- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Najbolje odgodit i maknut F1 iz tih divlji zemalja.

Samo je Rusija divlja država, a pustinjske OIL brigade su oličenje ljepote i slobode življenja. Živio šeik, živjele bušotine.
Ne znam. Ja bi takvim državam zabranio bilo kakva sportska natjecanja. Cijelo naselje čuva vojska/policija da ne dođe do neke gluposti. Samo to ti govori da tamo nije sigurno i tko zna što bi se dogodilo da ih ne čuvaju. A ovaj napad je bio s raketom. Nisu rekli kakvom, ali ta reketa se može usmijeriti i na stazu F1, po mojem mišljenju. Tko zna što je u glavama terorista. Ali izgleda dok je novac u pitanju, sigurnost je na drugom mjestu
Ne znam. Ja bi takvim državam zabranio bilo kakva sportska natjecanja. Cijelo naselje čuva vojska/policija da ne dođe do neke gluposti. Samo to ti govori da tamo nije sigurno i tko zna što bi se dogodilo da ih ne čuvaju. A ovaj napad je bio s raketom. Nisu rekli kakvom, ali ta reketa se može usmijeriti i na stazu F1, po mojem mišljenju. Tko zna što je u glavama terorista. Ali izgleda dok je novac u pitanju, sigurnost je na drugom mjestu
Svi normalni bi zabranili svim tim naftštima ali jebiga previše je novaca u pitanju, a nažalost sve se vrti samo oko toga u svijetu.
Vozači su razmišljali o odustajanju od utrke. Baš me zanima kakav bi bio odgovor FIA-e da se dogodi neko sr**e, a oni forsiraju utrku u nesigurnoj državi samo zbog novaca
Mislim, imaš organizirani sportski događaj i onda te treba čuvati vojska i policija da te netko ne ubije. I to je FIA-i normalno?
Jao smijurije od F2. Pisalo je da se ide kroz Box Hauker ode kroz box, ostali ravno. Lik izgubi 10 pozicija. Maknuti aute sa staze je noćna mora.

FP3 je bio izuzetno zanimljiv. Jedva čekam kvalifikacije
Zanimljivo je počelo. Staza je izgleda još jako prašnjava
Latifi malo previše stisnuo i leti van.

Šteta za Hamiltona. Napokon kad se Ferrari uključio u borbu za postolja njega nema da se bori gore među prvima.
Zajebavam se, nije šteta. :)

Ovo je stvarno slaba vožnja Hamiltona. Nije uopće danas u kvalifikacijama.

pa i je za razliku od onog koji je ljudskom greškom došao do naslova
sekundu izgubio na ravnom stari moj...merc ima dosta toga za rješit
Nije dobro kad je prvi, nije dobro kad je na zacelju.
Koliko zlobe i jala u tim malim, jadnim, ogranicenim i pateticnim balkanskim glavama.

Evo i druge crvene zastave. Da li ćemo ih i sutra gledati?
Mercedes je izjavio da su bolidi isti i da ne znaju zašto je Hamilton toliko sporiji od Russella. Danas će pregledati cijeli bolid da vide da li ima kakav problem koji se ne prikazuje na senzorima. Tko zna, možda će nešto i mijenjati pa sutra Hamilton starta iz boksa
Btw ja sam navijac Ferrarija, sto ne znaci da ne postujem ili simpatiziram druge momcadi ili vozace i njihove uspjehe, a pogotovo covjeka koji je najbolji vozac f1 svih vremena.
I ja sam navijač Ferrarija. I ne, nije najbolji vozač, nikad bio.
Samo da je dobro Mick.

Jako je lijepo malo vidjeti promijene napokon, borbe i Ferrari u vrhu, a ne da jedan tip ima vodonošu kraj sebe i 1.5s brži bolid. Ovo je baš cool, prava borba, kao i lani, ali je napokon malo promijene na vrhu. Mercedes će se dići, ali razvijaju se dalje naravno i Red Bull i Ferrari. Nadam se da će ostati i dalje ispred Mercedesa. Dosta mi je da jedna ekipa ima toliku prednost i uzme 8 naslova u nizu. To je baš ono, predosadno. Ovo je sada opet zanimljivo.
drago mi je da si nakon 10ak godina dominacije dočekao 1 quali session di se možeš ispucat. Nadam se da će sutra lewis plasmanom tebi i sličnima lupit šamar i vratit vas u mišje rupice iz kojih se ispuzali

Samo da je dobro Mick.
Pazi kolega, ovdje na ovoj temi je određena ekipa samoprozvanih branitelja istine, ispravnog i Lewisa poglavito te se ne smije kritizirati isti. Ne samo da se ne smije kritizirati, nego se ne smije govoriti ništa što ga ne prikazuje u dobrom svjetlu. Tako da, vrlo oprezno što pišeš
Samo da je dobro Mick.
Pazi kolega, ovdje na ovoj temi je određena ekipa samoprozvanih branitelja istine, ispravnog i Lewisa poglavito te se ne smije kritizirati isti. Ne samo da se ne smije kritizirati, nego se ne smije govoriti ništa što ga ne prikazuje u dobrom svjetlu. Tako da, vrlo oprezno što pišeš
Prema ovom forumu ispada da je Lewis Isus Krist, a lik ono 8 godina za svemirskim bolidom ostale kante ostavljao iza sebe. Neka se malo pate, patili smo i mi gledajući 8 godina solo izvedbu.
Alonso sa 39 godina u Q3 i to na 5 mjestu. Svaka mu čast na volji.

Ludo me zanima kak bi on izgledal recimo da sad ima ovaj dobar ferrari ili red bull u rukama..
Ludo me zanima kak bi on izgledal recimo da sad ima ovaj dobar ferrari ili red bull u rukama..
Borba za postolja 100%.