Real Madrid C.F.
- poruka: 5.194
- |
- čitano: 819.811
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
I to nije prvi puta,treba hitno novi moderniji trener s mudima...
Prije tekme bi vjerojatno potpisali ovakav ishod, ali šteta za taj centimetar zaleđa. Realno je ovo fer rezultat
Prošle godine isto tako, zabili za 1:1 zadnja ili predzadnja minuta.
ovo je bila najgora utakmica Reala jučer, padamo u formi i nemamo igru. Vidi se da fali Kross i Modrić ako ne igra onda je to katastrofa u sredini terena nema kreacije.PS: Ovaj Tchuameni je dobar na stoperu u vezi je gol k
Ja ne znam kako taj Tchuameni konstanto igra, a lik nije ni blizu što su Casemiro i Alonso bili
Ja ne znam kako taj Tchuameni konstanto igra, a lik nije ni blizu što su Casemiro i Alonso bili
jer nema prave zamjene,po meni je i dalje prvi krivac Ancelotti treba novi,mladi,moderniji trener i bili bi ok
Prvo se ozljedio Vini, a sada Carvajal. S time da ozljeda Carvajala izgleda kao ozbiljnija
Grozni splet nesretnih okolnosti, krenuo ispucati loptu (što inače ni ne radi, ali zadnje minute su pa samo da prođe vrijeme), protivnik mu uđe u šut i onako ga pogodi baš između nogu, maksimalno je opteretio koljeno...
Jako će nedostajati momčadi, ako se pokaže da je tako teška ozljeda.
A Viniju mislim da nije ništa ozbiljno.
Teška je, slika sve govori.
https://www.index.hr/sport/clanak/video-teska-ozljeda-carvajala-iznesen-je-s-terena-u-suzama/2604310.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d_0
Znam da real ne vraća legende, ali sada nebi bilo loše uzeti Ramosa do kraja sezone. Ionako je krpanje pozicija od početka sezone i dobro bi došao na klupi
Real ostao na jednom beku koji je u biti krilo,treba smisliti nešto za tu poziciju za rotaciju.Modric u 39 i dalje jedini koji povezuju igru kako treba,jedini je smiren na lopti i ima rješenja. Vezni red treba u zimskom roku nekoga fantazistu jer Modrić sa 39 ne može u kontinuitetu igrati koliko god je super pripremljen,vezni red radi jako puno grešaka a Jude koji je najbolji tehničar uz Modrića nije u formi a i pozicija mu je nedefinirana,sada bi trebao Realu kao playmaker više nego kao istureni vezni...
Real ostao na jednom beku koji je u biti krilo,treba smisliti nešto za tu poziciju za rotaciju.Modric u 39 i dalje jedini koji povezuju igru kako treba,jedini je smiren na lopti i ima rješenja. Vezni red treba u zimskom roku nekoga fantazistu jer Modrić sa 39 ne može u kontinuitetu igrati koliko god je super pripremljen,vezni red radi jako puno grešaka a Jude koji je najbolji tehničar uz Modrića nije u formi a i pozicija mu je nedefinirana,sada bi trebao Realu kao playmaker više nego kao istureni vezni...
Gubitak Carvajala bit će velik problem za Real. Imaju oni mladih igrača, ali ono malo što ih se moglo vidjeti nije bilo baš impresivno.
Bellingham već dugo ima problem s ramenom. Iako se to ne naglašava, može se uočiti kako on ispod dresa nosi nešto poput ogromne bandaže, i tako već mjesecima. Na ovoj zadnjoj utakmici je doista bio nestandardno slab, radio puno grešaka - a njegov "pad u formi", odnosno problem da ne igra onako briljantno kao u startu, podudara se vremenom od kada vuće tu ozljedu ramena...
Na početku sezone djelovalo je da će Real biti nepobjedivi stroj, ali već sada gadno su načeti na puno pozicija. A već minimalno opuštanje ih skupo košta (primjerice imali su dobivenu utakmicu s Atleticom, potpuno kontrolirali igru i od 97 min krenulo je s uvođenjom mladih igrača da i oni malo sudjeluju i igri, i paf - u zadnjim sekundama dobiju gol, izgubljena jako bitna dva boda).
Mogu zahvaljivati Svevišnjem što su se nakon očitog dugog predomišljanja, ipak odlučili zadržati Modrića, on im je uz Valverdea (s kojim se sjajno slaže) oslonac igre.
Kakva izvedba Reala! Bili su već na konopcima, na rubu debakla i onda još jedan preokret za pamćenje.
Vinicius na Sofascoru dobio ocjenu 10!
Gdje bi Ronaldu Nazariu, Ronaldinhu, Neymaru, pa čak i Kaki bio kraj. Osobno mislim da nebih mogao podredit život nogometu poput CR7 ili Modrića. Kao gledatelj uživam dok traje. Vini je trenutno najbolji na svijetu, no kod njega mi je problem njegova nezrelost. Zašto je tebe, milijunaša, najboljeg igrača u najboljem nogometnom klubu na svijetu briga što te neki gledatelj naziva majmunom?
Pozdrav ekipa,
gdje se moze gledati El clasico? Ima gdje koji link, hvala!
Hvala Bro!
Mbappe nebi pogodio ni prazan gol
Valjda će konačno vidjeti da Mendy, Camavinga i Tchoumaeni nisu za Real. Mbappe na krivoj poziciji, a i igra za k svakako.
Trebaju tu Trent, Davies i Wirtz za nagodinu
Previše je to izostanaka u obrambenom dijelu da bi se nešto moglo protiv tako raspoložene Barce.
Protiv ovakve Barce ....
jbg, nije išlo
samo neka Ancelotti ode i sve ce biti ok
To sad izgleda dosta loše jer se ekipa na kraju raspala i rezultat je katastrofalan, ali realno prvo poluvrijeme je bilo dosta dobro. Da je bilo malo sreće, da je u nekim situacijama mbappe bio par cm iza zadnjeg igrača, mogla se utakmica okrenuti na drugu stranu. A čak i na 2:0 je mbappe fulao dva zicera gdje se mogla spasiti utakmica. I Vini je imao jednu izvrsnu šansu u prvom pol. koju on inače zabija. Po meni dosta nesretna utakmica i ne bih ja tu ništa pretjerano dramio oko toga.
Osim toga barca je strašno opasna i svaki propust kažnjava. Biti će zanimljiv ostatak sezone. Ne bih još otpisivao real.
Rezultat uopće ne prikazuje realno što je bilo na terenu. U prvom poluvremenu je Vini trebao ono zabiti, a Mbappe je mogao za dlaku izbjeći zaleđe kod poništenog gola. Drugo poluvrijeme je Mbappe imao 2-3 100 postotne šanse tak da smo stvarno trebali zabiti barem tri gola, ali eto realizacija je bila nikakva.
I sta ce to promjeniti? Uvijek je kriv trener, a prosle godine je bio dizan u nebesa. To je i dalje isti Ancelotti, ali ekipa nije ista, a ona koja je tu ne igra kako treba. Barcelona jako dobro igra u zadnje vrijeme i kao sto je napisano iznad rezultat izgleda losije nego sto je bilo.
I sta ce to promjeniti? Uvijek je kriv trener, a prosle godine je bio dizan u nebesa. To je i dalje isti Ancelotti, ali ekipa nije ista, a ona koja je tu ne igra kako treba. Barcelona jako dobro igra u zadnje vrijeme i kao sto je napisano iznad rezultat izgleda losije nego sto je bilo.
Real je tako igrao i prosle sezone pod njim,trener bez taktike koji ne daje sansu mladim igracima uopce,ne mozes mi reci da nakon onih svih zaleda i zicera Mbappea nije mogao dati 10-15 minuta sansu Endricku iako je tekma vec bila rijesena...kao sta sam rekao ja jedva cekam da ode iz Reala
A bome i ovaj Perez neka se polako sprema u penziju. Ovo sa neodlaskom na dodjelu je dno dna.