- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
to su takve gluposti. Jedna dobra urtrka odmah hvalospjevi jedna loša odmah pljuvačina. Vrijediš koliko si dobar u zadnjoj utrci ostalo se brzo zaboravlja.
to su takve gluposti. Jedna dobra urtrka odmah hvalospjevi jedna loša odmah pljuvačina. Vrijediš koliko si dobar u zadnjoj utrci ostalo se brzo zaboravlja.
Pročitaj i ne kenjaj, da budem najblaže moguće - iskren
Hahaha!
Neću se spuštati na tvoju mizoginu small dick energy razinu.
Kog zanima, pročitat će. Živio.
Hahaha!
Neću se spuštati na tvoju mizoginu small dick energy razinu.
Kog zanima, pročitat će. Živio.
neće nitko čitat jer ga to ne zanima tak da spusti se ti ili digni di oćeš
Momci,nije tema nogomet pa da se tak svadjate. Molim lijepo,ponasajte se kak prilici gospodskom motorsportu
.
Je li ovo dobro za hadjara ili nije biti Maxov kolega?
Mislim, lik toliko dominira protivnike da je to strasno, mnogima i karijeru ugasio...
Ono, jedina nada mu je da ce max 2026 otici ir rbr-a ali ako rbr slozi dobar bolid i bude konkurentan pa ostane u u momcadi, jadan hadjar :)
No ajde na stranu to, biti ce ako nista drugo zanimljivo vidjeti kako ce se snaci i hoce li napokon biti vozac koji je blizu ili blize maxu nego dosadasnji...
I da, bas sam uzbudjen zbog utrke... volo bih da ima 300 krugova da ju cijeli dan gledam :)
Da vidimo, tko ce usrati stvar jer sanse da nitko nista ne zajebe su skoro pa nemoguce :D
Sudy je jedina osoba koju sam blokirao na forumu, navijam da neki od McLaren dečki uzme naslov al Hannah skidam kapu. Imala je tijekom godina u ključnim trenucima baš neke briljantne odluke, zaslužuje svu hvalu koju dobiva.
Mislim da McLaren i Ferrari imaju dovoljno novaca da privuku najbolje, a vidimo kak im ide što se tiče strategije. Rekao bih da je ona modern day Ross Brawn.
Je li ovo dobro za hadjara ili nije biti Maxov kolega?
Mislim, lik toliko dominira protivnike da je to strasno, mnogima i karijeru ugasio...
Ono, jedina nada mu je da ce max 2026 otici ir rbr-a ali ako rbr slozi dobar bolid i bude konkurentan pa ostane u u momcadi, jadan hadjar :)
No ajde na stranu to, biti ce ako nista drugo zanimljivo vidjeti kako ce se snaci i hoce li napokon biti vozac koji je blizu ili blize maxu nego dosadasnji...
I da, bas sam uzbudjen zbog utrke... volo bih da ima 300 krugova da ju cijeli dan gledam :)
Da vidimo, tko ce usrati stvar jer sanse da nitko nista ne zajebe su skoro pa nemoguce :D
Ono što je sigurno je da će puno lakše biti inženjerima RBR-a. Zato što su Maxov i Hadjarov stil podjednaki. Obojica volo oversteere bolide s oštrim prednjim krajem.
U osnovi. Hadjar ga još ima jako puno fine tjunat.
Hadjar će puno naučiti od Maxa i ako je pametan, treba upijati kao spužva.
Kako će se on snaći u novom bolidu/regulacijama - ostaje naravno za vidjeti.
Max zbog svoje klase i izvrnosti je bio dobar kroz cijelu hibridnu eru, kad god je imao bolid iole konkurentan, uzimao je pobjede u inferiornom bolidu dominantnim Mercedesima.
Na kraju regulacija, uzeo je titulu 2021.
Trenutne regulacije je potpuno izdominirao. Ima sam podija više nego timovi u ground-effect regulama.
A moji crveni, mogu ciljati na 8-9 mjesto sa Leclercom i 12-13 sa modnim mackom.
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
A moji crveni, mogu ciljati na 8-9 mjesto sa Leclercom i 12-13 sa modnim mackom.
Ne mora značit. S obzirom kak su se do sada prema njemu odnosili .... Ako dođe u situaciju da on odlučuje onda mu o tome ovisi daljnja karijera. Ako izgubi naslov i pomogne norrisu nema baš budućnosti u Mclarenu, bit će deklairan kao vozač br.2. Ako odbije siguno neće biti dugo u Mclarenu ali će ostat zapisan u povijesti F1 kao Vitaly Petrov i potražit sreću u nekom novom teamu.
Landa nitko normalan ne voli, ali će momak postati prvak 99%. Jedino da ga netko zvizne u prvom zavoju to može spriječiti.
ajmo yukiiiii
Landa nitko normalan ne voli, ali će momak postati prvak 99%. Jedino da ga netko zvizne u prvom zavoju to može spriječiti.
idealno Max
WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Pao je predvecernji nap i sanjao sam da bu se sudarili Max i Oscar. Limpat ce natrag do boxa,u istom krugu ce jedan Williams stat na stazi i izaci ce SC,Lando bu vodil i pobjedil. Norris WDC 2025 hebiga...
(malo weird al ok )
Po meni Lando nema nikako lagan posao i sanse mu nisu vece od cca 60%.
Pritisak koji mora ishendlati je enorman a buffer zone mu je svega nekoliko pozicija ako max bude ispre njega a i ako ne bude, pritisak je to nenormalan.
Ne bih se cudio da vec u kvalama ispade u q2 ili q3 zbog greske recimo. Start takodjer jako kritican i tu takodjer treba prezivjeti a prekonzervativan ne smije biti jer to je prerizicno.
Mora stiskati, napadati i biti brz i borben.
Vidjet cemo gdje ce Max biti nakon kvala. Ako bude u prvom redu biti ce im jako gadno, a i drugom ako bude opet zajebano.
Pa samo komunikacija sa momcadi ce ovaj vikend biti veca nego u prvih 15 utrka ukupno... to se nece gasiti na TR.. osim ako bude prvi sa 5+ sekundi prednosti i da samo kontrolira tempo. Bude li imalo guzve, da ne spominjem sc itd... radio ce ovoj trojici...
Mjesta za gresku ce biti na pretek...
Da lando ima vec jedan naslov ili abrem borbu za naslov dao bih mu 80+ % sansi ali ovako... klimavo je to i ne treba uopce puno da se stvar gadno zakomplicira.
Max je odradio super posao dovevsi se ipred Piastria na tablici. Osvojiti vise bodova od dvojice bi bilo izuzetno tesko ali ovako mu je dosta lakse.
Pa to mu je sada prilika da se pokaže je li materijal za prvaka. Jebiga, najlakše je biti prvak sa nekoliko desetaka bodova prednosti i par utrka prije kraja. Prvaka ne čini samo vožnja, nego i psihološka strana.
Ja bi volio da Lando osvoji, dosta sam ravnodušan prema njemu isto kao što je Max ravnodušan prema mogućnosti da (ne) osvoji prvenstvo.
Da se razumijemo, da je Max imao ovaj McLarenov bolid prvenstvo bi bilo riješeno još jesenas.
AUDIOFIL
ako lando bude startao kao inace, vidjet cemo dal ce do kraja uspjet stic maxa
rb dolazi sa rasterecenijim spoilerom, za one 2 ravnice dusu dalo
ako lando bude startao kao inace, vidjet cemo dal ce do kraja uspjet stic maxa
rb dolazi sa rasterecenijim spoilerom, za one 2 ravnice dusu dalo
Nemojmo i zaboraviti vrlo vjerojatno svježi motor iz Brazila kojeg su sačuvali u Kataru.
Svježi motor kojeg će vrlo vjerojatno uspjeti dotjerati u ova 3 treninga regularnog vikenda da radi kao singerica.
Od trojice pretendenata za naslov, jedino Oscar ustupa svoje mjesto Patu O'Wardu za FP1. Naravno to ne mora puno značiti, ali veliki pritisak na rookija da ni slučajno ne zakuca bolid bilo gdje.
da, jos sam bio neki dan citao da se vracaju na stariji (ocuvaniji) motor, ne znam na kojoj trci koristen
Nakon treninga,jedina sansa za Maxa i Oscara je DNF Norrisa. Oscar opet pliva previse al bumo vidjeli sad kak ce proci kvalifikacije.Ovo izgleda vrlo jednostavan top 3 finish za Norrisa,samo mora izbjeci rizicne situacije i eto naslova,ima vise neg dobar pace.
Ljudi moji ne lajkam ga nikako, ali najbolji vozač današnjice. MAX Verstappen.

Kakav mentalitet.
Kakav slam dunk.
Respect za Georga i pokušaj da se uguzi između.
Jedva čekam sutra kao i svi!
Game on
You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Šta se nitko ne zna niti malo braniti? Nije dozvoljeno ili kaj?
Kužim da mclaren ima brži bolid, ali ovo je smiješno. Još smješniji su ovi engleski komentatori.
Šteta što će Norris osvojiti prvenstvo, ovo je jedan od najlošijih prvaka ikada.