Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.194
|
čitano: 819.807
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
10 godina
protjeran
Re: Real Madrid C.F.
fakEEE kaže...

Ne znam zasto se Baleu stalno spotice tih 100mil kao da je to bio njegov uslov a ne od njegovog menadzera.. 

Medutim, siguran sam da se Bale itekako isplatio vec sada, a za buducnost nema dileme... Pogledajte samo njegove partije na Euru, fantastican igrac i najbolji igrac turnira tako da sam siguran da ce u buducnosti samo povecati svoju vrijednost... 

Cak stovise, smatram da je mozda vrijeme da preuzme glavnu ulogu od Ronalda u Realu jer steta je da takva kvaliteta stoji u sjeni... 

Real Madrid je aktivirao otkupnu klauzulu za Moratu te ce on od iduceg ljeta biti novi-stari igrac Reala! 

Meanwhile Barcelona ne moze natjerati Umtitija ( jel se tak zove? ) da dode u klub... 

Iz dana u dan pokazuješ da nemaš ni 15 godina.

This time next year we'll be millionaires
13 godina
Real Madrid C.F.

Pa Bale za Real igra puno slabije nego za Wales i nego je igrao za Tottenham. Razloga je nekoliko, ali ne vidim da će se nešto promijeniti svaki čas.

A što se tiče Morate, upitno je dal su ga kupili da bi igrao ili samo radi preprodaje. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Real Madrid C.F.

Kupit Pogbu za 120 milijuna eura čisto toliko da imamo 3 veznjaka (Pogba, James, Isco) na klupici u vrijednosti ~250 milijuna eura

Najskuplja klupa na svijetu, kao što to i priliči najboljem klubu na svijetu.

Hvala Perez!

Fortune favours the brave
12 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Kupit Pogbu za 120 milijuna eura čisto toliko da imamo 3 veznjaka (Pogba, James, Isco) na klupici u vrijednosti ~250 milijuna eura

Najskuplja klupa na svijetu, kao što to i priliči najboljem klubu na svijetu.

Hvala Perez!

Hahah to samo real moze...da maltene imamo skuplju klupu nego vecina klubova prvih 11 :D...nek perez trazi od fife da se poveca sa 11 na 13-14 igraca po momcadi hahah...da uspiju igrat isco i james, i eventualno pogba ako dodje :D

Origin ID: ReaLazio
12 godina
neaktivan

Ramos mi se nije cinio bas dobre volje nakon utakmice, posebno modricem koji ga je cinkao hahaha :D

16 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Ramos mi se nije cinio bas dobre volje nakon utakmice, posebno modricem koji ga je cinkao hahaha :D

Pa ono ... postoji i druga strana gola :)

Ne gledam GoT i hvalim se time!
14 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Hahahahahah kako je Modric cinkao Ramosa 

http://giphy.com/gifs/l41YcZlzCSJREAjvO

16 godina
Real Madrid C.F.

Čitam da smo vratili Moratu, cca 30 milja.

Sad će Ronaldo na klupu

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
10 godina
Real Madrid C.F.
14 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Barcelona prodaje Neymara.........

10 godina
protjeran
Ne prodaje nego ovaj želi ići.
Ali sad je ovo ozbiljnija priča nego prije koji mjesec.
14 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Ma garant ide u City kod Pepa, nije jednom izjavio da zeli da ga on trenira... 

Ne znam, kad bi bio spreman ostavit se poroka volio bih da dode u Real, treba gledati polako na nekoga ko ce zamijeniti sad vec polako iskompleksiranog Ronalda... 

13 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Neymar bi bio dobra zamjena za Ronalda, ali da ga se primiri. Ne znam uopce koliko je to moguce s obzirom na njegov temperament.Uglavnom lik je igracina ipo i volio bi da brani boje naseg kluba

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
16 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2016 19:44 (hrvooje).
16 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Ja rekao Subašiću gdje će Ramos pucat, ma daj ... :)

14 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Ronaldo zabio 2 gola i dao 1 asist na tekmi protiv Madarske te odnio status igraca utakmice... 

Njegov 2. gol je bio posebno dobar, frajer s petom matira golmana... Sigurno ce biti u zdrijebu za najbolji gol prvenstva... 

Kikica nam je napokon proradio, no nazalost u najgore vrijeme... Njegov sljedeci protivnik je Hrvatska! 

10 godina
protjeran
fakEEE kaže...

Ronaldo zabio 2 gola i dao 1 asist na tekmi protiv Madarske te odnio status igraca utakmice... 

Njegov 2. gol je bio posebno dobar, frajer s petom matira golmana... Sigurno ce biti u zdrijebu za najbolji gol prvenstva... 

Kikica nam je napokon proradio, no nazalost u najgore vrijeme... Njegov sljedeci protivnik je Hrvatska! 

Nema tu straha.Od 3 loša protivnika jednom je zabio a Hrvatska je za 3 klase bolja do Mađarske.

Nažalost Ronaldo odlazi kući na odmor ranije nego što planira.

9 godina
odjavljen
Ne znam kaj reći na povratak Morate, nije on nešto bolji od Benzeme ako uopće i je. Bolje da su uzeli Aubameyanga jer se Dortmund lagano i sprema na njegovu prodaju, kupili su već dva napadača.
16 godina
neaktivan
kbenzema kaže...
Ne znam kaj reći na povratak Morate, nije on nešto bolji od Benzeme ako uopće i je. Bolje da su uzeli Aubameyanga jer se Dortmund lagano i sprema na njegovu prodaju, kupili su već dva napadača.

Mislim da je Morata vraćen, jer je pravo prvootkupa s 25m, a Chealse nudi 50. Bila bi ludost odreći se tih 20-30 milijuna. Proslijedit će ga dalje.

9 godina
odjavljen
Ako stvarno nude 50 mil nek ga odmah prodaju. Iako ne vidim nikog ko bi dao i 30mil za njega, osim reala :D
14 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

I ja sam citao o tome da ga zeli netko s otoka, no nisam znao da se nudi 50milki... Mislim to je realno da se prihvati, samo glup covjek bi odbio 20-30mil. eura plusa u blagajni... 

Koliko je on spreman da zamijeni Benzemu ili da je bolji od njega je tesko za odrediti, tu su negdje obojica mozda mi je cak Benz malo jaci ali ono daleko od toga da nebi bio vrh zamjena... 

16 godina
neaktivan
kbenzema kaže...
Ako stvarno nude 50 mil nek ga odmah prodaju. Iako ne vidim nikog ko bi dao i 30mil za njega, osim reala :D

Tako se piše link

Inače protiv Hrvatske ga je gledao osobno Roman Abramovič. Možda je Roman vidio i neke napadače iz plave ekipe

14 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Uh, ovog Hazarda treba cim prije kupit....

13 godina
Real Madrid C.F.

I onda s njim na klupu?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan

Cuj da se mene pita kupilo bi se njega, pogbu, nekog napadaca(ako morata ode), i eventualno branica, al jbga nije ovo FIFA niti FM pa da ih rotiras stalno.

13 godina
Real Madrid C.F.

Ronaldo će sad dati 150% da osvoji nešto s Portugalom nakon što je Messi po n-ti put nestao u finalu i sad najavio da više neće ni pokušavati. 

10 godina
protjeran
Hexfire kaže...

Ronaldo će sad dati 150% da osvoji nešto s Portugalom nakon što je Messi po n-ti put nestao u finalu i sad najavio da više neće ni pokušavati. 

Misliš po n-ti put doveo Argentinu u finale.Sudac ih je pokrao crvenim kartonom koji nije bio ni faul,a Higuain pokazao da je najveći Argentinski izdajnik koji je po 4. put ostavio Argentinu bez trofeja.

Ronaldo kakav je pokazao je protiv Hrvtaske igrač za male utakmice koj ostaje nevljivi kako to inače biva u finalima i protiv jačih protivnika.

16 godina
Boixus Nois PS kaže...

Misliš po n-ti put doveo Argentinu u finale.Sudac ih je pokrao crvenim kartonom koji nije bio ni faul,a Higuain pokazao da je najveći Argentinski izdajnik koji je po 4. put ostavio Argentinu bez trofeja.

Ronaldo kakav je pokazao je protiv Hrvtaske igrač za male utakmice koj ostaje nevljivi kako to inače biva u finalima i protiv jačih protivnika.

Ronaldo je bar odvukao reprezentaciju u knockout fazu igre sa 2 pogotka i asistencijom u jednoj utakmici. Protiv Hrvatske je praktički asistirao za jedini pogodak na utakmici i odvukao reprezentaciju u idući krug protiv Poljske, koju će vrlo vjerovatno potuć.

Zašto Messi ne napravi super dribling i zabije gol kad vidi da panjevima (Higuain, Aguero) ne ide, nešto ala Maradona protiv Engleske 1986?

Valjda je već jasno da su Ronaldo i Messi različiti tip igrača, Ronalda se neće vidjet cijelu utakmicu, a onda će ti zabit gol i bit ćeš ljut.

Fortune favours the brave
13 godina
Real Madrid C.F.

Doveo do finala ili ispao u skupini je baš svejedno. Trofeji se pamte. Ronaldo i cijeli Portugal su smeće, ali imaju poprilično dobru priliku dogegati se do finala, a onda je sve moguće. Nešto ko Real ove sezone. A onda kad će se ubuduće povlačiti Ronaldo vs Messi rasprave samo će se fino pokazati trofej prvaka Europe i rasprava će biti gotova.

10 godina
protjeran
Ronaldo jedva prošao najslabiju grupu na prvenstvu sa 2 gola od kojih je jedan iz zaleđa i bez kojeg nebi prošli.

Usporedujes Messijevo finale sa prolaskom skupine bravo svaka čast.

Ronaldo je pokazao da je igrač koji ovisi o ekipi.Dobio 1 šansu i promašio je.Al budući da Ronaldo iza sebe ima PR mašineriju to mu je upisano kao asistencija.Smijesno.

Hyper mislio sam da si malo ozbiljniji ali ove tvoje usporedbe su na razini fakeea.
Da si gledao barem sažetke znao bi da je Messi bio najbolji igrač Argentine,najvise driblinga i stvorenih šansi.
Higuain promašio 1 v 1 , Aguero gađao avione.Uz to Bravo nemoguće branio.

I glup čovjek vidi da je Ronaldo ispod razine najboljih na Euru npr Perišić , Payet i Griezman.

Portugal može osvojiti jedino ako sudac ne bude dao 3-4 crvena za njih kao što je trebalo biti protiv Hrvatske.

Poz
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice