Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.822
|
čitano: 4.157.984
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
protjeran
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
dad0r kaže...

Očekivano kaj se tiče Maxa, a moj Lujo nije to tako jednostavno više kad nemaš bolid brži 2 sec od ostatka.

A slušaj, nikad nije ni imao dvije sekunde brži bolid od drugih. Sad ipak vozi crap car.

16 godina
Master Mariner kaže...

Gotova trka. Budući GOAT će se igrati do kraja. Lik je čudo od vozača i kad završi karijeru s nekih 150 pobjeda, isto toliko pole positiona i deset titula nitko neće smjeti u istu rečenicu s njim stavljati Hamiltona, Schumachera, Sennu...

Mi fanovi Maxa se nadamo da će povećati broj utrka po sezoni na 30 + pa da MV mahne Hamiltonu sa 200+ pobjeda.

2 godine
protjeran

Čim si fan onda ne možeš objektivno razgovarati. Zbog toga se i naslađuješ nemoći Hamiltona što je meni blesavo jer onda tu nema ni trunke sporta.

15 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Jedna od najgori utrka u zadnje vrijeme.

XBOX: RENZOR GT 01
16 godina
x18x05x kaže...

Kao da se komentari ponavljaju nakon svake utrke 

15 godina
dad0r kaže...

Očekivano kaj se tiče Maxa, a moj Lujo nije to tako jednostavno više kad nemaš bolid brži 2 sec od ostatka.

A kao sad Verstappen nema duplo bolji bolid od ostalih?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
antimadridista kaže...
dad0r kaže...

Nema, to je urođeno kod vozača ih Nizozemske. Neusporedivo bolji od ovih iz UK.

15 godina
lovranac kaže...
x18x05x kaže...

Kao da se komentari ponavljaju nakon svake utrke 

Ponavljali se ili ne očaj od utrke. Sva sreća pa postoje F2 i F3 pa barem vikend ne bude za ništa.

16 godina
antimadridista kaže...

ma nema, pa samo 30sec prednosti u odnosu na drugog, to nije ni minuta 

2 godine
protjeran
lovranac kaže...
antimadridista kaže...
dad0r kaže...

Nema, to je urođeno kod vozača ih Nizozemske. Neusporedivo bolji od ovih iz UK.

Kao što i rekoh, kad si fan ta ludost ti isključi mozak. Koji su to vozači iz Nizozemske, osim MV-a i daj reci mi koliko prvaka je dao UK, a koliko Nizozemska, i ne samo prvaka? 

16 godina

Malo sam trolao, s obzirom da je utrka kamilica sam došao unijeti malo živosti na forum. 

14 godina
antimadridista kaže...
dad0r kaže...

Naravno da ima, gotov ista ili još gora situacija je opet nažalost.

twice the pride double the fall
17 godina

Ferrari je izgleda uzeo ljude iz Hajduka u momčad. Tolika količina idiotizma, a tako velike ambicije.

10 godina

Nisam navijač RB-a, ali bome cijela momčad od boxa, preko stratega i vozača im funkcionira kao "well oiled machine". Sve što imaju su zaslužili radom i pameću... respect. Ne volim Maxa, ali ne može mu nitko pera odbiti. Nije tu bilo tajnih testiranja, prilagođavanja pravila, prilagođavanja debljine gaznog sloja gume, čudnih sudačkih odluka ili nekakvih ozbiljnih kontraverzi (ako ćemo realno)... sve što imaju su zaslužili i zato im skidam kapu.... iako ih i dalje ne volim... jbg

17 godina

Moj problem je što sve ovo kako si opisao Red Bull očekujem od Ferrarija jer sam to gledao kada je bila osovina Todt-Schumacher-Brawn.

10 godina
Korny1603987 kaže...

Moj problem je što sve ovo kako si opisao Red Bull očekujem od Ferrarija jer sam to gledao kada je bila osovina Todt-Schumacher-Brawn.

eee i ja sam očekivao, pa se nadao, pa se nervirao... sad sam u fazi lagane letargije

13 godina

Dok Talijani vode glavnu riječ u Ferrariju naslova vidjet neće

14 godina
Korny1603987 kaže...

Ferrari je izgleda uzeo ljude iz Hajduka u momčad. Tolika količina idiotizma, a tako velike ambicije.

Ferrarijev problem je da jebeni Talijani to vode i nema pomaka već jako dugo.

Koliko sam malo pročital oko toga taj Ferrari je kao i HDZ kod nas, nemoš uči samo tako i reda napraviti kaj se i vidi već jedno 15 godina kakav su trash.

twice the pride double the fall
14 godina
miki_the_pirat kaže...

Nisam navijač RB-a, ali bome cijela momčad od boxa, preko stratega i vozača im funkcionira kao "well oiled machine". Sve što imaju su zaslužili radom i pameću... respect. Ne volim Maxa, ali ne može mu nitko pera odbiti. Nije tu bilo tajnih testiranja, prilagođavanja pravila, prilagođavanja debljine gaznog sloja gume, čudnih sudačkih odluka ili nekakvih ozbiljnih kontraverzi (ako ćemo realno)... sve što imaju su zaslužili i zato im skidam kapu.... iako ih i dalje ne volim... jbg

Ma sve je bilo transparentno dogovoreno sa fia-om oko prvog naslova.

Nakon toga rb krsi vrijeme u zracnom tunelu, budet prekoraci i za to dobe sitnu kaznu.. ma med i mlijeko

10 godina

gledajući unazad... fakat je med i mlijeko

EDIT: dozvoljavam da se ne slažeš... ali probaj malo zoom out

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.7.2023 0:18 (miki_the_pirat).
14 godina

Ma sve ok.nebi bilo ni zanimljivo da se slazemo.😉

Malo zoom out, sigurno si navijac ferr i MS?

8 godina

Utrka je bila takva da je najveća vijest Maxov razbijeni pehar. 

Nevjerojatno kako je McLaren pogodio sa nadogradnjama. Baš ih je gušt gledati, uz malo sreće (Maxovo odustajanje) mogli bi i oni do pobjede ove sezone. 

S druge strane - Ferrari. Odlazak Binotta i trenutna situacija u momčadi pokazuje da nije bio problem u samo jednom čovjeku jer Ferrari nije ništa napredovao u odnosu na prošlu sezonu, čak štoviše, gori su. I to ne samo bolidi, nego cijela momčad, krenuvši od činjenice da skoro svaku utrku imaju promašenu strategiju i to za oba bolida. 

Kod njih se stvari moraju malo više promijeniti da bi mogli konkurirati RB-u. Nije samo do jedne osobe. 

15 godina

ja sam jucer ZASPAO na ovoj procesiji mrtvoj od utrke i zakasnio radi toga na posao!!!! bolje bi mi bilo da sam isao ranije, kao sta sam vec odlazio vikendima prije

ovo je negledljivo, gore nego vettelova era u RB, a razlog vise da mi se gadi, je povratak nekakav hamiltona, draze mi bilo kad se borio za poneki bod i kad ga russel redovno dobivao u utrkama

mclaren ugodno iznenadenje, a o ferrariju necu trositi rijeci...

16 godina

E moji Hamilton fanboyi samo kmecite ko i on da treba mjenjati pravila jer F1 nije zanimljiva. Dok smo gledali njega kako se voza naprijed nije ni njemu ni vama smetalo. 

Drago mi je da je RedBull konacno poslozio bolid pa Max moze rasturati rekorde. 

Inace Madarska ko Madarska nikad zanimljiva utrka a dobili su ugovor do 2030....

Ferrari bolje da raspusti cijeli tim i ne sramote se vise. Imaju tolko resursi i znanja a oni su ziva zalost.

McLaren konacno ima bolid nakon dugih godina.

E da i za kraj... Max, Max, Super Max.  

mihi
2 godine
protjeran
Korny1603987 kaže...

Bilo bi dobro kad bi postojale osovine ala Todt-Schumacher-Brawn ili Dennis-Prost-Murray ili Williams-Prost-Head ili Wolff-Hamilton-Allison... u četiri pet momčadi pa bi i natjecanje bilo bolje. Ovako puste želje...

15 godina

Izbaciti 3 momčadi iz F1 i ostalima dati po još jedan bolid na gridu. U RB staviti Max-, Hamilton-a i Alonsa. Pa da vidimo te prvake koji bi osvojio naslov. I naravno bez forsiranja jednog vozača da bude prvak.

14 godina
17 godina

Bilo je svega, samo ne utrke. 

RB predstavi low drag elemente na high drag utrci, konfigurira bolid za nedjelju, za 3 milisekunde izgube pole iako su vozili s jednom figom iza leđa. Tolika nadmoć da im je Perez jedini problem u životu.

Mercedes dobio pole pa se mogu veseliti preko ljeta. Iskreno, nisu bliže RB ni metra. 

McLaren je napravio boom kao Aston. S obzirom koliko su potrošili, vjerojatno nemaju mogućnost da naprave još jedan boom i dostignu RB, no barem su tu. 

Utrka je iskreno bila moj emotivni oproštaj od sezone. Nema se više čemu nadati. Neću se radovati ako RB prdne auto pa netko pobijedi. Ljudi su toliko dobro napravili posao da zalužuju sve. 

U periodu kad je aero dominantan, možda bi CFD alokacije trebali još malo pregledati. Ovako RB je pola sezone ispred svih koji naprave dobar posao, a tih nema puno.

Iduća je Spa. Uživat ćemo u bljesku Williamsa, nadam se i Astona.  

In vino veritas
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.7.2023 17:18 (GranDaddo).
15 godina

Ne znam dal neko ovdje prati ovog lika, genijalan je. Slucajno mi izletio prije par mjeseci na yt i pratim od tad. Ne štedi nikoga, ali sve kroz humor..

14 godina
Da ponovim, odličan format kvalifikacija. Možda da im za prigodu daju pojačana prednja krila da glume ralice pa nek se kose sa staze. To bi bio pravi spektakl
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice