Zanima me vaša prognoza rezultata!!
Zanima me vaša prognoza rezultata!!
Real je u k...
Liv"pool ide dalje
ma nije istina,počeli su dobro igrat!!!ma bit će 2:0 za real!!!
prvo gol Robben,drugi Raul i rješena priča!!
0:1 - Liverpool
Ja sam za Real. Prognoza 3:1 za Real.
Real je u k...
Liv"pool ide dalje
Bez uvrede ali na temelju čega pišeš ove gluposti da je Real u k.... ???? Pa Real od kad je izgubio od Barce ima 6-7 pobjeda za redom , a primili su samo jedan gol ( nadam se da se ne varam ) tako da Real je veliki favorit u ovom trenutku potiv Liverpola!
Bez uvrede ali na temelju čega pišeš ove gluposti da je Real u k.... ???? Pa Real od kad je izgubio od Barce ima 6-7 pobjeda za redom , a primili su samo jedan gol ( nadam se da se ne varam ) tako da Real je veliki favorit u ovom trenutku potiv Liverpola!
Da li netko zna link za live stream?
real mi je najdrazi klub pa mislim da se moja prognoza zna...
Evo kak sam ja danas bacil rezultate u kladionici:
Real-Liverpool 1
Villareal-Panathinaikos X
Chelsea-Juventus 1
Sporting-Bayern X
6kn gore i nada...za 274
Inače navijam u toj tekmi za Liverpool al mislm da će Santiago Bernabeu učiniti svoje
Evo kak sam ja danas bacil rezultate u kladionici:
Real-Liverpool 1
Villareal-Panathinaikos X
Chelsea-Juventus 1
Sporting-Bayern X
6kn gore i nada...za 274
Inače navijam u toj tekmi za Liverpool al mislm da će Santiago Bernabeu učiniti svoje
haha jel ste vidli buffona kako smjesan dres ima omg
0:1 - Liverpool
Ja sam mislio da će Real dobiti bar 2:0 ali izgubili su iako su bili bolji, ali mislim da će Liverpool doživiti potop u uzvratu.Liverpool nije na svom nivou a Real igra sve bolje...P.S. navijam za Real.
4:0 real... ja uvijek imam apstraktne prognoze
Šteta što u uzvratu Real-Liverpool neće biti na TV-u nego Chelsea-Juventus, ali nema veze isto se može gledati preko interneta
Real - Liverpool : 1
U revansu ce aBd potpuno oporavljeni Gerrard da pokaze nesto iz svog repertoara...tako da Torres nece imati potrebe da sramoti Realovu odbranu..
Salim se..
Ocekujem tvrdu utakmicu, ne previse lijepu, i na kraju naravno prolaz Liverpoola
ma nabijem ja real na k***c definitivno moraju napraviti čišćenje u ekipi uključujući i trenera jer 4:0 je stvarno sramota!
Hh ja sam prognozirao 4:0 ali malo obrnuto, da će Real pobjedit
Veliki sam fan Reala, i jednostavno sam skoro poludio jučer nakon onog rezultata ( iako je sudac domaćinima poklonio prva dva pogotka).
Naravno to ne umanjuje pobjedu Liverpoola ali sigurno je da su ta dva gola usmjerila utakmicu u krivom smjeru za Real.
U ovom trenutku nema kluba na svijetu koji bi mogao proć Liverpoola ako će oni nastavit ovakvim igrama! Jednostavno jučer bi svaki klub izgubio na Realovom mjestu!
A to da real treba podhitno promjenit pola obrane je istina, a i u sredini nismo Bog zna što, vidi se da u napadu Fali Ruud itekako!
Ajme samo da je još chealsi izvubia i sve bi bilo po mom guštu,
ali liverpool me tako razveselia da je to bilo neopisivo, stvarno
svaka čast igračine su