Real Madrid C.F.
- poruka: 5.296
- |
- čitano: 921.243
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus

Ruka uz tijelo, mozak na pašu...
Toliko je već neugodno gledati Realove utakmice da ste postali sprdačina cijelog nogometnog svijeta.
Šteta, kažem, da je Barçi Mbappe, gdje bi im bio kraj. Fulao je momčad.
U prijenosu se jasno vidjelo da to nije penal. Stavi onu slike iz perspektive golmana na temelju koje je sudac donio odluku kad već pametuješ. A ne ovaj neki lijevi kut gdje se ništa ne vidi. To je mogao biti penal da i dalje plaćate sucima, ali očito ni za to nemate para.
Da stavim snimku iz svemira koju je korumpirani VAR pokazivao korumpiranom sucu, dok ovo nisu htjeli pokazati? Ajde nemoj biti smiješan. Penal čist kao suza.
Nažalost, nemamo para za kupnju sudaca kao neki kroz povijest, samo ponekad.
Ali ok, imali ste koju godinu, sad mi imamo koju i dobro.
Život je ljepši kad dva najveća klauna u povijesti foruma ( i nogometnih tema) staviš na ignore, preporučam normalnim kolegama da naprave isto. Klaun koji trabunja u jajdukovoj temi pa onda dolazi ovdje prosipat svu pamet, a razumije se u nogomet ko marica u krivi k.
Dovoljno je reći koliki si kompleks kad navijaš za tugu s juga i katalonski klub koji da nije podplaćivao sve ove godine savez sudaca bi imao trofeje vjerojatno ko i hajduk u vitrini.
OT: Xabi i par normalnih pojačanja i doći će sve polako na svoje. Vidljivo je da su se zasitili jednostavno taktike pod don Carlom. Bekovi su nam razina nk donje središće, lukas vaskez bi nakon utakmice s manjim španjolskim klubom definitivno trebao staviti kopačke o klin. Zahvaliti se pojedincima i krenuti slagati ekipu kako Bog zapovijeda.
Brišete moje postove zbog vrijeđanja a ostavljate njegove? Objektivnost na nivou nema dalje.

Zašto ti nije nick Barcelonista,zar nije bolje voljeti svoje nego mrziti protivnika,u najmanju ruku to je nesportski i nije u duhu sportskog takmičenja.

Jbt, invalidi već gube 0:1
Službeno: Dean Huijsen je novi igrač Real Madrida. Transfer iznosi 50 milijuna funti.
Intenzivno se radi i na dovođenju Álvara Carrerasa iz Benfice.
Još LB i riješili konačno obranu. Iako i jedan veznjak bi dobro došao da se možemo riješiti Camavinge, Ceballosa i takvih jazavaca. Čak i jedan pravi napadač za rezervu trebao, jer ne može mbappe igrati sve tekme,a Endrick je mlad
Camavinga alibi igrač. Kad sam mislio da Kovačić ne igra baš koliko ga cijene, ovaj je idiot.
Stigao je kraj jedne velike ere. Luka Modrić igra posljednju utakmicu na Santiago Bernabeu.
Maestrovu objavu prenosimo u cijelosti:
"Stigao sam 2012. u nadi da ću nositi dres najboljeg kluba na svijetu i s ambicijom da napravim velike stvari, ali nisam mogao ni zamisliti što će uslijediti. Igranje za Real promijenilo mi je život kao nogometašu i čovjeku.
Ponosan sam što sam bio dio jedne od najuspješnijih era najvećeg kluba u povijesti.
Iskreno zahvaljujem klubu, posebno predsjedniku Florentinu Pérezu, suigračima, trenerima i svima koji su mi pomogli cijelo ovo vrijeme.
Tijekom godina prošao sam nevjerojatne trenutke, naoko nemoguće preokrete, finala, proslave i čarobne noći na Bernabéuu... Osvojili smo sve i bio sam sretan. Jako, jako sretan.
Ali osim titula i pobjeda, nosim sve Realove navijače u srcu. Doista ne znam kako objasniti posebnu vezu koju imam s navijačima i kako se osjećam poštovano i voljeno. Nikad neću zaboraviti sve ovacije i geste koje su mi priuštili.
Odlazim puna srca. Pun ponosa, zahvalnosti i neizbrisivih sjećanja. I premda nakon klupskog SP-a neću više nositi taj dres na terenu, uvijek ću biti Realov navijač.
Srest ćemo se opet. Real Madrid uvijek će biti moj dom. Do kraja života".
Tužan, a opet veliki trenutak - oproštaj najvećeg nogometaša svih vremena s ovih prostora od Real Madrida (točnije od domaće publike).
Biti aktivan nositelj igre s 39 godina u jednom Realu, koji može dovesti bilo kojeg igrača na svijetu, je stvarno čudo u današnje vrijeme kada se igrači nemilo troše i imaju opterećenja nepojmljiva starijim generacijama. Odlazak Luke osjetit će i Real, a daleko više naša reprezentacija, za koju počinje novo doba (ako ne odmah, onda nakon SP, na kojem će Luka još sudjelovati - valjda).
Utakmica s Real Sociedadom počinje u 16:15h...

Hvala Velikom Luki i njegovoj skromnosti, igri i svemu ostalome sto ide uz to. Veliki Luka ispračen kao legenda Reala, igrač i čovjek koji ce se pamtiti.
Arena prijenos, stvarno dno dna sto su prekinuli cijelu ceremoniju i ispracaj ne samo hrvatskog velikana nego nogometnog velikana svijeta ...
Veliki igrac jedan od najvecih 10ki ikad sta je igrala ne samo za Real!
Sa 39 godina kostur Reala moze samo rijetki!
Nadam se da ce odigrat je SP a onda zasluzna mirovina!