Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.784
|
čitano: 4.114.404
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
trap kaže...

Ako je tko propustio legendu Kimija...

I intervju...

BTW. baš me zanimaju mini driveri za ovu utrku... xD Materijala ne nedostaje. :D

yes yes yes.. kakva legenda..

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
15 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

OK...trka...za prste polizat. Od početka do kraja je bila odlična. Sam poredak na kraju mi je upropastio Vettel, inače sve super.

Vettel, kako sam i prognozirao nekoliko stranice ranije, prije utrke, da će doći negdje do cca 5og mjesta. nisam puno falio. SVaka mu čast, jest da je bilo puno sreće sa SC-ovima, odustajanjem nekolicine vozača ispred njega itd, ali kao što sam već rekao ni sreća ne dolazi ako ju nekako negdje niste zaslužili tj isprovocirali. I naravno nitko ne može reći da niej i odlično odvozio.

I mislim da se opet potvrdilo ono što sam rekao pred nekoliko utrka: vettel više ne može osvojiti naslov, može ga samo izgubiti.

Alonso - svi znate da mi je najdraži od njih svih tamo, i usprkos tome što sam pretpostavljao da će Vettel doći visoko stalno sam priželjkivao da ipak negdje zapne, stane, bilo što, međutim eto na rkaju samo jedno mjesto iza Fernanda.

Inače Alonso odličan kao i gotovo uvijek, izvlači mast bolidu, nema se tu puno šta za reć.

Kimi - moj drugi omiljeni vozač, odlična utrka, naravno da Lewsi nije stao mislim da ga Kimi nikad nebi uhvatio, ali onaj dio o sreći ne treba ponavljati, jer za svih vrijedi isto. Na samom kraju utrke sam bio tako podijeljen sam sebi, jer koliko god sam htio da Kimi uhvati tu pobjedu isto sam toliko htio da Fernando dohavti prvo mjesto da malo više smanji zaostatak za Vettelom.

Njegova komunikaicija s boksom - to je neš nevjerojatno, čovjek je stvarno legenda, isto kao i intervju kasnije...

Jedino mi ga malo žao što je pobijedio baš na jednoj od samo dvije utrke u kojoj se na podiju cuga i šprica mješavina ružine vode i nara, dakle bez ikakvog alkohola {#}

Ostalo - eto baš mi žao da Caterham nije uspio zadržati 12o mjesto pred kraj, to im je bila idealna prilika da se ipak vrate na posljednju poziciju koja dobiva dio novaca od FIA-e, (cca 10M), ali eto, izgleda da će to ovegodine pokupiti Marussia, istina, njima to i više treba. Sumnjam da će aterham dobiti opet ovakvu priliku, jer ove je godine u prosjeku jako malo odustajanja.

EDIT: eh da, dvije stvari koje su još više "ocrnile" Vettela u mojim očima - Danile stvarni nije ništa skrivio onda kad je Vettel onako prosrao protiv njega na team radio (al ok, pod adrenalinom itd to još do nekle mogu shvatit te sekunde) ali nije bilo uopće potrebe da to spomene na presici. I naravno ono "psovanje" na presici koje do sad od njega još nisam čuo nijednom, eto on se odlučio to ubacit baš na ovoj specifičnoj utrci. Mislim da nije uredu. Nije nešto ekstra, priznajem, ali ne volim ga ni ovako, pa mi onda ovo samo izgovor da ga još malo manje simpatiziram.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 1:57 (miki1981).
16 godina
neaktivan

Dobra utrka.

U povodu Kimijeve pobjede, link na članak i par citata iz The words and wisdom of Kimi (članak je iz 2011. - nesumnjivo, jučerašnja utrka dodaje nekoliko izjava na listu).

On Finland…
Well, in summer there’s fishing and fuc**ng. And in winter… the fishing is bad.

On the media…
 - What the papers write about me afterwards makes me laugh.
 - Formula 1 would be a paradise without the media.
 - I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher.

Kimi, what’s the 5th grid place like?
It’s the 5th grid place.

The helmet has a special meaning for many drivers. How important is it to you?
It protects my head.

Do you have any special rituals when the helmet is concerned like many have?
I wipe it so that I can see better.

i prigodni:

On the Yas Marina Circuit
Well, the first few turns are quite good, but the rest of it is shit.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
17 godina

Ako netko nije vidio na formula1.com:

Q: (Leonid Novozhilov - F1 Live) Kimi Raikkonen, how and with whom and how many days will you celebrate this win? 
KR: I have almost two weeks. As long as I manage to get myself to the next race I think the team is happy. I try to get home at some point.

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
15 godina
neaktivan

Grosjean's fault HAHAHA {#}

http://9gag.com/gag/5513056

Win Osama in hide and seek
14 godina
Ako sam ti barem malo pomogao, stisni gumb HVALA
14 godina
neaktivan

E još jedna stvar, prethodne dvije utrke se nešto pričalo kako Webber na startu propušta (i mora propuštati Vettela). Sada kada Vettela nije bilo ni blizu na startu, nitko ni ne spominje Webbera i njegov loš start. Da je kojim slučajem Vettel startao treći i prešao ga na startu, ne bi to bilo zato što je Webber loše startao (i što općenito loše starta), nego bi bilo zato što mora pustiti Vettela...

15 godina
neaktivan
League of Legends EU West: Dmanz
17 godina

Zanimljivo. Očito Neweyju ne nedostaje ideja

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
14 godina
neaktivan

Bilo je prikazano na BBC-u prije nedjeljne utrke... jednostavno genijalac! :)

15 godina

MiniDrivers - 2012 Abu Dhabi Grand Prix

14 godina

Kralj..

twice the pride double the fall
14 godina

Evo kako bi to izgledalo da je Red Bull kažnjen za svaki prekršaj pravila ove sezone

How the standings would look if Red Bull were punished for all the rules they break.

Round 1 Australia - 0 points (Illegal holes in floor)
Round 2 Malaysia - 0 points (Illegal holes in floor)
Round 3 China - 0 points (Illegal holes in floor)
Round 4 Bahrain - 0 points (illegal holes in floor)
Round 5 Spain - 0 points (illegal holes in floor)
Round 6 Monaco (Last race with illegal holes in floor. FIA declared them illegal after Monaco)
Round 7 Montreal - 0 points (Driver adjusted ride height between Qualy and Race, deemed illegal by FIA)
Round 8 Europe - 12 points
Round 9 Great Britain - 40 points
Round 10 Germany - 0 (Engine mapping deemed illegal by FIA)
Round 11 Hungary - 15 points
Round 12 Belgium - 26 points
Round 13 Italy 0 (Double retirement, no illegalities)
Round 14 Singapore - 25 points
Round 15 Japan - 0 (Flexi-wing)
Round 16 Korea - 43
Round 17 India - 40
Round 18 Abu Dhabi - 0 (Rubber, flexi, super wing)

Constructor Standings

Ferrari - 340
McLaren - 318
Lotus - 288
Red Bull - 201
Mercedes - 136

Driver Standings

Fenando Alonso - 245
Kimi Raikonnen - 198
Lewis Hamilton - 165
Jenson Button - 153
Sebastian Vettel - 123
Felipe Massa - 95
Nico Rosberg - 93
Romain Grosjean - 90
Mark Webber - 78
Sergio Perez - 66
Kamui Kobayashi - 58

I have amended all the results only in which either the FIA has deemed something illegal, or there is concrete video evidence of illegal components on the car.

I can imagine the flexi-wings have also visited Korea and India, but cant prove it, so included the points they won there.

I also looked for all technical infringements by the other teams, just to make it fair, and, what do you know, after 2 hours of searching, couldn't find any. 

...zanilmjivo

14 godina
neaktivan
To je sa Alonsovog ili Ferrarijevog twittera? Ili još bolje, napisao neki fan? Mislim, ako je nešto proglašeno ilegalnim nakon Monaca, zašto bi im unazad uzimali bodove? Da su proglasili ilegalnim odmah, u Australiji... ne bi onda to koristili u narednih sedam utrka. A da bez toga ne bi osvojili ni boda... itd. Smiješna analiza... možda neko dijete pisalo?

I šta je Red Bull kriv ako su FIA-ina pravila nikakva i puna propusta? I što je sama FIA pomalo smiješna s pravilima i kažnjavanjem...
15 godina
trap kaže...
To je sa Alonsovog ili Ferrarijevog twittera? Ili još bolje, napisao neki fan? Mislim, ako je nešto proglašeno ilegalnim nakon Monaca, zašto bi im unazad uzimali bodove? Da su proglasili ilegalnim odmah, u Australiji... ne bi onda to koristili u narednih sedam utrka. A da bez toga ne bi osvojili ni boda... itd. Smiješna analiza... možda neko dijete pisalo?

I šta je Red Bull kriv ako su FIA-ina pravila nikakva i puna propusta? I što je sama FIA pomalo smiješna s pravilima i kažnjavanjem...

A čuj, boli ih što lupaju silne milijune u Ferrari, a uvijek su jedan korak iza Adriana. Na mjestu navijača Ferrarija možeš ili plakati ili pisati ovakve bajke u rangu Harrya Pottera {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
14 godina
trap kaže...

Neznam odakle je, našao sam na jednome forumu.

14 godina
Mr. Fugitive kaže...
trap kaže...

A čuj, boli ih što lupaju silne milijune u Ferrari, a uvijek su jedan korak iza Adriana. Na mjestu navijača Ferrarija možeš ili plakati ili pisati ovakve bajke u rangu Harrya Pottera {#}

Baš se ne bih složio sa ovim stanjem činjenica, jer tko garantira da Adrian i Dieter nisu sklopili neki pakleni plan i osigurali se od progona, pa evo ti eklatantan primjer što se sada događa sa jednim "velikanom" sporta, govorim o Lance Armstrongu, dok je trajalo, nitko "nije niš vidil" svi su bili slepci i bili su {#}, a sada, ne znaškoji je brži u pričanju, ako bu sreće, za jedno pet do deset godina će se sve vidjeti i znati, tko je koga zbog čega sa kim {#} !!!!

Mogli bi pričati i o Carl Lewisu, i o njemu postoji nekoliko pričica, ali bi to već bio žestoki OT! 

ATJ Lučko
15 godina
ATJLučko kaže...
Mr. Fugitive kaže...
trap kaže...

Baš se ne bih složio sa ovim stanjem činjenica, jer tko garantira da Adrian i Dieter nisu sklopili neki pakleni plan i osigurali se od progona, pa evo ti eklatantan primjer što se sada događa sa jednim "velikanom" sporta, govorim o Lance Armstrongu, dok je trajalo, nitko "nije niš vidil" svi su bili slepci i bili su {#}, a sada, ne znaškoji je brži u pričanju, ako bu sreće, za jedno pet do deset godina će se sve vidjeti i znati, tko je koga zbog čega sa kim {#} !!!!

Mogli bi pričati i o Carl Lewisu, i o njemu postoji nekoliko pričica, ali bi to već bio žestoki OT! 

Problem je što promatraš F1 kao sport. Za mene ona to nije. F1 je cirkus (s elementima sporta). {#}

Općenito sam sumnjičav prema cjelokupnom sportu danas, pogotovo na najvišoj razini. Previše se novca tu vrti da bi sve bilo pošteno.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
17 godina

Jenson u ovoj reklami najavljuje prvi američki F1 GP nakon 5 godina: http://t.co/N7AuJl6O

13 godina
neaktivan

Ili je Vettel stvarno tako dobar ili jednostavno nisu drugi htjeli brzo vozit {#},trening br.1:

Vettel     1:38:125

Hamilton    +1:418

Alonso     +2:212

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 17:49 (nele'ba).
14 godina

Jel jeva esta rdi live timing? (onim  nabavnom cijenom)

16 godina
neaktivan
17 godina

Gledao sam oba treninga jučer jer je nova staza, iako sam vidio par videa na yt i napravio par krugova u F1 2012. Jedva sam čekao vidjeti konačno kako to zapravo izgleda, i nisam baš oduševljen na prvu. OK, uspon u prvi zavoj izgleda strmije nego Eau Rouge, i s-ovi koji su kopirani sa Suzuke i Silverstonea nisu loši.

Ali preširoke zone izlijetanja koje znače da su kamere predaleko od staze/bolida, osjećaj brzine je nikakav, čak i sa onboard kamere.

Bezlična GMO/klon staza, baš za aktualnu generaciju vozača klonova.

Watkins Glen, Rd America, Rd Atlanta, Laguna, to su staze, ali danas je izgleda važnije sve osim same staze, da je paddock udoban debelim sponzorima, "great facilities"...

Sve to ne znači da očekujem lošu utrku ovdje, jer s današnjim gumama i DRS-om, sve je moguće, ali je nekako umjetno kao i moderne "F1 staze".

17 godina
Schumix kaže...

Gledao sam oba treninga jučer jer je nova staza, iako sam vidio par videa na yt i napravio par krugova u F1 2012. Jedva sam čekao vidjeti konačno kako to zapravo izgleda, i nisam baš oduševljen na prvu. OK, uspon u prvi zavoj izgleda strmije nego Eau Rouge, i s-ovi koji su kopirani sa Suzuke i Silverstonea nisu loši.

Ali preširoke zone izlijetanja koje znače da su kamere predaleko od staze/bolida, osjećaj brzine je nikakav, čak i sa onboard kamere.

Bezlična GMO/klon staza, baš za aktualnu generaciju vozača klonova.

Watkins Glen, Rd America, Rd Atlanta, Laguna, to su staze, ali danas je izgleda važnije sve osim same staze, da je paddock udoban debelim sponzorima, "great facilities"...

Sve to ne znači da očekujem lošu utrku ovdje, jer s današnjim gumama i DRS-om, sve je moguće, ali je nekako umjetno kao i moderne "F1 staze".

Hm......Vozači KLONOVi!?! Daj mi malo argumentiraj te vražije "vozače klonove" Molim te! Jedan od tih "vozača klonova" je dvije godine za redom našamaro tvog Boga, a drugi vozač klon je na putu da pomete pod sa rekordima koje je tvoj Bog postavio. Debiliraš da je to strašno!!

Vi zatucani Schumaherovi fanovi malo otvorit oči i pogledat van vidokruga je*enog vam svevišnjeg Schumachera.... Bit će vam oktanski sport mnogo zabavniji!

Šta se je dogodilo sa Vodafone-om na McLarenu?!?

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 12:38 (doktor1).
13 godina
neaktivan

Jel' u 17.45h trening ili ?

17 godina
doktor1 kaže...

Hm......Vozači KLONOVi!?! Daj mi malo argumentiraj te vražije "vozače klonove" Molim te! Jedan od tih "vozača klonova" je dvije godine za redom našamaro tvog Boga, a drugi vozač klon je na putu da pomete pod sa rekordima koje je tvoj Bog postavio. Debiliraš da je to strašno!!

Vi zatucani Schumaherovi fanovi malo otvorit oči i pogledat van vidokruga je*enog vam svevišnjeg Schumachera.... Bit će vam oktanski sport mnogo zabavniji!

Ipak izgleda da nisi stvarno doktor, nego vrlo ozbiljan pacijent, debiliranje je izgleda tvoj forte kao i stavljanje riječi drugima u usta, što uz očito vrlo slabo(iskrivljeno) pamćenje zna uroditi ovakvim "dijagnozama", doktore.{#}

Vodafone ne operira u SAD-u, barem ne pod tim imenom, pa je stoga tu Verizon, mobilni operater. Indy? Penske? Will Power?

Kako bi tako nešto znali zatucani fanovi najvećeg vozača u povijesti motorsporta?{#}

13 godina
nele'ba kaže...

Jel' u 17.45h trening ili ?

NeT TV 18:55 kvalifikacije uživo.

14 godina
neaktivan

Hebem ti Newey-a. Vettelu se prdne i sva 3 sektora ljubicasta.

Nebi nista rekao da je to 3-4 desetinke, to je cijela sekunda.

EDIT: ajde barem mu se HAM uspio pribliziti

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 17:01 (domagoj05).
13 godina
neaktivan
domagoj05 kaže...

Hebem ti Newey-a. Vettelu se prdne i sva 3 sektora ljubicasta.

Nebi nista rekao da je to 3-4 desetinke, to je cijela sekunda.

EDIT: ajde barem mu se HAM uspio pribliziti

Kapa dole za Neweya,svaka čast,možda i jedini "dizajner" stare skole...ali s kakvom lakoćom to radi Vettel,samo mi nije jasni kako onako zaostaje Webber

17 godina
doktor1 kaže...

Vodafone ima manjinski paket dionica Verizona pa samo za ovu utrku stoji reklama od američkog operatera. Od sljedeće utrke se opet vraća Vodafone.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice