- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Jel netko zna zašto Inter i Wet gume imaju ripne da ne odvode vodu na stranu, nego imaju "zrcalne" ripne?
https://pierrevellagrandprix.wordpress.com/2011/04/09/all-about-pirellli-intermediate-and-wet-tyres/ ali to je iz 2011...
Max je stroj. Čovjek je jučer napravio jednu grešku i to zbog kiše. Ostatak utrke savršeno odvožen. Naravno, činjenica da 90% vremena vozi bez pritiska uvelike smanjuje mogućnost pogreške, ali to ne umanjuje njegovu kvalitetu.
Lako je glupirati se kad si 10+ sekundi ispred svih, ali kad se izravno natječe za poziciju, malo tko mu može parirati trenutno.
Iako, moram priznati, zanimljivo mi je bilo vidjeti u posljednje dvije utrke talent Piastrija. Ima tu nečega.
Lako je glupirati se kad si 10+ sekundi ispred svih, ali kad se izravno natječe za poziciju, malo tko mu može parirati trenutno.
Iako, moram priznati, zanimljivo mi je bilo vidjeti u posljednje dvije utrke talent Piastrija. Ima tu nečega.
A onak malo podsjeća na Sennu... Sjećam se da sam ko klinac gledo neke njegove trke, superioran bolid, bježi drugoplasiranom više od pol minute a vozi iz kruga u krug sve brže... Poslije ga pitaju čemu to kad ima takvu prednost a on kaže "da se ne opustim previše, jednom sam se tako opustio i razbio se a ovako sam koncentriran na vožnju".
inferioran bolid sa duplo više vodećih krugova od oba vozača Merca, dobra

Ja kad bi iša gledat F1 uživo bi bila jedna od sljedećih staza:
- Monza
- Spa-Francorchamps
- Silverstone
- Albert Park
- Suzuka
Na Hungaroring ne bi iša ni da mi neko plati kartu.
Red Bull Ring je odlična staza za gledatelje, gore s brda vidiš trećinu staze.
Netko planira u Dohu na Lusail ove godine?
A ništ, čekamo sljedeću sezonu
Nadam se da će ga zamijeniti sa Vestijem ak osvoji F2, iako i Drugovich, Vandoorne zaslužuju priliku, šteta što "propadaju" kao rezervni vozači
- Monza
- Spa-Francorchamps
- Silverstone
- Albert Park
- Suzuka
Također preporuka za Austriju. General Admission je uz Mađarsku cjenovno najpristupačniji, a pregled staze super.
Također preporuka za Austriju. General Admission je uz Mađarsku cjenovno najpristupačniji, a pregled staze super.
kako je u Mađarskoj ako si bio ?
...
kak stojite u fantasyu, ja sam na global 18721, a u Hr 119
Nisam, to ću vjerojatno iduće godine. Ako ima tko s foruma da je bio, svakako i mene zanima kakva je tamo situacija, pogled na stazu, ima li ekrana i na GA ili samo ispred tribina..
Pored ovesteer vozača landa i leclerca (kao što je i max), on izabere dva understeer vozača... legit.
- Monza
- Spa-Francorchamps
- Silverstone
- Albert Park
- Suzuka
+1
Ili tribine s desna na slici. Vidiš dobar dio staze i startno - ciljnu ravninu.
Plus organizacija (barem prije korona) je vrhunska.
S druge strane, preporučam izbjegavati Italiju. Talijanima ne bih dao da čuvaju ovce a kamoli organiziraju takav jedav događaj - apsolutni kaos oko staze.
Kod talijana nema organizacije. Tamo je samo improvizirana verzija umjerenog kaosa.
Hugo Boss Bulls Racing :D
E što nas tek čeka!
Čekaju nas lijepi crni mantili za sve članove tima. Nešto u stilu Hansa Lande iz Nemilosrdnih gadova.
timovi
Svaka čast, baš sam se nasmijao jer ovo je sve nažalost istina.
Malo offtopic, ali bojim se da FIA nije normalna.
Ako pratite rally, od danas ima Rally.tv aplikacija sa čudo neviđenim sadržajem. Objedinili su WRC, ERC i RX. Sve to za malu cijenu od 100 baksa godišnje.
Ne znam kako vi gledate, ali malo mi ove cijene tih silnih aplikacija sa auto moto sadržajem ide na jetra.
F1 je 65 baksa i sad ovih 100 je krasnih 13,75 eura po mjesecu, da bi gledao vikendima sadržaj od možda 2-3hr. I vjerojatno WRC još uvijek će mučiti muku da vrte HD s obzirom po kojim zabitima voze (recimo Kenije). O 4K da zaboravimo.
F1 TV Pro jedva opravdava cijenu. Iskreno, i to mi je teško s bezveznim utrkama opravdati, no ne bi se čudio da tih 65 baksa sa možda WEC jednog dana također skoči na 100.
Ja mislim da bi F1 i WRC trebali imati PPV opciju za evente. Kak vi to sve gurate sa Netflixima, HBO, Disney, Amazon Prime i ostalim?
Ne koristim stream pretplate jer sam od 90ih navikao biti Napster fan i pjevati piratske pjesme.
Malo offtopic, ali bojim se da FIA nije normalna.
Ako pratite rally, od danas ima Rally.tv aplikacija sa čudo neviđenim sadržajem. Objedinili su WRC, ERC i RX. Sve to za malu cijenu od 100 baksa godišnje.
Ne znam kako vi gledate, ali malo mi ove cijene tih silnih aplikacija sa auto moto sadržajem ide na jetra.
F1 je 65 baksa i sad ovih 100 je krasnih 13,75 eura po mjesecu, da bi gledao vikendima sadržaj od možda 2-3hr. I vjerojatno WRC još uvijek će mučiti muku da vrte HD s obzirom po kojim zabitima voze (recimo Kenije). O 4K da zaboravimo.
F1 TV Pro jedva opravdava cijenu. Iskreno, i to mi je teško s bezveznim utrkama opravdati, no ne bi se čudio da tih 65 baksa sa možda WEC jednog dana također skoči na 100.
Ja mislim da bi F1 i WRC trebali imati PPV opciju za evente. Kak vi to sve gurate sa Netflixima, HBO, Disney, Amazon Prime i ostalim?
F1 TV se isplati uzeti s nekim.
Dogovoriš se s nekim (ako nemaš u ekipi, onda tu na forumu) i gledaš.
Inače, F1 TV se uvijek uzima pred početak sezone (kad kreću zimska testiranja), tad bude 50% off.
Uzimam tako 4-5 godina (moraš s drugim mailom jer popust vrijedi samo za prvu registraciju).
I voila.
Trebalo bi izbaciti gume za kišu i čim padne kapljica kiše prekidati utrke
ili preventivno voziti samo pustinjske utrke.. ovo nema više nikakvog smisla
Baš, da ne gube vrijeme ovi koji bi se nastavili utrkivati pa uzmu full wet a ovi onda izbace red flag... Jbg, da nije Perez išo po wet gume nebi popušio ni mjesto ni kaznu...