Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.621
|
čitano: 3.977.666
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Bio čovjek na vrhu dosta vremena. Svemu jednom mora doći kraj pa tako i njemu.

17 godina

Malo tko voli Hamiltona, ali lik ima 40 godina. Nekoć je bilo normalno smatrati da vozač dođe u f1 s recimo 23 godine i ide u penziju s 36.

11 mjeseci
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
mihi999 kaže...

Ne razumin što imaš od ovakvih djetinjastih objava. Tu si ka i ovaj dubokosranje koji veze o F1 nemaju i samo im je na pameti izazvat kavgu među ljudima. Srećom malo tko reagira na način na koji bi ste vi tupeta željeli. Koliko ti je godina? Aj popit mliko i u krpe. Kasno ti je.

15 godina
robogo kaže...
Memphis kaže...

Gori je od Pereza. 

Pa i nije baš.

Ne znam po čemu je tebi bolji od Pereza. Već drugu utrku je zadnji ne znam baš da je Perez imao takav score u godinama koje je proveo u RB-u.

16 godina

koja tisina za Lawsona...a po perezu ste pljuvali,ovaj je ocaj ocaja ili je taj b bolid toliko stvarno los?

...potpis nije potreban...
17 godina
Jbg taj bolid je hero/zero. Jako težak za voziti, čak se i Max muči s njim. Rekao je i Max da bi Lawson vjerovatno bio brži u sestrinskom bolidu nego u svom.

Šteta za utrku da se Landu pokvarile kočnice. Inače relativno dosadna utrka...
Stvarno nam trebaju puno mekše gume. Piastri je vjerojatno mogao cijelu utrku odvesti na hardu...
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina

pocetak jos ajde,kasnije dosadno...

da su barem sve utrke voze u ovom terminu,popodne mi jos gore sjednu ove dosade...

17 godina

Potpisujem, najbolje mi legnu nedjeljne utrke u 8.00 ili 9.00 sati. Nema boljeg vremena. Za vrijeme doručka ili nakon doručka.

11 mjeseci

Dosadna utrka. McLareni za sada u prednosti. Mercedes, RB i Ferrari tu negdje. A Ferrari ni ovu trku bez problema, ako nije pit wall onda su vozači. Leclerc oštetio sebi prednje krilce, a izgleda i Hamiltonu mijenjač.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.3.2025 10:36 (Krellac).
16 godina

oba ferarrija moguce DSQ

edit: Leclerc potvrden DSQ...

ceka se Hamilton,eto i on dobio...

dodajmo tu i Gaslya

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.3.2025 12:30 (DaNiTo).
11 mjeseci

Komedija od momčadi. Hamilton DSQ zbog podnice, a Leclerc zbog manje težine. Podnica se više trošila zbog većeg downforcea do kojeg je došlo nakon nepotrebne izmjene setup-a, a Leclercov bolid je bio lakši od dozvoljenog izgleda točno za onaj komad koji mu je nedostajao nakon sudara. Znači... da su ostavili Hamiltonov bolid kakav je bio na Sprintu i da su Leclercu mijenjali prednje krilo do ovoga ne bi došlo.

17 godina

Mamma mia !!!

11 mjeseci

Ipak je Ferrari i s nadodanim otpadnutim dijelom bio kilo lakši.

7 godina
Ova F1 vec duze vremena je nezanimljiva. Dogode se izuzeci (kad je kisa), ali sve u svemu lose. Da sam platio kartu i ono gledao ne znam da bi vise ikad otisao. Buducnost vidim jedino ako uvedu prskalice pa cca svako drugu trku ai ih upali.
17 godina
Krellac kaže...

Komedija od momčadi. Hamilton DSQ zbog podnice, a Leclerc zbog manje težine. Podnica se više trošila zbog većeg downforcea do kojeg je došlo nakon nepotrebne izmjene setup-a, a Leclercov bolid je bio lakši od dozvoljenog izgleda točno za onaj komad koji mu je nedostajao nakon sudara. Znači... da su ostavili Hamiltonov bolid kakav je bio na Sprintu i da su Leclercu mijenjali prednje krilo do ovoga ne bi došlo.

Lecelrcu su pridodali na izmjereno koliko je teško to što je otpalo pa je opet prelagan ispao.

11 mjeseci

Pa napisao sam ispravku odmah nakon što sam saznao.

13 godina
Jebote nezz sta je gore..bit navijac Hajduka ili Ferraria
AUDIOFIL
14 godina
volegradele kaže...
Jebote nezz sta je gore..bit navijac Hajduka ili Ferraria

Moja sućut kako god okreneš.

Bizarna utrka. Totalno neočekivan rasplet s jednim stopom. Ove hard gume su držale neeevjeerojatno.

Downforce utjecaj na srednjem brzom sektoru za Leclerca očito ne vrijedi s obzirom na štetu na prednjem krilu.

Sad će bit super kad se iduću utrku svi krenu udarati na početku kako bi se oslobodili prevelikog utjecaja prednjeg krila i namjerno si smanje downforce hahaha.

I ovaj maxterpiece overtake kroz T1-T3

Sve u svemu, sezona za anale u najavi 

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2025 10:35 (sudy_freak).
8 godina

I?

Yuki u RBR-u?

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2025 11:58 (robogo).
9 godina
Moguce vec od sljedece utrke, iako mislim da ce dati liamu sansu jos bar dvije utrke.
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
13 godina
Swap..bas su strpljivi
AUDIOFIL
10 godina

Tako i treba... mcl i mečka imaju dva vozača... ferarri isto (njima nešto drugo nedostaje)... nema se šta čekati.

17 godina

Zašto je Red Bull uopće bio toliko stupidan? Trebali su preko zime odmah instalirati Japanca ili još bolje zaposliti Sainza na vrijeme.

11 mjeseci

Ništa to još nije službeno. Sve je u rangu rekla-kazala, speculations, sources have told... Osobno ne vjerujem da će ga mijenjati. Tsunoda je prgav, a Lawson ga je pobjeđivao u nižim kategorijama.

15 godina
Vecina raznih glasina je potvrđena iz raznih izvora da je to gotova stvar. Između ostalog i Ralf Schumacher koji do sada bio uvijek u pravu po pitanju glasina iz RBa. Lawson ide nazada u Racing Bullse.
14 godina
Krellac kaže...

Ništa to još nije službeno. Sve je u rangu rekla-kazala, speculations, sources have told... Osobno ne vjerujem da će ga mijenjati. Tsunoda je prgav, a Lawson ga je pobjeđivao u nižim kategorijama.

Tsunoda ne da više nije prgav nego je sazrio u zadnjih dvije sezone kao rijetko tko.

Mene je samo strah da radi kompleksnosti i zajebanosti vožnje RB21 ne bi Yuki nastradao i uništio si karijeru jer isto neće moći biti kompetitivan.

RB21 jedino možeš voziti ako si Max.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
11 mjeseci
sudy_freak kaže...
Krellac kaže...

Tsunoda ne da više nije prgav nego je sazrio u zadnjih dvije sezone kao rijetko tko.

Mene je samo strah da radi kompleksnosti i zajebanosti vožnje RB21 ne bi Yuki nastradao i uništio si karijeru jer isto neće moći biti kompetitivan.

RB21 jedino možeš voziti ako si Max.

Hmmm znači taj bolid je posebno zajeban u odnosu na druge?! Na temelju čega to zaključuješ? Na temelju dvi trke?!

9 godina
Pa nasi forumasi znaju vise o F1 od ostatka svijeta, ponekad i od vozaca. Ako netko nije pogledao, izvolte:
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
17 godina
Krellac kaže...

Hmmm znači taj bolid je posebno zajeban u odnosu na druge?! Na temelju čega to zaključuješ? Na temelju dvi trke?!

Sam RB daje neke izjave u tom stilu ("brzi automobili nikad nisu laki za vožnju", "Lawson bi imao bolje rezultate u bolidu Racing Bullsa"...). Kad se to sabere sa narativom kako je McLaren mnogo brz, ispada da je poruka RB-a: "Naš bolid možda jeste sporiji od konkurentskih, ali je zato neupravljiv!"

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
14 godina
deepshitcro kaže...
Pa nasi forumasi znaju vise o F1 od ostatka svijeta, ponekad i od vozaca. Ako netko nije pogledao, izvolte:

Direktno od Hornera:

Horner himself has admitted that development directions have had an impact on the performance swings between drivers, but that is not such an unusual thing to understand.

"If I think back to the beginning of '22, we had quite a stable car with quite a bit of understeer in it, which obviously Max hates," he said.
"We had an upgrade in Spain where we put a lot more front into the car and Max made a big step forward, and Checo sort of nosedived from that point.
"So you've got to produce the quickest car and you're driven by the information that you have and the data that you have.
"As a team, we don't set out to make a car driver-centric, you just work on the info that you have and the feedback you have to produce the fastest car that you can. And that's obviously served us very well, with 122 victories.""

Iz članka

https://www.the-race.com/formula-1/liam-lawson-red-bull-f1-paying-price-for-sergio-perez-failings/

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2025 19:46 (Chronosus).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice