Bez 10 prvotimaca 3 boda su tu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne znam jel uigranost, tim, psihološki, al igraju jako dobro u zadnje vrijeme. Čudi me količina postignutih golova.
Barem ne kakukaju kao neki čim im se jedan igrač ozlijedi
Šta je da je, ova Girona stvarno igra spektakularno. Gledao sam ih jučer protiv Barce prvi put ove godine i stvarno ima tu nešto. Ok, nije Barca neko mjerilo kvalitete, ali opet im treba zabiti 4 komada na Camp Nou. I još su dobro prošli. Biti će zanimljivo do kraja sezone ako uspiju nastaviti na ovom "valu".
Šta je da je, ova Girona stvarno igra spektakularno. Gledao sam ih jučer protiv Barce prvi put ove godine i stvarno ima tu nešto. Ok, nije Barca neko mjerilo kvalitete, ali opet im treba zabiti 4 komada na Camp Nou. I još su dobro prošli. Biti će zanimljivo do kraja sezone ako uspiju nastaviti na ovom "valu".
Na Camp Nou nisu nikad primili 4 gola od Girone, lupaš bez veze, kao i inače.
Nisu igrali tekmu na Camp Nou, iako je Barca bila domaćin.
Igrali su tekmu na Lluís Companys Olympic Stadium.
Da, Girona je simpa ekipa koja je u naletu i bilo bi super da uspiju izgurati do kraja sezonu i postanu prvaci.
Bili su konkretniji, okomitiji, u par poteza bi zaprijetili Barci. Barca po običaju maltretirala loptu,
iako jučer nisu mogli čak ni to jer je na kraju tekma završila sa 54% Barcinog posjeda.
Što samo govori o tome koliko je ustvari Girona kvalitetno posložena, kad znamo da inače Barca ima postotak posjeda lopte preko 60%.
Vidjet' ćemo šta će biti do kraja, ovo je pravo osvježenje u Primeri. Već su Barca i Real dosadili i Bogu i vragu ;)

Potop zute podmornice.
Hala Madrid
Sad i Alabi otišli križni ligamenti. Pa koji je to vrag ove godine. Taman je izgledalo kao da sve ide po planu. Srećom je stanka pa će valjda nešto iskemijati do proljeća.
Brahim jednostavno mora igrati, baš ga je fino gledat. P.s zadnjih par tekmi bez Vinija igramo bolje, nadam se da će ga to malo trgnuti i da vidi da je itekako zamjenjiv
Nemos vjerovati koja je to količina ozljeda ove sezone
I opet se igra,a ne kuka
U ligi prvaka sljedeći protivnik nam je Leipzig. Prva tekma se igra u gostima . Sve u svemu nema nekih "top" pareva u ovom kolu. Draže bi mi bilo da smo izvukli PSG i natamburali ih.
U ligi prvaka sljedeći protivnik nam je Leipzig. Prva tekma se igra u gostima . Sve u svemu nema nekih "top" pareva u ovom kolu. Draže bi mi bilo da smo izvukli PSG i natamburali ih.
Je, ovi manji klubovi nisu baš imali sreće ove godine. Od parova eventualno Napoli - Barca odskače, ali ako podignu formu do proljeća. Mi smo mogli bolje, ali i puno gore pa ajd. Ne pamtim više kakva su pravila oko registracije za LP. Možemo li sad kupiti nekoga tko je već igrao ove sezone i registrirati ga za daljnju fazu. Moguće da se i Militao oporavi do onda, ali velik je rizik nikoga ne dovesti.
Ovako jučer se osvajaju prvenstva. Em smo igrali dosta loše, em smo skoro cijelo drugo poluvrijeme igrali s igračem manje, ali nekako smo se provukli i uzeli važna tri boda. Sad je opet sve na nama.
Ovako jučer se osvajaju prvenstva. Em smo igrali dosta loše, em smo skoro cijelo drugo poluvrijeme igrali s igračem manje, ali nekako smo se provukli i uzeli važna tri boda. Sad je opet sve na nama.
Nisi ti igrao da govoriš u prvom licu množine, smiri se.
A pravi se javio
Odi tamo na svoju temu, pa kukajte o čaviju
Nisam vidio da si tako upozoravao svoje kolege barcelonaše na vašoj temi.
BTW, Barca ti je ispušila danas i prijateljsku tekmu, opet od nekih "jadnika" kako vi to tamo volite reći
Uze mi riječ iz usta, ovo su te tekme kad ili jesi ili nisi. Svaka čast ekipi i toliko osporavanom L.Vasquezu. Čovjek možda nije neka ekstra klasa, ali je onaj "ubojica" koji će odradit posao kako treba, krpa pozicije koje nisu njegove i jednostavno moraš takvog igrača imat u ekipi kako god se loše govori o njemu. Podsjeti me nekad na Callejona kod Mourinha.
Kako nisam, pa ušao sam u 65. minuti.
BTW, Barca ti je ispušila danas i prijateljsku tekmu, opet od nekih "jadnika" kako vi to tamo volite reći
Pokupili su 5 milja eura, samo je to bitno. Bar neću napisat da "smo" izgubili :D
A pravi se javio
Ti si mu žena?
Pokupili su 5 milja eura, samo je to bitno. Bar neću napisat da "smo" izgubili :D
Niti 500 miliona eura ne bi im pomoglo.Hebes klub koji ne moze kupovati igrace.
A pravi se javio
Ti si mu žena?
Ako nemas nista pametno napisati,zaobidji ovu temu
A pravi se javio
Ti si mu žena?
Ako nemas nista pametno napisati,zaobidji ovu temu
Dobar si komentar dao. Sada ga pročitaj još jednom i napusti temu. Nikada ništa pametno nisi napisao.

Ahaha a sto si ti napisao pametno?Cim pocne utakmica xavi otkaz,xavi ovakav-onakav.Pa ste pisali kako je barcelona favorit za osvajanje lige prvaka.Nemoj me zajebavati.Pravog trenera treba platiti.
Ahaha a sto si ti napisao pametno?Cim pocne utakmica xavi otkaz,xavi ovakav-onakav.Pa ste pisali kako je barcelona favorit za osvajanje lige prvaka.Nemoj me zajebavati.Pravog trenera treba platiti.
Ja sam barem na zemlji i pišem ono kako je. Ne kao ti, živiš u fantaziji.

Po cemu si to zakljucio?
Vrhunsko trolanje, da ja odem na svjetlu stranu u Barca temu i povučem barem 50 antimadrididsta postova kako "smo" igrali i napišem mu da nije on igrao, razapeli bi me u kršćanskom stilu.