Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.820
|
čitano: 4.155.586
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Envy kaže...
x18x05x kaže...

Kako se u sprintu djele bodovi?

Ova sprint kvalifikaciona utrka je zapravo utrka za kvalifiukacije sutrašnje orava utrka:

1. pozicija: 3 boda

2. pozicija: 2 boda i 

3. pozicija  1 bod.

Onako kako se danas završi - sutra se starta!

Uređivano 2: Ode Max ispred DRS zone ispred HAM-a.

Uređivano 3: To je  to, Perez pao na koliko toliko - tako i sutra starta. Srećom nije izazvao SC.

16 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

14 godina
odjavljen

Teško će ostati u redbullu s ovakvom vožnjom perez. gubi bodove za ekipu svojim greškama

16 godina
formula1live kaže...

Teško će ostati u redbullu s ovakvom vožnjom perez. gubi bodove za ekipu svojim greškama

Definitivno se slažem. Ali tko će ući da kaže "ja sam Backup Max-u"?

Uređivano 1: LEC mi mogao da napdne BOT-a, ne znam što čeka!

Uređivano 2: Botas debelo popušta. LEC što čkeaš?

Uređivano 3:

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.7.2021 17:55 (Envy).
15 godina

Ovo je dosadno bilo.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
16 godina
x18x05x kaže...

Ovo je dosadno bilo.

Bio je "orgazam":

15 godina

Napravljeno da najbolji osvoje više bodova. 

16 godina
x18x05x kaže...

Ovo je dosadno bilo.

pa i nije, bilo je dovoljno borbi za svih 17 krugova 

15 godina
loky4i4 kaže...
x18x05x kaže...

Ovo je dosadno bilo.

pa i nije, bilo je dovoljno borbi za svih 17 krugova 

Alonso i društvo kojima je bitan plasman. Oni naprijed osim prvog kruga, procesija.

15 godina
x18x05x kaže...

Da, tako takmičenja obično funkcioniraju.

15 godina
AFARON kaže...
x18x05x kaže...

Da, tako takmičenja obično funkcioniraju.

Nebu se ovo zadržalo i zaživilo.

14 godina
odjavljen

Pa ne znam baš. Reakcije su pozitivne na sprint. Sprint je bio, pa meni, jako dobar. Nije se štedjelo, svi su dali maksimum, Hamilton nije mogao pratiti Verstappena, zato nije bilo napada, ferrari ne može konkurirati mercedesu zato nije bilo napada na Bottasa, mclaren kada je došao do 5,

6 mjesta, više nije bilo vremena za napad na ferrari.

Sviđa mi se da greške puno koštaju kao kod pereza, koji sada traži izlike za grešku u turbulentnom zraku. Ja bi jedino maknuo bodove za sprint, nema smisla dijeliti bodove ako se ne dijele i za kvalifikacije.

16 godina
formula1live kaže...

Pa ne znam baš. Reakcije su pozitivne na sprint. Sprint je bio, pa meni, jako dobar. Nije se štedjelo, svi su dali maksimum, Hamilton nije mogao pratiti Verstappena, zato nije bilo napada, ferrari ne može konkurirati mercedesu zato nije bilo napada na Bottasa, mclaren kada je došao do 5,

Sviđa mi se da greške puno koštaju kao kod pereza, koji sada traži izlike za grešku u turbulentnom zraku. Ja bi jedino maknuo bodove za sprint, nema smisla dijeliti bodove ako se ne dijele i za kvalifikacije.

I kod mene su pozitivne reakcije na Sprint, jedino malo tehnički da se to usavrši.

Bodovi su ok, malo poticaja da se zakuhtaju stvari u na vrhu. 

15 godina

Kolega ursusc355, jedi gov...

Lik zapeo za te palce dolje.

8 godina
Russell kažnjen s 3 mjesta na gridu i jednim bodom zbog incidenta sa Sainzom.
15 godina
Dead kaže...
formula1live kaže...

Mislim da je ovaj format bezvezan. Zamisli kako bi sprint izgledao u Monte Carlu, Mađarskoj...

Sprint bi trebao biti izostavljen iz Monte Carla, čak i ako se uvede za čitavu sezonu, ali inače nemam ništa protiv dodatne mini-utrke...još pogotovo ako se u slijedećoj sezoni bolidi budu mogli pratiti pa čak i obilaziti kroz krivine, bar približno kao što je zamišljeno.

14 godina
odjavljen

uff koji početak

13 godina

Jedino kak i moze trenutno bit prvi. Poslat ovog van.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
13 godina
neaktivan

Jedino kak i moze trenutno bit prvi. Konstantno zatvarat vrata u sred zavoja, a ima mjesta za 3 bolida.

13 godina
ZooZ kaže...

Jedino kak i moze trenutno bit prvi. Konstantno zatvarat vrata u sred zavoja, a ima mjesta za 3 bolida.

Po meni se u taj zavoj nejde preticat na taj nacin. Razumijem da je ovo sad pritisak Hornera, al nema logike. 

14 godina

Ali da bar jednom se nekaj polomi na tom mercedesu, uvijek drugi izvuku deblji kraj..

Free win za mečku, LeClerc nema sanse sa kantom od Ferraria.

twice the pride double the fall
15 godina

lewis NIJE bio ispred maxa, i usao je SIROKO barem 2m u zavoj u odnosu na apex. to sta je bio ALONGSIDE, bio je mozda na dijelic sekunde, a nije napravio zavoj kako treba i tu je krivica

TOCKA

i da dobije 10s kazne, nedovoljno naspram onoga sta je napravio sad za prvenstvo

14 godina
Meni Lewis nije kriv nista..sto
Je trebao napravit,Max je mogao siri luk napravit jer je Lewis vec bio u krivini s boljom putanjom!
AUDIOFIL
14 godina
odjavljen

Po jednoj strani bi želio da bude kažnjen jer ne želim da netko dobije prvenstvo na taj način, a po drugoj strani, ovo je utrkivanje i ako će se sve kažnjavati onda niti ne trebamo vozače. Ako neće kazniti hamiltona i on osvoji prvesntvo, to će se vuči dugo i izgledat će kao da su suci poklonili hamiltonu prvesntvo. Teška odluka za suce

13 godina
neaktivan

ALONGSIDE je čak i da je samo 5 cm prednjeg nosa jednog bolida ispred zadnje gume drugog bolida. Maxu nije prvi put da ovo radi, on ima mjesta da mu ostavi i on namjerno neće, dosta je odrastao u zadnje 2 godine,ali nije to to.

A ovo je čisti racing incident.

10 godina

Po meni je sve cisto ovdje. 

13 godina

... 

15 godina

ma sta? sta je to max napravio? jel se vi drogirate? pokazali su jasno u slow motionu da je max vratio volan prema lijevo kad je uocio lewisa, al ovaj je uletio u njega, par m dalje od apexa, usporedite putanju hamiltona i leclerca iza njega, usli su u zavoj skroz drugacije, lewis da je htio uc kako treba u zavoj, to se ne bi desilo i trebao bi pustit maxa ispred, jer je max bio ISPRED njega...5cm ili 5m, bio je ispred. al ovaj isao u njega jasno i glasno...

ako nije jasno, potrazite slow motion snimku i vrtite 70x ako treba. jasno je 1/1

17 godina

Nije ovo za kaznu, Max jest vratio volan na momenat i onda je bio full lock na desno opet i tu je došlo do kontakta. 

Ovdje je u najboljem slučaju 50/50 krivica jer je Hamilton mogao oštrije ući u krivinu, ali Max je imao i više nego dovoljno mjesta da šire odveze...

13 godina

10s 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice