NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.528
|
čitano: 773.764
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: NBA liga
DeniZg kaže...
Da, šteta za LeBrona koji je izabrao penziju u LA.
Nadao sam se da će potpisati za Philu 2+2 i probati još nešto osvojiti.

Gledao sam danas na ESPN i Lakersi više uopće nemaju cap space-a, a kamoli da bi mogli potpisati Cousinsa ove godine (vraća se tek u siječnju) i Kawhija iduće.
Baš me zanima kako će Bron naći motivaciju za odigrati 4 godine kad ga krenu šamarati na zapadu sa svih strana.

osim Lebrona ostala trojica su potpisali jednogodišnje ugovore tako da Lakersi neće imati problema potpisati Kawhia slijedeće sezone

a i pokušavaju potpisati Tyreke Evansa

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2018 23:19 (Wolverine).
12 godina
NBA liga

oslobodili 12mil na capu tako sto su randlea učinili unrestrictedom i za 9 milja potpisali ronda

15 godina
neaktivan
NBA liga

Rondo je uletio u Lakerse. Zasto napustati onakve Pelicanse?

Jamesa isto ne razumijem, cemu Lakersi ako nije dogovorio sa nekim da takodjer dodje. Ball, Ingram, Kuzma, sve je to mlado i zeleno, sa druge strane veterani McGee, Lance, Rondo... jednostavno nije to ekipa za bilo kakav dublji playoff na onakvom zapadu.

12 godina
NBA liga

predobri suteri oko jamesa, PREDOBRI

13 godina
the. Shelby kaže...

Rondo je uletio u Lakerse. Zasto napustati onakve Pelicanse?

Jamesa isto ne razumijem, cemu Lakersi ako nije dogovorio sa nekim da takodjer dodje. Ball, Ingram, Kuzma, sve je to mlado i zeleno, sa druge strane veterani McGee, Lance, Rondo... jednostavno nije to ekipa za bilo kakav dublji playoff na onakvom zapadu.

Ovogodišnji Cleveland je za njih super-team.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2018 23:56 (DeniZg).
15 godina
NBA liga

Da, potpisuju igrače koji se ne uklapaju u jezgru momčadi. Ali opet, sve redom jednogodišnji ugovori, tako da im neće naštetiti na duge pruge. Iako bih rekao da im je pametnije da potpisuju igrače koji pašu u sustav kakav žele imati, ovo sad je upotpunjavanje prostora, i nadanje “ha možda bude nešto”. Očito ne računaju na borbu za naslov ove godine, a i LBJ to zna.

12 godina
NBA liga

Nek se bussovi isprse i amnestiraju dengov ugovor jebo ih on

16 godina
NBA liga

Koliko god mrzili Lakerse, treba shvatiti jednu stvar. To su Lakersi. To je LA. To je Hollywood. Logično je da svaki superstar ima kakvu takvu želju zaigrat tamo. To je raj za marketing i sponzore. 

Naravno da bi mi bilo draže da imam opet priliku gledat Jamesa u Heatu, ali ako moram birat između Lakersa i Phile, onda ću ipak uzet LA. 

A kako su u pitanju Lakersi, ne treba ih otpisati kao contendere kad imaju superstara u timu.(i to ne bilo koga, nego najboljeg igrača ovog stoljeća)

12 godina
NBA liga

pizda cousins potpisao za warriorse na godinu dana 5.3mil

da se podsjetimo izjave prije godinu dana

15 godina
Del_Boy97 kaže...

pizda cousins potpisao za warriorse na godinu dana 5.3mil

da se podsjetimo izjave prije godinu dana

Kako li je NBA postao jadan, svi postali picke, uopce nemam rijeci...Ajmo onda nek ukinu momcadi i nek NBA bude jedna velika momcad i svi ce osvojiti naslov, prstenje i igrati sa svojim BFF-ima. Sramota da liga ne vidi problem.

I boli me kur*c to sto je cousins ozlijeden, potez mu je slab i pickast, a on takva mrcina i “tough guy” inace. Ovo bi trebalo dobiti duplo vise hejta od KD-evog odlaska i LBJ-evog odlaska zajedno, ali posto Cousins nije superstar najveceg levela proci ce bez problema.

13 godina
Upitno je koliko će se Cousins više moći baviti košarkom.
Ali, slažem se, ovo je sad postalo cirkus.
PSN - DeniZg80
16 godina
neaktivan
NBA liga

Gasi ligu ako se Cousins vrati na pribliznu razinu na kakvoj je bio.

Al to je teska ozljeda, pogotovo za big mena, sve ti govori kad mu nijedan klub, cak ni Pelicansi, nije dao ozbiljnu ponudu.

WoT IG: RavenHR_
9 godina
protjeran
NBA liga

Ovo je ludo, dobro mu je sto uopce ne mora igrati do doigravanja, moze se polako oporaviti, win-win situacija i za jedne i za druge. Pravi ALL star team u jednoj ekipi, ALL star petorka, ma rofl. Svi ce navijati protiv GSW.

Evil Destroyer of Universe Killer of Doom
17 godina
neaktivan
NBA liga

To je protiv CBA pravila vec....pick.a uzeo pay cut, a kao all-star s vise od 8. sezona ima minimum 12 mil godisnje.

Hebes salary cap, ajmo svi za nulu potpisat i dat im image rights....ma gluposti.

Bojkotirat ligu nista drugo. Presmijesno je ovo postalo. Adam Silver je najmeksi GM ikad, tocno se sjecam kad je oko 2012-2013 pricao kao da su Seattle i San Francisco jaka trzista za NBA...i odma 3 god poslije apsolutna dominacija Warriorsa...

15 godina
NBA liga

Navodno je Cousins nakon ozlijede od Pelicansa (za vrijeme sezone) dobio ponudu 2 godine/40 milja, ali je odbio, a nakon toga je ponuda povučena. Isto tako je navodno dao Lakersima šansu da ga potpišu za iste pare za koje ga je sad GSW potpisao, a oni su odbili. Ne znam koliko je to istina, ali moglo bi biti, s obzirom u kojem smjeru LA ide nebi me ni čudilo.

9 godina
protjeran
NBA liga

Ma ako ce mo iskreno Le Bron je trebao ostati u Clivlandu, drago mi je sto nece osvojiti vise niti jedan naslov, samo zbog toga mi je drago da je GSW postao nepobjediv.

Evil Destroyer of Universe Killer of Doom
12 godina
NBA liga

davis je nakon odlazaka ronda i cousinsa od uprave pelicansa zatrazio trade u lakerse ili oklahomu!!!! - shams charamia

update 1- prenešeno sa neke lakers stranice tako da je upitna točnost

update 2- kupio je kuću u LA-u za 7.5mil dolara

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2018 21:12 (Del_Boy97).
16 godina
Je netko mozda uzimao Nba league pass balkan preko stranice na facebooku za 200 kn? Izgledalo mi ok riskirao lovu ali izgleda da je prevara. Ako neko ima informaciju nek napise da potvrdim da se jos netko ne namoči.
sake08
15 godina
maxis kaže...
Je netko mozda uzimao Nba league pass balkan preko stranice na facebooku za 200 kn? Izgledalo mi ok riskirao lovu ali izgleda da je prevara. Ako neko ima informaciju nek napise da potvrdim da se jos netko ne namoči.

Ja sam prije par godina isto tako uzeo preko neke stranice s fejsa godišnji League Pass za 200kn, i radilo je dobro mjesec dva (kroz ljeto) i onda je prestalo raditi, kontaktirao sam njihov support (NBA LP) i rekli da je došlo do neke zabune pa su mi deaktivirali acc., ispričavali se i sve pet...I onda se opet dogodila ista stvar, prestalo raditi, ja njih kontaktirao, i rekli su mi da je kupljeno s ukradenom karticom ili nešto slično, počeo se lik raspitivati o mojim podacima pa sam brže bolje zatvorio chat i poslao sve u pm.

Imaš odličnu alternativu OVJDE, stvarno za svaku tekmu ima streamova i to kvalitetnih, uopće više ne razmišljam o nikakvom plaćanju...

16 godina
Thanx i mislio sam da je neka caka u pitanju. Nista budem pratio preko ovoga sto si poslao.
sake08
15 godina
NBA liga

Sta kazete na trade Phile i Wolvesa?

Sljedece godine, hvala Bogu, NBA postaje opet zanimljiv.

VISCA BARCA
14 godina
neaktivan
NBA liga

ako ima zainteresiranih za igranje NBA2k19 Lige na PS4, javite mi se u inbox...
imas nas 12-13 i vec se odigralo dosta sezona (sto bi znacilo da nije tek sada startalo i da su to već stalni članovi)
pa eto...ako imate volje i vremena, te volite nba .....

17 godina
neaktivan
NBA liga

Top 100 Michael Jordan feats that LeBron James will NEVER pass

16 godina
NBA liga

King je 4 najbolji strijelac NBA. Ako tak nastavi još par godina, eto ga blizu prvog mjesta.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
16 godina
NBA liga

king nikad losije nije igro. odvratan je od kad se vratio od one iscenirane ozljede... gadi mi se i on i ovi lejkersi, al nek su oni zubca spasila bar.

lakersi od frašize pobjednika do franšize za ruganje

17 godina
NBA liga

uzas, nikad sam bas volio lbja, al sam ga respectao. gledam si ove svoje lakerse i frajer namjerno samo stat padda. obrana mu je nepostojeca, mislim da je 8. u lakersima po obrani. od ostalih lakersa mi se gadi i lonzo, fejka ozljede konstantno, ne kuzim to. od igraca koji mi se svidaju su ingram i kuzma. kuzma je klasicni skorer koji ce u buducnosti bit jako koristan igrac. ingram s druge strane je poceo igrati jako jako dobro, u glavi je dosta jak, ne zanimaju ga sva sranja koja se desavaju oko njega i LA-a, bit ce on ipak dobar za sezonu dvije, treba samo pricekat. svi zele da igrac nakon 2 sezone bude all star ili ga odma proglase bustom. takvim nacinom smo odjebali DLo-a pa evo kakav kao radio sad u netsima, preporodio se covjek. nebi se cudio istoj sudbini ingrama, dat cemo ga za nista a onda ce postat killer all star igrac. 

kad pogledamo samo malo u blizu proslost, lakersi su sad mogli imat postavu DLo-ingram-lbj-randle-lopez, playoff zagarantiran. cak bi reko i jos kuzmu na klupi jer iako je njegov pick doso bas iz trejda russella i mozgova, imali smo picka samo par mjesta iznad a kuzmu nitko nije planirao uopce pickat. 

16 godina
NBA liga

Koliko mržnje prema jednom igraču. No, shavaćam vas. Jedan od najboljih igrača ikad, danas je popularno mrziti najbolje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2019 18:22 (x18x05x).
12 godina
NBA liga

x18x05xpogledaj ovo

zašto bi ga ja respektirao, lik je dokazana plačipička, voli da je sve po njegovom i igra se gm-a

volju mladih je unistio, u obrani se vucara ko zadnje govno usrano, a u LA nije dosao radi kosarke nego radi snimanja filmova i dizanja brenda

16 godina
Del_Boy97 kaže...

x18x05xpogledaj ovo

zašto bi ga ja respektirao, lik je dokazana plačipička, voli da je sve po njegovom i igra se gm-a

volju mladih je unistio, u obrani se vucara ko zadnje govno usrano, a u LA nije dosao radi kosarke nego radi snimanja filmova i dizanja brenda

Kad realno pogledaš sa kim igra u ekipi dobro je da uopće imaju pobjeda. 

No, sve što si nabrojao nema veze sa vezom.

15 godina
x18x05x kaže...

Kad realno pogledaš sa kim igra u ekipi dobro je da uopće imaju pobjeda. 

No, sve što si nabrojao nema veze sa vezom.

Kako to mislis dobro je da uopce imaju pobjeda? Zelis rec mozda da je s Clevelandom prosle god. imao bolji roster nego sad u Lakersima? Lakersi kolko god da jesu losi, nisu losiji od Clevelanda prosle god, no ove sezone ne prolazi ta igra jer je na zapadu te je imao ozljedu.

Ne volim LBJ-a, no niti ga mrzim. Jednostavno on je najbolji igrac na planeti, ali i jedan od najboljih u povijesti, moras ga respektirat.

Tko nebi htio imati najboljeg igraca u svom timu? Samo sta su lakersi formirali sastav koji ne moze pobjedivat sada, vec za par godina, LeBron to zna naravno. Srusio im je i i to malo chemistrya sta su imali ulaskom u sezonu tako sta je sve htio trejdat za AD-a. No ne krivim ga, AD je superstar, a jos nije u primeu dok je LeBron na zavrsetku svoje karijere i zeli ''pogurat'' jos 1 prsten.

VISCA BARCA
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice