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
14 godina
neaktivan
dad0r kaže...
mystik kaže...
Mitch kaže...

{#} Ti mora da se šališ. Ne valja na temelju jedne loše odigrane utakmice donositi ishitrene zaključke, možda im je samo bio loš dan... Hrvatska je obrana dosta loša, ruku na srce, realno.

13 godina
neaktivan

Taj invalid Ramos je donio titulu Lpa Realu,aPque je onako..trom -,-'

Btw.Opet preuvelicavate..Pa jedna Nizozemska koja je satrala Spanjolsku,sto ce onda Hrvatima napravit ako su ih ovi pobijedili na Euru -,-'

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina

Pa dobro uzmimo u obzir i to da je Španjolska jako loše igrala drugo poluvrijeme. Par grešaka golmana, par promašaja u prvom poluvremenu i eto raspada sistema. 
Ne znači da bi se to dogodili Hrvatskoj. Jasno, Nizozemska bi bila veliki favorit u toj utakmici, ali sigurno nas ne bi razbili kao Španjolce.

Dug je put do tamo, tako da uopće ne treba razmišljati o tome jer nas čeka enorman posao za odraditi, jako teški protivnici nas čekaju. Ne znam uopće što očekivati od ove ekipe.. Nakon ovih par utakmica pod Kovačevim vodstvom jednostavno ne znam koji zaključak izvesti. 

Why so serious?
13 godina
drakula789 kaže...

Btw.Opet preuvelicavate..Pa jedna Nizozemska koja je satrala Spanjolsku,sto ce onda Hrvatima napravit ako su ih ovi pobijedili na Euru -,-'

Sta ce napravit ? Sta je Urugvaj napravio Kostariki ? Sta je to super napravila Argentina BiH.a ? 

Lopta je okrugla svega moze bit.

- Jos napisem steta da ne mogu na nizozemce, ali se i dalje neki nadu pametovat kako se oni ne mogu naci -.- 

17 godina

dugo selo je pobijedilo dinama, a dinamo ajaxa. to zapravo po vašem znači da bi se dugo selo prošetalo nizozemskom ligom :)

Life is too short to remove USB safely
14 godina
Caesar et Brutus kaže...
dad0r kaže...
mystik kaže...
Mitch kaže...

{#} Ti mora da se šališ. Ne valja na temelju jedne loše odigrane utakmice donositi ishitrene zaključke, možda im je samo bio loš dan... Hrvatska je obrana dosta loša, ruku na srce, realno.

Los dan ? Recimo Pique je zadnju dobru utakmicu odigral dok je jos Guardiola bio u Barceloni a to je vec davna povijest lik je od onda doslodno izgubljeni u vremenu i prostoru posto sam fan Barce pa gledam njihove utakmice manje vise za Pique-a sigurno mogu reci da je vise uzasan nego dobar a Ramos isto tako zna cesto imati totalni blackout.

Nitko ne govori da su nasi superiorni u svemu ili da su odlicna obrana ali nisu niti toliko losi koliko se prica.

twice the pride double the fall
17 godina
dad0r kaže...
Los dan ? Recimo Pique je zadnju dobru utakmicu odigral dok je jos Guardiola bio u Barceloni a to je vec davna povijest lik je od onda doslodno izgubljeni u vremenu i prostoru posto sam fan Barce pa gledam njihove utakmice manje vise za Pique-a sigurno mogu reci da je vise uzasan nego dobar a Ramos isto tako zna cesto imati totalni blackout.

Nitko ne govori da su nasi superiorni u svemu ili da su odlicna obrana ali nisu niti toliko losi koliko se prica.

Ramos je znao kiksat ove sezone no kad je pravi vjerovatno je najbolji stoper na svijetu, pa on je bio možda najjača karika ove sezone u osvajanju La Decime ostavio je srce na terenu i zabio 2 gola u polufinalu i 1 gol u finalu lige prvaka.

Fortune favours the brave
17 godina
Hyperion kaže...

Ramos je znao kiksat ove sezone no kad je pravi vjerovatno je najbolji stoper na svijetu, pa on je bio možda najjača karika ove sezone u osvajanju La Decime ostavio je srce na terenu i zabio 2 gola u polufinalu i 1 gol u finalu lige prvaka.

Problem je jedino što je bila potpuno drugačija taktika.

Utakmica između nas i Nizozemaca ne bi bila ni slična ovom gaženju od neki dan jednostavno zato što nam ne bi mogli prodati tolike kontre.

14 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

{#} Ne možeš donijeti takav zaključak olako, valja imati na umu da je lopta okrugla i da nema apsolutno nikakve veze kako je tko s kim prije odigrao. Jedna riječ - nogomet. Gotovo sve moguće. Već smo vidjeli iznenađenja na ovom prvenstvu, a vidjet ćemo ih još.

Mi možemo pobijediti Kamerun s 2:0, a možemo i izgubiti ako Eto'o proigra u utakmici protiv nas kao što je nekad ili ako će se naši vući po stadionu nakon prvih šezdesetak minuta, što je po meni izvjesno s obzirom na vremenske i druge uvjete.

Za pobjedu nad Meksikom potrebna je super igra, vrhunska igra, valja dati 100% od sebe ili će biti remi, a vrlo lako i izgubimo. Nek' se samo dogodi da nam prvi ubrzo po početku tekme zabiju gol, lijepo će se zatvoriti na svoju polovicu i praktički u šesnaesterac pa ćemo se moći slikati s postizanjem izjednačujućeg pogotka u situaciji kad osmorica brane vrata. Takav ishod je veoma moguć.

Tako ja to vidim.

hrvooje kaže...

dugo selo je pobijedilo dinama, a dinamo ajaxa. to zapravo po vašem znači da bi se dugo selo prošetalo nizozemskom ligom :)

{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2014 13:07 (Caesar et Brutus).
15 godina

Eto'o neće igrati protiv nas, ozlijeđen je.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Eto'o neće igrati protiv nas, ozlijeđen je.

Nisam to znao, to je vrlo dobro za nas. Još uvijek stoji ovo drugo što rekoh.

14 godina
hrvooje kaže...

Bude, bude... Bez brige. Kad prođu skupnu nekome će naletjeti na volej.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2014 13:25 (vrinho).
14 godina

Sjeća li se netko što je Beusan rekao za Neymarov lakat na Modriću? Ne želim početi raspravu o sudcu i toj utakmici, dovoljno sam se živcirao o tome, samo me zanima što je lokalni stručnjak rekao.

13 godina
Keops kaže...

Sjeća li se netko što je Beusan rekao za Neymarov lakat na Modriću? Ne želim početi raspravu o sudcu i toj utakmici, dovoljno sam se živcirao o tome, samo me zanima što je lokalni stručnjak rekao.

Shrao bzvz ko i obicno. Rekao je da se slaze sa sucom sta nema veze sa njegovim prijasnjim odlukama gdje je uvijek govorio da je lakat u glavu crveni karton.

14 godina

Budimo realni, da je to bio lakat u bilo koga osim nekog našeg igrača, pola bi vas tvrdilo da je mogao biti žuti što i je. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
Hexfire kaže...

Budimo realni, da je to bio lakat u bilo koga osim nekog našeg igrača, pola bi vas tvrdilo da je mogao biti žuti što i je. 

Budimo realni, svaki udarac laktom direktno u lice protivnika je crveni karton, napravio ga Modric na Neymaru ili Neymar na Modricu. Tu nema rasprave, pa u zupanijskoj ligi bi dobio crveni...

15 godina

{#}

One ring to bring them all and in the darkness bind them
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice