Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.776
|
čitano: 4.113.421
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Formula 1, ona prava, ne igra:)

Ta ideja s istim motorima je totalna glupost... i trebale bi sve momčadi odustati od utrkivanja ukoliko dođe do takvog pravila!! Formula je oduvijek bila timski sport, a uvođenjem istih motora to više neće biti i izgubit će onu svoju čar!!! To nije uredu i točka.

Neće im to proći, ne smije, jer onu najvjerniju publiku mogli bi izgubiti na taj način!!!

FORZZA FERRARI...

Kimster_girl
17 godina
neaktivan
RE: Formula 1, ona prava, ne igra:)
ja se isto nadam da nebudu nikad uvelu foru sa istim motorima
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc
17 godina

mene samo zanima koja bi u tom slučaju bila poanta imena momčadi.. npr BMW.. ako motor nije njihov.. nego npr od cosworth-a.. :s

17 godina
nixass kaže...

mene samo zanima koja bi u tom slučaju bila poanta imena momčadi.. npr BMW.. ako motor nije njihov.. nego npr od cosworth-a.. :s

Najveće momčadi se toliko bune da do toga sigurno neće ni doći!
Bez njih, nema ni F1
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina

Ovo će biti super rasplet, Massa starta prvi, Hamilton tek 4.

To bude ono kaj se traži od F1

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan

Ma svaka im čast na kvalifikacijama.

Čeka nas opet jedna vrlo uzbudljiva završnica sezone, jedva čekam.

Drago mi je da Hamilton napokon ne starta sa pole positiona, što je još bolje, starta tek sa četvrtog mjesta ako se ne varam, ne znam za ostale, ali ja nisam nikako ljubitelj Hamiltona.

Uglavnom, svega može biti.

A i Trulli me malo iznenadio, ko bi reko, samo šteta za njega što prije nije ostvario tako dobra mjesta na kvalifikacijama.

17 godina
neaktivan
sada mi bi bilo fakat zao da hamilton ne osvoji sezonu po mom misljenju zavrijedio je biti svjetski prvak.

ako ovako ostane do kraja utrke hamilton je prvak :)

a i mozda jos dobije trulija
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc
17 godina
neaktivan

Pregled: Truli u prvom zavoju ima sudar sa Hamiltonom i Hamiltonu puca ovjes na prvom desnom kotaču.Massa pobjedi i postane prvak.

16 godina
neaktivan
Armor kaže...

Ovo će biti super rasplet, Massa starta prvi, Hamilton tek 4.

To bude ono kaj se traži od F1

Da, blizu realnosti... A ono što je realno za sutra je kiša..... a stvar ironije je što Lewis razbija po kiši, a Felipe ne... što automatski znači da Felipeu u tom slučaju pole ne pomaže...

P.S. Fernando Alonso fan
17 godina
neaktivan

Zanima me koliko Jarno ima goriva u svom bolidu?Ocito ne previse.Iako sam veliki fan Scuderie mislim da ce Lewis sutra pametno odvozit bez nepotrebnog rizika.Jedini problem moze imat na prvom zavoju ili neka frka s motorom jer to mu je druga trka s istim motorom a Votka-men i Massa imaju nove.Sve u svemu bit ce zanimljivo a ako padne kisa onda ce Felipe ionako malu sansu za osvajanje SP-a svest na nulu.Nemogu prezalit onu gresku sa crijevomMršti se

Pevec kvaliteta Pevec kvaliteta
Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Corsair TX650w,Thermaltake Soprano
16 godina
protjeran

Hammilton je sigurno svjetski prvak, masa će pobijedit kimi drugi a hamilton treći

17 godina
neaktivan

mah gl je samo da McLaren bude 1. u poretku konstruktora a dal ce ham osvojit....mislim posto zelim da Mclaren bude 1.onda i on mora biti prvi kao i njegov kolega Kovalainen medju boljima mora biti..zast nisu doveli kubicuSmijeh

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Zanima me koliko Jarno ima goriva u svom bolidu?Ocito ne previse.Iako sam veliki fan Scuderie mislim da ce Lewis sutra pametno odvozit bez nepotrebnog rizika.Jedini problem moze imat na prvom zavoju ili neka frka s motorom jer to mu je druga trka s istim motorom a Votka-men i Massa imaju nove.Sve u svemu bit ce zanimljivo a ako padne kisa onda ce Felipe ionako malu sansu za osvajanje SP-a svest na nulu.Nemogu prezalit onu gresku sa crijevomMršti se

Tek kada bude sve gotovo, i ako Felipe ne uspije, tek tada ća da zaboli ona epizoda sa crijevom u noći Singapourea. Što se tiče Jarna, ima malo goriva.... vjerovatno... no čemu je to, da li on želi pomoći Felipeu, iako to niječe...?? Ne znam, no kiša će sve presuditi...
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2008 13:04 (plahi0001).
17 godina
neaktivan

Nadam se da će Massa, ali teško, ali ne nemoguće!

Sjetite se prošle sezone i Hamiltona u zadnjoj utrci, borba za naslov i počne raditi greške, a cijelu sezonu nije.

Sve je meni to sumnjivo.

Sigurno će biti danas nekakav problem sa Hamiltonom, sve te glavešine u F1 imaju neke svoje prste u tome.

We will see!

17 godina
neaktivan

Drago mi je da ce opit zavrsnica bit zanimljiva, volio bi da Massa osvoji ali mislis da ce tesko uspjeti.

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.
16 godina
neaktivan

Ja bih osobno volio da pobijedi Massa (forza Ferrari Osmijeh). A za Hamiltona što da kažem... Ne sviđa mi se tip uopće. Jest da zna voziti, al tip je malo previše nabrijan. Npr kako se na prošloj utrci zaletio u prvi zavoj... Ili najgore mi je bilo pred nekoliko utrka dok je po kiši u onom mega-brzom desnom zavoju zgurao jadnika na travu - pa mogo je ubit čovjeka... Od onda mi je on dno dna. Znam, sad će neko reći sve je to u žaru borbe, schumacher je radio isto... Ali opet...
Btw najdraži su mi kimi i kubica.

16 godina
neaktivan

Svi se nadamo normalno uzbudljivoj utrci, s kišom ili bez nje. Najgori mogući scenarij bi bio da Felipe razbije bolid negdje na samom početku... utrke.. i onda Lewis rutinirano završi ili uopće ne završi.... to bi bila tlaka za gledati....

17 godina
neaktivan

Ohoho, kiša pljušti u Brazilu, evo već su pomakli utrku za 10 minuta.

Jao nije ni počela utrka a već toliko zanimljivo....

16 godina
neaktivan

poludicu Smijeh

sve sam polupao ali vetel vozi u korist ferraria i masse Smijeh

jos malo samo :)

vazda
17 godina

LOOL

WTF

Kaj je ovo????

Ovo je triler, ja ne znam kaj je to ali vidjet ćemo za par minuta!

Ovo je MADNESS!!!!

17 godina
neaktivan

PODVALAAAAAAA LOPOVIII

JA SAM ZA MCLARENNNNNNNN

ALI OVOOOOOOO

OVOOO JE PRODAJAAAAAA

GAMAD OD SADA ZPRELAZIM NA BMW

ZIVIO KUBICA

GAMAAAAAD

BOJKOT FORMULE GLEDAJMO WRC

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2008 19:52 (ja00022).
17 godina

Meni je ovo sumnjivo. Zasto je Glock propustio Vetela i Hamiltona!?

16 godina
neaktivan

PlačPlačPlač

ovo je nigdje veze!!!

idem sve slupat :(

ovog glocka iz toyote treba ubiti Viče

PlačPlač tako mi je zao masse

massa je zasluzio ovogodisnju titulu!!!!

vazda
17 godina
neaktivan

Je li kome jasno što se zapravo dogodilo??WTF??Massa mi je osta bez naslova svjetskog prvakaPlačViče

ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
KUPLJENA UTRKA TJ.NASLOV ETO STA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17 godina
neaktivan

nemogu vjerovat SVASTA

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.
16 godina
neaktivan

po meni ovo se treba ispitat Plač

jos uvijek ne mogu prezaliti sto massa nije prvak jer je fakat zasluzio

ali ovi debili da ih tako nazovem su vjerojatno kupili utrku VičeViče

i usput svaka cast vetelu jer je dao sve od sebe Osmijeh

vazda
17 godina

Nemojte sad plakati, ipak je Hamilton zaslužil naslov...

A kaj je bilo Njemcu. ne znam!

17 godina

Samo se pitam koliko je para Glock/Toyota stavio u džep...... Sramota!!!

16 godina
neaktivan

armor svtarno te ne shvatam Neodlučan

kak je hamilton zasluzio naslov???

da te posjetim da massa ima vise pobjeda i vise drugih mjesta u ovoj sezoni a plus sjeti se samo sta se sve desavalo massi tokom sezone :(

ne mogu se sjetit sad gdje je vozena ona utrka po noci Šutim i sta se desi massi = crijevo u bolidu i jos mnogo nesretnih stvari tokom sezone :(

vazda
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice