NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.512
|
čitano: 799.291
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
NBA liga

to ti lupa onaj heat navijac.

17 godina
neaktivan
NBA liga

LeBron je najdominantniji igrac svoje ere i jedan od najboljih all around igraca ikad,sto zbog fizikalija sto zbog nadprosjecne kosarkaske inteligencije,ali je napadacki limitiran igrac koji svoju igru temelji iskljucivo na snazi i nekonstantnom sutu,ali je jedan veliki gospodin koji je uvijek prizemljen u izjavama i pusta da njegova igra govori umjesto njega,i bez obzira na "The Decision" i nacin na koji je presao u Heat ili sto je uopce mijenjao klubove treba ga se maksimalno postivat jer je covjek kosarkaska velicina i  sigurno ce ostat zapamcen kao jedan od najvecih ikada,jer mu je tek 29 godina i jos on puno toga ima za napravit. Istina,nece moc zadrzat ovakav nivo igro upravo zbog stila igre jer ce te svoje nadjljudske fizikalije gubit s godinama, ali sigurno ima jos puno godina igranja na vrhunskom nivou.

Kobe Bryant je najveca kosarkaska ikona poslije MJ-a i jedan od najvecih kosarkaskih fanatika i competitora ikada. Po nacinu igre je najblizi Jordanu i po meni je jedini igrac koji se moze stavit u istu recenicu s njim,jer ne postoji kosarkas s takvim killer instiktom i sa takvim zarom igranja kao Kobe. Ima covjek svojih musica ali ga se mora maksimalno postivati jer je svima dokazao da moze i bez Shaqa i ostao je vijeran Lakersima i kroz teske godine i s njima osvojio 5 naslova, tako da ce po meni uvijek bit ispred Lebrona,jer LeBron nikada nece imati taj sportski duh i potrebu da se protivniku "popisa" po faci kakvu Kobe ima.

Jordan je G.O.A.T jer je covjek zauvijek promijenio kosarku i uvijek ce bit kosarkaska ikona.

17 godina
neaktivan
Re: NBA liga
Top Bugovac kaže...
Mitch kaže...
mar123 kaže...

da, pricali su da kobe nece osvijit bez shaqa, a kao shaq bi osvojio da nije bilo kobija tamo 2001. kad je kobe imo prosjek poena preko 29 i preko 7 skokova u playoffu. glupo bi bilo pricat da je pojedinac zasluzan za te naslove, to se osvojilo timski.

Hebala vas statistika, Lebron je zvijer i  mozda poslije Malonea/Shaqa fizicki najdominantniji igrac koji je igrao u ligi

Ali bi ga Rodman pokido {#}

Nema sanse, LBJ ima 113 kg i samo 4% masti

4!

Oduzmes kosti i imas 90ak kg misica, nitko u ligi nema takvo nesto osim Howarda, ali on je centar.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
15 godina
odjavljen
Lbj izgleda vitko dosta, nije previse nabildan, zato može i trcati toliko
*Sony Xperia Z1 Compact*
17 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...

Ne cijenim Miami samo iz dva razloga

1. "bogovi"(NBA vrh) im je naklonjen(Suci(prošlogodišnja 6. utakmica pogotovo), kazne Spursima na odmaranju igrača, a Heatu ništa itd itd)
  2. Nadovezuje se na gornji razlog zapravo; 5 all star igrača koji nisu home made nego su "ovako" dovedeni svi osim wadea, dok su slične radnje zabranjene ostalim klubovima

Nisam lupio TD al evo. 

1. "bogovi" - kako LBJ ima svog Joea Crawforda tako OKC ima Tonya Brothersa, kad im on sudi su 12-0. Negdi sam cita clanak kako svaka jaca momcad (MIA,OKC,LAL,BOS itd) ima svog covjeka u crnom. Tako da ti ovo ne drzi vodu.

2. 5 All Star igraca ?! Koji su to ? Jedna stvar mi nije jasna kad je Boston okuplja veliku trojku nikome nije smetalo, al kad se ova trojka okupila odma nevalja. Kome je zabranjeno, mislis na CP3 i Lakerse ? Pa iskreno bolje mu je u Clippersima. Home made wat ? NBA = Business.

Inace nerazumin ekipu koja mrzi LeBrauna, ovakav igrac se rada jednom u 100 godina (karikiram...znam da ce netko spomenut MJ-a), zar nije jednostavnije gledat i uzivat ? Meni je KD sasvim ok igrac al stvarno uzivam gledat njegov nacin igranja. Kobea nemogu smislit al kad potegne tricu 3 sekunde prije kraja iz nemoguce pozicije i pogodi ostanem sokiran i zadivljen. 

Nemogu svi volit istog igraca, al respektirat ga treba. Nikad nije bilo igraca s tijelom centra koji moze igrat PG, isto tako nije bilo igraca KD-ove visine da moze gadat trice s centra bez po muke. Privilegirani smo da mozemo gledat LBJ-a i KD-a, kao sto su neki bili privilegirani gledat Ali-a i MJ-a. 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
16 godina
JackD kaže...
Top Bugovac kaže...

Ne cijenim Miami samo iz dva razloga

1. "bogovi"(NBA vrh) im je naklonjen(Suci(prošlogodišnja 6. utakmica pogotovo), kazne Spursima na odmaranju igrača, a Heatu ništa itd itd)
  2. Nadovezuje se na gornji razlog zapravo; 5 all star igrača koji nisu home made nego su "ovako" dovedeni svi osim wadea, dok su slične radnje zabranjene ostalim klubovima

Nisam lupio TD al evo. 

1. "bogovi" - kako LBJ ima svog Joea Crawforda tako OKC ima Tonya Brothersa, kad im on sudi su 12-0. Negdi sam cita clanak kako svaka jaca momcad (MIA,OKC,LAL,BOS itd) ima svog covjeka u crnom. Tako da ti ovo ne drzi vodu.

2. 5 All Star igraca ?! Koji su to ? Jedna stvar mi nije jasna kad je Boston okuplja veliku trojku nikome nije smetalo, al kad se ova trojka okupila odma nevalja. Kome je zabranjeno, mislis na CP3 i Lakerse ? Pa iskreno bolje mu je u Clippersima. Home made wat ? NBA = Business.

Inace nerazumin ekipu koja mrzi LeBrauna, ovakav igrac se rada jednom u 100 godina (karikiram...znam da ce netko spomenut MJ-a), zar nije jednostavnije gledat i uzivat ? Meni je KD sasvim ok igrac al stvarno uzivam gledat njegov nacin igranja. Kobea nemogu smislit al kad potegne tricu 3 sekunde prije kraja iz nemoguce pozicije i pogodi ostanem sokiran i zadivljen. 

Nemogu svi volit istog igraca, al respektirat ga treba. Nikad nije bilo igraca s tijelom centra koji moze igrat PG, isto tako nije bilo igraca KD-ove visine da moze gadat trice s centra bez po muke. Privilegirani smo da mozemo gledat LBJ-a i KD-a, kao sto su neki bili privilegirani gledat Ali-a i MJ-a. 

"Negdje si čitao" mi baš ne drži vodu :/

All star: Lewis, Ray, Bosh, Wade, James

A nije bitno gdje je CP3u sada "bolje", vjerujem da si shvatio poantu ali komentar daljnji ti je suvišan

NBA je institucija, ime, sada je biznis zbog čovjeka kojem su zviždili na svakom draftu

S drugim dijelom komentara se ipak slažem (Y)

“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
17 godina
neaktivan
NBA liga

Ovako se igra kosarka

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
17 godina
NBA liga

kakva razvaljotka zadnje dvije tekme.... :S pa-pa threepeat! {#}

MuWu
13 godina
NBA liga

evo jedna povezana :D

16 godina
NBA liga

Svaka cast Spursima, nevjerojatno igraju!

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
17 godina
neaktivan
NBA liga

Miami odmah objavio da idu po Mela {#}

17 godina
Mitch kaže...

Miami odmah objavio da idu po Mela {#}

ako se to dogodi ko sto sada pisu.... necu vise gledat nba... nema sanse... odvratno

di bi jedan gary payton dosao igrat sa đoletom, ili barkley... ili isiah thomas i te spike... sad su oni svi frendovi.. bili su i MJ i magic pajdaši u repci ali i tamo su se klali, svako je igrao za jednu momcad na treninzima i deri peri...

MuWu
17 godina
NBA liga

nekuzim u cem je fora s tim nakupljanjem all star igraca, to nije kosarka, kosarka je ovo sto spursi igraju. igraci tipa lebron, melo, durant, kobe nikad nebi smjeli igrat u istom timu, nije onda interesantno.

17 godina
neaktivan
NBA liga

Heat zeli postat RM...

17 godina
NBA liga

bilo bi super da sad spursi dobiju 4:1 i onda duncan objavi da ide u penziju, dobar nacin za otic.

13 godina
NBA liga

kad nisu cp3-a u LAL pustili onda nebi ni mela u heat smjeli

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 18:44 (Del_Boy97).
15 godina
neaktivan
NBA liga

Glasine Melo-to-Heat su se pojavile prije cetvrte utakmice. Medjutim to su samo glasine i od toga nema nista. On nema dobrog izbora, ima samo 2 srednje dobra i 3-4 slaba do losa. Ili da predje odma u Chicago i moli Boga da Rose bude kakav je prije bio, ili da ostane jos jednu sezonu u Knicksima i vidi koga ce Phil Jackson uspjeti dovesti, ako ne bude obecavajuce opet pravac Chicago. Sve ostale opcije su banana, Houston, Lakersi, Dallas, jedino jos mozda Rocketsi gdje bi se spojila Harden-Howard-Melo kombinacija, ali oni su ionako defanzivno ocajni, dodavanjem Mela jos gora situacija.

Ko bi rekao da ce Spursi dobit obje zaredom u Miamiu, totalno neocekivano, izgleda da su bas zedni krvi.

17 godina
NBA liga

mogo bi postat zvjezda lekersa kad kobe ode.

15 godina
neaktivan

Vec je zvijezda Knicksa, njemu to ne treba. Treba mu prsten, a sa Lakersima ga nece osvojiti.

17 godina
neaktivan
NBA liga

Hornetsi ce bit odlicni iduce godine vec vidim, zele Lancea i onda imaju Walkera, Stephensona, Big Ala, Zeller..

15 godina
odjavljen
Nevezano za playoff, malo videa

Best dunker of all time period
*Sony Xperia Z1 Compact*
17 godina
pobijedila je kosarka.... jednostavno prekrasno... :)
ovo ljeto bi moglo biti ludih transfera....
MuWu
17 godina
neaktivan
NBA liga

Kako mi je drago!

Cestitke Spursima!

Hehe LBJ trazi novi klub

13 godina
NBA liga

patty mills ih je uništio u 3/4

Drago mi je za Kawhija Leonarda da je dobio NBA finals MVP

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2014 10:49 (Del_Boy97).
17 godina
neaktivan
NBA liga

Apsolutno zasluženo Spursi osvojili,pokazali da je timska košarka nepobjediva!

12 godina
neaktivan
NBA liga

Prekrasna noć iako sam se već prida na početku osta sam gledat i uživa ki nikad do sada

15 godina
neaktivan
NBA liga

BREAKING NEWS!

Upravo nastaje opsta pometnja u kompletnoj ligi, kao i ocekivano, Melo je postao slobodan agent, medjutim i Lebron je uradio isto! Bilo je nekih vijesti da ce i Wade iskoristiti istu igracku opciju ali samo da bi potpisao za Heat za manje novaca, ali sad je ovo totalna nepoznanica sta ce biti sa velikom trojkom, da li oslobadjaju salary cap za Mela ili se raspadaju, uskoro cemo saznati...

17 godina
NBA liga

cini mi se da je vec objavljeno da je wade raskinuo samo kako bi potpisao za manje love. za lebrona se nezna, da bar ode. a za mela ne vjerujem da ce doc u heat.

17 godina
neaktivan
Melo def ne ide u Heat i 100% ide u Bullse ili Houston
(najvjerojatnije Bullsi, ostalo je samo pitanje salary capa)

Lebron ostaje u Heatu, rekao je sam, i rekao je da bi pristao na manji ugovor od 20 mil $ kako bi se doveli igraci, isto kao i Wade koji ga je raskinuo i potpisao "laksi"

Mene samo zanima gdje ce Love, malo overrated igrac pored Aldrigea...

Ima on izvrsnu statistiku, ali nema pobjede, dobro bi se uklopio u Boston, samo sto ovi traze previse za njega.
17 godina
NBA liga

kakve basnoslovne ponude su se nudile za love-a, totalno nerealno, neznam sad koji tim ali davali su 3 igraca, i 2 visokorangirana picka prve runde.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice