Sudac je olako dao prvi penal, a nakon slične situacije za Real na prvi pogled, 7 minuta slušao da li ima koji kut koji bi potvrdio penal za Real.
Osobno, niti jedna situacija od te 2 nije za kazneni udarac.. Eventualni ritam utakmice uništio je s tim razmišljanjem i stajanjem ko fikus.
Real je izgledao toliko bezidejno da ima još 3 poluvremena nebi bila dosta da upute udarac u okvir i zato svaka čast Arsenalu , lijepo ih je vidjeti u polufinalu napokon.
Real Madrid C.F.
- poruka: 5.297
- |
- čitano: 924.864
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
na hrtu su spomenuli da je ista stvar kao kod prvog penala napravljena na Asenciu kad ga je povlacio Odegaard,samo sta Asencio nije pao i jbiga nisu sudili
I da su kojim cudom prosli ne bi bilo zasluzeno,uglavnom jedna od gorih sezona u zadnjih deset godina,a sve me strah da nema nista od lige i kupa
Ma kakvi, gubimo oba classica i samim time oba naslova. Strah me samo da ne bude opet 4-5 razlike, lako za ostalo. Iduci trofej može biti SKP, pod uvjetom da do onda promjene trenera
Kakva golčina Valverdea
Jebenog Vazqueza on stavlja protiv Barce.. stvarno ga treba potjerati.

Itekako ste se osramotili, ne igrom već ponašanjem, pred cijelim svijetom

Ajmo malo o pojačanjima i remontu za iduću sezonu.
Mislim da bi nam bio odličan posao kupiti napadača , odnosno pravu devetku a to je Viktor Gyokeres iz Sportinga. Lik je životinja trpa ko lud.
Mbappe treba igrati svoju poziciju krila , što znači da su Vinicius ili Rodrgo višak. Tu bih volio da Vinicius ode iz kluba za dobre pare i da ga više ne gledam u Realu, iako po posljednjim glasinama Rodrygo napušta klub.
Pozicija desnog beka je rješena tu Dolazi Trent Alexandar iz Liverpoola.
Ancelotti odlazi u Brazil , trener će vjerovatno biti Xabi Alonso , iako po meni Zidane bi bio najbolja opcija.
Iz kluba još odlaze najvjerovatnije : Vallejo, Lucas Vasquez, Ferland Mendy, Modrić je upitan ako i ostane bit će u sporednoj ulozi, što je ok za njega samo da ostane u formi za SP
Treba dovesti i dva kreativna veznjaka ali tu mi sad nitko trenutno ne pada na pamet, navodno je na meti Rodri iz City-a
Ajmo malo o pojačanjima i remontu za iduću sezonu.
Mislim da bi nam bio odličan posao kupiti napadača , odnosno pravu devetku a to je Viktor Gyokeres iz Sportinga. Lik je životinja trpa ko lud.
Mbappe treba igrati svoju poziciju krila , što znači da su Vinicius ili Rodrgo višak. Tu bih volio da Vinicius ode iz kluba za dobre pare i da ga više ne gledam u Realu, iako po posljednjim glasinama Rodrygo napušta klub.
Pozicija desnog beka je rješena tu Dolazi Trent Alexandar iz Liverpoola.
Ancelotti odlazi u Brazil , trener će vjerovatno biti Xabi Alonso , iako po meni Zidane bi bio najbolja opcija.
Iz kluba još odlaze najvjerovatnije : Vallejo, Lucas Vasquez, Ferland Mendy, Modrić je upitan ako i ostane bit će u sporednoj ulozi, što je ok za njega samo da ostane u formi za SP
Treba dovesti i dva kreativna veznjaka ali tu mi sad nitko trenutno ne pada na pamet, navodno je na meti Rodri iz City-a
Rodri i Wirtz su top tier pojačanja ako bi ih se dalo upecati. Meni osobno se dopada i Vitinha iz PSG-a.
Brat bratu, Xabi je napravio odličan posao sa Bayerom. Vidjeti ćemo kako će se snaći. Nemam ništa protiv da mu damo šansu.
Za napadača nemam baš ideju jer ako prelazimo na 5-3-2 onda će netko morati na klupu. Treba prvo vidjeti koji je Alonsov plan.
Ne bih ni ja imao ništa protiv da se riješimo Viniciusa. Za Rodryga bi bila šteta da ode, ali jasno da dečko želi imati veću ulogu u ekipi.
Prije će Hajduk do vrha HNL-a nego Barca opet na krov Europe. Eto nam šanse da ih do kraja dotučemo u nedjelju. Ako im je ovakav Inter uspio zabiti 7 komada ko od šale onda nema baš isprike s naše strane.
Ponovo raspad sistema. Jbt, nakon 0:2 kompletna obrana se pogubila. Vazquez najgori kapetan ikad.
Ova ekipa treba kompletan remont.
Jasno mi je da ozljede dosta toga određuju, ali stvarno ne kužim da sve ove godine moramo trpjeti ovog Vasqueza.

Šteta što Mbappe igra za krivu momčad.
Di je Lučko, nema ga u zadnje vrijeme, jel dobro?
Šteta što Mbappe igra za krivu momčad.
Di je Lučko, nema ga u zadnje vrijeme, jel dobro?
Jel se spremaš sutra za školu?
Jel se spremaš sutra za školu?
Škola je bila danas u Barceloni :D
Jesi obrisao suzice?
Koje, pa jos slavimo Internazionale.

Nisam znao da se u Španjolsoj ide nedjeljom u školu.
Nadam se da nisi zakasnio danas, jer bitno je osnovnoškolsko obrazovanje jer vidiš šta se desi bez toga? Komentari ostanu na takvoj razini
Nadam se da nisi zakasnio danas, jer bitno je osnovnoškolsko obrazovanje jer vidiš šta se desi bez toga? Komentari ostanu na takvoj razini
Ovo si sam smislio ili su ti pomogli?
Jadnije od Realove sezone... Znači ne samo da ste se osramotili rezultatski, pogotovo protiv najvećih rivala (16 golova u 4 utakmice), nego ste se osramotili i izvan terena da vas i vlastiti navijači, bar oni s pola mozga, pljuju.

Ovo si sam smislio ili su ti pomogli?
Jadnije od Realove sezone... Znači ne samo da ste se osramotili rezultatski, pogotovo protiv najvećih rivala (16 golova u 4 utakmice), nego ste se osramotili i izvan terena da vas i vlastiti navijači, bar oni s pola mozga, pljuju.
Dolaziš u našu temu i nekome govoriš jadan? Jadno je komentirati nešto što te ne zanima. Imaš temu Barcelona pa se bavi dječjim smisalicama u toj temi
Ćabi Alonzo i polu-službeno potvrđen. Fabrizio Romano objavio. Još se čeka comunicado official. Ode Ancelotti onda očito u brazilsku repku.
Ćabi Alonzo i polu-službeno potvrđen. Fabrizio Romano objavio. Još se čeka comunicado official. Ode Ancelotti onda očito u brazilsku repku.
Ne znam sta Brazilci vide u njemu
Ove katalonske plačipichke pobijede i opet trabunjaju o sucima. Pa ruka Tchouamenija je definicija ruke uz tijelo. Ja bih kaznio ove iz VAR sobe što ga zovu radi gluposti. Ko da su plaćeni po pozivu.

barcelona nema niti klupske televizije.Slaven Belupo, ajduk imaju

Ove katalonske plačipichke pobijede i opet trabunjaju o sucima. Pa ruka Tchouamenija je definicija ruke uz tijelo. Ja bih kaznio ove iz VAR sobe što ga zovu radi gluposti. Ko da su plaćeni po pozivu.
Ruka uz tijelo, mozak na pašu...
Toliko je već neugodno gledati Realove utakmice da ste postali sprdačina cijelog nogometnog svijeta.
Šteta, kažem, da je Barçi Mbappe, gdje bi im bio kraj. Fulao je momčad.
Ala gušta, nije te bilo 5 godina, sutio si pokunjen jer se Lessi umirovio, klub u dugovima, prodavala se prava... Zadnja slamka spasa je ova generacija i srecom po mene i tebe su uspjeli. Treba im rezultata, dugovi se moraju vracat, banke ne prastaju. Nije to RH i Hajduk. Peace bro.

Ruka uz tijelo, mozak na pašu...
Toliko je već neugodno gledati Realove utakmice da ste postali sprdačina cijelog nogometnog svijeta.
Šteta, kažem, da je Barçi Mbappe, gdje bi im bio kraj. Fulao je momčad.
U prijenosu se jasno vidjelo da to nije penal. Stavi onu slike iz perspektive golmana na temelju koje je sudac donio odluku kad već pametuješ. A ne ovaj neki lijevi kut gdje se ništa ne vidi. To je mogao biti penal da i dalje plaćate sucima, ali očito ni za to nemate para.