Ne znam di je Mike Litoris, on je masu puta pun sebe, i postavlja se kao neko biće iznad svih nas ostalih i to mi je grozno, ali čovjek o F1 zna baš masu. Baš me zanima šta bi on imao za reć na ove postove i izjave prije.
Eto me, anyone missed me?! :))
Ha sto reci na ovo sto se pise na forumu, "ZDS i ekipa". Neosnovane tvrdnje, tipican racing incident. Nitko kriv, bit je utrkivanje, ne vidim zasto bi Webber ili bilo tko olako prepustio poziciju. Pa covjece, prvenstvo se lomi. Pa nije on Fisichella :))
Sta to vidim, Kimi sve blizi Renaultu, a? :) Tako i treba. Samo da se dogovore jos detalji oko ugovora i to je to. Petrova na privremeni rad u Sibir :)
To oko ugovora i detalja podsjeti me na onu anegdotu iz Sennina profesionalnog zivota kad se Ron Dennisom dogovarao oko place i "tezine" ugovora 1987. godine. Kad se nisu mogli dogovoriti o zadnjih pola milijuna dolara, Ron je predlozio da bacaju novcic. "Let's flip a coin". Sa Senninim problemima s losim engleskim, nije shvatio o cemu se radi, pa mu je Ron rukama i nogama crtao i objasnjavao pravila igre. Senna, temeljit i sistematican kao uvijek, trazio je da sastave pravila bacanja novcica na papiru da ne bi kasnije bilo zabune(!!). Ron je dobio "coin flip", i Senna je izgubio pola milijuna dolara. Kasnije je bio jos vise ljut jer je tih pola milijuna zapravo bilo 1,5 milijuna, jer je ugovor bio na tri godine. No, njemu novac tako i tako nije bio vazan, dokaz tome je sto je gotovo sve davao u dobrotvorne svrhe za djecu Brazila, a 1993. je za Williams zelio voziti "for free", no prepreka je bila Prost i njegov "veto"...o tome drugi put :)
Razgovor s Kimijem bi mogao proci ovako:
Eric: Hoces voziti ili ces piti i zayebavati se?
Kimi: Vozit cu!
Eric: Seres?!
Kimi: Ozbiljno, majke mi!
Eric: Upadas!
Pozz