Real Madrid vs. Liverpool

poruka: 24
|
čitano: 3.169
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Zanima me vaša prognoza rezultata!!

17 godina
neaktivan

Real je u k...

Liv"pool ide dalje

AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, CrossFire Club3D Radeon 4870+Toxic 4850, Hiper 730W.
17 godina
neaktivan

ma nije istina,počeli su dobro igrat!!!ma bit će 2:0 za real!!!

prvo gol Robben,drugi Raul i rješena priča!!Cool

17 godina

0:1 - Liverpool

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
17 godina
neaktivan

Ja sam za Real. Prognoza 3:1 za Real.

Kućište: Coolermaster CosmosS/ PSU: Corsair TX650W/ MB: Asus P5Q Pro/ CPU: Intel C2D E8500/ GPU: XFX Nvidia GTX 260 black edition/ Memorija: 3X 1GB KINGMAX PC6400/ Monitor: Samsung T200/ HDD 1. WD 120 GB, 2. Seagate 320 GB, 3. Samsung 1 TB
16 godina
protjeran
RE: Real Madrid vs. Liverpool
ManchesterUTD kaže...

Real je u k...

Liv"pool ide dalje

istina da je real u k ali liverepol je u vecem ( imaju ozbiljnih problema unotar ekipe )
prognoza x
Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
16 godina
neaktivan

Ma nemoguce je prognozirati ovo..Navijam za Liverpool svim srcem, i mislim ce Torres da potopi galaktikose, ipak su mu oni stari duznici :D

You'll never walk alone Smijeh

LFC LFC
"Dabogda imao pun dzep para, a nemao cime da izvadis.."
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2009 23:49 (Zlatan).
16 godina

Bez uvrede ali na temelju čega pišeš ove gluposti da je Real u k.... ???? Pa Real od kad je izgubio od Barce ima 6-7 pobjeda za redom , a primili su samo jedan gol ( nadam se da se ne varam ) tako da Real je veliki favorit u ovom trenutku potiv Liverpola!

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2009 8:21 (kostolomac).
17 godina
neaktivan
kostolomac kaže...

Bez uvrede ali na temelju čega pišeš ove gluposti da je Real u k.... ???? Pa Real od kad je izgubio od Barce ima 6-7 pobjeda za redom , a primili su samo jedan gol ( nadam se da se ne varam ) tako da Real je veliki favorit u ovom trenutku potiv Liverpola!

Istina!!!!
17 godina

Da li netko zna link za live stream?

EVGA 790i FTW | Intel Q6600@Scythe Orochi@3.85ghz | Patriot 2 x 1gb DDR3 |Zotac GTX 295 | WD 320gb + HITACHI 500gb| Silverstone Zeus 750w| 22" Benq Wide Screen |Thermaltake Xaser VI
17 godina
neaktivan

real mi je najdrazi klub pa mislim da se moja prognoza zna...

Q6600 @ 3.0 GHZ, 1.28V 2x2 GB Redline Mushkin 1000 mhz (5-5-5@15) Gainward HD 4870 512 MB Western Digital Caviar 640 GB Fortron 650w Spire Fourier IV
17 godina

Evo kak sam ja danas bacil rezultate u kladionici:

Real-Liverpool                 1

Villareal-Panathinaikos   X

Chelsea-Juventus           1

Sporting-Bayern              X

6kn gore i nada...za 274

Inače navijam u toj tekmi za Liverpool al mislm da će Santiago Bernabeu učiniti svoje

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
Armor kaže...

Evo kak sam ja danas bacil rezultate u kladionici:

Real-Liverpool                 1

Villareal-Panathinaikos   X

Chelsea-Juventus           1

Sporting-Bayern              X

6kn gore i nada...za 274

Inače navijam u toj tekmi za Liverpool al mislm da će Santiago Bernabeu učiniti svoje

ja mislim da ce juve izvuc najmanje remi ipak su poznati po tome
EVGA 790i FTW | Intel Q6600@Scythe Orochi@3.85ghz | Patriot 2 x 1gb DDR3 |Zotac GTX 295 | WD 320gb + HITACHI 500gb| Silverstone Zeus 750w| 22" Benq Wide Screen |Thermaltake Xaser VI
17 godina

haha jel ste vidli buffona kako smjesan dres ima omg

16 godina
neaktivan
croart kaže...

0:1 - Liverpool

SmijehSmijehSmijeh

Cestitam majstore..

You'll never walk aloneee :D
16 godina
neaktivan

Ja sam mislio da će Real dobiti bar 2:0 ali izgubili su iako su bili bolji, ali mislim da će Liverpool doživiti potop u uzvratu.Liverpool nije na svom nivou a Real igra sve bolje...P.S. navijam za Real.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 14:01 (GaMeR 04).
16 godina
neaktivan

4:0 real... ja uvijek imam apstraktne prognoze

i am not a spamer... allright, not a big one xd _______________________ war... war never changes
16 godina
neaktivan

Šteta što u uzvratu Real-Liverpool neće biti na TV-u nego Chelsea-Juventus, ali nema veze isto se može gledati preko interneta

16 godina
neaktivan

Real - Liverpool : 1

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
16 godina
neaktivan

U revansu ce aBd potpuno oporavljeni Gerrard da pokaze nesto iz svog repertoara...tako da Torres nece imati potrebe da sramoti Realovu odbranu..

Salim se..

Ocekujem tvrdu utakmicu, ne previse lijepu, i na kraju naravno prolaz Liverpoola Cool

16 godina
neaktivan

ma nabijem ja real na k***c definitivno moraju napraviti čišćenje u ekipi uključujući i trenera jer 4:0 je stvarno sramota!

16 godina
neaktivan

Hh ja sam prognozirao 4:0 ali malo obrnuto, da će Real pobjedit

In the war it doesen't mean you wont die if you are right! You have to look left too!
16 godina

Veliki sam fan Reala, i jednostavno sam skoro poludio jučer nakon onog rezultata ( iako  je sudac domaćinima poklonio prva dva pogotka).

Naravno to ne umanjuje pobjedu Liverpoola ali sigurno je da su ta dva gola usmjerila utakmicu u krivom smjeru za Real.

U ovom trenutku nema kluba na svijetu koji bi mogao proć Liverpoola ako će oni nastavit ovakvim igrama! Jednostavno jučer bi svaki klub izgubio na Realovom mjestu!

A to da real treba podhitno promjenit pola obrane je istina, a i u sredini nismo Bog zna što, vidi se da u napadu Fali Ruud itekako!Namigiva

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2009 15:49 (kostolomac).
16 godina

Ajme samo da je još chealsi izvubia i sve bi bilo po mom guštu,

ali liverpool me tako razveselia da je to bilo neopisivo, stvarno

svaka čast igračine su

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice