Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.822
|
čitano: 4.162.678
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Snoozly kaže...

Potpisujem, oni koji danas tvrde da je Monaco kultna staza i da je radi toga ne treba izbaciti iz kalendara su isti oni koji će za Miami ili Las Vegas za 20 godina tvrditi da su kultne staze.

Zna se koje su prave trkačke staze: Spa Francorchamps, Monza, Canada, Suzuka, Silverstone...

neće se desiti zbog bogatuna koji se tamo okupljaju, al osobno bi prije izbacio ove nove staze

17 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Ja bih izbacio sve city utrke i sve pustinjske utrke. Meni je 2001. kalendar bio savršen (osim trash Monaca).

16 godina

Bome bolje da je utrka subotom, a kvale nedjeljom u monacu

9 godina

Realno najzanimljivije od ovih kvalifikacija je to što smo vidjeli pod RB19, sigurno će inženjeri svih timova detaljno proučiti sve dostupne slike iz svih kuteva.

Max vanserijski u zadnjem sektoru.

14 godina

RB će se mučiti u kvalifikacijama i staza im neće odgovarati. Ostadoše bez šansi i Ferrari i Alonso.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.5.2023 20:18 (Valentin17).
15 godina
Valentin17 kaže...

RB će se mučiti u kvalifikacijama i staza im neće odgovarati. Ostadoše bez šansi i Ferrari i Alonso.

Kada se čovjek veseli prije vremena.

Xbox: RENZOR GT 01. PSN: RENZOR_GT_01
17 godina

Ne postoji staza koja ne odgovara. Ko i Ferrari F2004. Nema staze da taj bolid nije radio kao urica.

15 godina

Kako ovo objasniti? Crvena zastava je bila, pa SC i nije se formirao SC vozić. I to sve prije dva kruga.

Xbox: RENZOR GT 01. PSN: RENZOR_GT_01
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.5.2023 11:03 (x18x05x).
17 godina

Onaj Martins je zahvalan na tome jer bi uz svoju kaznu došao na posljednje mjesto, a ovako je bio 8.

17 godina
moderator

Konačni poredak...

...
17 godina

Ferrari - tuga pregolema. Sve rade da izgube od Mercedesa. Sainz: "Boli me briga za Hamiltona" - bravo majstore, dok ti gledaš na podijum i na Red Bull Mercedes i Aston odlaze bodovno sve dalje i dalje.

Max - s žutim gumama je mogao voziti do kraja utrke. Ne znam kako. Alonso na slick gume dok kiša sve jače pada - odluka na razini Ferrarijeve garaže.

a) Htio sam da Max ne pobjedi - izgubio sam

b) htio sam da Ferrari osvoji više bodova od Mercedesa - izgubio sam

16 godina

Viza vi rb i Riccard sve glasnije se priča da bi mogao zamijenit de vriesa. Tolko o tome 

14 godina
Korny1603987 kaže...

Ferrari - tuga pregolema. Sve rade da izgube od Mercedesa. Sainz: "Boli me briga za Hamiltona" - bravo majstore, dok ti gledaš na podijum i na Red Bull Mercedes i Aston odlaze bodovno sve dalje i dalje.

Max - s žutim gumama je mogao voziti do kraja utrke. Ne znam kako. Alonso na slick gume dok kiša sve jače pada - odluka na razini Ferrarijeve garaže.

Sainz je gledao na ocona a ne na maxa ili alonsa.

Ekipi astona nije za zamjeriti takve greske jer ekipa je nova i mozda su se prvi put nasli u takvoj situaciji. Koliko sam vidio i maxa je ekipa htjela staviti na slick gume ali on je inzistirao na kisne gume.

16 godina
lange kaže...

Ekipi astona nije za zamjeriti takve greske jer ekipa je nova i mozda su se prvi put nasli u takvoj situaciji. Koliko sam vidio i maxa je ekipa htjela staviti na slick gume ali on je inzistirao na kisne gume.

Ne baš. Max je htio nove slick gume, a wall mu nije dao.

Nakon što su stavili inter gume i nakon što je kiša prestala, GP ga je jedino pitao da li misli da može na njima završiti utrku i to je to.

Ovako iz glave, ne mogu se sjetiti kad je Hannah zadnji puta pogriješila. Doduše, RB je i po pitanju strategije jedno tri koplja ispred ostatka grida po meni.

Aston se uigrava, to je istina i ne bih im previše za zlo uzimao ovo. Ali da su taktički zafrknuli, i te kako jesu.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
6 godina
Bukva kaže...
lange kaže...

Nakon što su stavili inter gume i nakon što je kiša prestala, GP ga je jedino pitao da li misli da može na njima završiti utrku i to je to.

Ovako iz glave, ne mogu se sjetiti kad je Hannah zadnji puta pogriješila. Doduše, RB je i po pitanju strategije jedno tri koplja ispred ostatka grida po meni.

Aston se uigrava, to je istina i ne bih im previše za zlo uzimao ovo. Ali da su taktički zafrknuli, i te kako jesu.

Pa sad koliko se ja sjećam 2x je naglasio da zeli inter. Bas cu provjeriti na snimku....

Upravo pogledao na f1 tv. na 1:20 obavjestavaju maxa da je alonso na slicku a on je 2 puta ponovio Inter inter. Odgovorili mu da razumiju i da ide u pit po inter gume.....

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.5.2023 14:11 (Posmatrač).
8 godina
Alfa Romeo postaje glavni sponzor Haasa od 2024.

Nije čudno budući da Audi dolazi Sauberu 2026.
14 godina
Posmatrač kaže...
Bukva kaže...
lange kaže...

Pa sad koliko se ja sjećam 2x je naglasio da zeli inter. Bas cu provjeriti na snimku....

Upravo pogledao na f1 tv. na 1:20 obavjestavaju maxa da je alonso na slicku a on je 2 puta ponovio Inter inter. Odgovorili mu da razumiju i da ide u pit po inter gume.....

Upravo to,max je sam odabrao gume.

E sad kod AM dali se alonso isao kockat ili kriva procjena stratega!?

Moje misljenje da je pljusak "naglo" krenuo cim je alonso izaso iz boxa.

Mislim da je i odabrao inter gume nebi nista to promjenilo.

17 godina
lange kaže...
Korny1603987 kaže...

Kako su novi kada je ovaj tim od 1991. godine u F1.

Prvo su bili Jordan pa Midland pa Spyker pa Force India pa Racing Point i sada su Aston Martin...

A i Alonso je sam tražio gume za suho jer je kiša tada padala samo u dva zavoja.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.5.2023 16:06 (Widowmaker).
17 godina
Widowmaker kaže...
lange kaže...
Korny1603987 kaže...

Kako su novi kada je ovaj tim od 1991. godine u F1.

Prvo su bili Jordan pa Midland pa Spyker pa Force India pa Racing Point i sada su Aston Martin...

A i Alonso je sam tražio gume za suho jer je kiša tada padala samo u dva zavoja.

Baš tako, kad je Alonso išo na slickove još je slabo padalo i više-manje su se svi nadali da će to samo proći i da je tako bilo pričalo bi se o fantastičnoj taktici Astona i Alonsa... Kockali se, ništa nisu izgubili. Naučio Alonso iz Fujia 2007 da je zajebano letit po vodi... da se onda nije razbio imo bi treći naslov... isto kao što bi naslov imo i Hamilton da se nije nasadio u Kini kad je išo u boks.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.5.2023 23:50 (Gnjavator).
14 godina
Sto niko nista..VN Spanjolska..Max nedodirljiv..Merc se podigao..Aston pao..Ferrari di je i bio(nigdje)..steta za Norrisa..uglavnom meni skroz OK trka.

P.S
E da zaboravih besmislenu kaznu za Tsunodu koji je opet ostao bez bodova..ne smijes se vise ni utrkivat..
AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.6.2023 8:40 (volegradele).
14 godina

zabavno je gledat ako maknes rb iz jednadžbe, al neda mi se gledat borbe za 3-10 mjesta, tako da mi ni trke nisu pretjerano napete bez obzira na sva silna prestizanja. 

Ako ne osakate rb ciljano do 2026 ce trajat ovaj borefest

10 godina
Ne sjecam se da se je proslih sezona toliko pljuvalo dok je mercedes radio iste stvari... :D
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
14 godina
Kako nije pa non stop se godinama kukao kad ce prestat dominacija Hamiltona i Mercedesa..kao i prije toga RB..pa Ferrari…uvik isto..
AUDIOFIL
16 godina
deepshitcro kaže...
Ne sjecam se da se je proslih sezona toliko pljuvalo dok je mercedes radio iste stvari... :D

ma ne, pa vi pljujete po Lewisu i sad kad nije blizu dominacije, a ne kad je bio u toj poziciji 

17 godina

Ja ću uvijek pljuvati po Lewisu jer je snowflake licemjer, fashion guru duginih boja, aktivist u magli i veoma samoljubive prirode. Znači nevezano za njegovo vozačko umijeće. 

16 godina
Korny1603987 kaže...

Ja ću uvijek pljuvati po Lewisu jer je snowflake licemjer, fashion guru duginih boja, aktivist u magli i veoma samoljubive prirode. Znači nevezano za njegovo vozačko umijeće. 

u formuli je jedino to bitno

16 godina
deepshitcro kaže...

uvijek se pljuje...cak i sad kad je hamilton svoje odradio..a vozaci medusobno uzivaju dok se vi koljete :)

...potpis nije potreban...
14 godina
Korny1603987 kaže...

Ako ga radi navedenog pljujes,stavi prst na čelo i malo se zamisli.

Mislim da je problem u tebi.

10 godina
Nije, problem je tocno tamo gdje ga je naveo...
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
6 godina
deepshitcro kaže...
Nije, problem je tocno tamo gdje ga je naveo...

Nije. Problem je u vama......

Šta koga briga kako se oblaci i sta prica van staze.....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice