Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.206
|
čitano: 4.637.021
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Memphis kaže...

Kakve su to gluposti. Pa nije F1 dječiji vrtić. Ako je netko ferpej to je onda Hemac. Ove godine se vidi koliko su vozaci Ferrarija skladni i slusaju momcadske odredbe. ...

Je l' nije Hamilton pre par trka tražio swap kako bi mogao da napadne za poziciju ispred, pa se tom ispred nije ni približio, ali poziciju "nije stigao" da vrati, nego je "obećao da će se izviniti"? Primaš dve i po plate timskog kolege, lošiji si od njega i ovako pokušavaš da ga vaćariš za pozicije, malo mi je sve skupa jadno za sedmostrukog prvaka. 

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
17 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Za Mekiesa je već dovoljno da je, možda, dao priliku nekima u timu koje je Horner preskočio ili nije mario (jer je tražio podršku). 

McLaren je prodisao čim su se prestali optuživati (navodno je bio kaos). 

Iako sam McLarenovac, drago mi je da je Max malo došao, jer je zbilja odličan (skoro bezgrešan) i trebalo je malo adrenalina za kraj. Uz Porscheovo odlaženje iz WEC, uz Hyundaia koji neće raditi novi bolid za 2026., ovo je odlična vijest. 

Stanisha ploftoi, gag mul pafuft
16 godina
Ivan(4) kaže...
Memphis kaže...

Kakve su to gluposti. Pa nije F1 dječiji vrtić. Ako je netko ferpej to je onda Hemac. Ove godine se vidi koliko su vozaci Ferrarija skladni i slusaju momcadske odredbe. ...

Je l' nije Hamilton pre par trka tražio swap kako bi mogao da napadne za poziciju ispred, pa se tom ispred nije ni približio, ali poziciju "nije stigao" da vrati, nego je "obećao da će se izviniti"? Primaš dve i po plate timskog kolege, lošiji si od njega i ovako pokušavaš da ga vaćariš za pozicije, malo mi je sve skupa jadno za sedmostrukog prvaka. 

Jadno je tvoje poznavanje i razmišljanje. Malo prije sam napisao da surađuju oba slušaju momčadske odredbe. Da ga nije pusio Hemač bi ga prestigao jer je bio brži. A to kaj nije vratio poziciju sigruno je takav fail za 1 bod da ono paradock grmi o tome i svi se zgražaju. Pa nisu to klinici iz Mclarena koji prepuštaju svoje pobijede već najbolja vozačka postava na gridu koju ništa ne zadovoljava osim postolja. Kad to shvatiš onda ćeš shvati zašto su takve jadne stvari svima u Ferrariju totalno nebitne. 

Inače Hemač je imal probušenu gumu zato je tako rapidno gubio vrijeme na kraju utrke.

17 godina

"Ham je pojam za ferplej, momci su dobri, slušaju timske instrukcije."

*Ham bukvalno slagao ekipu da hoće da uradi nešto napred i da ga propuste, zatim kad je postalo očigledno da ništa ne pokušava odbio da vrati poziciju*

"Ma nemaš ti pojma! Zeznuo ga za jedan bod, pa šta, nije ti to McLaren, ti to ne razumeš!" 

Mislim da sam razumeo, barem tebe, ako već ne Ferrari. A i neka je Hamilton zeznuo Leclerca za to jedno mesto, tako je sebi povećao za 50% broj trka ove sezone koje je završio ispred timskog kolege.

10 godina
Memphis kaže...
Ivan(4) kaže...
Memphis kaže...

Jadno je tvoje poznavanje i razmišljanje. Malo prije sam napisao da surađuju oba slušaju momčadske odredbe. Da ga nije pusio Hemač bi ga prestigao jer je bio brži. A to kaj nije vratio poziciju sigruno je takav fail za 1 bod da ono paradock grmi o tome i svi se zgražaju. Pa nisu to klinici iz Mclarena koji prepuštaju svoje pobijede već najbolja vozačka postava na gridu koju ništa ne zadovoljava osim postolja. Kad to shvatiš onda ćeš shvati zašto su takve jadne stvari svima u Ferrariju totalno nebitne. 

Inače Hemač je imal probušenu gumu zato je tako rapidno gubio vrijeme na kraju utrke.

Nije bilo do gume... to je on rekao ali se ispostavilo da nije. Navodno je bio "tanak" s gorivom... što je još više zabrinjavajuće obzirom da (iako lakši) nije mogao držati tempo dvojice ispred koji se bore za poziciju (a znamo da se dosta vremena gubi u borbi). Znači opcije su mu da je pokušavao lešinariti timskog kolegu ili da je jednostavno prespor... lose-lose situacija.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.10.2025 13:48 (miki_the_pirat).
16 godina
Ivan(4) kaže...

"Ham je pojam za ferplej, momci su dobri, slušaju timske instrukcije."

*Ham bukvalno slagao ekipu da hoće da uradi nešto napred i da ga propuste, zatim kad je postalo očigledno da ništa ne pokušava odbio da vrati poziciju*

"Ma nemaš ti pojma! Zeznuo ga za jedan bod, pa šta, nije ti to McLaren, ti to ne razumeš!" 

Mislim da sam razumeo, barem tebe, ako već ne Ferrari. A i neka je Hamilton zeznuo Leclerca za to jedno mesto, tako je sebi povećao za 50% broj trka ove sezone koje je završio ispred timskog kolege.

Nisi ti nista razumeo niti ces razumet. Ova godina je inako gotova za Ferrari ... ostaju samo Hejteri vozaca kao ti ...

miki_the_pirat kaže...
Memphis kaže...
Ivan(4) kaže...
Memphis kaže...

Nije bilo do gume... to je on rekao ali se ispostavilo da nije. Navodno je bio "tanak" s gorivom... što je još više zabrinjavajuće obzirom da (iako lakši) nije mogao držati tempo dvojice ispred koji se bore za poziciju (a znamo da se dosta vremena gubi u borbi). Znači opcije su mu da je pokušavao lešinariti timskog kolegu ili da je jednostavno prespor... lose-lose situacija.

Tebi je zabrinjavajuce jer nemas dume. Ako je bio kratak sa gorivom onda je valjda morao abgasat da se nekako dovuce do cilja ... a i to je upitno jer bi onda mogla sljedit diskvalifikacija ....  tak da HAM-hejter broj 2.

Tak da laprdate bezveze a nemate dume o nicemu ...

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.10.2025 13:55 (Memphis).
10 godina

Da, morao je lift&coast-ati ali to nije bio slučaj kad je bio iza lando-lec duela, već kasnije. Ova situacija od prije je čisto lešinarenje. I istina je, ne volim ga - upravo radi ovakvih podmuklih poteza. A netko tko tvrdi da je Ham pojam za fairplay ima malo žešće filtere na očalama. Lik doslovno ima uvježban signature potez prednje krilo-zadnja guma.

16 godina

Ti si očito jučer počeo gledat formulu. Nisi napisao da se i u Sprintu lešiinario jer je na stazi čisto prestigao Leclera ... sigurno je bila timska naredba pa nije vratio poziciju ... ak se Hemac lešinari šta onda radi Verstappen ili a sta je radio radio 2021, sta je radio Leclecr Russelu? To je za vas lesinarenje za normalne borba na stazi. 

Ajde deco nije to sport za vas novopecene fanove

ham-hejter no.3

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.10.2025 14:29 (Memphis).
10 godina

Ne izvrći teze. rekao sam da je čekao rasplet situacije lando-lec pa da pokupi ostatke, umjesto da se priključio i pomogao lecu pa možda lando ne bi mogao managirati gume za drugi pokušaj. Mooožda bi izvukli i 2-3, mada teško. A ti "dečec" nemoj biti tako bahat i bezobrazan u obrani svog svemogućeg (dok ima naj bolid). Patroniziraš nekoga tko je gledao utrke dok je Lauda vozio, ali eto... samo ti znaš najbolje.

16 godina
miki_the_pirat kaže...

Ne izvrći teze. rekao sam da je čekao rasplet situacije lando-lec pa da pokupi ostatke, umjesto da se priključio i pomogao lecu pa možda lando ne bi mogao managirati gume za drugi pokušaj. Mooožda bi izvukli i 2-3, mada teško. A ti "dečec" nemoj biti tako bahat i bezobrazan u obrani svog svemogućeg (dok ima naj bolid). Patroniziraš nekoga tko je gledao utrke dok je Lauda vozio, ali eto... samo ti znaš najbolje.

Gledao si Laudu očito samo na filmu. Sta bi bilo kad bi bilo fore su za malu decu, ne bi bilo nista jer Ferrari nema pace za to. Ne izvrcem niti nitkoga ne branim niti favoriziram. Ali da sere neki zgubidan po Hemacu ili Maxu koji su visetruki prvaci to nije realno kaj god ti mislis ili te se netko ne svida. Rezultati sve govore. I optuzujes nekoga da je nekom oteo bodove. Pa to je utrka svako se bori za sebe a ne partizanija. Ako samog Leclerca libo rac za taj bod šta onda imaš ti sa time? Ili bilo tko drugi? Jel ga tebi uzo?

10 godina

Jasno je da Ferrari nema pace za to, ali zašto ne pokušati?

Hvala za "zgubidan", neću se spuštati na taj nivo - odi pred market pa prosipaj pamet i svoj fanboizam tamo. Ja pokušavam s tobom kulturno komunicirati... očito gubim vrijeme... ti imaš svoje filter očale. I nastavi lijepiti minuse - meni je to ispod časti.

15 mjeseci
protjeran
miki_the_pirat kaže...

umjesto da se priključio i pomogao lecu pa možda lando ne bi mogao managirati gume za drugi pokušaj. 

Da se priključio i pritisnuo Norrisa onda bi po onakvoj vrućini i vozeći tik iza McLarena sigurno uništio gume.

17 godina

Sreća pa je on svoje dovezao na cilj u boljem stanju nego ova dvojica ispred njega, to se gleda; bod, dva, tri više, to se ne gleda, kaže Memphis.

14 godina
Krellac kaže...
miki_the_pirat kaže...

umjesto da se priključio i pomogao lecu pa možda lando ne bi mogao managirati gume za drugi pokušaj. 

Da se priključio i pritisnuo Norrisa onda bi po onakvoj vrućini i vozeći tik iza McLarena sigurno uništio gume.

Kad se ponavljaš, ponovit ću se i ja budući da ti neke stvari očito nisu jasne

Je da, deg je bio ogroman, Stroll na softu išao u 30. krugu u pit.

Leclerc u 27. s tim da je imao 3 kruga stare s kvalifikacija..

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
15 mjeseci
protjeran

Činjenica je da je Norris imao visoku degradaciju u zadnjoj fazi trke dijelom zbog visoke temperature staze i dijelom zbog proganjanja Leclerca. Zašto bi Hamilton išta forsirao?

16 godina

Ma oni voze pa znaju, oni su eksperti ne ... 

15 godina

Nema preko trave više ako se fula zavoj. Ima asfaltirani dio kuda se ide.

13 godina
Widowmaker kaže...
TheAnswer023 kaže...
rooswelt1991 kaže...
Za monzu svi uzimaju novi motor.
Ovaj će se vjerojatno popraviti za neku od sljedećih utrka. Šteta što je ovime vjerojatno završeno prvenstvo.

Brate dragi, di završeno prvenstvo, 200 bodova još u igri. Nek (ne daj Bože) rikne nekom motor, dogodi se sudar, eto Maxa s 5.naslovom.

Ali ako McLaren nakon iduće 2 trke ne postavi Piastrija kao vozača br.1 (ako završi ispred Norrisa), pucat će si sami u noge.

Kakav Max, kakvih si se ti ludih gljiva najeo?

Pa sada je razlika između Maxa i Piastrija 104 boda.

Da Max svaku utrku završi prvi (što je nemoguće) i da Piastri svaku utrku bude treći opet mu ne bi bilo dovoljno da uzme titulu jer bi i u takvom nemogućem scenariju nadoknadio samo 90 bodova.

Max se trenutno može samo nadati da će zadržati i to treće mjesto u poretku, Rusell je na samo 21 bod iza njega.

Mclaren nema apsolutno nikakav motiv da određuje prvog vozača, konstruktorsko prvenstvo je praktično osigurano, teško bi ih neko prestigao i da ne voze ostatak sezone uopšte.

A hoće da zadrže imidž tima koji nema prvog vozača i koji obojici daje jednaku šansu.

čisto da sačuvam račun. sa 100 i kusur na 40, uz 5 trka + 2 sprinta.

14 godina
TheAnswer023 kaže...
Widowmaker kaže...
TheAnswer023 kaže...
rooswelt1991 kaže...
Za monzu svi uzimaju novi motor.
Ovaj će se vjerojatno popraviti za neku od sljedećih utrka. Šteta što je ovime vjerojatno završeno prvenstvo.

Brate dragi, di završeno prvenstvo, 200 bodova još u igri. Nek (ne daj Bože) rikne nekom motor, dogodi se sudar, eto Maxa s 5.naslovom.

Ali ako McLaren nakon iduće 2 trke ne postavi Piastrija kao vozača br.1 (ako završi ispred Norrisa), pucat će si sami u noge.

Kakav Max, kakvih si se ti ludih gljiva najeo?

Pa sada je razlika između Maxa i Piastrija 104 boda.

Da Max svaku utrku završi prvi (što je nemoguće) i da Piastri svaku utrku bude treći opet mu ne bi bilo dovoljno da uzme titulu jer bi i u takvom nemogućem scenariju nadoknadio samo 90 bodova.

Max se trenutno može samo nadati da će zadržati i to treće mjesto u poretku, Rusell je na samo 21 bod iza njega.

Mclaren nema apsolutno nikakav motiv da određuje prvog vozača, konstruktorsko prvenstvo je praktično osigurano, teško bi ih neko prestigao i da ne voze ostatak sezone uopšte.

A hoće da zadrže imidž tima koji nema prvog vozača i koji obojici daje jednaku šansu.

čisto da sačuvam račun. sa 100 i kusur na 40, uz 5 trka + 2 sprinta.

I ja imam par bisera arhiviranih od prije koji mjesec kad su ljudi otpisivali ovo kao gotovo ... W.I.P.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
16 godina

Baš me zanima veceras hoce li piastri popravit svoju forumu ...

10 godina
Njegova foruma je sasvim ok. :D
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
14 godina

Respect za Landa.

Kakav krug!

15 mjeseci
protjeran

Super krug, a kakav će bit start?

17 godina

Valjda Ferrarijev englez može skršiti papaya engleza u prvom zavoju pa da sve ostane u familiji.

15 godina

Ne znam kakav tempo ima Ferrari ali nebi bilo loše da oba bolida budu na postolju.

17 godina

Da bi 2 Ferrarija vidjela podijum barem dvojca od trojca koji se bore za titulu moraju ispasti iz utrke.

15 godina
Korny1603987 kaže...

Da bi 2 Ferrarija vidjela podijum barem dvojca od trojca koji se bore za titulu moraju ispasti iz utrke.

Nije nemoguće.

17 godina

Osveta Carlosa Sainza. 

15 godina

Šteta za kaznu LH. Moglo je lagano biti 2 i 3. Inače Lando danas drugi svijet za sve. Ferrari malo sreće na kraju. Max opet brz i nada umire posljednja.

17 godina

Ali čak je i meni nadrealno da se lomi za bod između Landa i Oscara, i Lando dobija pitanje "Drugu stranu zanima, kako porediš meku i srednju gumu?", i on odgovara.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice