Toliko o hulk postolju
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Žešća nekretnina ovaj Ferkan...
Sad sve ide jednosmjerno.

Najzanimljiviji kraj utrke unazad 5 godina. Šteta što je Verstapen otišao u box...
Zadnja dva kruga jedino zanimljivo.

Hamilton najveci sreckovic na svijetu, steta za Maxa sto je hvatao najbrzi krug. Da sam na Vettelovom mjesto umirovio bih se usred sezone jer ovo je zalosno za gledat. Inace jos jedna jako dosadna utrka osim ova zadnja dva kruga.
Hamilton najveci sreckovic na svijetu, steta za Maxa sto je hvatao najbrzi krug. Da sam na Vettelovom mjesto umirovio bih se usred sezone jer ovo je zalosno za gledat. Inace jos jedna jako dosadna utrka osim ova zadnja dva kruga.
da, bolje da je ostao vani pa da mu pukne guma.. mozda bi i Bottas onda ulovio bod
da, bolje da je ostao vani pa da mu pukne guma.. mozda bi i Bottas onda ulovio bod
a ko kaze da bi njemu pukla? Nije ni leclercu pukla recimo
a ko kaze da bi njemu pukla? Nije ni leclercu pukla recimo
s obzirom na brzinu nije ni cudo.. on je sam rekao da je vec 10 krugova prije kraja bilo kriticno s gumama
Ferrari i Vettel smijurija. Vidi se da ni jednim ni drugom nije stalo.

Ne znam za ostale, ali Hulkenberg na P3 me cini sretnijim nego ista ove sezone. Jos samo sutra malo srece
Ne znam za ostale, ali Hulkenberg na P3 me cini sretnijim nego ista ove sezone. Jos samo sutra malo srece
Bravo Hulk. Savršen krug za njega. Svi su sretni zbog toga.

Da, da, bravo za Hulka. Meni je isto drago.
McLaren je ove sezone dobro napredovao, ali izgleda da su i drugi, pogotovo Renault.
Danas bude zanimljivo zbog guma, pobjednik bi trebao biti nepredvidiv.

Mislis? Koliko bi ulozio da hamilton nece biti prvi?
Jedino ako se Mercedesi slupaju u prvom krugu.
Btw, uvijek sam smatrao da je Stroll vozačka prevara, Hulk mi je dokazao sam da u pravu. Znači lik je prije mjesec dana gledao F1 na tv-u, dođe kao zamjena, u bolidu provede zanemarivo malo vremena i onda dobije Strolla u kvalifikacijama.
Ovo si napisao kao da je prvi puta sjeo u bolid. Pa Hulkenberg je dio Racing Pointa (treći vozač) i pozna bolid kao i prva dva vozača. Istina je da je pokazao impresivnu vožnju u kvalifikacijama, sad se mora još pokazati u utrci. Ako bude i tamo tako dobar, ne vidim razloga zašto uopće gledaju na Vettela za sljedeću sezonu, ako već ne žele Pereza. Ima Hulkenberg istu kilometražu u bolidu (ako ne i više) kao i prva dva vozača
Jedino ako se Mercedesi slupaju u prvom krugu.
Btw, uvijek sam smatrao da je Stroll vozačka prevara, Hulk mi je dokazao sam da u pravu. Znači lik je prije mjesec dana gledao F1 na tv-u, dođe kao zamjena, u bolidu provede zanemarivo malo vremena i onda dobije Strolla u kvalifikacijama.
Prije 10 dana...
Mislis? Koliko bi ulozio da hamilton nece biti prvi?
Nebi ništa ulagao, samo zbog guma bude zanimljivo.
Tko će pobjediti?
3 | Mercedes |
---|---|
7 | Verstappen |
2 | Hulk |
1 | Netko četvrti |
Zbog guma bude zanimljivo ali mislim da nitko ne može pobjediti mercedes. Neće istu grešku kod guma kao prošli put napravit dvaput, pa nisu ferrari . Redbull će možda biti koji krug prvi, ali nemaju brzinu da naprave prednost
EDIT: hmm... ipak možda Verstappen?
Tko će pobjediti?
Samo ja glasao za Ver.
Sramota šta napraviše Hulku.

Verstappen je super odvozil ali i mala skola strategije red bulla, zasluzeno #1.
Pa ja sam mislil da je LH bolji od Schumi-a i Senne zajedno pa kak sad to samo drugo mjesto?
Fenomenalna utrka. Verstappen pobijedio zasluženo bez pomoći safety cara. LeClerc pokazao da zna odvoziti taktički. Vettel...
PS: kada su Verstappenu rekli da ide maksimalno, da ne treba ništa paziti na bolidu,uff... da tako mogu svi voziti cijelu utrku
Kolika je kazna za ono što je Hamilton napravio na ulazu u Box? Očito je prebrzo ušao i prešao preko one crte.

Kolika je kazna za ono što je Hamilton napravio na ulazu u Box? Očito je prebrzo ušao i prešao preko one crte.
Ako se pita FIA to se uopce nije dogodilo a kamoli da bi bilo kazne.
Ako se pita FIA to se uopce nije dogodilo a kamoli da bi bilo kazne.
Pa očito baš, ništa nisu rekli.
Mislim da bi i sa 5 sec kazne opet bio drugi, tako da mozda zanemare. :D

Mislim da bi i sa 5 sec kazne opet bio drugi, tako da mozda zanemare. :D
Nije to za 5 sek. Možda za 10+..

Pobjedio čovjek koji je startao sa četvrte pozicije, ovo je za mene bila najbolja utrka ove godine.