Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.820
|
čitano: 4.153.789
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
Smooth Operator kaže...

Uf, sad ovi mogu uhvatiti priključak u prvenstvu s LH i MW.

Nikada niti prednost Lewisa i Webbera nije bila prevelika novi način bodovanja malo zbunjuje vozači imaju još puno bodova za uhvatit čak i Massa da počne pobjeđivati na svakoj sljedećoj utrci ili da puni postolja kao prvi, drugi može postati prvak prerano su neki vozači odustali pogotovo me Mercedes razočarao mislim da su dobor krenuli sezonu, a onda počeli tonut što mi nije jasno previše su bili usredotočeni na Schmija, a Rosberg je vozio izvanredno.

Na divljaštvo odgovorimo još večim divljaštvom.
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 23:16 (ZDS).
17 godina
odjavljen
Kutak za ljubitelje Formule 1
17 godina
neaktivan

Kimi svakako jest materijal za F1. Sjecam se da je prije par tjedana Jergovic rekao: "Bolje da se vrati u F1, nego da se vucara po sumama raznim."Osmijeh I imao je pravo, covjek jest pravi vozac, ali mu treba malo dosta discipline i manje "lumpovanja". Ali po onome sto Renault pokazuje, Kimi nece ostvarivati neke rezultate, jer nije tip vozaca kao Kubica.

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
15 godina
protjeran
Mike Litoris kaže...

Kimi je super vozač, ali ako se misli vratiti onda nije trebao niti otiči mogao je preči u npr. MercedesGP i voziti u njemu 2010 godine siguran sam da bi ga uzeli. Iskreno niti ne bih volio da se vrati jer po meni on više nema želje voziti f1 auto nego zarađivati lovu pogotovo ako nije u konkurentnom bolidu.

Na divljaštvo odgovorimo još večim divljaštvom.
17 godina

Samo vi citirajte Jergovića...

17 godina
neaktivan
Schumix kaže...

Samo vi citirajte Jergovića...

Kad si ti tako pametan, idi umjesto njega na HRT. Nekima se covjek svidja, nekima ne, ali ruku na srce, covjek je strucnjak.

16 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...

LOL, kak mi je ovo uspjelo na mobitelu, prazna poruka?!?

Bilo kako bilo, ono sto sam bio napisao po sjecanju je da ne vjerujem da ce se Kimi vratiti.

Ne nedostaje njemu F1 i sugavi PR kojeg toliko mrzi. Mislim da je ovo sve igra Renaulta da

se malo uplasi Petrov i da krene voziti kako treba.

Koliko god volio, kao veliki fan Kimija da se vrati, ponavljam, cisto sumnjam. Bilo bi ga lijepo vidjeti

u duelu s Kubicom, pa onda i sa svima drugima. Mislim da su njegove sezone 2008 (druga polovica) i

2009. pokazale koliko zara ima u Icemanu, nazalost :(

Jedina cinjenica koja me veseli je ta da je ovaj puta Kimi prisao Renaultu, a ne obrnuto (ako je vjerovati

napisanom),

Od ostalih vijesti, Heidfeld je potvrdjen za ostatak sezone pocevsi od Singapura umjesto de la Rose i

Lotus definitivno prekida s Cosworthom, ide na Renault kako stvari stoje.

Pozz i sorry za blank post od gore :)

Interviewer: The most exciting moment during the race weekend? Kimi: I think it's the race start, always. Interviewer: The most boring? Kimi: Now..
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.9.2010 23:56 (Mike Litoris).
17 godina
17 godina
neaktivan

Neka nam izbace onakav Red Bullov simulator kakvog voze Vettel i Weber na Inside Grand Prix/Studio F1.Namigiva

17 godina
neaktivan
Pudge kaže...

Neka nam izbace onakav Red Bullov simulator kakvog voze Vettel i Weber na Inside Grand Prix/Studio F1.Namigiva

Vjerovao ili ne, to je rFactor. S RFT track packom, ako se ne varam (koji je BTW, osrednji). Mod je malo teže otkriti pošto igraju s kamerom na kojoj se bolid uopće ne vidi.

When you came pulling in here, did you notice the sign on the front of my house that said ''Dead Nigger Storage''?
17 godina
neaktivan

rFactor, kazes?? Samo da je onda nabavit neki volan. Pa zar je rFactor toliko vjerna simulacija da je koriste i u f1?

17 godina
Pudge kaže...

rFactor, kazes?? Samo da je onda nabavit neki volan. Pa zar je rFactor toliko vjerna simulacija da je koriste i u f1?

A vjerojatno su je malo reprogramirali i poštelali da je još vjernija stvarnoj situaciji (a možda i nisu, mada sumnjam). Ali uglavnom, svugdje gdje su ti videi piše rfactor pro, npr.

17 godina
neaktivan

Ovdje nema gumb "hvala", pa moram reci obojici: HVALA.Smijeh

16 godina
moderator
kemal_r kaže...

Pogledaj u ovu TEMU,neki su kupili.

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
16 godina
neaktivan

Ako netko zeli link na Ferrari Virtual Academy neka se javi.

Ma nista posebno nije. Vozi se Fiorano, Mugello i Nurburgring su kao u pripremi. Rusi se Massin rekord od 0:57:579 i tako. Bezveze je iskreno. Graficki je onako, solidno, nista posebno. Bolid je odlicno izmodeliran, neznam samo odakle im tehnicki podaci bolida :) Maznut cu dolje koji SS pa da vidite kako izgleda. Ja igrao dvije i pol minute i ugasio. Ajde da bas sve ne izgrdim, zvuk je odlican! Vratio se na rFactor i RFT 2010. To prasim nemilice :)

Pozz

Interviewer: The most exciting moment during the race weekend? Kimi: I think it's the race start, always. Interviewer: The most boring? Kimi: Now..
17 godina
denix kaže...
Pudge kaže...

A vjerojatno su je malo reprogramirali i poštelali da je još vjernija stvarnoj situaciji (a možda i nisu, mada sumnjam). Ali uglavnom, svugdje gdje su ti videi piše rfactor pro, npr.

Kakav će tek biti R-factor 2 kad izađe sljedeće godine????

Poslije jebanja nema kajanja.
17 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...

Ako netko zeli link na Ferrari Virtual Academy neka se javi.

Ma nista posebno nije. Vozi se Fiorano, Mugello i Nurburgring su kao u pripremi. Rusi se Massin rekord od 0:57:579 i tako. Bezveze je iskreno. Graficki je onako, solidno, nista posebno. Bolid je odlicno izmodeliran, neznam samo odakle im tehnicki podaci bolida :) Maznut cu dolje koji SS pa da vidite kako izgleda. Ja igrao dvije i pol minute i ugasio. Ajde da bas sve ne izgrdim, zvuk je odlican! Vratio se na rFactor i RFT 2010. To prasim nemilice :)

Pozz

Iskreno, graficki izgleda kao da je preslikana EA f1 2000 sa PSX-a. Inace ima to potencijala, vidjet cemo kako ce se dalje razvijati...

15 godina
protjeran
kemal_r kaže...

Ja sam kupio vozim ko ludjak svaki dan i nemogu se spustiti ispod 59 sekundi na Fioranu dok su neki ispod 57 stvarno neznam kak ja vozim stvarno full dobro no valjda nedovoljno možda je i caka u nedovoljno kvalitetnom volanu itd. oni koje igra zanima bolje da ne kupuju neka čekaju novu f1 igru ne isplati se dati 15 eura za jedan bolid i jednu stazu, a i fizika bolida nije sasvim realna no nemogu reči da je loša naprotiv jako teška no opet mislim da nije sasvim realna.

BAZINGA
15 godina
protjeran
ZDS kaže...
kemal_r kaže...

Ja sam kupio vozim ko ludjak svaki dan i nemogu se spustiti ispod 59 sekundi na Fioranu dok su neki ispod 57 stvarno neznam kak ja vozim stvarno full dobro no valjda nedovoljno možda je i caka u nedovoljno kvalitetnom volanu itd. oni koje igra zanima bolje da ne kupuju neka čekaju novu f1 igru ne isplati se dati 15 eura za jedan bolid i jednu stazu, a i fizika bolida nije sasvim realna no nemogu reči da je loša naprotiv jako teška no opet mislim da nije sasvim realna i da uspio sam skinut Massu u prvom sektoru no drugi me zeza tamo kasnim po pola sekunde i više zadnji je solidan.

BAZINGA
16 godina
neaktivan
ZDS kaže...
kemal_r kaže...

Ja sam kupio vozim ko ludjak svaki dan i nemogu se spustiti ispod 59 sekundi na Fioranu dok su neki ispod 57 stvarno neznam kak ja vozim stvarno full dobro no valjda nedovoljno možda je i caka u nedovoljno kvalitetnom volanu itd. oni koje igra zanima bolje da ne kupuju neka čekaju novu f1 igru ne isplati se dati 15 eura za jedan bolid i jednu stazu, a i fizika bolida nije sasvim realna no nemogu reči da je loša naprotiv jako teška no opet mislim da nije sasvim realna.

Gramaticki tocno, a opet netocno. Ne mogu reci tocno, ali opet, nedostaje koja "tocka" tu i tamo :)

Sto se tice F12010 od Codemastersa, jos jedna bezvezna arkada u nizu. rFactor je majka.

15 godina
protjeran
Mike Litoris kaže...
ZDS kaže...
kemal_r kaže...

Gramaticki tocno, a opet netocno. Ne mogu reci tocno, ali opet, nedostaje koja "tocka" tu i tamo :)

Sto se tice F12010 od Codemastersa, jos jedna bezvezna arkada u nizu. rFactor je majka.

Od tebe nisam niti očekivao neki pametan komentar inače pljuješ po svemu u ovoj temi, a da si malo pratio temu F1 2010 od codmastersa znao bi da će igra biti odlična. Rfactor mi je sa svakim modom sve gori i grafika sve lošija jer godine prolaze, a rfactor je isti već 4 godine tak da je vrijeme za neš novo.

BAZINGA
16 godina
moderator
Mike Litoris kaže...

To govoriš o igri koju nisi ni probao(F1 2010 od Codemastersa),a rFactor je kur*c od igre.

Igram ga od 2006g i jedino što je tu dobro je to da si sam odvoziš par krugova po nekoj stazi.

Sve ostalo je govno,AI loš do kraja,MP više od 8 igrača je samo lagg,lagg i lagg.

Sorry za off topic...

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
17 godina
pirat kaže...
Mike Litoris kaže...

To govoriš o igri koju nisi ni probao(F1 2010 od Codemastersa),a rFactor je kur*c od igre.

Igram ga od 2006g i jedino što je tu dobro je to da si sam odvoziš par krugova po nekoj stazi.

Sve ostalo je govno,AI loš do kraja,MP više od 8 igrača je samo lagg,lagg i lagg.

Sorry za off topic...

ako se pališ na AI i onda i jesi materijal za codemasters. rfactor je uz još 2-3 igre danas u vrhu simulacija na PC. i ne, codemasters nije među te 2-3 igre.

cm je oduvijek radio SAMO igre za širu populaciju i na temelju toga radio kompromis u samoj fizici vožnje da bi i oni najnesposobniji bili u mogućnosti voziti na digitalnim strelicama na tastaturi i diviti se svojem umijeću. cm uvije najavljuje brda i doline a dobiješ drek na kraju..

evo da citiram kolegu iz  cm f1 2010 teme

---------
Sve izgleda da će igrica sadržavati 50% nepotrebnih stvari tipičnih za Codemastersove trke kao press konferencije, odnosi s timskim kolegom, mehaničarima, odnosi s majkom i bratom iz Irana. Nadam se da će ubaciti i obavezne večere s boljom polovicom i utjecaj generalnog happinessa playera na brzinu bolida. I za kraj u priču se treba uključiti neočekivani obrat, npr. da nakon utrke u Abu Dhabiju player spozna da je on zapravo bisexualac i da želi produbiti vezu s timskim kolegom...

Sve samo ne dupli klik na .exe fajl, practice, choose car, choose track, RACE!

Baš kad sam se ponadao da će ipak možda u nekom slučajnom slučaju F1 2010 moći možda i konkurirati najboljim F1 igricama, piratov video me spustio na zemlju. Kad vidim čime se oni bave, koliko pričaju o nepotrebnim stvarima u tim svojim p*d*rskim dev dnevnicima koji ne otkrivaju ništa važno dok za gameplay samo kažu "it will be revolutionary" shvatim da su šanse da F1 2010 skine s trona rFactor ili sl. igrice jednake šansama da Honduras osvoji SP u JAR-u.

I još se hvale s onim Davidsonom kao da je bog formule 1, a pitam se jel je kad osvojio bod na utrci... Toliko sam očekivao taj dan kad će netko drugi dobit licencu za F1, ali sve mi se više čini da je ona pala u krive ruke. A mislim da se Codiesi neće tako lako odvojiti od nje.

-------------

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.9.2010 20:22 (nixass).
17 godina
neaktivan

Raspravu o igri preselite u za to predviđenu temu.

World Championships: 7, GP started: 264, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,415
16 godina
neaktivan
nixass kaže...
pirat kaže...
Mike Litoris kaže...

Sorry za off topic...

ako se pališ na AI i onda i jesi materijal za codemasters. rfactor je uz još 2-3 igre danas u vrhu simulacija na PC. i ne, codemasters nije među te 2-3 igre.

cm je oduvijek radio SAMO igre za širu populaciju i na temelju toga radio kompromis u samoj fizici vožnje da bi i oni najnesposobniji bili u mogućnosti voziti na digitalnim strelicama na tastaturi i diviti se svojem umijeću. cm uvije najavljuje brda i doline a dobiješ drek na kraju..

evo da citiram kolegu iz  cm f1 2010 teme

---------
Sve izgleda da će igrica sadržavati 50% nepotrebnih stvari tipičnih za Codemastersove trke kao press konferencije, odnosi s timskim kolegom, mehaničarima, odnosi s majkom i bratom iz Irana. Nadam se da će ubaciti i obavezne večere s boljom polovicom i utjecaj generalnog happinessa playera na brzinu bolida. I za kraj u priču se treba uključiti neočekivani obrat, npr. da nakon utrke u Abu Dhabiju player spozna da je on zapravo bisexualac i da želi produbiti vezu s timskim kolegom...

Sve samo ne dupli klik na .exe fajl, practice, choose car, choose track, RACE!

Baš kad sam se ponadao da će ipak možda u nekom slučajnom slučaju F1 2010 moći možda i konkurirati najboljim F1 igricama, piratov video me spustio na zemlju. Kad vidim čime se oni bave, koliko pričaju o nepotrebnim stvarima u tim svojim p*d*rskim dev dnevnicima koji ne otkrivaju ništa važno dok za gameplay samo kažu "it will be revolutionary" shvatim da su šanse da F1 2010 skine s trona rFactor ili sl. igrice jednake šansama da Honduras osvoji SP u JAR-u.

I još se hvale s onim Davidsonom kao da je bog formule 1, a pitam se jel je kad osvojio bod na utrci... Toliko sam očekivao taj dan kad će netko drugi dobit licencu za F1, ali sve mi se više čini da je ona pala u krive ruke. A mislim da se Codiesi neće tako lako odvojiti od nje.

-------------

Hajde de, netko pametan. Sto se Davidsona tice, vozio je Interlagos na toj F1 2010. I kako je vozio, falija je svaki appex :)

Pusti igru, neka se Ivo ne ljuti, kako vam se svidja ovo?! :))

16 godina
neaktivan

McLaren je opet zainteresiran za Vettela. Dobro, gdje je jos 2012, ali Whitmarsh kaze da ce ga probati pridobiti u team.

Neznam gdje ce Button onda ako se to dogodi, staro zeljezo :)

Inace, race edit je vanka za Monzu pa pogledajte, opet odlicno napravljeno. I neizostavna hrvatska zastava medju tifosima!

15 godina
protjeran
Mike Litoris kaže...

McLaren je opet zainteresiran za Vettela. Dobro, gdje je jos 2012, ali Whitmarsh kaze da ce ga probati pridobiti u team.

Inace, race edit je vanka za Monzu pa pogledajte, opet odlicno napravljeno. I neizostavna hrvatska zastava medju tifosima!

Vettel odličan vozač, ali čemu on pored Hamiltona no tada Hamiltonu ističe ugovor tak da ima smisla.

BAZINGA
15 godina
ZDS kaže...

Vettel odličan vozač, ali čemu on pored Hamiltona no tada Hamiltonu ističe ugovor tak da ima smisla.

Hm hm...Mislim da Vettel nikako neće biti doveden umjesto Hamiltona, nego jedino umjesto JB-a.

Iako ako RBR bude konačno došao do glavnog sponzora onda mi je jako teško povjerovati da će ga prodati, jer s njime namjeravaju osvojiti nekoliko titula u obe konkurencije.

Moje mišljenje je da Vettel može otići samo u slučaju da te dvije slijedeće sezone bude izrazito loše po RBR, inače nikako. Jer Vettel je dijete RBR-a, uložili su novce u njega, talent je, brz je, još da malo sazrije u glavi i mogao bi biti s vremenom postati jedan od najvećih. I po meni, ima do isteka ugovora da pokaže da je na pravom putu, ako to ne uspije onda ide u drugu momčad, ako to uspije onda će biti i sponzora i para i neće ga prodati.

Iz isto gmi je razloga gotovo nepojmljivo da McLaren proda Hamiltona. Identična situacija, osim što je Hamilton u glavi bolji, zreliji od Vettela. Nije to i dalje onako kako bi trebalo biti, još ima i Hamilton jako puno posla na sebi, ali je u prednosti u odnosu na Vettela.

Osobno mislim da bi uz takva 2 vozača da ih stave u istu momčad odmah sutra utrke više ličile na Nascar ( da ne kažem destruction derby ) i bilo bi jako zanimljivo hehe.

A za 2 godine...vidjet ćemo kako će se razvijati.

16 godina
neaktivan
ZDS kaže...
Mike Litoris kaže...

Zasto ne pored Hamiltona? Button je vec laganini za mirovinu. Sto bi nedostajalo kombinaciji Hamilton - Vettel. Mada dobro Miki kaze, nema sto RBR dati Vettela.

15 godina
protjeran
Mike Litoris kaže...
ZDS kaže...
Mike Litoris kaže...

Zasto ne pored Hamiltona? Button je vec laganini za mirovinu. Sto bi nedostajalo kombinaciji Hamilton - Vettel. Mada dobro Miki kaze, nema sto RBR dati Vettela.

Znam da je Button za mirovinu, ali mislim da Mclarenu netrebaju dva prva vozača. Button je odličan "drugi vozač" skuplja bodove i što je najgore Button i dalje misli da su on i Lewis ravnopravni možda no jako teško ipak je Hamilton talent i svake godine kao i Vettel je sve bolji trenutačno najzreliji vozač je Alonso no i on ima svoje mane. Ako se mene pita Mclaren bi Buttona za par godina trebao zamjenit nekim starijim vozačem karaktera Rubens Barichello(ne nužno on jer vjerovatno i neće vozit tada) koji zna da će biti drugi vozač mladi suparnici željni pobjeda im netrebaju. Button će sam otiči iz Mclarena kada shvati da je ipak on taj koji služi kao potpora za konstruktorske bodove jasno je to njemu i sada no i dalje se nada da može biti najbolji i da može porazit Lewisa.

BAZINGA
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice