Real Madrid C.F.
- poruka: 5.194
- |
- čitano: 820.492
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Modrić jednostavno mora više igrati, ne kužim šta Ancelotti izvodi sa tako malom minutažom
S kim se ti svađaš?
Bog te ubio koji su ovi i jedni i drugi luzeri. Opet o nama ovisi hoće li Španjolska imati predstavnika u polufinalu.
Kakva utakmica!!!!!!! Polufinale je tu
Tresao sam se. Hala Madrid!!! Predivan hladniji dan danas.
Hala Madrid!
Uff kakva utakmica tvrda gdje smo se cijelo drugo poluvrijeme branili, city je opaka ekipa ali Real prolazi dalje TO JE NAJBITNIJE , jer kad je najteže mi imamo taj pobjednički DNA u ligi prvaka.
Modrić ne bih trebao pucati penale više ali nikad mi nije bio siguran ni za repku niti za Real
Hala Madrid
Nacho odlazi na kraju sezone
jel planira netko od vas na tekmu u Madrid protiv Bayerna?
Pobjedom u El Clasicu Real je definitivno potvrdio osvajanje prvenstva.
Ostaje za povijest da je u ovoj utakmici kapetansku ulogu imao Luka Modrić!
Hala Madrid ❤️. Modrićev 25. Trofej ako se ne varam, ako bude i LP bit će 26. Kada bi produžio još godinu, skinuo bi sve rekorde
Brahim zasluzuje vise igrati, isto kao mladi Fran Garcia. Viniciusa ne mogu vise gledati kako on nema zavrsnicu. Mislim da kad dodje Mbappe da vini dobija zahvalnicu i sretan put od Pereza. Hala madrid
Lik je nafurani takav kakv je. Al bez njega Real je za najmanje 20% oslabljen u napadu.
Pa lik je konstanta opasnost da ti pobjegne. Što zbog brzine što zbog driblinga i nepredvidivosti. Pa da i sve promaši i ne radi ništa spekatkularno. Odvlači pažnju dobrog djela obrane na sebe pa se može igrati po drugoj strani ili kroz sredinu.
Prvaci!
Hala Madrid!
Hala Madrid
Kao da Hollywood film gledam. Iz godine u godinu, u godinu, u godinu... Ne možeš ovo smislit. Hala Madrid!!
Ljudiii, kakva utakmica!!! Srce ko kuca!!!!! Jednostavno Real Realovski, ovo veze sa srećom nema! Za ovo se zivi, za ovo se voli ovaj klub!
Opet krađa i vama je srce do neba zbog toga?! Kakva glupost sudaca da diže zastavicu umjesto da pusti akciju pa onda da VAR pregleda to. Wow, rekao bi čudo neviđeno ali opet viđeno puno puta. Umjesto 2-2 i produžetaka ovako krađa i finale. Ajde, sretno Borusiji.
Da, sudac je zeznuo. Ne, ne znamo jel bi bilo 2:2 jer su igrači Reala stali kad je dignuta zastavica. Nemoj se previše hvatat sudaca, Bayern je išao igrat bunker, obilo im se.
Ajmo kme kme, počelo je. U ostalom lijepo je objašnjeno zašto to je zaleđe i tko ima utjecaj na Mendya. 6esto finale u 11 godina auhh
Ajmo kme kme, počelo je. U ostalom lijepo je objašnjeno zašto to je zaleđe i tko ima utjecaj na Mendya. 6esto finale u 11 godina auhh
Kme Kme. Čak su i Marsovci vidjeli da se desila krađa.
Krađa? 😆😆😆😆
Kako prepoznati navijača Barce, bez da kaže da je navijač Barce
Krađa? 😆😆😆😆
Kako prepoznati navijača Barce, bez da kaže da je navijač Barce
Izgleda da navijači Barce i Hajduka imaju puno zajedničkog 😉