Liga prvaka 2009/10

poruka: 444
|
čitano: 49.449
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Liga prvaka 2009/10
antimadridista kaže...

ti ocito nisi gledao utakmicu.ne govorim za sami prekrsaj,nego za ono sto mu je napravio nakon prekrsaja kad je vec dobio crveni karton.pogledaj snimku pa vidi...

Lol kako si smiješan! A ti nebi poludi da ti neko pokaže direktni crvni karton, koji nisi zaslužio? Pa ja bi ga tek onda udario u glavu da vidi kako je to kad ga neko zapravo udari, pa nek se onda pušta da ga boli vrat.

Jesi li ti slušao što su ti komentatori rekli da to definitivno nije za crveni karton.

Govoriš o nekim nesportskim ponašanju, pa pogledaj Busquetsa on je napravio nesportski potez. Da nije on napravio taj nesportski potez nebi ni motta poslje da se razumijemo. Isto tako je barcelona  i u milanu pokušala na nesportski način doći do penala ali je alves dobio žuti, a i kod kuće su se barcini dečki bacali na pod bespotrebno.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.4.2010 1:59 (Jack Sparrow).
14 godina

ovo sto je inter danas odigrao je antinogomet,i ja neznam u kakvom su finalu oni zasluzili igrati.u kojem finalu?mozda u finalu igre izbij loptu sto dalje od gola...

15 godina
antimadridista kaže...

ovo sto je inter danas odigrao je antinogomet,i ja neznam u kakvom su finalu oni zasluzili igrati.u kojem finalu?mozda u finalu igre izbij loptu sto dalje od gola...

Ajde nemoj biti kao neko djete koje navija za barcu tako da nevidi da je barca nadigrana i da je druga momčad zaslužila pobjedu.

Baš bi te pitao kakav je nogomet inter igrao u milanu, a da sad sam se sjetio u kojem je to finalu zasluženo igrati sa

, ovaj dan kad je na takav način neki klub prošao to je sramota.

Barcelona se na suđenje nebi smjela prituživati barem još 5 godina.

15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
antimadridista kaže...

Ajde nemoj biti kao neko djete koje navija za barcu tako da nevidi da je barca nadigrana i da je druga momčad zaslužila pobjedu.

Baš bi te pitao kakav je nogomet inter igrao u milanu, a da sad sam se sjetio u kojem je to finalu zasluženo igrati sa

, ovaj dan kad je na takav način neki klub prošao to je sramota.

Barcelona se na suđenje nebi smjela prituživati barem još 5 godina.

Da slazem se u potpunosti neznam dali ste primjetili ali toj barceloni suci previse sude u njihovu korist i to iz utakmice u utakmicu i to mi se ne svida ali cotavci su ispali tako da mi je dragoSmijeh

When you are halfway up,you are always halfway down
16 godina
antimadridista kaže...
Jack Sparrow kaže...
antimadridista kaže...

ljudi moji o cemu vi pricate?kazete da se inter morao povuci i braniti zbog crvenog kartona,a taj crveni karton se dogodio u 30 i nekoj minuti.a svi mi znamo kako je inter igrao d0 tog crvenog kartona,ISTO KAO I POSLIJE NJEGA,BUNKER.i kazete da motta nije trebao dobiti crveni karton,a niste primjetili da je on OTPRIJE IMAO ZUTI KARTON zbog starta na messiju i suda c mu je za onaj prekrsaj dao drugi zuti karton i iskljucenje,i poslije toga je motta napravio nesportski potez kada je uhvatio busquetsa za vrat nakon iskljucenja.i napominjem BARCA BI OVO LAKO BILA PROSLA DA NIJE BILO 3.GOLA U MILANU IZ ZALEDA....

Ne nije sudac dao Motti prvo žuti pa crveni, i tu je velika razlika, a još veća je u tome što je ovaj pohađao školu simulranja.

I o kakvim zaleđima ti pričaš bilo je jedno zaleđe, isto tako danas kod barce.

Dečki hebiga barca je izgubila zasluženo i priznajte da je bila slabija, nemože uvijek pobjeđivati.

ti ocito ne znas citati.napisao sam da je treci gol bio iz zaleda.a mottin nesportski potez ne komentiras?

Nemoj se pravit bedast, jer to nisi valjda...

Uglavnom bilo kako bilo zasluzeni crveni ili ne mozemo pricat o tome ali cinjenica je da je bolja momcad proslja dalje a to je Inter.

E sad ti pricas o nesportskom ponasanju, pogledaj glumu barcinog igraca kod faula necu ga niti imenovat jer tavku glumu nisam dugo vidio..

A kad smo vec kod nesportsog ponasanja pogledaj sta je valdez napravio mourinhu nije mu dao slaviti pobjedu

http://www.24sata.hr/sport/mourinho-slavljem-na-nou-campu-izivcirao-valdesa/170865/

nemoj mi piracti molim te o nesportskom ponasanju, jel se sjecas da je messi izbio proslu tekmu zub maiconu?? jer si vidio koji je messi faul napravio na maiconu pa covjece ono je za hag a nije pobro niti zuti karton, faul uz ogradu i to grub faul pa mogo si je vrat slomit.. uzas.. a niti se isprico nije...

pa onda sneijder ostane lezati na terenu dugo, barca nastavlja napad u zelji da postigne gol ne izbacuje loptu van itd. itd... uzas..

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.4.2010 8:26 (toxic).
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

sada mali monolog:

tako mi je drago sto je Inter prosao dalje, jer onako se fanaticno braniti nije lako. drzati koncentraciju 65min sa igracem manje na tako visokoj razini ne moze svaka ekipa.

farsa drzi loptu u nogama kao da to nesto znaci kada se momcad onako dobro postavi. imaju prakticki najsiri travnjak u Europi i pregrst brzih igraca koji to iskoristavaju, a onda farsa fanboyevi ocekuju kako ce svi otvoreno igrati....get real....

tako kako je Inter igrao treba igrati protiv Arsenala i protiv Farse. kada se Dinamovi protivnici dodju braniti na Maksimir, onda se sere kako je Dinamo jadan kad ih ne moze smlaviti, a sad kad farsa je isto tako nemocna, onda cemo svi plakati more suza....

o sudjenju farsini navijaci nemaju sto reci, jer su suci ti koji ih drze (pratim Primeru aktivno - RM) i koji im sude svaki mimozni pad (i u Europi navlace za njih).

Messi se baca ko zadnji papak ocekujuci da je svaki kontakt faul (iniestu inace da i ne spominjem u ligi), ali to ne prolazi uvijek u Europi. i onda se mini-Me onako bahato postavlja em na Chivua, em na Maicona (+ bacanje na pod; ko u hrvanju, a tamo su reklame jos) a nije dobio niti upozorenje.

ali da narode, to je farsa, ona igra najljepsi nogomet...zazmirit cemo na simuliranje, oni su najbolji....

previse su se navikli na pomoc sudaca i previse su utakmica dobili ove sezone i prosle, bas uz njihovu pomoc.

cudno mi je kako je broj farsa fanova porastao od dolaska zube u farsu prije koju godinu, te odnedavno su se prebacili na Messija. i onda se takvi balavci nadju pricati i argumentirati nesto smisleno...katastrofa...

Inter je u potpunosti zasluzio prolazak dalje u finale, te im skidam kapu. ove utakmice bi mogle uskoro dobiti status legendarne, jer ovo je veliki pothvat.

farsu ne mrzim iako sam madridista, bas od one '97 kako je neki farsin fan prepisao sa bloga, od tada pratim i navijam za Real. drago mi je kad bilo koja ekipa pobijedi farsu, a pogotovo na onakav nachin. prva tekma je bila Smash and Grab di se katalonci nisu ni snasli, a ova je bila potpuna sterilnost i bezidejnost farsine igre do zadnjih 10min.

finale cu gledati sa uzitkom, jer tko god pobijedi, bit ce mi drago. Inter zbog nevjerojatnog Mourinha (koliko god bahat bio, jaki je takticar), a Bayern zbog nasih deckiju.

www.hcl.hr
15 godina
Liga prvaka 2009/10

Da i ja sam primjetio da su se Messi i Chivu nešto svađali i baš ih je kamera onako zahvatila kad su pričali, i gledali se opakim pogledima. I minutu nakon toga Chivu je uletio Messiu pod noge i pokosio ga ali žešče i radi toga dobio žuti. Mislim da je namjerno tako startao na njega kao prvo jer su dosta simulirali, a i bilo je to koju minutu poslje isključenja Motte. Tako da mu je Chivu pokazao kako zapravo izgleda faul:)

14 godina
neaktivan

Da Messi zna nekad biti dosta prgav, a sad kad je barca isplala naš olić ima priliku postati najbljim strijelcem lige prvaka, ako usppije zabiti interu

!!alkoholom protiv droge!!
14 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

I prva i druga utakmica je imala užasno suđenje. Ja sam prije uzvrata na nou capu rekao , ako je barca zbilja najbolja pobijedit će.

Ali čini se da iniesta zbilja fali ali isto tako pokraj onoliko fizički nadmoćnijih igrača se ne može. Posebno kad Zlatan "60 i nešto milijuna eura su meni mogli dat" Ibrahimović igra gore od mene. Činjenica je da je inter sve ukupno bio bolji ali isto tako sve ukupno suđenje je bilo na njihovoj strani i kao što je netko rekao Inter je i prije crvenog kartona igrao isto kao poslije. Sjećam se 2 puta da su suci pogriješili u korist Barce (protiv milana i chelsea) a ovaj put u korist Intera. Ja navijam za barcu pa kao is svi barcini navijači navijam za Bayern, a dogodine će valjda Barca opet osvojit kad već nitko nije uspio obranit naslov lige prvaka.

I još nešto, ovi treneri barce me izluđuju. Pepe stavija braniča Piquea u napad!!!!!???

Sad je zabija gol al na San Siru je ima 2 šanse i pošto je velik nije se dobro snašao, da je bar mesi tada bio u prilici...

Inter nije zasluženo prošao ali ni barca se nije iskazala...

A tek kad se sjetim Francuske i Irske te Henry-a e pa da joj što Pepe nije Henry-a stavija u napad možda je on "nešto" mogao učiniti..lol

Suđenje je užasno, nekad je dobro za klub za koji navijaš a nekad nije...

14 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

I još nešto. Sjećate se Chelsea i Inieste? Gol u zadnjoj minuti!

I jednom je suđenje bilo na strani chelsea, to je bilo još u vrijeme ronaldinha...

Još malo pa World Cup i tona grešaka u suđenju...

15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

Taj Ibrahimović im je promašaj godine.Ne znam zašto nisu potpisali novi ugovor sa Eto'om.On je meni puno bolji napadač od Ibre.

alrighty then
14 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

I evo link gdje se vidi da nije bilo namjernog igranja ruke

Inter je zabija gol iz zaleđa a čini mi se i pique. Ovo je triba biti gol...

16 godina
Z_interactive kaže...

I prva i druga utakmica je imala užasno suđenje. Ja sam prije uzvrata na nou capu rekao , ako je barca zbilja najbolja pobijedit će.

Ali čini se da iniesta zbilja fali ali isto tako pokraj onoliko fizički nadmoćnijih igrača se ne može. Posebno kad Zlatan "60 i nešto milijuna eura su meni mogli dat" Ibrahimović igra gore od mene. Činjenica je da je inter sve ukupno bio bolji ali isto tako sve ukupno suđenje je bilo na njihovoj strani i kao što je netko rekao Inter je i prije crvenog kartona igrao isto kao poslije. Sjećam se 2 puta da su suci pogriješili u korist Barce (protiv milana i chelsea) a ovaj put u korist Intera. Ja navijam za barcu pa kao is svi barcini navijači navijam za Bayern, a dogodine će valjda Barca opet osvojit kad već nitko nije uspio obranit naslov lige prvaka.

I još nešto, ovi treneri barce me izluđuju. Pepe stavija braniča Piquea u napad!!!!!???

Sad je zabija gol al na San Siru je ima 2 šanse i pošto je velik nije se dobro snašao, da je bar mesi tada bio u prilici...

Inter nije zasluženo prošao ali ni barca se nije iskazala...

A tek kad se sjetim Francuske i Irske te Henry-a e pa da joj što Pepe nije Henry-a stavija u napad možda je on "nešto" mogao učiniti..lol

Suđenje je užasno, nekad je dobro za klub za koji navijaš a nekad nije...

Objasni, kazes najprije da je inter sve ukupno bio bolji, a dolje kazes da nije zasluzeno proso?? da je barca prosla to bi bilo vjerojatno zasluzeno?

14 godina
neaktivan

Sljdeće godine naslov uzima Mancherster United, s našim Modrićem i Rooneyem na čelu

!!alkoholom protiv droge!!
14 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

Inter je na san siru bio bolji (premda su golovi bili uz pomoć sudaca), napadali su više i dobro se branili a na camp nou barca nikako nije mogla uputiti pravi udarac - po tome je inter bolji.

A barca je po ovome trebala proći:

15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

gadi mi se barca, koji jadnici nisu mogli pusti da se vesele nego su ih prskalicama. potez jadnika 

16 godina
antimadridista kaže...

drukčije se barca, osim yebenom murinjovom obranom ni nije mogla proć..

za ono maiconovo bacanje gore kod kornera po travi bi dao žuti i još mu verbalno yebao mamu..

btw, za barcu mi je drago kaj nije prošla.. uglavnom zato jer su prošle godine debelo pogurani od sučeve strane protiv chelskija..

iduće godine dinamo igra polufinale LP! Smijeh

16 godina
Liga prvaka 2009/10

Vjerojatno ću ponoviti već rečeno ali...

Inter je zasluženo prošao, odigrao je odlično prvu utakmicu i drugu je čuvao rezultat.

Koliko god se to meni kao gledatelju ne sviđa i koliko god mrzio takav nogomet u kojem ne možeš uživati (jer ne donosi igu 2 momčadi već jedne i to se znalo otpočetka, Barcelona je morala napadati, Inter je čuvao rezultat i da nisu ostali s 10 igrača mislim da bi bilo isto, možda bi bilo više kontri. U svakom slučaju + za Inter jer su uspjeli sačuvati prednost i s igračem manje.

Kao igrač ili trener stvarno moraš biti glup da u gostima opet juriš gol (nakon 3:1 doma) i koliko god ja ponavljao da to nije vizualno "najbolji" nogomet Interu svaka čast jer i za takav "loš" nogomet moraš imati sposobnosti što je Inter i dokazao.

Uostalom nakon one utakmice u Milanu mislim da Inter nije bila momčad koja je trebala nadigravati i pokazivati svoje umijeće, već je ta uloga pripala Barceloni a nisu je odigrali kako znaju.

Nakon one utakmice s Arsenalom nadao sam se da će Barca ostati u takvom ritmu i ove godine zaslužiti finale da se malo ublaži prošlogodišnji "skandal", ali eto....

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.4.2010 13:39 (wyks).
16 godina
neaktivan
Octopus kaže...

gadi mi se barca, koji jadnici nisu mogli pusti da se vesele nego su ih prskalicama. potez jadnika 

Oni su jadnici??? Baš me zanima kako bi završio Mourinho da se je onako veselio i pozdravljao navijače na ovom primitivnom balkanu... Vjerovatno bi dobio stolicom u glavu.

A life? Cool! Where do I download one of those?
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.4.2010 14:17 (leo_819).
14 godina
Liga prvaka 2009/10

vi koji kazete da barci pomazu suci,samo pogledajte ovaj link  

i treci gol intera u milanu pa onda nesto govorite,i za proslogodisnje polufinale barca-chelsea suda c nije pomagao barci nego je cijelu utakmicu bio u k...cu,pogledajte kako je na toj utakmici dodijeljen crveni karton yayi toureu...

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.4.2010 14:24 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
Octopus kaže...

Oni su jadnici??? Baš me zanima kako bi završio Mourinho da se je onako veselio i pozdravljao navijače na ovom primitivnom balkanu... Vjerovatno bi dobio stolicom u glavu.

Pozdravljao je Talijane koji su ih došli bodriti, a i zašto se nebi veselio, pa potopio je Barcelonu u polufinalu Lige Prvaka a to nije mala stvar.

I'm gonna be Iron, like Lion, in Zion...
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...
leo_819 kaže...
Octopus kaže...

Pozdravljao je Talijane koji su ih došli bodriti, a i zašto se nebi veselio, pa potopio je Barcelonu u polufinalu Lige Prvaka a to nije mala stvar.

Neznam, očito nikad nisi bio na nekoj većoj tekmi...

A life? Cool! Where do I download one of those?
14 godina
thuglife kaže...
leo_819 kaže...
Octopus kaže...

kao prvo nije on nikoga potopio,a kao drugo nije isao prema talijanima nego prema navijacima barce...

15 godina
neaktivan
Koji flamewar! Interovci (+ Barca hejteri) vs. Barca fanovi (+ Inter hejteri)
Svi ste jednako u pravu i u krivu, ali dajte, više ste dosadni s tim prepucavanjem, lopta je okrugla, Inter je (ne)zasluženo prošao i sad nas čeka finale Bayern vs Inter u kojem će valjda bolji pobijediti. Zakopajte ratne sjekire :D i okrenite se idućoj utakmici.
Meni je osobno žao što Barca nije uspjela proći u finale da obrani titulu, ali opet mi je drago što je Inter prošao jer navijam i za njega. Sad se nadam da će Olić napuniti Cesarovu mrežu.
Svaki put bude zadovoljnika i nezadovoljnika i tako će uvijek biti.
Večeras se igra Europska liga, je li tako?
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
Šef kaže...
Svi ste jednako u pravu i u krivu, ali dajte, više ste dosadni s tim prepucavanjem

A tebe niko ne tjera da ovo čitaš...

Drago mi je da se ovako završilo-možemo i reći da je zasluženo.

Kad sam pred kojih mjesec dana rekao da Barcu pomažu suci (više od ostalih klubova), bio sam ismijan... Drago mi je da su to sad i drugi uvidjeli...

Sve ostalo je već rečeno pa da se ne ponavljam...

Finale neće biti toliko atraktivno, ali će se pogledati heh

Can't find a better Jam!
16 godina
Šef kaže...
Svi ste jednako u pravu i u krivu, ali dajte, više ste dosadni s tim prepucavanjem, lopta je okrugla, Inter je (ne)zasluženo prošao i sad nas čeka finale Bayern vs Inter u kojem će valjda bolji pobijediti. Zakopajte ratne sjekire :D i okrenite se idućoj utakmici.
Meni je osobno žao što Barca nije uspjela proći u finale da obrani titulu, ali opet mi je drago što je Inter prošao jer navijam i za njega. Sad se nadam da će Olić napuniti Cesarovu mrežu.
Svaki put bude zadovoljnika i nezadovoljnika i tako će uvijek biti.
Večeras se igra Europska liga, je li tako?

S ovime se slažem, a najviše s boldanim. Smijeh

Navijač sam Barce i nije mi Inter previše drag (ustvari sam neutralan što se njega tiče). Jako bih volio vidjeti Olića u Messijevom izdanju i da napuni Cezarovu mrežu.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
Liga prvaka 2009/10

Sorry što to moram reći ali navijač nekog kluba mora biti uz klub čak i kad je on u slabom izdalju, kao i što jedan navijač nekog kluba mora priznati da je njegov klub bio slabiji i mora se naučiti čestitati drugoj momčadi što je zasluženo prošla. A ne biti ljut i tražiti krivaca drugdje jer igrači su sami krivi za poraz i niko drugi.

Kad je inter izgubio od barce u skupinama ove godine, ja nisam tražio krivca u sucu, nego sam čestitao svakom navijaču barce jer su zasluženo pobjedili. Tako bi bilo u redu sad od barcinih navijača da priznaju da je drugi klub bio bolji i nadmašio ih. Nemože barca uvijek pobijeđivati, dragi moji. Kao što nemože ni inter, ni man.utd itd.

Sve što ču reči je da se suočite sa realnošču i prihvatite poraz, na jedan ljepi sportski način i čestitate drugoj momčadi koja je bila bolja.

15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

Ja ne volim Inter(mourhina obozavam i smatram da je daleko najbolji trener danasnjice)barcu ne volim(messia obozavam smatram da spada medu najbolje igrace koji su ikad dotaknuli loptu).Chelsea je moj izbor.Ali ipak zasluzeno su oba kluba u finalu recimo ako pratite nogomet onda vam je jasno kako zadnjih 5 godina ni intera ni bayerna nije nigdje bilo a vidi sad koliko su digli razinu na kojoj igraju svaka im cast.Zlatan Ibrahimovic sto reci neko ga voli neko mrzi ja osobno ni jedno od toga samo je zalosno da on vrijedi 60milijuna.

15 godina
Liga prvaka 2009/10

lol jel znaš ti o čemu pričaš?

Za tvoju informaciju Inter je već četiri godine zaredom osvojio Taljansku ligu, a izgleda da če i ovu koja če im biti sveukupno 5. za redom, u zadnjih 5 godina Inter je bio u svakoj godini došao do finala taljanskog kupa, dva puta ga od toga osvojio. Isto tako u zadnjih 5 godina Inter je osvojio 3 superkupa za redom. Zato nemoj pričat kad neznaš, jer Inter je u zadnjih 5 godina osvojio sveukupno 9 trofeja,a ako im se posreći ove godine bi mogli imati 6 trofeja. Jer su trenutno prvi u taljanskoj ligi i još su 3 kola do kraja, isto tako je u finalu taljanskog kupa, finalu lige prvaka, ako osvoji ligu prvaka onda če možda osvojiti i europski superku i svijetski kup. Znači ove 2010 bi mogao osvojiti 6 trofeja: Taljansku ligu,Taljanski kup,Taljanski superkup,Ligu prvaka, Europski Superkup i Svijetski klupski kup. Ako to sve osvoje to če im biti 15 trofeja u zadnjih 5 godina, a i ako ne osvoje ovo sve dobro stoje jer imaju 9 trofeja u zadnjih 5 godina, zato molim te nemoj pričati gluposti da ga nigdje nema.

Dok za Bayern neznam tolko mislim da je osvojio 3 Njemačke lige, ali isto se ne može reći da nisu ništa napravili.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.4.2010 10:18 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

O boze boze moj sacuvaj se svakakvih izjava ja govorim o natjecanjima u europi.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice