Bravo Bayern. Cristiano je opet pokazao kako nije pravi kada treba. Ozil razočarao. Marcelo trebao dobiti crveni na kraju, s namjerom u igrača. 2-1 savršen rezultat za uzvrat na Bernabeu. Vrhunska utakmica.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
VIDI LEŠINARE STA SU SE OKUPILI OVDJE!
Kak je Marcelo glup, onako udarit Mullera. SRAMOTA!!!
Bilo kako bilo, što bi Željko Vela kazao; "ovo večeras je bila Velika utakmica"!!!!
Ahahahahaha , bas me zanima koje ce isprike sad Murihno izmisliti 11(tj. 12 ) omrazenih se mogu pokriti po glavi
i opet izmisliti 10 razloga zbog kojeg nisu pobjedili( sudac ce biti sigurno jedan) ,
a Arbeola i Ramos su zasluzili crveni ( ne direktni) zbog svojih silnih gluposti , a da ne pricamo o startu
Marcela kaj je za cisti crveni pokosil ga je namjerno s leda bez ikakve namjere da oduzme loptu i to radi skoro
svaki put dok real gubi takve mesarske pothvate i to je fakat vec zalosno , a i cudi me da ovaj retard Pepe
nije napravil neku istu takvu glupost kao sto uvijek to napravi.
Ronaldo ko i svaki put protiv vece momcadi nista nije napravio i to glorificiranje tog pedercica koji ne
zasluzuje to prezime (samo je jedan Ronaldo nas dragi debeljko ofc ) je smijesno i neopravdano ,
to sto se on i real izivljavaju na slabijim momcadima ne znaci nist u svakoj vecoj utakmici su zalosno osrednji
i uzalud im ti silni miljuni.
Svaka cast Bayernu zasluzili su i puno vecu pobjedu od ove.
Sad ce biti mali miljun TD-a ali hebiga istina boli.
PS: Za par dana vas ceka nova petarda.
Bilo kako bilo, što bi Željko Vela kazao; "ovo večeras je bila Velika utakmica"!!!!
Pa ja neznam zašto Coentrao uopće igra u prvom sastavu!!!!!????????????
Bayern se cilu utakmicu ruga s realom, a onog idiota marcela neću ni spominjat. Zaslužena pobjeda bayerna
Samo cu ti reci "HA HA HA" !
Jako ruzno od Marcela. Isti start kao i na Fabregasu. Gelirani se bas nije naigrao.
Lose su igrali dali gol i povukli se,vidi se da su mislima vec na camp nou,Bayern odigrao vjerovatno utakmicu sezone,ali dali su gol i s ovako losom igrom, kuci ce to biti druga prica.
Dosta bespotrebnih startova i zutih kartona.
Kako ne volim bahatost kod igrača.Ono kad je Di Maria ispucao loptu i onaj start Marcela, pa to je nepotrebno, ja bi uveo neke sankcije za to.Dobra utakmica i Bayern je zasluženo pobijedio, ali mi imamo solidan rezultata za uzvrat.Cijelu tekmu smo igrali u grču, jako slabo, a ni Cristiano se nije baš iskazao.Nadam se da će to bolje izgledati za tjedan dana, moramo zabiti u 1.poluvremenu jer bi mogla biti frka.
Ahahahahaha , bas me zanima koje ce isprike sad Murihno izmisliti 11(tj. 12 ) omrazenih se mogu pokriti po glavi
i opet izmisliti 10 razloga zbog kojeg nisu pobjedili( sudac ce biti sigurno jedan) ,
a Arbeola i Ramos su zasluzili crveni ( ne direktni) zbog svojih silnih gluposti , a da ne pricamo o startu
Marcela kaj je za cisti crveni pokosil ga je namjerno s leda bez ikakve namjere da oduzme loptu i to radi skoro
svaki put dok real gubi takve mesarske pothvate i to je fakat vec zalosno , a i cudi me da ovaj retard Pepe
Ronaldo ko i svaki put protiv vece momcadi nista nije napravio i to glorificiranje tog pedercica koji ne
zasluzuje to prezime (samo je jedan Ronaldo nas dragi debeljko ofc ) je smijesno i neopravdano ,
to sto se on i real izivljavaju na slabijim momcadima ne znaci nist u svakoj vecoj utakmici su zalosno osrednji
Boldano je točno. Žuto su označene primitivne provokacije, odakle ti poriv da pišeš takve stvari (uvrede ponajboljem igraču i klubu današnjice)? Ovo govorim kao simpatizer Barcelone. Napiši osvrt na utakmicu, ali zar je stvarno potrebno koristiti riječi kao retard, pederčić i slično? Čemu to? Slavi Barcelonine pobjede, ali zašto provocirati Realove navijače?
Howard Webb - prvi sudac koji nije izmanipuliran bacanjem i izlezavanjem realovih igraca
Boldano je točno. Žuto su označene primitivne provokacije, odakle ti poriv da pišeš takve stvari (uvrede ponajboljem igraču i klubu današnjice)? Ovo govorim kao simpatizer Barcelone. Napiši osvrt na utakmicu, ali zar je stvarno potrebno koristiti riječi kao retard, pederčić i slično? Čemu to? Slavi Barcelonine pobjede, ali zašto provocirati Realove navijače?
Ajde molim te ljepo oni su BILI jedan od ponajboljih klubova danas su omrazeni i samo placu zato mi idu na zivce
svaki put je netko drugi kriv za poraz a ne oni sami i nisu nikakve provokacije ovo je moje misljenje i stav o
Realu unatrag par godina i posto kao zivimo u demokraciji imam pravo iznjeti svoje misljenje.
Dobra tekma, visok tempo igre i realan rezultat.
U uzvratu ce biti zanimljivo, iako smatram da je Real dosta jaci na domacem igralistu.
Ne kužim zašto svi imate toliko mržnju prema Barceloni odnosno Realu, ko da živite od tuđe nesreće.Malo je fair-play navijača i zato @autobus, svaka čast!
Ajde molim te ljepo oni su BILI jedan od ponajboljih klubova danas su omrazeni i samo placu zato mi idu na zivce
svaki put je netko drugi kriv za poraz a ne oni sami i nisu nikakve provokacije ovo je moje misljenje i stav o
Realu unatrag par godina i posto kao zivimo u demokraciji imam pravo iznjeti svoje misljenje.
A danas više nisu ponajbolji? Trenutno su prvi u Primeri i igraju polufinali LP-a. Kako riječi poput pederčić i retard u kontekstu Realovih igrača nisu provokacije? Ne branim ti ja da izneseš svoje mišljenje, ali uvrede nisu dobar način. Zar 80% foruma ne zna raspravljati bez uvreda?
realno gledano bayern je bio bolji većinu utakmice.al samo kažem da će izgubit 3-1 na bernabeu.upamtite što sam rekao
A danas više nisu ponajbolji? Trenutno su prvi u Primeri i igraju polufinali LP-a. Kako riječi poput pederčić i retard u kontekstu Realovih igrača nisu provokacije? Ne branim ti ja da izneseš svoje mišljenje, ali uvrede nisu dobar način. Zar 80% foruma ne zna raspravljati bez uvreda?
Sve pet buraz za mene nisu ponajbolji zbog izivljavanja objektivno gledajuci momcadi koji im nisu do koljena a protiv svaka vece nista i
da priznajem mozda sam burno reagiral u vezi Ronalda ali ja ga tako vidim uvijek se izivljava na slabjima a kad treba protiv vecih
nista ne napravi i hebiga dok ga vidim meni izgleda koda je gay ne mogu si pomoci.
realovi obrambeni igraci su cijelu tekmu prebacivali loptu na bayernovu polovicu.
realov vezni red ko da nije ni bio na terenu.tu je real najslabiji i razlog zbog cega su izgubili
Šteta zbog ovog gola u zadnjoj minuti, ali zaslužili su. Povukli smo se i nismo izdržali. Mislim da Bayern ne može ponoviti ovakvu tekmu na Bernabeu, ipak je nešto drugo kad te 90 min nosi 70 tisuća ljudi.
Real kak i u prvenstvu, očit pad forme. Suđenje je bilo ok, iako mislim da je prvi gol Bayerna neregularan, moram pogledat snimku. Marcelo je zaslužio crveni, Ramos bliže crvenom nego žutom.
Oduševio me ovaj Alaba, pa di su ga našli, igrač utakmice po meni.
Vi se bolje pokrijte po ušima, niste u stanju dobiti jedan Levante bez pomoći sudca i penala, a sutra se "vraćate na mjesto zločina", i bilo bi vam bolje da budete kuco, jer će vas sramota pratiti i slijedjećih 100 godina najmanje, zbog onoga što Real Madrid i njegovi igrači nisu nikada napravili ili trebali imati pomoć sudaca, zar ne??!!
realovi obrambeni igraci su cijelu tekmu prebacivali loptu na bayernovu polovicu.
realov vezni red ko da nije ni bio na terenu.tu je real najslabiji i razlog zbog cega su izgubili
Xabi Alonso i nije odigrao utakmicu života, a problem je bio što su bokovi (Arbeloa i Coentrao) bili zatvoreni i praktički nisu prelazili centar.Po meni je i nekako bilo za očekivati da će Bayern stisnuti, samo treba sad hladne glave ući u tu 2. utakmicu.
Najdetaljniji i najkraci opis cijele utakmice:)
Eto, nema govora o tome da je marcelo trebao dobiti crveni, niti itko *ere za ruku. Dragi navijači barcelone, prestanite *rati, vi bi ste napisali esej o tome zašto marcelo nije trebao dobiti crveni da je vaš igrač, te zašto su sve sudačke greške opravdane. Mi smo svoje priznali...
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
Potpis!
Još nije gotovo,premda bih ja više volio gledat Bayern-Chelsea nego Real-Chelsea/Barca.
Ovom su zaboravili reći da se igra i uzvratna utakmica, a da Barca tek sutra igra...
Chelsea
There i fixed it.
Nadam se da ce Chelsea odigrat ovako dobro kao i Bayern danas.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!