Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.319
|
čitano: 971.698
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
10 godina
Real Madrid C.F.

Bez 10 prvotimaca 3 boda su tu.

7 godina
Real Madrid C.F.

Ne znam jel uigranost, tim, psihološki, al igraju jako dobro u zadnje vrijeme. Čudi me količina postignutih golova. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
10 godina
Real Madrid C.F.

Barem ne kakukaju kao neki čim im se jedan igrač ozlijedi 

14 godina
Real Madrid C.F.

Šta je da je, ova Girona stvarno igra spektakularno. Gledao sam ih jučer protiv Barce prvi put ove godine i stvarno ima tu nešto. Ok, nije Barca neko mjerilo kvalitete, ali opet im treba zabiti 4 komada na Camp Nou. I još su dobro prošli. Biti će zanimljivo do kraja sezone ako uspiju nastaviti na ovom "valu". 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Re: Real Madrid C.F.
Hexfire kaže...

Šta je da je, ova Girona stvarno igra spektakularno. Gledao sam ih jučer protiv Barce prvi put ove godine i stvarno ima tu nešto. Ok, nije Barca neko mjerilo kvalitete, ali opet im treba zabiti 4 komada na Camp Nou. I još su dobro prošli. Biti će zanimljivo do kraja sezone ako uspiju nastaviti na ovom "valu". 

Na Camp Nou nisu nikad primili 4 gola od Girone, lupaš bez veze, kao i inače.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
Hexfire kaže...

Nisu igrali tekmu na Camp Nou, iako je Barca bila domaćin.

Igrali su tekmu na Lluís Companys Olympic Stadium.

Da, Girona je simpa ekipa koja je u naletu i bilo bi super da uspiju izgurati do kraja sezonu i postanu prvaci.

Bili su konkretniji, okomitiji, u par poteza bi zaprijetili Barci. Barca po običaju maltretirala loptu,

iako jučer nisu mogli čak ni to jer je na kraju tekma završila sa 54% Barcinog posjeda.

Što samo govori o tome koliko je ustvari Girona kvalitetno posložena, kad znamo da inače Barca ima postotak posjeda lopte preko 60%.

Vidjet' ćemo šta će biti do kraja, ovo je pravo osvježenje u Primeri. Već su Barca i Real dosadili i Bogu i vragu ;)

Tigar Krezumica
14 godina
Uopće se nije primijetilo da to nije Camp Nou. Kakva momčad takav stadion.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
Real Madrid C.F.

Potop zute podmornice.

Hala Madrid

14 godina
Real Madrid C.F.

Sad i Alabi otišli križni ligamenti. Pa koji je to vrag ove godine. Taman je izgledalo kao da sve ide po planu. Srećom je stanka pa će valjda nešto iskemijati do proljeća.

13 godina
Real Madrid C.F.

Brahim jednostavno mora igrati, baš ga je fino gledat. P.s zadnjih par tekmi bez Vinija igramo bolje, nadam se da će ga to malo trgnuti i da vidi da je itekako zamjenjiv

14 godina
Real Madrid C.F.

Nemos vjerovati koja je to količina ozljeda ove sezone

10 godina
Real Madrid C.F.

I opet se igra,a ne kuka

13 godina
Real Madrid C.F.

U ligi prvaka sljedeći protivnik nam je Leipzig. Prva tekma se igra u gostima .  Sve u svemu nema nekih "top" pareva u ovom kolu. Draže bi mi bilo da smo izvukli PSG i natamburali ih.

14 godina
mazy651 kaže...

U ligi prvaka sljedeći protivnik nam je Leipzig. Prva tekma se igra u gostima .  Sve u svemu nema nekih "top" pareva u ovom kolu. Draže bi mi bilo da smo izvukli PSG i natamburali ih.

Je, ovi manji klubovi nisu baš imali sreće ove godine. Od parova eventualno Napoli - Barca odskače, ali ako podignu formu do proljeća. Mi smo mogli bolje, ali i puno gore pa ajd. Ne pamtim više kakva su pravila oko registracije za LP. Možemo li sad kupiti nekoga tko je već igrao ove sezone i registrirati ga za daljnju fazu. Moguće da se i Militao oporavi do onda, ali velik je rizik nikoga ne dovesti.

14 godina
Real Madrid C.F.

Ovako jučer se osvajaju prvenstva. Em smo igrali dosta loše, em smo skoro cijelo drugo poluvrijeme igrali s igračem manje, ali nekako smo se provukli i uzeli važna tri boda. Sad je opet sve na nama.

16 godina
Hexfire kaže...

Ovako jučer se osvajaju prvenstva. Em smo igrali dosta loše, em smo skoro cijelo drugo poluvrijeme igrali s igračem manje, ali nekako smo se provukli i uzeli važna tri boda. Sad je opet sve na nama.

Nisi ti igrao da govoriš u prvom licu množine, smiri se.

10 godina
Real Madrid C.F.

A pravi se javio 

Odi tamo na svoju temu, pa kukajte o čaviju 

16 godina
mrzech kaže...
Hexfire kaže...

Nisam vidio da si tako upozoravao svoje kolege barcelonaše na vašoj temi.

BTW, Barca ti je ispušila danas i prijateljsku tekmu, opet od nekih "jadnika" kako vi to tamo volite reći 

Tigar Krezumica
13 godina
Hexfire kaže...

Uze mi riječ iz usta, ovo su te tekme kad ili jesi ili nisi. Svaka čast ekipi i toliko osporavanom L.Vasquezu. Čovjek možda nije neka ekstra klasa, ali je onaj "ubojica" koji će odradit posao kako treba, krpa pozicije koje nisu njegove i jednostavno moraš takvog igrača imat u ekipi kako god se loše govori o njemu. Podsjeti me nekad na Callejona kod Mourinha.

14 godina
mrzech kaže...
Hexfire kaže...

Kako nisam, pa ušao sam u 65. minuti.

16 godina
fromcelltohell kaže...

BTW, Barca ti je ispušila danas i prijateljsku tekmu, opet od nekih "jadnika" kako vi to tamo volite reći 

Pokupili su 5 milja eura, samo je to bitno. Bar neću napisat da "smo" izgubili :D

16 godina
Tascam kaže...

A pravi se javio 

Ti si mu žena?

10 godina
mrzech kaže...
fromcelltohell kaže...

Pokupili su 5 milja eura, samo je to bitno. Bar neću napisat da "smo" izgubili :D

Niti 500 miliona eura ne bi im pomoglo.Hebes klub koji ne moze kupovati igrace.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.12.2023 18:19 (Tascam).
10 godina
mrzech kaže...
Tascam kaže...

A pravi se javio 

Ti si mu žena?

Ako nemas nista pametno napisati,zaobidji ovu temu

15 godina
Tascam kaže...
mrzech kaže...
Tascam kaže...

A pravi se javio 

Ti si mu žena?

Ako nemas nista pametno napisati,zaobidji ovu temu

Dobar si komentar dao. Sada ga pročitaj još jednom i napusti temu. Nikada ništa pametno nisi napisao. 

XBOX: RENZOR GT 01
10 godina
Real Madrid C.F.

Ahaha a sto si ti napisao pametno?Cim pocne utakmica xavi otkaz,xavi ovakav-onakav.Pa ste pisali kako je barcelona favorit za osvajanje lige prvaka.Nemoj me zajebavati.Pravog trenera treba platiti.

15 godina
Tascam kaže...

Ahaha a sto si ti napisao pametno?Cim pocne utakmica xavi otkaz,xavi ovakav-onakav.Pa ste pisali kako je barcelona favorit za osvajanje lige prvaka.Nemoj me zajebavati.Pravog trenera treba platiti.

Ja sam barem na zemlji i pišem ono kako je. Ne kao ti, živiš u fantaziji. 

XBOX: RENZOR GT 01
10 godina
Real Madrid C.F.

Po cemu si to zakljucio?

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.12.2023 20:25 (Tascam).
7 godina
Real Madrid C.F.

Vrhunsko trolanje, da ja odem na svjetlu stranu u Barca temu i povučem barem 50 antimadrididsta postova kako "smo" igrali i napišem mu da nije on igrao, razapeli bi me u kršćanskom stilu. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice