SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 236.221
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
SP u nogometu - Brazil 2014

Ajde neka meni netko objasni zasto je ponisten gol Yepesu?

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
17 godina
neaktivan

Ono je bio čisti gol Kolumbije. Prekršaja nije bilo, a i ako ga je bilo, bilo ga je na Kolumbijcu.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
17 godina
neaktivan

Suci su čudo jedno na ovom prvenstvu. 

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
15 godina
neaktivan

Pfff, koja bomba.

14 godina
protjeran
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.
Reanimator kaže...

Ni meni nije drag mali goblin, ali su ga pošteno polomili.

Crkva je zlo 21. stoljeća
15 godina

Brazil zasluženo ide dalje, Kolumbija malo zakuhala u zadnjih 10ak minuta ali osim toga cijelu utakmicu mlako, skoro ništa.

Swedish latin super funk.
15 godina

Brazilci = padavičari. Pametnom dosta. Takav nogomet ne zavrjeđuje titulu.

15 godina
jurica_m kaže...

Neznam jesmo li gledali istu utakmicu, ali Kolumbijci su igrali poprilično prgavo i grubo, pogotov ovaj start na Neymaru, zaslužio je barem žuti karton, koljenom u leđa.

Swedish latin super funk.
15 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Brazil će se dosta napatiti protiv Njemačke, pogotovo što Silva neće igrati. 

U meni ostaje samo bol i bijes. - Mel
13 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Brazil će se dosta napatiti protiv Njemačke, pogotovo što Silva neće igrati. 

mozda cak i Neymar..

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek
14 godina
Re: SP u nogometu - Brazil 2014
Tommy_123 kaže...

Ajde neka meni netko objasni zasto je ponisten gol Yepesu?

Zbog zaleđa.

Sve u svemu jako dobra tekma. Šteta da Kolumbija nije poentirala pa da gledamo nastavak. Brazil daleko najbolji dosad, ali opet jako jako ranjiv. Bit će zanimljivo vidjeti kako će bez Silve. Ozljeda Neymara je također izgledala dosta gadno, barem na prvu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
sirka666 kaže...
jurica_m kaže...

Neznam jesmo li gledali istu utakmicu, ali Kolumbijci su igrali poprilično prgavo i grubo, pogotov ovaj start na Neymaru, zaslužio je barem žuti karton, koljenom u leđa.

Bili su grublji, to se slažem. Ali da su Brazilci olako i previše padali, to se još više slažem. Čovječe, imam dojam da malo jače zapuše vjetar, Neymar bi završio na podu. Ne smiješ se nasloniti na njega, već pada. Da se razumijemo, Brazil je danas bio bolja ekipa, gledajući sve šanse, ali mi se zgadi kad igrači previše simuliraju, a i smatram da Brazil ne zavrjeđuje osvojiti titulu. Recimo, tekma Belgija protiv SAD-a mi je osobno bila najjača tekma do sad. Milina za gledati.

12 godina
neaktivan

Nadam se da će ih Njemačka na onako brutalan način samljeti.

MS GOAT
17 godina

suci su stvarno kriminalni. previse gresaka.

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan

Milijun i petsto tisuca puta

Da je danas živ imao bi 169 godina.
15 godina
neaktivan

Žalosno je gledati da ti ovakvi sucu ubijaju utakmicu. A Scolari prdonja brkati se žali an suce, a suci su ih dofurali u polufinale. Bravo brkonja.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
17 godina
neaktivan

Da nije bilo ovog skakavca, Rodriguez ne bi zabio gol {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2014 0:45 (Balvan8).
17 godina

Ajme kakvo lose sudjenje  {#}

steta za kolumbiju tek su se trgnuli zadnih 20 minuta 

shvabe ce samljet brazilce u polufinalu  {#}

bdw dns tokom dana je koef. za kolumbiu narasto sa 2.30 na 4.25  {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2014 0:49 (4mal).
11 godina
protjeran

Gol Kolumbije čist ko suza, nisam gledao svih 20 Svjetskih Prvenstava ali ovo je sigurno jedno od onih sa najkriminalnijim suđenjem, čak je i Teo HaČujte Beusan konstatirao da je gol stopostotno čist, ako on kaže.............XD

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2014 0:49 (Reanimator).
11 godina
4mal kaže...

Ajme kakvo lose sudjenje  {#}

steta za kolumbiju tek su se trgnuli zadnih 20 minuta 

shvabe ce samljet brazilce u polufinalu  {#}

bdw dns tokom dana je koef. za kolumbiu narasto sa 2.30 na 4.25  {#}

Bas si naivan. Svabe ce samljet sudac u polufinalu.

13 godina
neaktivan

Neymar doživio frakturu trećeg lumbalnog pršljena i OUT će biti duže vremena. Šteta i za Brazil a i za samo prvenstvo.

Nevjerovatno je da jedan onakav start sudija ne vidi, koljenom u kičmu. Jbt mogao je invalida od njega napraviti i neće ili će dobiti neki "simboličnu kaznicu".

Ah, gravity - thou art a heartless bitch.
12 godina
protjeran
Žao mi je Geymara al neka Brazil ispadne što prije.
17 godina

I meni je žao dečka, no mislim da su prvi izvještaji prebombastični... koliko čitam natučen je u taj kralježak,
nije nikakvo napuknuće. No svejedno gadan start. oteklina je tu i imat će gadan išijas par dana.
No opet, toliko je provocirao i on i suigrači mu prije, toliko preglumljenog valjanja i padanja nakon
što preskoče igrača u startu, da eto sad došlo na naplatu
- sudac nije povjerovao da je ovaj put bilo za pravo i gadno. 
po mojem mišljenju, ni sa njim nisu oni momčad za finale.
Nije to "onaj" nedodirljivi Brazil prijašnjih godina kojem nije trebao nikakav sudac ni glumatanje.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
14 godina
protjeran

Kad se sjetim kak je Modriću uvalil lakat i posle lagal da ga nije videl, ni malo mi ga nije žal. A i onak bude spreman za početak sezone, nije ništ ozbiljno.

Crkva je zlo 21. stoljeća
15 godina
neaktivan
Neymar je 'out' 4-6 tjedana. Neznam koliko je velik nedostatak Silve jer imaju Dantea, ali ponekad bez Neymara ne mogu nista. Pa ni Kolumbija nije mjerilo za bolju igru Brazila jer su stvarno preotvoreno igrali i lose se branili. Ovo im je sad alibi za poraz od Njemacke, a vrh bi bilo da ne dobiju ni 3.mjesto:..
Real eyes realize real lies...
14 godina

Nisam gledao Beusana, pojasnite mi zbog čega sad ovo Kolumbijino nije ofsajd. 2 igrača su u trenutku upućivanja u zaleđu, oni aktivno sudjeluju u igri i imaju namjeru igranja s loptom. Pa nikad dosad nije igraš u zaleđu trebao baš dirati loptu da se dosudi. Ili je nešto drugo u pitanju?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan

Dajte ljudi gade mi se već ovi vaši komentari "Gaymar" itd.Ne znam kaj tolko svi imaju protiv njega.Dečko igra, bori se, vuče Brazil i ne kužim čemu toliko vrijeđanja.Koliko sad čitam, vidim da ima 64 kg (ako je to točno) i kako onda očekujete da stalno ne pada.Naleti u punom trku na Silvu, Kompanya i takve "mrcine" a kako onda očekujete da ne padne.Mislim, zna on pretjerat nekad, ali fizički je jednostavno slab i naravno da će padati.

Inače, bio sam za Kolumbiju i žao mi je što je Brazil prošao jer ovo prvenstvo su mi se stvarno zgadili.Uvijek sam podupirao Brazil ali od ovog SP-a više ne jer kad se pogleda kakvu oni imaju ekipu i kako se provlače dalje, katastrofa.Nadam se da će nijemci pregaziti Brazil.

I always tell the truth.Even when I lie.
17 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Nisam gledao Beusana, pojasnite mi zbog čega sad ovo Kolumbijino nije ofsajd. 2 igrača su u trenutku upućivanja u zaleđu, oni aktivno sudjeluju u igri i imaju namjeru igranja s loptom. Pa nikad dosad nije igraš u zaleđu trebao baš dirati loptu da se dosudi. Ili je nešto drugo u pitanju?

po novom pravilu sudac treba pricekati dok se vidi tko ce prvi dirati, a to je u ovom slucaju bio luiz

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek
13 godina
protjeran
Hexfire kaže...

Nešto drugo je u pitanju.

Zaleđe nije, nego se glavnom sucu učinilo da je Yepes loptu spustio s prsa rukom.

Greška Poštovani, proizvod koji tražite trenutno nije dostupan.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice