Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.822
|
čitano: 4.157.344
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Kutak za ljubitelje Formule 1

Kazna nema smisla. Ako je Hamilton napravio grešku onda kazna treba biti ista kao i za vozača koji je morao odustati s obzirom da se direktno bore za prvenstvo. Ili ga kazni kako treba ili uopće ne, ovako izgleda, kao što sam i rekao, kao da poklanjaju prvenstvo hamiltonu.

14 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
formula1live kaže...

Kazna nema smisla. Ako je Hamilton napravio grešku onda kazna treba biti ista kao i za vozača koji je morao odustati s obzirom da se direktno bore za prvenstvo. Ili ga kazni kako treba ili uopće ne, ovako izgleda, kao što sam i rekao, kao da poklanjaju prvenstvo hamiltonu.

Tako bi trebalo biti, ovih 10 sec ispada da su ga kaznili tek toliko i bolje da ga onda nisu. FIA na razini opet  ali iskreno za bolid koji je 1 sec brzi od drugih tih 10 sekundi je vazno ko i lanjski snjeg.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.7.2021 16:56 (dad0r).
14 godina
Ma Lewis nije nista vise ni manje kriv od Verstapena zato i je dobio simbolicnu kaznu,reda radi!
AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.7.2021 16:56 (volegradele).
13 godina
neaktivan

Ovaj Helmut gori od RuskeGTT . Hoće da suspendiraju Lewisa na jednu utrku.

Edit: Helmuta pitat koliko su puta Max i Kvyat trebali bit suspendirani za svoju vožnju.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.7.2021 17:03 (ZooZ).
15 godina

Kazna je jadna. Očekivao sam isti napad na Lec, očito Ferrari malo brži trenutno.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
15 godina
ZooZ kaže...

Čovjek kad nije brži, onda je opasnost na stazi.

13 godina
neaktivan

Lewis trenutno štedi gume, idu dalje vjerojatno na 1 stop i žele što duže bit na medijumu, tak da na kraju ide brže na hardu, i vjerojatno pokupi 3. ili 4. mjesto.

14 godina
x18x05x kaže...
ZooZ kaže...

Čovjek kad nije brži, onda je opasnost na stazi.

Nije istina, Verstappen stalno vozi ko da je apsolutni gazda na stazi i kad drugi ne popuste do maksimuma dolazi do havarije, kao danas. 

14 godina
Ferrari iznenađujuce brz..ako nastavi ovako…uuuuuuuu ne smim na glas rec 🤫
AUDIOFIL
14 godina
odjavljen

Ja ne kažem da je Hamilton kriv, ali ako su procjenili da je hamilton kriv i da je ovim potezom izbacio glavnog i jedinog konkurenta za naslov, onda kazna nema smisla jer je Hamilton bez oštečenja na bolidu na 2-om mjestu. Ovo nije 5s kazna, nego 10s, znači nije mala greška. 

Nadam se da će Ferrari izdržati

EDIT: nostalgija Ferrari-Mercedes-Ferrari-Mercedes :)

Leclerc prvi, malo je puls porastao :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.7.2021 17:26 (formula1live).
15 godina

Ako ovdje Ferrari pobjedi Mercedes, kakav ljep šamar FIA bude dobila.

14 godina
odjavljen

Stvarno sam iznenađen da je ferrari tako dobar na ovoj utrci i da bez problema konkuriria mercedesu. sigurno je jako malo onih koji su očekivali da će ferrari biti tako dobar. samo da bolid izdrži

13 godina

I dalje dokaz da ovaj kazna Hamiltonu je ruganje. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
15 godina

Kakvo preticanje Hamiltona. Bottas nije imao šanse.

14 godina
odjavljen

Neeeee

15 godina

Jebena ova Fia/Mercedes. bravo!

13 godina

Ocekivano. 10s je smijesno. Da Leclerc nije pustio gas, ide u zid ko Max. 

14 godina

Perez je otišao u boks i napustio borbu za vlastite bodove, samo kako bi uzeo Hamiltonu 1 bod i pomogao Maxu. 

I onda pričaju da je Bottas vodonoša. 

15 godina

Sramota! Poserem se na Mercedes, FIA i black lives metter. Sve mora biti po njihovom. Sranje od F1. Inače super utrka da nije bilo ovog sranja.

14 godina
Promster kaže...

Perez je otišao u boks i napustio borbu za vlastite bodove, samo kako bi uzeo Hamiltonu 1 bod i pomogao Maxu. 

I onda pričaju da je Bottas vodonoša. 

Povuci paralelu vodonose Bottas i Pereza nebi ni netko tko prvi put gleda F1 pa se nadam da si sarkastican.

1 bod donosi i odnosi prvenstva nema previše veze sa biti vodonošom.

14 godina

Smrtno sam ozbiljan, pratim F1 15 godina...

Smiješno mi je kako se priča o vodonošama samo kod Hamiltona. Barichella, Massu, Webbera i ostatak društva nitko nikad nije spominjao. 

13 godina
neaktivan
Ono je bio cisti trkaci incident i po meni nije trebala biti kazna. Max cijelu sezonu vozi preagresivno i cesto bas na silu zatvara vrata drugim bolidima. Uostalom to je htio napraviti i na prvom zavoju, pa je bio van staze cijelim bolidom. (ili barem vecim dijelom bolida)

Da se razumijemo, to nije kritika Maxovom stilu, meni to vecim dijelovima ide u cari utrkivanja...ali se onda ne bi trebali iz RB zaliti kad se to njima napravi (a ne sjecam se kad je zadnji put bio ovakav pritisak momcadi na sudce).

Ponavljam, po meni trkaci incident u kojem je Max izvukao deblji kraj. Kazna je nepotrebna, a krivnja u najmanju ruku podijeljena.
13 godina
Maddog_HR kaže...
Ono je bio cisti trkaci incident i po meni nije trebala biti kazna. Max cijelu sezonu vozi preagresivno i cesto bas na silu zatvara vrata drugim bolidima. Uostalom to je htio napraviti i na prvom zavoju, pa je bio van staze cijelim bolidom. (ili barem vecim dijelom bolida)

Da se razumijemo, to nije kritika Maxovom stilu, meni to vecim dijelovima ide u cari utrkivanja...ali se onda ne bi trebali iz RB zaliti kad se to njima napravi (a ne sjecam se kad je zadnji put bio ovakav pritisak momcadi na sudce).

Ponavljam, po meni trkaci incident u kojem je Max izvukao deblji kraj. Kazna je nepotrebna, a krivnja u najmanju ruku podijeljena.

Hamiltonov ulaz u taj zavoj sa Verstapenom i sa Leclerom nije isti. 

15 godina
Maddog_HR kaže...

Hamilton da je nastavio sa tom linijom u kojoj je bio opet bi se zabio u Max-a kao i na početku krivine. Trkaći incident maj es. Hamiltton je trebao dobit crveni i klupa. Slažem se sa ovim za sudce. Oni bi trebali biti neutralni al nisu. Mercedesovi ljudi pa zato samo 10 sek a ne isključenje iz utrke.

14 godina
Promster kaže...

Smiješno mi je kako se priča o vodonošama samo kod Hamiltona. Barichella, Massu, Webbera i ostatak društva nitko nikad nije spominjao. 

To je prošlost i kakve to veze ima s nazivati Pereza vodnošom?

Bottas je koristan ko drek u travi u tom bolidu bi netko drugi napravil modernu F1 zanimljivom, a ovako se samo mora prčiti i primati ga kad u Toto naredi.

13 godina
neaktivan
Pa naravno da nije, RB je brzi od Ferrarija kroz zavoje i Max je imao vise gripa.

Samo sto je racunao da ce Hamilton popustiti gas...pa se zajebao. Jbga, decko je izvukao deblji kraj. Da je bio pametniji, vjerojatni bi pobijedio, a sigurno bio na postolju.

Ja mislim da ga je taj pretjerano agresivan stil u duelima doveo u ovu situaciju, a ne Hamilton.
14 godina
dad0r kaže...
Promster kaže...

To je prošlost i kakve to veze ima s nazivati Pereza vodnošom?

Bottas je koristan ko drek u travi u tom bolidu bi netko drugi napravil modernu F1 zanimljivom, a ovako se samo mora prčiti i primati ga kad u Toto naredi.

Hahaha, Bottas je koristan ko drek u travi, a Perez se jučer izvrtio i danas sa najbržim bolidom na stazi nije uspio uhvatiti ni bodove.

Ali Bottas je beskoristan...Ya, makes sense.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.7.2021 18:22 (Promster).
14 godina
Maddog_HR kaže...

U ovom slučaju, ne pišem kritiku već samo elaboriram svoje viđenje, generalno, situacije i kažnjavanja. 
Max je nekoliko godina PREBAHAT vozač, i često se ćudio kao pura dreku kada njega netko ”pikne” van sa staze, a evidentno bi i slijepac vidio tko je ustvari krivac. 
Danas je imao manjak sreće, ali nebih ulazio koliko je ili nije trkaći incident, obzirom bi prava frka bila da je i Hamiltonu nešto ozbiljnije puknulo na bolidu. 
Hamilton pak je bio ”u trenutno” bržem bolidu, i SURLAO je uzeti prvo mjesto, a jako dobro znamo kako on prolazi u zavojima, kada želi osvojiti prvu poziciju. 

Koliko je ono puta isto spomenuo kako ovo nije utrka na 100 metara već marathon Luisi ?!

ATJ Lučko
14 godina
Steta za Leclerca..neka malo zanimljivosti između Maxa i Lewisa..
AUDIOFIL
17 godina
volegradele kaže...
Steta za Leclerca..neka malo zanimljivosti između Maxa i Lewisa..

Idealno bi bilo da se hoće svaku trku čukati i međusobno izbacivati. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice