Ja ne berem kako će se odigrati u Madridu, ali će igra Barcone "ovo" polufinale budi siguran biti pod veeeeelikim povećalom, razlog zašto je više nego Dooooobro poznat.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja ne berem kako će se odigrati u Madridu, ali će igra Barcone "ovo" polufinale budi siguran biti pod veeeeelikim povećalom, razlog zašto je više nego Dooooobro poznat.
Čovječe, ima više mrzitelja Reala nego navijača Barcelone. Real je odigrao katastrofalno i to je to. Ne kužim, što se sad to tiče navijače Barcelone?
btw Ozil nije toliko loše odigrao, zabio je gol i tri puta je izbacivao Benzemu u izglednu šansu. To je igrač kojeg vrijedi čekati, a to što napadači nisu iskorostili te lopte nije njegov problem.
ovo je sramota da s eovako sudi u polufinle lige prvaka.
Ono je bio penal na Ribery za bayern isto tako gol Bayerna nije trebao biti priznat jel je igrac bio u ofsajdu.
marcelo cisti crveni, jos je tu bilo toliko usdackih pogreska da je to sramota.
bayern je sve u svemu zasluzeno pobjedio. A ronaldo jos jednom pokazao da nije igrac za velike utakmice nikad ga nema u vaznim utakmica. Imao je sasnu tamo kod gola za real i puca tocno u golmana da je to zabcio barem bi malo popravio svoj nastup ovako katarsofa ako da ga nije bilo.
Vi se bolje pokrijte po ušima, niste u stanju dobiti jedan Levante bez pomoći sudca i penala, a sutra se "vraćate na mjesto zločina", i bilo bi vam bolje da budete kuco, jer će vas sramota pratiti i slijedjećih 100 godina najmanje, zbog onoga što Real Madrid i njegovi igrači nisu nikada napravili ili trebali imati pomoć sudaca, zar ne??!!
vi niste ni u stanju dobit Levante.
a tvoje mišljenje i tvoji postovi me najmanje zanimaju jer uvijek pričaš gluposti, ne kažem da prvociraš ko žuja, ali pričaš gluposti. Žalosno je to što svi vi ( pogotovo ti, jer uvijek pričaš kako si ti realan bio poraz ili pobjeda
) mislite kako je Real zasluženo na 1. mj., a pola svijeta vam se smije. A sad idem iz ove teme, da ne poberem karton radi vas par....
lol, pa zašto pišete na forumu kad gol padne... samo pokazujete da ste djeca koja prate utakmicu sjedeći na stolici između TV-a i monitora... odite u kafić pa pogledajte tekmu uz pivo ko pravi navijači...lol
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
lol, pa zašto pišete na forumu kad gol padne... samo pokazujete da ste djeca koja prate utakmicu sjedeći na stolici između TV-a i monitora... odite u kafić pa pogledajte tekmu uz pivo ko pravi navijači...lol
nema svatko novaca da svaku tekmu sjedi u bircu i ispija pivu.
lol. Ja gledam na kompu i istovremeno pišem. lol. Multitasking ftw. lol
lol.
Real je još jednom pokazao da kad je s druge strane moćna momačad, ne može razviti svoju igru koju ima protiv "malih" momčadi. Rezultat i nije toliko loš, koliko je loša igra Reala. Neka, drago mi je, dolaze pod velikim pritiskom uoči gostovanja kod Barce. Malo mi je i žao tih realčića, povlače se po novinama kao najbolja svjetska ekipa, a imaju osvojen jedan Kup u eri Mourinha. Činjenice sve govore. Malo mi je i neugodno kad se stavlja ovaj Real uz bok Barce. Barca na svom kontu ima pobjede nad velikim imenima, dok čekam jednu pravu Realovu pobjedu ( uz dužno poštovanje prema klubovima iz primere). Buhaaaaaaaaa, Bayern mi uljepšao ovaj kišni dan!!
ROFL pa on je u toj situaciji asistirao za gol,lose su svi igrali hebote vise ronaldo,ne igra on sam,nije dobio 5 lopti kako treba
Ribery je veceras pokazao kako zna glumit u 3-4 navrata iako je dobro odigrao cijelu utakmicu za razliku od robbena
Ono je bio penal na Ribery za bayern isto tako gol Bayerna nije trebao biti priznat jel je igrac bio u ofsajdu.
bayern je sve u svemu zasluzeno pobjedio. A ronaldo jos jednom pokazao da nije igrac za velike utakmice nikad ga nema u vaznim utakmica. Imao je sasnu tamo kod gola za real i puca tocno u golmana da je to zabcio barem bi malo popravio svoj nastup ovako katarsofa ako da ga nije bilo.
Suđenje uopce nije bilo lose,za razlika kakavih sve sudackih pogresaka ima u zadnje vrijeme(moje misljenje).
Gol je po meni regularan jer je bio udarac na gol i igrac koji je bio u ofsajdu nije imao namjeru dirat loptu a jos manje da ju je dirao.
Ramos je vec bio izbio Riberyu loptu prije nego sto ga je Coentrao skrsio tako da nije bio u recimo gol sansi.
Ronaldo je u zadnja dva el clasica zabio i pokazao se dosta(sad ako to nije neka velika utakmica onda dobro).
Ma kakav offside?
Ma suđenje je bilo na nivou i bolje nego obično.Penala na Riberyu nije bilo, vidjelo se iz ponovljene snimke da ga Ramos nije srušio(doduše bilo je dodira, ali to nije za najstrožu kaznu).Što se tiče Bayernova gola, mislim da igrač koji je bio u ofsajdu nije ni dirao loptu, za ovo sa Marcelom se slažem.
Ti shvaćaš da se ja nisam šalio kad sam rekao da se igra još jedna utakmica? Ovo danas ti je bila tek prva utakmica. Igra ti se još jedna u Španjolskoj i onda se vidi tko je ukupno bio bolji. Evo tak, sad si upućen.
Ma suđenje je bilo na nivou i bolje nego obično.Penala na Riberyu nije bilo, vidjelo se iz ponovljene snimke da ga Ramos nije srušio(doduše bilo je dodira, ali to nije za najstrožu kaznu).Što se tiče Bayernova gola, mislim da igrač koji je bio u ofsajdu nije ni dirao loptu, za ovo sa Marcelom se slažem.
Kakve veze ima što nije dirao loptu?
nema svatko novaca da svaku tekmu sjedi u bircu i ispija pivu.
to sam samo dao za neki primjer, meni osobno nekad odgovara više kod kuće gledat kada želim svoj mir... nego, glupo mi je vidit da se na forumu vesele kad padne gol i da svršavaju...
lol. Ja gledam na kompu i istovremeno pišem. lol. Multitasking ftw. lol
lol.
good for you, here, have a cookie
Gol je po meni regularan jer je bio udarac na gol i igrac koji je bio u ofsajdu nije imao namjeru dirat loptu a jos manje da ju je dirao.
stvar je u tome da igrač netreba dirat loptu da bi se sudilo zaleđe, dovoljno je da stoji ispred golmana i ometa ga dok ovaj gleda loptu. Po meni se to moglo suditi kao zaleđe.
Ti shvaćaš da se ja nisam šalio kad sam rekao da se igra još jedna utakmica? Ovo danas ti je bila tek prva utakmica. Igra ti se još jedna u Španjolskoj i onda se vidi tko je ukupno bio bolji. Evo tak, sad si upućen.
Da se podsjetimo koliko finala je Barcelona zasluzila u zadnjih 5 godina??
stvar je u tome da igrač netreba dirat loptu da bi se sudilo zaleđe, dovoljno je da stoji ispred golmana i ometa ga dok ovaj gleda loptu. Po meni se to moglo suditi kao zaleđe.
Samo ako je namjera igrača koji upućuje udarac da doda loptu, a Riberyu sigurno to nije bila namjera.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
Mourinho vam je svima isprao mozak sa sucima. Ne može proći nijedna tekma da se ne komentira suđenja. Koji vam je??
Povraća mi se od vaših rasprava. Uvijek je bilo gresaka, i bit će te.. Mou je od svoje ekipe napravio idiote, ne mogu nikad prihvatit poraz. Kakav primjer daju mladima?
Što je sramota? Ovo je bilo najbolje suđenje u bitnoj utakmici u Ligi prvaka u zadnje tri godine valjda. Nema govora o penalu na Riberyu, bilo je kontakta, ali nije svaki kontakt unutar 16m penal. Bayernov prvi gol je naravno ispravno priznat, nemam volje sada ti objašnjavati 100 razloga zašto, ali čak i da je neregularan kako bi to sudac trebao vidjeti? Ribery s 10m pukne loptu s 80km/h u mrežu. Nema sudac slowmotion u glavi, sumnjam da postoji sudac koji bi poništio taj gol. Marcelo, da, čisti crveni. A koje su to druge sudačke pogreške. Možda dva krivo suđena auta? Zadnjih nekoliko godina se vrši ogorman pritisak na suce, svaki aut se prebrojava, nikada nitko nije zadovoljan. Mislim wtf?
Pa jebes raspravu kad moras na ovakve imbecilne izjave odgovarat. WTF
Mourinho vam je svima isprao mozak sa sucima. Ne može proći nijedna tekma da se ne komentira suđenja. Koji vam je??
Povraća mi se od vaših rasprava. Uvijek je bilo gresaka, i bit će te.. Mou je od svoje ekipe napravio idiote, ne mogu nikad prihvatit poraz. Kakav primjer daju mladima?
Koliko vidim, nitko ne govori da je Real oštećen, nego suprotno. Sad, to što ti imaš neki poremećaj da mrziš Real i sve što uz njega ide-tvoj problem.
Uostalom, ako ti se povraća, vjerujem da znaš gdje ti je WC i ne razumijem zašto sudjeluješ u temi kad ti se od rasprava "povraća"?
Samo ako je namjera igrača koji upućuje udarac da doda loptu, a Riberyu sigurno to nije bila namjera.
To nema nikakve veze. Važno je jedino da li je ovaj bio u aktivnom ili pasivnom zaleđu.
Uglavnom, pogledao sam snimku i po meni je to bliže pasivnom. Lopta je prošla kroz nogu par realovaca, a ovaj bayernov je bio malo malo izvan putanje. Da je stajao više lijevo i preskočio loptu onda bi bio ofsajd.
Vi se bolje pokrijte po ušima, niste u stanju dobiti jedan Levante bez pomoći sudca i penala, a sutra se "vraćate na mjesto zločina", i bilo bi vam bolje da budete kuco, jer će vas sramota pratiti i slijedjećih 100 godina najmanje, zbog onoga što Real Madrid i njegovi igrači nisu nikada napravili ili trebali imati pomoć sudaca, zar ne??!!
vi niste ni u stanju dobit Levante.
a tvoje mišljenje i tvoji postovi me najmanje zanimaju jer uvijek pričaš gluposti, ne kažem da prvociraš ko žuja, ali pričaš gluposti. Žalosno je to što svi vi ( pogotovo ti, jer uvijek pričaš kako si ti realan bio poraz ili pobjeda
) mislite kako je Real zasluženo na 1. mj., a pola svijeta vam se smije. A sad idem iz ove teme, da ne poberem karton radi vas par....
a barcelona je ?
suci su pobijedili levante ,a ne barca
Koliko vidim, nitko ne govori da je Real oštećen, nego suprotno. Sad, to što ti imaš neki poremećaj da mrziš Real i sve što uz njega ide-tvoj problem.
Uostalom, ako ti se povraća, vjerujem da znaš gdje ti je WC i ne razumijem zašto sudjeluješ u temi kad ti se od rasprava "povraća"?
Gdje sam napisao da je Real oštećen?? Polako, znam da istina boli.
Znam da ne treba,ali ako ima namjeru dirat loptu/ic na nju ima zaleđa.Moglo se sudit a i nije trebalo tako da po meni i nije neka greska,zavise sve od sudca.(a u danasnje vrijeme ih ima svakavih xD)
Suđenje uopce nije bilo lose,za razlika kakavih sve sudackih pogresaka ima u zadnje vrijeme(moje misljenje).
Ramos je vec bio izbio Riberyu loptu prije nego sto ga je Coentrao skrsio tako da nije bio u recimo gol sansi.
Ronaldo je u zadnja dva el clasica zabio i pokazao se dosta(sad ako to nije neka velika utakmica onda dobro).
istia da ima jako puno sudackih pogreska ali za polufinale lige prvka za mene je ovo jako lose. Bila su 2 starta sa leda na nogu. Niti jedan crveni karon s tim da je ovo na kraju sto je marcelo naprvio bilo za crveno bez govora. Udara igrca sa leda i to kad se ovaj rijesio lopte.
Ruka na tjelu, nije povlacenje ali je je faul. Da nije bilo u 16 sigurno bi svirao faul
Ronaldo nikad ne rjesava velike utakmice. Evo ti liga prvka pogledaj koliko je tu malo golova zbaio s obzirom o kakvom se igracu radi, lako je trapt u ligu tamo onima losima koji se samo brane i ne mogu centar preci. On sad i u subotu da rjesi utakmicu malo je to. Usporeduje ga se sa Messijem a pogledaj koliko je Mesi el clasica rjesio, rjesvao je finale lige prvaka. Koliko je puta smao izvlacio barcelonu.
Dobro je odigrao ali nije rjesio utakmicu a to s eod igrca ako sto je Ronaldo ocekuje on je uz Messija najbolji igrac trenutno i on mora barem nesto naprvit a ne nestat u vaznim utakmicama
Ma kakav offside?
Igrac stajo ispred golmana, to ti se smatra sujedlovanjem u akciji bez obzira sto je skocio i nije dirao loptu
Ruka na tjelu, zaustvaio ga je u dobro sansi za gol to ti je isto kao i povlacenje.
Nema veze sto nije dirao loptu sudjelovao je u akciji, stajao je ispred golmana i zbog toga je ofsajd
Gdje sam napisao da je Real oštećen?? Polako, znam da istina boli.
Pa očigledno si aludirao na to. Istina boli? Ti si neki simpatičan momak. Nisam neki kvazi navijač da ću nakon jedne utakmice prestati navijati, a isto tako me zaboli ona stvar za sudce i njihove pogreške. Barem ne petljam teorije zavjere u nogomet kao tvoji kolege iz Barcelonine teme.