Bio čovjek na vrhu dosta vremena. Svemu jednom mora doći kraj pa tako i njemu.
Kutak za ljubitelje Formule 1
- poruka: 30.621
- |
- čitano: 3.977.666
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Malo tko voli Hamiltona, ali lik ima 40 godina. Nekoć je bilo normalno smatrati da vozač dođe u f1 s recimo 23 godine i ide u penziju s 36.
Ne razumin što imaš od ovakvih djetinjastih objava. Tu si ka i ovaj dubokosranje koji veze o F1 nemaju i samo im je na pameti izazvat kavgu među ljudima. Srećom malo tko reagira na način na koji bi ste vi tupeta željeli. Koliko ti je godina? Aj popit mliko i u krpe. Kasno ti je.
Gori je od Pereza.
Pa i nije baš.
Ne znam po čemu je tebi bolji od Pereza. Već drugu utrku je zadnji ne znam baš da je Perez imao takav score u godinama koje je proveo u RB-u.
koja tisina za Lawsona...a po perezu ste pljuvali,ovaj je ocaj ocaja ili je taj b bolid toliko stvarno los?
Šteta za utrku da se Landu pokvarile kočnice. Inače relativno dosadna utrka...
Stvarno nam trebaju puno mekše gume. Piastri je vjerojatno mogao cijelu utrku odvesti na hardu...

pocetak jos ajde,kasnije dosadno...
da su barem sve utrke voze u ovom terminu,popodne mi jos gore sjednu ove dosade...
Potpisujem, najbolje mi legnu nedjeljne utrke u 8.00 ili 9.00 sati. Nema boljeg vremena. Za vrijeme doručka ili nakon doručka.
Dosadna utrka. McLareni za sada u prednosti. Mercedes, RB i Ferrari tu negdje. A Ferrari ni ovu trku bez problema, ako nije pit wall onda su vozači. Leclerc oštetio sebi prednje krilce, a izgleda i Hamiltonu mijenjač.
oba ferarrija moguce DSQ
edit: Leclerc potvrden DSQ...
ceka se Hamilton,eto i on dobio...
dodajmo tu i Gaslya
Komedija od momčadi. Hamilton DSQ zbog podnice, a Leclerc zbog manje težine. Podnica se više trošila zbog većeg downforcea do kojeg je došlo nakon nepotrebne izmjene setup-a, a Leclercov bolid je bio lakši od dozvoljenog izgleda točno za onaj komad koji mu je nedostajao nakon sudara. Znači... da su ostavili Hamiltonov bolid kakav je bio na Sprintu i da su Leclercu mijenjali prednje krilo do ovoga ne bi došlo.
Mamma mia !!!
Ipak je Ferrari i s nadodanim otpadnutim dijelom bio kilo lakši.
Komedija od momčadi. Hamilton DSQ zbog podnice, a Leclerc zbog manje težine. Podnica se više trošila zbog većeg downforcea do kojeg je došlo nakon nepotrebne izmjene setup-a, a Leclercov bolid je bio lakši od dozvoljenog izgleda točno za onaj komad koji mu je nedostajao nakon sudara. Znači... da su ostavili Hamiltonov bolid kakav je bio na Sprintu i da su Leclercu mijenjali prednje krilo do ovoga ne bi došlo.
Lecelrcu su pridodali na izmjereno koliko je teško to što je otpalo pa je opet prelagan ispao.
Pa napisao sam ispravku odmah nakon što sam saznao.

Moja sućut kako god okreneš.
Bizarna utrka. Totalno neočekivan rasplet s jednim stopom. Ove hard gume su držale neeevjeerojatno.
Downforce utjecaj na srednjem brzom sektoru za Leclerca očito ne vrijedi s obzirom na štetu na prednjem krilu.
Sad će bit super kad se iduću utrku svi krenu udarati na početku kako bi se oslobodili prevelikog utjecaja prednjeg krila i namjerno si smanje downforce hahaha.
I ovaj maxterpiece overtake kroz T1-T3
Sve u svemu, sezona za anale u najavi
I?
Yuki u RBR-u?

Tako i treba... mcl i mečka imaju dva vozača... ferarri isto (njima nešto drugo nedostaje)... nema se šta čekati.
Zašto je Red Bull uopće bio toliko stupidan? Trebali su preko zime odmah instalirati Japanca ili još bolje zaposliti Sainza na vrijeme.
Ništa to još nije službeno. Sve je u rangu rekla-kazala, speculations, sources have told... Osobno ne vjerujem da će ga mijenjati. Tsunoda je prgav, a Lawson ga je pobjeđivao u nižim kategorijama.
Ništa to još nije službeno. Sve je u rangu rekla-kazala, speculations, sources have told... Osobno ne vjerujem da će ga mijenjati. Tsunoda je prgav, a Lawson ga je pobjeđivao u nižim kategorijama.
Tsunoda ne da više nije prgav nego je sazrio u zadnjih dvije sezone kao rijetko tko.
Mene je samo strah da radi kompleksnosti i zajebanosti vožnje RB21 ne bi Yuki nastradao i uništio si karijeru jer isto neće moći biti kompetitivan.
RB21 jedino možeš voziti ako si Max.
Tsunoda ne da više nije prgav nego je sazrio u zadnjih dvije sezone kao rijetko tko.
Mene je samo strah da radi kompleksnosti i zajebanosti vožnje RB21 ne bi Yuki nastradao i uništio si karijeru jer isto neće moći biti kompetitivan.
RB21 jedino možeš voziti ako si Max.
Hmmm znači taj bolid je posebno zajeban u odnosu na druge?! Na temelju čega to zaključuješ? Na temelju dvi trke?!
Hmmm znači taj bolid je posebno zajeban u odnosu na druge?! Na temelju čega to zaključuješ? Na temelju dvi trke?!
Sam RB daje neke izjave u tom stilu ("brzi automobili nikad nisu laki za vožnju", "Lawson bi imao bolje rezultate u bolidu Racing Bullsa"...). Kad se to sabere sa narativom kako je McLaren mnogo brz, ispada da je poruka RB-a: "Naš bolid možda jeste sporiji od konkurentskih, ali je zato neupravljiv!"
Direktno od Hornera:
Horner himself has admitted that development directions have had an impact on the performance swings between drivers, but that is not such an unusual thing to understand.
"If I think back to the beginning of '22, we had quite a stable car with quite a bit of understeer in it, which obviously Max hates," he said.
"We had an upgrade in Spain where we put a lot more front into the car and Max made a big step forward, and Checo sort of nosedived from that point.
"So you've got to produce the quickest car and you're driven by the information that you have and the data that you have.
"As a team, we don't set out to make a car driver-centric, you just work on the info that you have and the feedback you have to produce the fastest car that you can. And that's obviously served us very well, with 122 victories.""
Iz članka
https://www.the-race.com/formula-1/liam-lawson-red-bull-f1-paying-price-for-sergio-perez-failings/