Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.822
|
čitano: 4.160.664
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
miki1981 kaže...

Ne znam di je Mike Litoris, on je masu puta pun sebe, i postavlja se kao neko biće iznad svih nas ostalih i to mi je grozno, ali čovjek o F1 zna baš masu. Baš me zanima šta bi on imao za reć na ove postove i izjave prije.

Eto me, anyone missed me?! :))

Ha sto reci na ovo sto se pise na forumu, "ZDS i ekipa". Neosnovane tvrdnje, tipican racing incident. Nitko kriv, bit je utrkivanje, ne vidim zasto bi Webber ili bilo tko olako prepustio poziciju. Pa covjece, prvenstvo se lomi. Pa nije on Fisichella :))

Sta to vidim, Kimi sve blizi Renaultu, a? :) Tako i treba. Samo da se dogovore jos detalji oko ugovora i to je to. Petrova na privremeni rad u Sibir :)

To oko ugovora i detalja podsjeti me na onu anegdotu iz Sennina profesionalnog zivota kad se Ron Dennisom dogovarao oko place i "tezine" ugovora 1987. godine. Kad se nisu mogli dogovoriti o zadnjih pola milijuna dolara, Ron je predlozio da bacaju novcic. "Let's flip a coin". Sa Senninim problemima s losim engleskim, nije shvatio o cemu se radi, pa mu je Ron rukama i nogama crtao i objasnjavao pravila igre. Senna, temeljit i sistematican kao uvijek, trazio je da sastave pravila bacanja novcica na papiru da ne bi kasnije bilo zabune(!!). Ron je dobio "coin flip", i Senna je izgubio pola milijuna dolara. Kasnije je bio jos vise ljut jer je tih pola milijuna zapravo bilo 1,5 milijuna, jer je ugovor bio na tri godine. No, njemu novac tako i tako nije bio vazan, dokaz tome je sto je gotovo sve davao u dobrotvorne svrhe za djecu Brazila, a 1993. je za Williams zelio voziti "for free", no prepreka je bila Prost i njegov "veto"...o tome drugi put :)

Razgovor s Kimijem bi mogao proci ovako:

Eric: Hoces voziti ili ces piti i zayebavati se?

Kimi: Vozit cu!

Eric: Seres?!

Kimi: Ozbiljno, majke mi!

Eric: Upadas!

Pozz

Interviewer: The most exciting moment during the race weekend? Kimi: I think it's the race start, always. Interviewer: The most boring? Kimi: Now..
17 godina
Mike Litoris kaže...

Eric: Hoces voziti ili ces piti i zayebavati se?

Kimi: Vozit cu!

Eric: Seres?!

Kimi: Ozbiljno, majke mi!

Eric: Upadas!

Pozz

I onda Renaultovi mehaničari odu na praksu u Ferrari.... Osmijeh

ššššš - možda su u šumi
15 godina
protjeran
Kutak za ljubitelje Formule 1

Eto. Bas bi mi pasale dvije curke u formuli sljedece sezone. Kimica i Danica. Jedna za lude pijanke sa prsatim Ukrainkama i druga za bikini photo sessione. Dosta je vise ove Formula 1 impotencije i rigidnosti. Malo zabave van staze ne bi skodilo.

Bolje da ti stisnem TD, nego samar. - Erich Hartmann \m/
17 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Eto. Bas bi mi pasale dvije curke u formuli sljedece sezone. Kimica i Danica. Jedna za lude pijanke sa prsatim Ukrainkama i druga za bikini photo sessione. Dosta je vise ove Formula 1 impotencije i rigidnosti. Malo zabave van staze ne bi skodilo.

Vjeruj mi, ako si u F1 imas PUUUNO zabave van staze (u svakom pogledu).Namigiva

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
15 godina
protjeran
M4X kaže...

ma formula je veliki biznis i svatko je može vozit,treba imat samo novaca i marketing...a vozit f1 bi mogao naučit svaki malo bolji vozač

To baš i nije točno istina da neki vozači u f1 nezaslužuju tamo biti. No ipak iza njih su godine rada i truda u nižim serijama oni sigurno nisu obični vozači, a o talentu se može raspravljati.

BAZINGA
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.9.2010 20:11 (ZDS).
17 godina
neaktivan

>a vozit f1 bi mogao naučit svaki malo bolji vozač

Velika je razlika između "naučiti voziti" i biti kompetitivan u Formuli 1. Pogledaj Brunu, očito je da mu nešto fali a mnogi bi odgovor na to pronašli u činjenici da 10 godina (od 1994. do 2004.), kroz svoje tinejdžerske godine, nije vozio u nijednoj kompetitivnoj automobilističkoj seriji. (a smatralo ga se "dobrim vozačem" u ranim karting serijama prije nego je prestao voziti)

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.10.2010 13:08 (brentaal).
16 godina
neaktivan

Evo izašao novi race edit za singapore.

15 godina
protjeran
17 godina
neaktivan

100 izvora 100 informacija.

Prije 7-8 dana procitao sam vijest o tome kako je Ross Brawn izjavio da se MS potpuno okrenuo sljedecoj sezoni te da ima u njega potpuno povjerenje zbog promjene guma na Pirelli koje bi navodno trebale vise odgovarati njegovom stilu voznje... bla bla

A ovom Indexu osobno nista ne vjerujem i MS ce biti tu sigurno do isteka ugovora.

17 godina
neaktivan
redrum781 kaže...
Tallahasee kaže...

Bas nekak lajkam ove nove (moderne) termine Hamilton-fanboysi i Webber-hateri. Kak bi mi pasalo da Danica Patrick od sljedece sezone vozi u formuli, pa da budem Danica-lover Cool.

Ja bi rađe vidio Milku Duno... Ali ni Danica nije loša...

K vragu, pa u 21. smo stoljeću, zakaj žene ne voze F1!?

ne mogu radi velikih guzica i obilnih sisa-guzica ne stane na cock-pit a od sisa nebi vidjele ocitavanja sa kontrolno-upravljacke ploce na volanu!Jbt pa jer nekom napet zenski nogomet,meni nije nimalo...jos manje zena za volanom.Neke stvari samo musko moze!!!

dasHHa
17 godina
neaktivan

Aj ne drobi gluposti. Ako zena moze vozit f-16 ili A10 (pazi to cudo) moze i formulu...I ne samo to neke su i squadron commanderi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 18:12 (mislav_01).
17 godina
neaktivan
15 godina

Moram reć stvarno impresivno, svaka čast Evelin.

17 godina
neaktivan

Najveću šansu za F1 je imao Marin Čolak koje je ondašnji Benetton zvao da bude test vozač ali mu tata Nikica nije dao i rekao da mu je pametnije da završi školu.

World Championships: 7, GP started: 265, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,415
15 godina
F1-IVO kaže...

Najveću šansu za F1 je imao Marin Čolak koje je ondašnji Benetton zvao da bude test vozač ali mu tata Nikica nije dao i rekao da mu je pametnije da završi školu.

TU sam dao više kao zahvalu za ovaj info, stvarno ovo mi je prvi put da čujem taj podatak, kad je to bilo, koliko je Marin imao tada godina?

15 godina
protjeran
dasHHa kaže...

ne mogu radi velikih guzica i obilnih sisa-guzica ne stane na cock-pit a od sisa nebi vidjele ocitavanja sa kontrolno-upravljacke ploce na volanu!Jbt pa jer nekom napet zenski nogomet,meni nije nimalo...jos manje zena za volanom.Neke stvari samo musko moze!!!

Hooah. A samo majka ovakvo nesto moze voljet.

17 godina
neaktivan
miki1981 kaže...

TU sam dao više kao zahvalu za ovaj info, stvarno ovo mi je prvi put da čujem taj podatak, kad je to bilo, koliko je Marin imao tada godina?

Mislim da ima dosta godina od tog (mislim da je to bilo aktualno oko 2000-te godine). Pisalo je u jednim novinama tj. njegov stari je to rekao ali mislim da službeno nije nikad bilo potvrđeno od strane Benettona.

Tada je mislim još vozio Formulu Renault 2000 kup.

World Championships: 7, GP started: 265, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,415
15 godina
F1-IVO kaže...
miki1981 kaže...

Mislim da ima dosta godina od tog (mislim da je to bilo aktualno oko 2000-te godine). Pisalo je u jednim novinama tj. njegov stari je to rekao ali mislim da službeno nije nikad bilo potvrđeno od strane Benettona.

Tada je mislim još vozio Formulu Renault 2000 kup.

Moguće, bio sam u to vrijeme ( 99 - 05 ) više izvan nego u HR, pa nisam te vijesti toliko dobivao koliko sam inače pratio.

17 godina
neaktivan
miki1981 kaže...

Moguće, bio sam u to vrijeme ( 99 - 05 ) više izvan nego u HR, pa nisam te vijesti toliko dobivao koliko sam inače pratio.

Probat ću iskopat negdje pa ti javim.

Btw kakva su očekivanja za vikend?

Za par sati prvi trening i postoji mogućnost da čitav vikend bude kiše:

17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Ovo sam i ja cuo davno, a tata Nikica hoce samo najbolje za svoje dijete.Osmijeh

15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
miki1981 kaže...

Ja bi volio da bude kise, tada ce biti zanimljivije Smijeh

17 godina
neaktivan
Pudge kaže...

Ovo sam i ja cuo davno, a tata Nikica hoce samo najbolje za svoje dijete.Osmijeh

Naravno. Čak je i po Grobniku mlatarao bejzbolskom palicom kad su ih optužili da varaju (mislim da je bio Ford Focus kup).Cool

17 godina
neaktivan

Al stvarno bi bila prava eksplozija f1 kada bi ova Evelin usla u to natjecanje. Cura ima 17 g i vec ce u Formulu Renault, a to nije mala stvar. A jos je nasa...

17 godina
neaktivan
Pudge kaže...

Al stvarno bi bila prava eksplozija f1 kada bi ova Evelin usla u to natjecanje. Cura ima 17 g i vec ce u Formulu Renault, a to nije mala stvar. A jos je nasa...

Bilo bi ali...zapet će garant na lovi. Treba dovući i kojeg velikog sponzora jer F1 je puno više biznis nego utrkivanje nažalost.

17 godina
neaktivan

Ali to sada i jest F1 - bisnis - kao i nogomet, tenis... Jos samo kad bi Bernie odapeo i vratit pravila iz 2004.Plač

17 godina
neaktivan
Pudge kaže...

Ali to sada i jest F1 - bisnis - kao i nogomet, tenis... Jos samo kad bi Bernie odapeo i vratit pravila iz 2004.Plač

To je ono šta mi ide na jetra. Svake godine druga pravila! Nek ih napišu i nek traju 10 godina i gotovo.

15 godina
F1-IVO kaže...

Da, baš sam prije gledao malo šta kaže prognoza, al iiako je kiša moguća ponegdje, na nekoj od stranica sam pročitao da im lokalne mikroprognoze kažu da neće biti kiše, samo oblačno kroz cijeli vikend...a vidjet ćemo.

Inače extra me zanima mogu li crveni zadržat ovaj odličan momentum koji imaju i pregrmit Japan. Dosta je specifična staza, pa ne znam šta bi očekivao, a i da nije, ista stvar, dobra je sezona, zanimljiva je borba. Bit će mi zanimljivo vidjet i kako će RBR sad odigrati svoje karte kad je Webber praktički bodovno 1 cijelu utrku ispred Vettela, a samo su 4 do kraja, a znamo svi da momčadski naslov nosi jako puno u financijskom smislu. I tako to...sad se počinje sve to raspetljavati, i mislim da Webber sad ima šansu karijere za nešto napraviti. Sad ili nikad, ako uspije završiti ispred Vettela, sa samo 3 utkre do kraja nakon ove mislim da će i momčad morati to priznati. Lewis i Jenson su extra blizu ali tu bi se nekako moralo dogoditi čudo da Jenson završi na kraju ispred Lewisa, kad pogledamo koliko je u stvri cijelu sezonu Lewis brži od JB-a pravo je čudo da su bodovno gotovo isti...naravno to je draž utrkivanja i sve je neizvjesno. Jedino je Massa nekako izvan svega toga, a imao je svoje šanse ove godine uz one pehove a bome i pogreške Fernanda.

Naravno o RBR-u i njihovim čudesima koje su izvadjali ove sezone nema potrebe ni govorit, oni su da su iskoristili svoj potencijal mogli biti pred 4 utrke već sigurani prvaci. Međutim bolje da nisu, ovako je puno zanimljivije.

A vidjet ćemo, sutra počinje...a sada over and out...idem van.

17 godina
neaktivan

A sto je najzalosnije, ta pravila i dan-danas nisu jasna i ni oni ne znaju kakvu sankciju (ili nesto trece) upotrijebiti kod incidenta, nego pravilnik nadopunjavaju kada se takva situacija dogodi. Primjer je zadnja situacija izmedju Alonsa i SC.

17 godina
neaktivan

Prvi trening live stream.

15 godina
F1-IVO kaže...

Prvi trening live stream.

Šta je bilo da su Ham i rosberg odvozili samo 9 krugova na prvom treningu? Ako je netko gledao.

EDIT: Lewis se razbio a Nico je imao problema sa mjenjačem...

Evo rezultati prvog treninga:

prvi trening petak prvi trening petak
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 8:41 (miki1981).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice