Prosle sezone je Dennis doveo Alonsa kao svjetskog prvaka koji je trebao vratit McLarenu krunu al Lewis je pokazao da je cak u nekim situacijama brzi od Fernanda sto se ovom nije nikako svidjalo.Sjetite se situacije iz Madjarske i namjernog stopanja na kvalifikacijama.Ron je htio da Alonso uzme titulu al medjusobna svadja se odrazila na citav tim+kazna Fia-e pa tako i na Lewisa koji nije dobio punu potporu te mu je naslov izmakao iz ruku.Mislim da je Alonso u tom trenu bio sretniji od Kimija.Mislim da Dennis nije namjestao pobjede Lewisu jer nebi u momcad doveo prvaka i masno ga platio da mu rookie uzme naslov!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da Dennis nije namjestao pobjede Lewisu jer nebi u momcad doveo prvaka i masno ga platio da mu rookie uzme naslov!
Svaka čast Fernandu Alonsu.
Baš mi ga je bilo žao nakon što je onako nesretno ispao u drugom krugu kvalifikacija.
Ali onda se na VN Singapura pokazao kao pravim vozačem, sa 15-tog mjesta na prvo. =)
Dobro je i rekao jedan od one dvojice komentatora, Alonso bi trebao voziti bolji bolid.
A ono s čupanjem cijevi je stvarno katastrofa za Ferrari.
Kao oni hoće da budu posebni, ovo, ono, i eto im sad na.
Poslije toga je Massa kažnjen, a i ona scena je bila smiješna kad oni Ferrarijevi mehaničari nose onako cijev na ramenima. xD
Sve u svemu jedna od boljih utrka ove sezone, a budući da je i prva noćna utrka ostat će itekako zapaćena.
Ostaje nam čekati do sljedeće utrke, a to je za 2 tjedna i VN Japana.
Mislim da Dennis nije namjestao pobjede Lewisu jer nebi u momcad doveo prvaka i masno ga platio da mu rookie uzme naslov!
Evo u Japanu bi se moglo dosta toga pokazati uoči kraja sezone.
Hamilton pole position, Kimi 2. Kovalainen 3. i opet iznenađujuće Alonso 4. startna pozicija!
Massa "tek" 5., a Hamilton ima 7 bodova više...
Moglo bi to biti presudno ukoliko se ne ponovi prošla sezona i kiksevi Hamiltona na samom kraju kad treba potvrditi naslov.
Vidjet ćemo!
Hamilton je dosta laksi od ostalih.!!!
Bit ce zanimljivo...Samo da se Massa uspie probit...
Hamilton je dosta laksi od ostalih.!!!
Ma meni više na živce idu ove kvalifikacije, nikad ne znaš koje s kolko goriva. Najrađe bi da vrate stari sustav kvalifikacija sa urom vrimena i praznim bolidom i kvalifikacijskim gumama.
Ma sigurno je laksi Hamilton 2 kruga sigurno. Ali na startu kimi ce odma napast siguran sam.
Što se starta tiče mislim da će Hamilton ostati prvi, vrlo je teško njega na samom startu zaobići...
Bas super jos ce i garonja bit prvak.
Ma meni više na živce idu ove kvalifikacije, nikad ne znaš koje s kolko goriva. Najrađe bi da vrate stari sustav kvalifikacija sa urom vrimena i praznim bolidom i kvalifikacijskim gumama.
Svaka čast Alonsu, vidi se da je pravi šofer!
Još ak završi u Ferrariju druge sezone...
Lewis je bio preoptimistican u pokusaju da u prvom zavoju nadoknadi izgubljen pole.Najvise je tu zeznuo sebe al i nemora mu biti zao posto Felipe nije bas trzio danas.Fernando opet kaznjava gluposti vodecih momcadi i opravdano im odnosi pobjede i bodove.Incident Massa-Hamilton je vise trkaci ali Massa je kriv jer je fulao ulaz u zavoj i pokusao po rubnjacima vratit poziciju.Lewis je imao bolju putanju i bio ispred njega.Da je to bilo za kaznu i nije al to neka Charlie i ekipa FIA-e nose na dusi.Kimi je odlicno krenuo al Kubica se nije dao na kraju.Bravo za Nelsinja.Barem opet nije surfao po zidovima.Cestitke i talijanskom crvenom biku.Vettel je definitivno ime koje ce jednog dana biti veliko.
Ma taj Hamilton neznam sta je on razmisljao prije ulaska u zavoj ali ono nije da je usao 20KM/h brze u sikanu neko 100KM/h. A Kimi je opet potvrdio da odlicno starta.
Baš mi je drago što je Fernando Alonso pobijedio i tako upisao još jednu pobjedu, zaslužio je i svaka mu čast.
Još jednom je potvrdio da je odličan vozač bez obzira čiji bolid vozi, dakako da vozi za neku bolju momčad bilo bi više uspjeha za njega ali šta je tu je.
Steta danas sam propustio formulu jer vidim da je bila dobra ali mi je drago da je hemilton ispo i Alonso pobjedio jer on trenutacno najkompletniji vozac.
FOTA(Formula One Teams Association) je dala prijedlog da se od sljedeće sezone zabrani nadolivanje goriva tokom utrke i da se na taj način način te iste trke učini zanimljivijima.
A to če biti šteta ako to uvedu.
Onda nećemo moći gledati više one Ferrarijeve nesreće u boxevima...
A neće biti ni vatre...sjećate se kad se prošle sezone jedan Ferrarijev bolid zapalio dok je bio u boxu....
Eh to su bila vremena...hehe
Šalu na stranu, ako to uvedu to im neće biti baš sjajan potez, morat će drastično smanjiti broj krugova u utrci i neće više biti onoga da neki kreću sa više a neki sa manje goriva u bolidu.
To će smanjiti zanimljivost utrke.
A neće biti ni vatre...sjećate se kad se prošle sezone jedan Ferrarijev bolid zapalio dok je bio u boxu....
Šalu na stranu, ako to uvedu to im neće biti baš sjajan potez, morat će drastično smanjiti broj krugova u utrci i neće više biti onoga da neki kreću sa više a neki sa manje goriva u bolidu.
Da, pročitao sam cijeli članak i znam da ne bi bilo prvi puta.
Zadnji puta je to bilo na snazi 1994.
Netreba biti,broj krugova može biti isti.Onda ostaje na ekipama da naprave motor koji će koristiti manje goriva.Je i rekli su da bi možda donesli pravilo da će se cjela sezona morati voziti sa dva motora.Neznam da li je ko o tome već govorio.