Prihvaćam svaku taktiku samo da Isus Krist ne osvoji još jedan naslov
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
neki stream? sportsurge nema nikakav...prvi put vidim da je prazno pod formula 1...
Idi na sportsurge .club
I meni je bilo prazno na sportsurge .net
Kome trebaju ovakve staze?!

Iako ne mislim da ce imati veliki utjecaj na rezultat utrke...naravno ako ne bude sudara, izlijetanja i slicnog. Lako Max moze na 2. cak i prvo mjesto.
Meni je isto staza losa. Ne znam kako tako nesto ima prednost pred klasicnim stazama.
Odgovor je: $$$$$$$$$$$$$
Da citiram roman Dune: "The spice must flow""

i sta mozemo zakljuciti?
hamilton nije kaznjen radi ignoriranja duplih zutih zastava i radi smetanja mazepinu
bottas nije kaznjen radi opasnog dodira sa kimijem
Prvo prouči što se desilo sa žutim zastavama i Mazepinom.
Kome trebaju one staze gdje mozes izletit 20m pokraj i vratit se normalno? Tako moze i moja baba vozit. Treba stavit pijesak okolo ili ovako da to mora tehnicki bit savrseno. Ipak oni voze f1, a ne karting utrke i tu su zato sto su najbolji.
Prvo prouči što se desilo sa žutim zastavama i Mazepinom.
Za Lewisa sam pogledao, tu je sve čisto. Ali ovo za Bottasa ne kužim nikako, čak nisu ni istraživali incident.

Ne mora mijenjati mjenjač.

Nadam se da će Max napraviti ono što bih ja napravio. Hoće li se to dogoditi znati ćemo nakon točno 5-8 sek utrke.
Mislim da Bottas nije kažnjen jer Kimi nije bio u brzom krugu.
A nisam siguran...s obzirom da Merc ima prilično prednost pri race pace-u...utrka bi mogla biti i skroz izvjesna. Barem ako je suditi po onomoe što smo vidjeli od racepace-a...iako kod RBR-a i nismo baš vidjeli puno race pace-a...
Nadam se da će Max napraviti ono što bih ja napravio. Hoće li se to dogoditi znati ćemo nakon točno 5-8 sek utrke.
Da, pa da mu stisnu DSQ kroz cijelu sezonu, pametan potez nema kaj...

Kako se Hamilton plače zbog ove odluke.

Jel moguce da ovaj ovako place.

Ovo je F1, nikada nije gotovo dok stvarno nije gotovo.
Suci su imali previse dvojbenih odluka ove sezone.
Ovaj vec 10 minuta place u mikrofon...a kad su se prednja krila mijenjala za vrijeme prekida onda je sve bilo okej...
Suci su imali previse dvojbenih odluka ove sezone.
Aj ne seri. Rekli su da je probusena.

Sad Ocon starta prvi. Jao utrke.

Jel moguce da ovaj ovako place.
Ma cendraju oboje stalno ali Lewis ga voli kakati puno, gade mi se oba dva jedva čekam kad konačno nekad napravi bolid da nije kanta da nabije red bull i mečku.
EDIT: Opet kakač od staze, zar je tak tesko napraviti stazu sa pravim mjestima za preticanje i okolo staviti šljunak da gledamo muške trke opet?