Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.814
|
čitano: 4.153.462
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1

A kada si Buttona vidio?Smijeh

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
16 godina
neaktivan
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
Pudge kaže...

A kada si Buttona vidio?Smijeh

Mene nesto pitas? Belji se

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
17 godina

Nisam mogao jučer poslati sliku preko moba pa evo danas. I nabijem htv...

bbc bbc
If at first you don't succeed; call it version 1.0
17 godina
redrum781 kaže...

Svega ti, koji je ovo BBC - ja na CS pretražio sve BBC i nisam našao? kako se zove program??

15 godina
neaktivan

Ja nekužim kaj vama smeta blažićko i ekipa pa bolje mi je slušat Hrvaze kako komentiraju nego Engleze, a i nije ni čudo da HTV broji malu gledanost f1 pa se dvoumi zbog licence jer neki gledaju na bbc-u ili rtl-u ili neznam di već.

17 godina
neaktivan

Meni je baš simpaticna povremena smotanost Blazicka i Novaka, ali ipak nisam neki hard core pratitelj F1 pa mozda zato. Iako sam u zadnje vrijeme poceo i ja na BBCu gledat. To sta oni imaju sve, HRT je miljama daleko. Odlicnu kvalitetu programa imaju.

17 godina
kejbl kaže...

Ja nekužim kaj vama smeta blažićko i ekipa pa bolje mi je slušat Hrvaze kako komentiraju nego Engleze, a i nije ni čudo da HTV broji malu gledanost f1 pa se dvoumi zbog licence jer neki gledaju na bbc-u ili rtl-u ili neznam di već.

Pogledaj jednom prijenos na bbc-u pa će ti biti sve jasno. I ja volim da mi se komentira na hrvatskom, ali to kaj delaju ovi iz bbc-a to je pre*ebeno.

17 godina
kemal_r kaže...
redrum781 kaže...

Svega ti, koji je ovo BBC - ja na CS pretražio sve BBC i nisam našao? kako se zove program??

BBC One pruža prijenos kvalifikacijskog treninga i utrke. BBC red button (ne znam kaj je ovo) prikazuje free practice sessione.

Ili gledaš stream preko interneta... 

16 godina
neaktivan

Sto mislite o novom layoutu Silverstone-a sa start-finish linijom i paddockom izmedju Club i Abbey zavoja??

Nekako mi je start kroz Copse uvijek bio zanimljiv i drag :(

Interviewer: The most exciting moment during the race weekend? Kimi: I think it's the race start, always. Interviewer: The most boring? Kimi: Now..
17 godina
neaktivan
redrum781 kaže...

BBC One pruža prijenos kvalifikacijskog treninga i utrke. BBC red button (ne znam kaj je ovo) prikazuje free practice sessione.

Jesi s poste skinuo tanjur za antenu?Smijeh pa BBC hoce preko 2D?

17 godina
Pudge kaže...
redrum781 kaže...

Jesi s poste skinuo tanjur za antenu?Smijeh pa BBC hoce preko 2D?

Paaa, treba ti samo antenica od cca 3m usmjerena na astra 2dSmijeh

Da se razumijemo, ja gledam stream Plač

17 godina
neaktivan
www.fotografiranje-vjencanja-split.com
15 godina
neaktivan

Ma lazu :D

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina

Joj, ma tipičan Ferrarijevski potez...mi smo tu najduže, mi smo tu najpametniji, mi smo tu najbolji, svi ste vi samo naše igračke...

Arogantniji su nekad od francuza kao nacije. Stravično, pa evo vam ga sad na. Zaslužili su zbog toga i više od samo kazne, samo mi žao Alonsa, i u životu je tako da vozač u principu mora poslušat team orders u vezi gotovo svega, pa kao nebi trebao ispaštat, ali kompa ti si izabrao tu momčad, ti si potpisao ugovor, ti primaš novce za život od njih, dio si toga, pa sad trpi i ti. Moraš istrpit i sve, i dobr i loše strane koje dolazi uz odredjeni tim. A toga ima dosta u svim momčadima, pa tako naravno i u Ferrariju koji je tu ipak najduže pa tako i ima najduže iza sebe, što pozitivne što negativne. Sve je to sport, ali prije svega politika i novac, i potpuno je jasno da čim budu pravila jednostavnija da će biti više sport a ako nastave neka pravila komplicirati kao što su sada onda će sve više politika i novac dolaziti do utjecaja na rezultate i onda će i F1 lagano početi gubiti svoj sjaj.

Dakle u ovom slučaju packa ferrariju što je arogantan pa zato nije poslušao Čarlija, packa Fernandu što ipak nije propustio Roberta bez obzira na team orders, jer ipak bi to bilo right thing to do s obzirom na pravila i trenutnu situaciju ( iako da i meni oliko plaćaju i ja bi ih poslušao hehe )

I tako to, uglavnom Ferrari neće do nikakvog naslove ni ove ni iduće godine ako malo ne promijene svoj stav. Iako mi to svejedno, ja bi volio samo da Fernando još koji put osvoji naslov, ali i on će morat malo mijenjat stav ako to želi, pa se nadam da će to i skužit i odradit

17 godina
neaktivan

Ovo mijenja moj pogled na situaciju... A cudilo me sto je Race control toliko oklijevao s odlukom...

16 godina
neaktivan

Neznam što ih i upozoravaju. Odmah kazna.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
15 godina
Smooth Operator kaže...

Neznam što ih i upozoravaju. Odmah kazna.

To i je bit svega, po tome odmah znaš da pravila ne valjaju, ima i u tom pravilu mjesta za subjektivne procjene, zato Charlie uvijek komunicira i upozorava momčadi na takve stvari. Dakle vraćamo se opet na onaj post koij sam par mjesta gore napisao.

EDIT: Zato se na takav način race control i Charlie ograđuju od mogućih razno raznih žalbi u smislu " nismo znali nismo htjeli nismo vidjeli"

3 put su ih upozorili, oni su odlućili to ne reć Fernandu i nemaju na kaznu šta reć.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.7.2010 16:49 (miki1981).
16 godina
neaktivan

Kimi se ne vraca!!

Odlicno!!

Interviewer: The most exciting moment during the race weekend? Kimi: I think it's the race start, always. Interviewer: The most boring? Kimi: Now..
16 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...

Kimi se ne vraca!!

Odlicno!!

TOOOOOOOOOO!!!! 

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
neaktivan

E koje mucke s kaznom i Alonsom!!

15 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...

aHA!

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
17 godina
dmanz kaže...
Mike Litoris kaže...

aHA!

Pa naravno da u Ferrariju to drukčije vide. Kriza je pa se boje da Luca di Mortadelomo ne podijeli otkaze ili smanji plaće...

16 godina
neaktivan

Još jedan? Dobro ili loše, jeli uopće izgledno, što mislite? 

http://gol.hr/automoto/jos-jedan-bivsi-svjetski-prvak-se-vraca-u-formulu-1.html

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.7.2010 0:49 (DadoZG).
16 godina
neaktivan
DadoZG kaže...

Zasu kume moj...

Ne treba nam to...ni Schumi ni JV...lose je to...

17 godina

Stiže nam novi F1 vikend, VN Njemačke na Hockenheimu.
Evo i najave:

LINK: rFactor Pro: Najava VN Njemačke – Hockenheim

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
17 godina
odjavljen
redrum781 kaže...
kejbl kaže...

Pogledaj jednom prijenos na bbc-u pa će ti biti sve jasno. I ja volim da mi se komentira na hrvatskom, ali to kaj delaju ovi iz bbc-a to je pre*ebeno.

ja sam zadnji puta gledao na kompu preko bbc-a,zaista vrlo dobro

Mike Litoris kaže...
DadoZG kaže...

Zasu kume moj...

Schumi nam treba jer je iako star bolji od većine današnjih vozača

JV nam netreba jer nije bio ništa posebno ni prije

16 godina
neaktivan
M4X kaže...
redrum781 kaže...
kejbl kaže...

ja sam zadnji puta gledao na kompu preko bbc-a,zaista vrlo dobro

Mike Litoris kaže...
DadoZG kaže...

Zasu kume moj...

Schumi nam treba jer je iako star bolji od većine današnjih vozača

JV nam netreba jer nije bio ništa posebno ni prije

Kao prvo, krenimo do toga da MS sada nije bolji ni od Rosberga, a kamoli od Kubice, Hamiltona, Alonsa, Vettela...tako da - truba...nema vise Ferrarija i veza kod FIA-e i nikako da neki od vas to usvojite...

Kao drugo, JV je postigao ono sto rijetki naprave, digao je i CART i F1 naslov, kao i Mansell...nije to mala stvar...samo nevalja to kako god okrenes...to je ono, kao da mi pokraj Peppersa i Systema sviraju Zeppelini i Deep Purple...

16 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...

Kao prvo, krenimo do toga da MS sada nije bolji ni od Rosberga, a kamoli od Kubice, Hamiltona, Alonsa, Vettela...tako da - truba...nema vise Ferrarija i veza kod FIA-e i nikako da neki od vas to usvojite...

Kao drugo, JV je postigao ono sto rijetki naprave, digao je i CART i F1 naslov, kao i Mansell...nije to mala stvar...samo nevalja to kako god okrenes...to je ono, kao da mi pokraj Peppersa i Systema sviraju Zeppelini i Deep Purple...

Donekle se slažem, mislim da je MS u svoje vrijeme ipak bio bolji vozač ali to je za diskusije, što se tiče Zeppelina i Purplea njih uvijek prije Peppersa i Systema, kužim kaj hoćeš s time reći ali meni su ovi starkelje kraljevi.

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.7.2010 15:05 (DadoZG).
16 godina
neaktivan
DadoZG kaže...
Mike Litoris kaže...

Donekle se slažem, mislim da je MS u svoje vrijeme ipak bio bolji vozač ali to je za diskusije, što se tiče Zeppelina i Purplea njih uvijek prije Peppersa i Systema, kužim kaj hoćeš s time reći ali meni su ovi starkelje kraljevi.

Ma pazi, Zeppelini i Purple ok, uvijek, naravno da su bolji, ali u svoje vrijeme, kontas...dosta je Schumija, JV-a i slicnih...ajmo sad ono, zvati Frentzena i Miku da se vrate...dosta je bilo, idemo ca dalje...

17 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...

Ma pazi, Zeppelini i Purple ok, uvijek, naravno da su bolji, ali u svoje vrijeme, kontas...dosta je Schumija, JV-a i slicnih...ajmo sad ono, zvati Frentzena i Miku da se vrate...dosta je bilo, idemo ca dalje...

Dobra muzika nema rok trajanja, za razliku od F1 vozača.

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.7.2010 9:07 (Joka).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice