Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.820
|
čitano: 4.155.725
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Ne volilm Maxa..ne volim Red Bull…ali Max je cudo od vozaca..prvi naslov je osvojio sa inferiornim bolidom ..Merc je tad imao svemirski brod ..bez obzira sto su mu dali prvi naslov trebalo je bit toliko blizu da te i sreca pomazi!
AUDIOFIL
17 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Jel netko zna zašto Inter i Wet gume imaju ripne da ne odvode vodu na stranu, nego imaju "zrcalne" ripne?

https://pierrevellagrandprix.wordpress.com/2011/04/09/all-about-pirellli-intermediate-and-wet-tyres/ ali to je iz 2011... 

In vino veritas
8 godina

Max je stroj. Čovjek je jučer napravio jednu grešku i to zbog kiše. Ostatak utrke savršeno odvožen. Naravno, činjenica da 90% vremena vozi bez pritiska uvelike smanjuje mogućnost pogreške, ali to ne umanjuje njegovu kvalitetu. 

8 godina
Meni se više čini da, barem sada, što je više pritiska na Maxu, to bolje vozi i izvlači najviše iz guma i bolida.

Lako je glupirati se kad si 10+ sekundi ispred svih, ali kad se izravno natječe za poziciju, malo tko mu može parirati trenutno.

Iako, moram priznati, zanimljivo mi je bilo vidjeti u posljednje dvije utrke talent Piastrija. Ima tu nečega.
15 godina

Ovo je baš prcanje..

XBOX: RENZOR GT 01
17 godina
robogo kaže...
Meni se više čini da, barem sada, što je više pritiska na Maxu, to bolje vozi i izvlači najviše iz guma i bolida.

Lako je glupirati se kad si 10+ sekundi ispred svih, ali kad se izravno natječe za poziciju, malo tko mu može parirati trenutno.

Iako, moram priznati, zanimljivo mi je bilo vidjeti u posljednje dvije utrke talent Piastrija. Ima tu nečega.

A onak malo podsjeća na Sennu... Sjećam se da sam ko klinac gledo neke njegove trke, superioran bolid, bježi drugoplasiranom više od pol minute a vozi iz kruga u krug sve brže... Poslije ga pitaju čemu to kad ima takvu prednost a on kaže "da se ne opustim previše, jednom sam se tako opustio i razbio se a ovako sam koncentriran na vožnju".

16 godina
volegradele kaže...
Ne volilm Maxa..ne volim Red Bull…ali Max je cudo od vozaca..prvi naslov je osvojio sa inferiornim bolidom ..Merc je tad imao svemirski brod ..bez obzira sto su mu dali prvi naslov trebalo je bit toliko blizu da te i sreca pomazi!

inferioran bolid sa duplo više vodećih krugova od oba vozača Merca, dobra  

14 godina
E pa sad vidis koja je klasa Max..
AUDIOFIL
16 godina

A ništ, čekamo sljedeću sezonu

14 godina
Re: Formula 1, ona prava, ne igra:)
Bara kaže...

Ja kad bi iša gledat F1 uživo bi bila jedna od sljedećih staza:

- Monza

- Spa-Francorchamps

- Silverstone

- Albert Park

- Suzuka

Na Hungaroring ne bi iša ni da mi neko plati kartu.

Red Bull Ring je odlična staza za gledatelje, gore s brda vidiš trećinu staze.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.8.2023 10:06 (Chronosus).
15 godina

Netko planira u Dohu na Lusail ove godine?

Di2 & EPS FTW!
16 godina
dejo6 kaže...

A ništ, čekamo sljedeću sezonu

Nadam se da će ga zamijeniti sa Vestijem ak osvoji F2, iako i Drugovich, Vandoorne zaslužuju priliku, šteta što "propadaju" kao rezervni vozači

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.8.2023 12:19 (loky4i4).
16 godina
Chronosus kaže...
Bara kaže...

- Monza

- Spa-Francorchamps

- Silverstone

- Albert Park

- Suzuka

Također preporuka za Austriju. General Admission je uz Mađarsku cjenovno najpristupačniji, a pregled staze super.

16 godina
Genius10 kaže...

Također preporuka za Austriju. General Admission je uz Mađarsku cjenovno najpristupačniji, a pregled staze super.

kako je u Mađarskoj ako si bio ?

...

kak stojite u fantasyu, ja sam na global 18721, a u Hr 119

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.8.2023 15:13 (loky4i4).
16 godina

Nisam, to ću vjerojatno iduće godine. Ako ima tko s foruma da je bio, svakako i mene zanima kakva je tamo situacija, pogled na stazu, ima li ekrana i na GA ili samo ispred tribina..

10 godina

Pored ovesteer vozača landa i leclerca (kao što je i max), on izabere dva understeer vozača... legit.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.8.2023 21:59 (miki_the_pirat).
16 godina
Genius10 kaže...
Chronosus kaže...
Bara kaže...

- Monza

- Spa-Francorchamps

- Silverstone

- Albert Park

- Suzuka

+1 

Ili tribine s desna na slici. Vidiš dobar dio staze i startno - ciljnu ravninu.

Plus organizacija (barem prije korona) je vrhunska.

S druge strane, preporučam izbjegavati Italiju. Talijanima ne bih dao da čuvaju ovce a kamoli organiziraju takav jedav događaj - apsolutni kaos oko staze.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina

Kod talijana nema organizacije. Tamo je samo improvizirana verzija umjerenog kaosa.

17 godina

Hugo Boss Bulls Racing :D 

E što nas tek čeka!

In vino veritas
17 godina

Čekaju nas lijepi crni mantili za sve članove tima. Nešto u stilu Hansa Lande iz Nemilosrdnih gadova.

15 godina

timovi

14 godina
ministar kaže...

timovi

Svaka čast, baš sam se nasmijao jer ovo je sve nažalost istina. 

17 godina

Malo offtopic, ali bojim se da FIA nije normalna. 

Ako pratite rally, od danas ima Rally.tv aplikacija sa čudo neviđenim sadržajem. Objedinili su WRC, ERC i RX. Sve to za malu cijenu od 100 baksa godišnje. 

Ne znam kako vi gledate, ali malo mi ove cijene tih silnih aplikacija sa auto moto sadržajem ide na jetra. 

F1 je 65 baksa i sad ovih 100 je krasnih 13,75 eura po mjesecu, da bi gledao vikendima sadržaj od možda 2-3hr. I vjerojatno WRC još uvijek će mučiti muku da vrte HD s obzirom po kojim zabitima voze (recimo Kenije). O 4K da zaboravimo. 

F1 TV Pro jedva opravdava cijenu. Iskreno, i to mi je teško s bezveznim utrkama opravdati, no ne bi se čudio da tih 65 baksa sa možda WEC jednog dana također skoči na 100. 

Ja mislim da bi F1 i WRC trebali imati PPV opciju za evente. Kak vi to sve gurate sa Netflixima, HBO, Disney, Amazon Prime i ostalim?

In vino veritas
17 godina

Ne koristim stream pretplate jer sam od 90ih navikao biti Napster fan i pjevati piratske pjesme.

14 godina
GranDaddo kaže...

Malo offtopic, ali bojim se da FIA nije normalna. 

Ako pratite rally, od danas ima Rally.tv aplikacija sa čudo neviđenim sadržajem. Objedinili su WRC, ERC i RX. Sve to za malu cijenu od 100 baksa godišnje. 

Ne znam kako vi gledate, ali malo mi ove cijene tih silnih aplikacija sa auto moto sadržajem ide na jetra. 

F1 je 65 baksa i sad ovih 100 je krasnih 13,75 eura po mjesecu, da bi gledao vikendima sadržaj od možda 2-3hr. I vjerojatno WRC još uvijek će mučiti muku da vrte HD s obzirom po kojim zabitima voze (recimo Kenije). O 4K da zaboravimo. 

F1 TV Pro jedva opravdava cijenu. Iskreno, i to mi je teško s bezveznim utrkama opravdati, no ne bi se čudio da tih 65 baksa sa možda WEC jednog dana također skoči na 100. 

Ja mislim da bi F1 i WRC trebali imati PPV opciju za evente. Kak vi to sve gurate sa Netflixima, HBO, Disney, Amazon Prime i ostalim?

F1 TV se isplati uzeti s nekim.

Dogovoriš se s nekim (ako nemaš u ekipi, onda tu na forumu) i gledaš.
Inače, F1 TV se uvijek uzima pred početak sezone (kad kreću zimska testiranja), tad bude 50% off.
Uzimam tako 4-5 godina (moraš s drugim mailom jer popust vrijedi samo za prvu registraciju).

I voila.

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak | PUBG: slav_baba_yaga
14 godina

Trebalo bi izbaciti gume za kišu i čim padne kapljica kiše prekidati utrke 

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
15 godina
vrinho kaže...

ili preventivno voziti samo pustinjske utrke.. ovo nema više nikakvog smisla

17 godina

Da... Nema nikakvog smisla što 'full-wet' postoje. Al tome unatoč, zahvaljujući kiši baš je bila dobra utrka, izuzev sredine kad se sve posušilo.
Alonso, bez teksta, kako grize sa solidno u 40-ima.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
17 godina
vrinho kaže...

Baš, da ne gube vrijeme ovi koji bi se nastavili utrkivati pa uzmu full wet a ovi onda izbace red flag... Jbg, da nije Perez išo po wet gume nebi popušio ni mjesto ni kaznu...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice