Ovo s kisom stvarno postaje komicno, neka onda ukinu jednostavo wet gume i sve pa nek se zna: kad pada svi doma.
pa jesu Ameri gazde ili ne?
ima kiše - nema utrke, samo hot-dog kiosci rade...
Sad kad Arapi postanu vlasnici bit ce jos veci show
Ovo s kisom stvarno postaje komicno, neka onda ukinu jednostavo wet gume i sve pa nek se zna: kad pada svi doma.
pa jesu Ameri gazde ili ne?
ima kiše - nema utrke, samo hot-dog kiosci rade...
Sad kad Arapi postanu vlasnici bit ce jos veci show
he he he, super kvalifikacije za sutrašnju utrku
Malo mi smrdi Hamsta spin na damage control
Dobre kvalifikacije, drago mi je zbog Landa, Carlosa i Georgea.
Lijepo je vidjeti tri legendarne momčadi na prva tri mjesta.
Kasno je dobio soft gume, što zbog Hamiltonove greške, što zbog toga jer je Mecedes generalno kasno pozvao svoje vozače po gume.
Ovi što su ranije uzeli gume za suho su profitirali jer su ih imali vremena dovesti ih na radnu temperaturu.
Ovo danas bi moglo biti zanimljivo. Bottas je mijenjao motor, pronašli su nešto na motoru, tako da će startati 17. Dosta mjesta da ostane ispred Verstappena nakon starta.
Ovo danas bi moglo biti zanimljivo. Bottas je mijenjao motor, pronašli su nešto na motoru, tako da će startati 17. Dosta mjesta da ostane ispred Verstappena nakon starta.
Ako je mijenjao motor, onda kreće zadnji. Leclerc pa iza njega Max pa tek onda Valteri.
Mercedes je smjesan postao, Bottas je ako se ne varam mjenjao u Monzi motor. A Hamiltonu ce 3 motora trajat do 2023... Ali da vidimo tko ce prezivjet prvi zavoj od ove trojice sa zacelja.
Ako je mijenjao motor, onda kreće zadnji. Leclerc pa iza njega Max pa tek onda Valteri.
Ne, nego tako kako piše jer je bio ispred njih na kvalifikacijama.
Mercedes je smjesan postao, Bottas je ako se ne varam mjenjao u Monzi motor. A Hamiltonu ce 3 motora trajat do 2023... Ali da vidimo tko ce prezivjet prvi zavoj od ove trojice sa zacelja.
Da, baš me zanima hoće li Max izbaciti Bottasa ako mu se ovaj ne makne. Nekako mislim da neće. Kako to, kako to?
Verstappen ima kaznu 3 mjesta tako da je sigurno zadnji od svih, o ostali su po mjestu u kvalifikacijama
Edit, ipak nije nešto na motoru nego je čisto taktika da se pomogne Hemiltonu
"A spokesperson from Mercedes confirmed that the decision to switch up Bottas’ power unit – which was also changed for the Italian Grand Prix two weeks ago, forcing Bottas to start from the back of the grid in Monza – was a tactical one, with Hamilton’s title rival Max Verstappen also starting at the back after taking on a fourth Honda power unit."
A dobro, treba vidjeti što će sad biti. Perez je 4 mjesta iza Hamiltona, možda on dobro starta pa će on pomoći Verstappenu
Da, baš me zanima hoće li Max izbaciti Bottasa ako mu se ovaj ne makne. Nekako mislim da neće. Kako to, kako to?
Jel ovo kao neki humor ono ili, haha
Edit, ipak nije nešto na motoru nego je čisto taktika da se pomogne Hemiltonu
"A spokesperson from Mercedes confirmed that the decision to switch up Bottas’ power unit – which was also changed for the Italian Grand Prix two weeks ago, forcing Bottas to start from the back of the grid in Monza – was a tactical one, with Hamilton’s title rival Max Verstappen also starting at the back after taking on a fourth Honda power unit."
Teška ciganija pa Ferrari je za njih bio mala beba početkom 2000ih, jedva čekam sljedece godine kad počne George, this is James
Ne aludiram da ce se Bottas zabit u Maxa ili obrnuto. Vec prvi zavoj u Rusiji je ostar, ispred njih su 2 rookija i 2 Alfe koje apsolutno nije briga za tu trojicu iza. Tako da ce se svi boriti i moglo bi biti svasta.
Ali da je Mercedes usran, ocito je.
E moj Lando, sam si si kriv ;)
E moj Lando, sam si si kriv ;)
Nije on kriv, kriva je ekipa koja ga nije pozvala po Intere.
Šteta, vozi odlično ove sezone, zaslužio je pobjedu...
S obzirom na brzinu koju je imao na kvalifikacijama, nekako sam u dojmu da je ušao bez volje u utrku jer mu je ekipa promjenila motor. Došao je do 5 mjesta kako su rekli prije utrke ali uz puno sreće
Meni se čini da su oni njega zvali, ali je on odlučio ostati na stazi.
da zvali su ga pa im je rekao "Shut up" lol
Sam si je kriv, mlad i naivan. Nadam se da je naučio iz ovoga.
A Lewis pak stari iskusni lisac iskoristio situaciju i natjerao ovoga na tavku grešku. Da je Lando išao kad su ga zvali, bi pobjedio, ako ne barem bi bio na postolju.
Max pak je sa zadnjeg na drugo mjesto.
Upravo tako, par puta su ga zvali i frajer je rekao prvo da sute a druga dva puta da je odlucio nastavit ovako i bum...
da zvali su ga pa im je rekao "Shut up" lol
Sam si je kriv, mlad i naivan. Nadam se da je naučio iz ovoga.
A Lewis pak stari iskusni lisac iskoristio situaciju i natjerao ovoga na tavku grešku. Da je Lando išao kad su ga zvali, bi pobjedio, ako ne barem bi bio na postolju.
Max pak je sa zadnjeg na drugo mjesto.
Nije Lewis ništa iskoristio, već mu je box naredio da ide po inter gume. (tako je sam rekao novinarima, čak i da je on sam htio ostati do kraja, jer jena mjestima je staza bila skorz suha)
Šteta što u McLarenu nisu identično naredili Norrisu... Bila bi zanimljiva borba za prvo mjesto, tih par krugova na skliskoj stazi...
pogledao prvih 15 krugova, pa radi posla sam morao prekinut gledanje, pa sam stigao na kraj taman na intervju otvoriti, kad sam ugledao hamiltona na mikrofonu i iza njega na ekranu 100 race wins, odmah sam isti tren ugasio stream
Nije Lewis ništa iskoristio, već mu je box naredio da ide po inter gume. (tako je sam rekao novinarima, čak i da je on sam htio ostati do kraja, jer jena mjestima je staza bila skorz suha)
Šteta što u McLarenu nisu identično naredili Norrisu... Bila bi zanimljiva borba za prvo mjesto, tih par krugova na skliskoj stazi...
Kad je Lewis rekao da bi još ostao rekli su da će kiša pojačati i da uđe u box, mogao se napraviti grbav kao i Norris, jednostavno je prihvatio da ovi ipak vide radar i znaju više od njega.
pogledao prvih 15 krugova, pa radi posla sam morao prekinut gledanje, pa sam stigao na kraj taman na intervju otvoriti, kad sam ugledao hamiltona na mikrofonu i iza njega na ekranu 100 race wins, odmah sam isti tren ugasio stream
Ja sam slučajno na EON-u stisnu na 5-tom krugu statistiku (a vratio sam navečer jer sam u toku dana bio na izletu) koja je naravno pokazivala kraj... i kada sam sam vidio HAM-a na 1. mjestu a MAX-a na 2. isti osjećaj sam imao. Samo muku u želudcu.
Ne znam zašto toliko TD-ova i slično na neko subjektivno mišljenje.
Volio sam HAM-a kada sam rekao da su crnci sportski tipovi (Pele u nogometu, Jordan u košarci, Tiger i golfu i sada za čudo jedno HAM u F1) ali pola od tih pobjeda je - smijurija.
Ali dobili smo ono što smo tražili ili se nadam da će tako biti... borba do pobjede u zadnjoj utrci.
Mada komentatori govore da sve skoro sledeće utrke odgovaraju Red Bullu nekako sumnjam u to.. ovo je sezona kakvu nismo ni u snu očekivali.