evo ga popravak igre, obrana je stvarno na vrhuncu.
samo neka Duvnjak tako puca, nema se čega bojat! Obrana VRH!!
evo ga popravak igre, obrana je stvarno na vrhuncu.
samo neka Duvnjak tako puca, nema se čega bojat! Obrana VRH!!
vidi se da se stvarno bore za loptu, nema da stoje uvijek skacu na njih, to je prava igra. ako ovako nastavimo, oni su nemocni.
Ovoga Kopljara treba hitit van, ako nemaš muda pucat sa 8 m na prazan gol, nemaš šta radit u igri!
kopljar je kreten kakvog nema nigdi, najvisi je i kad skoci nema ga niko i on se boji, pa ceg se bojis pic*a ti materina.
kopljar je kreten kakvog nema nigdi, najvisi je i kad skoci nema ga niko i on se boji, pa ceg se bojis pic*a ti materina.
sada kada je Balića krenulo, Goluža ga izvadi van! A onaj Čupićev solo prodor na 4 igrača mi nije jasan!
ma taj goluza mi ide na ku*ac znas kako
sada kada je Balića krenulo, Goluža ga izvadi van! A onaj Čupićev solo prodor na 4 igrača mi nije jasan!
sva sreca srbi to nisu iskoristili pa smo se vratili na +4
EDIT:na +5
Dobro je... sada se lakše diše...
+7 i to bi bilo to od cetnika.
Ovome Kopljaru treba takvu šamarčinu stisnut da mu zvoni sljedećih 10 godina u glavi!!! Hahaha kako se dere trener Srbije, hahaha
sto se ne vracate p*zdurine jedne,bre
hahahaha
umro sam sad na ovo, ovaj je bog.
Vraćaju se oni, ali ne u obranu nego kući!!
A ovome sucu radi poništenja ovog cepelina treba još veću šamarčinu dat!!!
pravda je spora,ali isplati se cekati.
to je bio najljepsi gol do sad.
Eto sad su dobili svoje :)
ovo je bila rukometna lekcija naših!
a tako mi je žao što onaj cepelin nije priznat. Naši su puno bolji nego što su bili na europskom prvenstvu.
Kakva rukometna škola! Svaka čast dečki!
ja bi se sramio da sam srbin.
HRVATSKA <3
trener im puko ko kokica "pi$durine bree sta se nevracate u obranu" haha
+7 i to bi bilo to od cetnika.
Kao što rekoh, veličamo sportski duh...
Da nije bilo sinhrono skakanje i gimnastika na drugom, možda bih i pogledao utakmicu.
Inače je rukometna reprezentacija Srbije loša, oni ciljaju na medalju u leptiru (ako se ne varam), 2 medalje u tenisu, medalju u vaterpolu i medalju u košarci.
crkli su im laseri
crkli su im laseri
da su ih manje koristili u beogradu mozda bi im i potrajali.
Super smo se osvetili Srbima, nemam zamjerki na našu igru. Mi, Francuzi i Danci smo krema rukometa.
Jeste čuli kad im je trener rekao "povlačite se dvije godine p1zde jedne"
Jel gledao tko Marina sada? Malo je bilo smiješno čuti kako se ljuti sam na sebe
Brže su se povlačili prije 20ak godina. Izašli su iz kondicije.
*p1zdurine
Super tekma. Lijep rukomet, lijepa utakmica, odličan rezultat i još se nasmije čovjek na ovu srpsku "komunikaciju"...:)
Da, oni trener bas ono strvina od covjeka
Al odlicno smo odigrali, svaka ima cast, po meni medalju imamo sigurno...