Bzvz, možeš tako i 250 zavoja opisati, samo uzmeš nacrt pojedinih staza i zaokruživaj do mile volje...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
na nekim stazama je kopiranje vise vidljivo nego na drugim, pa eto tako i ovdje...
po meni, manjkavost ideja, trebalo je to bolje
Najbolja je staza bez zavoja,da ne kopiramo nikoga....čekaj sve imaju startnu ciljnu ravninu...onda ništa
fali jos jedna staza sa mostom, ili neka takva posebnost...ove "ravne" staze su mi dosadne...
neznam dal znate, ali ove staze u americi, po gradovima su mi savrsene...ili evo nova staza u maroccu mi je isto fora, dugacke ravnice i sikane...predobro...iako ajde to nije primjereno f1 previse (monza mi je tlaka gledati)
Ferrari opet promjenio ime bolida.
Sada se zove Ferrari 150° Italia.
˝It appears that this could have caused so much confusion in the minds of the consumer across the Pond that, at the same time as losing the F, the name will be completely Italianised, replacing the English “th” with the equivalent Italian symbol˝
Blažićko kaže:
:D

100 kn - tanjur
50 kn - LNB
150 kn - Skystar kartica (njuškalo)
30 kn - nosač za tanjur
30 kn - kabel, konektori, piva
Ukupno: 380 kn
dakle za 380 kn se otvara BBC F1 nirvana na Astri 28.2E
Topla preporuka i ko fućka ove naše HDZ-u prodane duše sa HRT-a.
nije ovo austin...
a prvi i zadnji zavoj (ako su to ovi skroz desno na slici) mi jako jako lice na A1 ring u austriji...isto tako prvi i zadnji zavoj na toj stazi...
kako god smatram da grobnik zavrijeduje utrku f1, radi njegove povijesti i tradicije, a ne neka znj staza koje jos ni nema...na grobniku imas odlicnu bazu, samo treba sredit i pare ulozit...
poslat cu tilketu mail da ode na grobnik izviditi
Ja nisam ni reka da je to Austin,reka sam da je 90% koAustin
Gle ove slike,koje san stavia
I usporedite,molim vas
Zakljucak
Tilkea treba najurit brze nego sta Red Bull ide po novi naslov :D
Lol,ja imam 2-3 stranice u biljeznici,pune staza koje sam sam izmislio,i ima ih vise originalnih nego sta ih je tilke izmislio,lol
ma nek bude i staza u krug samo nek je f1 u hrvatskoj
nije ovo austin...
a prvi i zadnji zavoj (ako su to ovi skroz desno na slici) mi jako jako lice na A1 ring u austriji...isto tako prvi i zadnji zavoj na toj stazi...
kako god smatram da grobnik zavrijeduje utrku f1, radi njegove povijesti i tradicije, a ne neka znj staza koje jos ni nema...na grobniku imas odlicnu bazu, samo treba sredit i pare ulozit...
poslat cu tilketu mail da ode na grobnik izviditi
Ja nisam ni reka da je to Austin,reka sam da je 90% koAustin
Gle ove slike,koje san stavia
I usporedite,molim vas
Zakljucak
Tilkea treba najurit brze nego sta Red Bull ide po novi naslov :D
Lol,ja imam 2-3 stranice u biljeznici,pune staza koje sam sam izmislio,i ima ih vise originalnih nego sta ih je tilke izmislio,lol
ajme eeeeeeeeeee, nek se pokopaju, tek sad mi jasno koliko si slice te dvije staze...sorry, nisam imao na umu kako izgleda austin, sad cu bome imat...
katastrofa, ovo je plagijat, 95% staze je ISTO...
grobnik
Danas pocela posljednja testiranja u Barceloni....
Zanimljiv način mjerenja fleksibilnosti prednjeg krila:)
To još nisam nikad vidio..
Zanimljiv način mjerenja fleksibilnosti prednjeg krila:)
Hvala Ivo, već sam se prepao, da će najljepši bolid sezone (i ove i svake prije, dobro možda malo subjektivno xĐ) voziti s tim prištom na čelu
nema mercedesa? barem ne vidim ni ros i msc medu prva 10
Ferrari , Mercedes i Williams sutra započinju testiranja .
E ovo je rezultat meni ugodan,Webber prvi Buton drugi,super
ma nek bude i staza u krug samo nek je f1 u hrvatskoj
Tesko,za austin je zicer u F1 kalendaru kad se izgradi,nasa bistra AKO i upadne,sta mislis,koju ce izbacit nakon 2-3 goine jer su skoro iste....
Ferrari , Mercedes i Williams sutra započinju testiranja .
I HRT također.
Marginalno vezano za temu: Blažičko odlazi sa HTV-a
Ako neka televizija (Arena, jel) kupi prava za prijenos F1 u HR, mislim da ćemo imati novog-starog voditelja. (ovo onako, pi puta oko, samo filing)
Ja jos nisam smisilo kako cu gledat f1. Max tv i slicno ne mislim kupit... sta da kupim mpeg4 dvbt pa probam uhvatit neki slo kanal ako ce prenosit.... satelitsku nemam... pas mater, popiz... cu jer je ta F1 jedino sto sam gledao u zadnjih 3 -4 god na tv-u i sad ovo peder. s hrt-a nece prenosit... jipm...
streamovi na netu. Ima ih more
Ima ih fanj, ali nisu baš vrhunske kvalitete...meni jedino to smeta kod streamova za sad.
Uf, ovaj RedBull leti.
.. i pukne link kad se počnu gasit svjetla na startu.. HOROR
Nedopustiva situacija... a itekak moguća jer su serveri krcati za vrijeme starta.
Free treninzi i kvalifikacije još i mogu proći preko neta ali sama utrka je preveliki rizik.
Možda F1 rekreativcima je to ok, ali ljubiteljima sporta nikako prihvatljivo riješenje.
stream,mislim da nebi tako mogao gledat,pa da mi puca...radije cu na dsf onda pogledat snimku,al nazalost ocito je da cu gledat njemacki rtl
ova za lokalne programe,dobru su si paznju dali...al ko zna
ima ih svakakvih, loših, dobrih, HD, samo ne znam koliko možemo pričati o njima ovdje, s obzirom da dobar dio njih strimanjem krše copyright. (Iako je to malo siva zona po meni)
Može mišljenje moderatora o granicama u kojima možemo raspravljati o alternativnim načinima gledanja prijenosa F1?