Ako bude kise SC ce imati puno posla, bas jedva cekam utrku
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ahhhh 15 tisucinki izmedju Vettela i Alonsa, volio bih da je obratno . Sutra garantirano zanimljiva utrka, bas me zanima tko ce prvi zavrsit u zidu prvaka
Još ako padne kiša...
Ako padne kisa ili ako bude hladnije onda Macca ima sanse za pobjedu...
Ako ostane ovako kao danas, tesko...
Bude li kise ocekujem dobru voznju MS-a i Buttona
Kiša =
1. Schumacher
2. svejedno
3. također
Nažalost šanse su male, jer je bolid SUX (ove sezone). Ali zna se tko je car po kiši.
I Alonso je maher po kiši, bit će zanimljivo :D
Ahhhh 15 tisucinki izmedju Vettela i Alonsa, volio bih da je obratno . Sutra garantirano zanimljiva utrka, bas me zanima tko ce prvi zavrsit u zidu prvaka
Hamilton ce u zid
NE, Hamilton već ima svoj zavoj, onaj kod boksa gdje izletio sa probušenom gumom!
Sutra se nadam nekim žešćim dvobojima na stazi
Hamilton ce u zid
Pa prema kvalifikacijama najviše šanse za zid imaju Weber (već je ogulio farbu) i Rosberg (pravo je čudo kako je IZBJEGAO zid u više navrata u subotu).
Inače, Mercedesi razočaravajuće loši, a na prva tri treniga su bili među najboljima... Mogu biti sretni ako uhvate neke bodove na kraju.
Hamilton ostavlja daleko najbolji dojam, ali doista čudna situacija na kraju - kada mu je javljeno da stane u sred kruga, jer nema goriva doći do kraja bokosva...
MS je umjesto da izađe na mekim gumama izaso na tvrđim i to ga je kostalo ispadanja u Q2... uzasna pogreska u Mercedes GP-u
To nije nikakva pogreska...LOL, cilj i je kvalificirati se na prime-u...
Da ali u Q3, a ne da Vozi u Q2 na trđim gumama???
Lewis ne samo da je isprašio Buttona nego oprao Red Bulle u svakom sektoru i opet pokazao koliko je nadaren.
Lewis ne samo da je isprašio Buttona nego oprao Red Bulle u svakom sektoru i opet pokazao koliko je nadaren.
...i koliko su optionice brze od prime-a (nekih pola sekunde po krugu)...
Kazna je tu.
Svi koji startaju na Tvrđim gumama bit će u velikoj prednosti ako bude normalna utrka. Ako padne kiša ili na pocetku izađe SC onda se stvari mjenjaju... Tako da danas ocekujem da ipak pobjedi jedan od Redbull-ova.
Kazna je tu.
Nije istina da su meke gume brže pola sekunde nego se samo trebaju duže zagrijavati inače razlike gotovo da i nema u Montrealu.
Meke gume se trebaju duže zagrijavat od tvrdih? Nema gotovo nikakve razlike u Montrealu izmedju mekih o tvrdih...
Tako kratka izjava a 2 velike pogreške.
Naravno da se meke brže zagriju od tvrdih, i naravno da su meke u Montrealu brže od .25 do .5 sekundi po krugu, ovisno na kojem bolidu i ovisno o količini goriva...
Dobro da nisi napisao i da jednako dugo traju...
Kazna je tu.
Nije istina da su meke gume brže pola sekunde nego se samo trebaju duže zagrijavati inače razlike gotovo da i nema u Montrealu.
Na svakoj, ali bas na svakoj stazi option je brzi od prime-a, do pola sekunde, negdje gdje treba veci grip i vise (Suzuka naprimjer)...
Ovo o zagrijavanju, neznam sto bih ti rekao...da se prijavis i zamijenis Nevena Novaka????
Aha, a svi ih u kvalifikacijama koriste samo zato što imaju lijepe zelene crte na rubovima.
To što se brže zagriju, to što se površinski sloj brže grejda i to što gume već nakon krug-dva dostižu svoj vrhunac ne znači baš ništa??
Možda i jesu tvrde jednake mekim gumama po performansama, ali tek nakon 10-ak krugova. S tim da treba računati da se kvalifikacije voze po 15 min te da bi onda vozači imali samo jedan pravi pokušaj za postizanje najboljeg vremena, da ne govorim o tome da bi cijele kvalifikacije trebali provesti na stazi s tim da bi tako dodatno trošili motor...
Neka je napokon i McLaren pokazao kako se vozi u Kanadi xD
Inaće, koji se k***c dogodio RB-u?
I Mercedesu..jako losi
Super utrka...
Iako sam mrzitelj Mclarena, moram priznat da su danas odradili odlican posao
Strategija se pokazala lošom.
Mislim da prednje krilo treba preimenovati u Massino krilo.
Prilično sam isfrustriran Schumacherovim nastupom!
Ono je prljavo i veoma nedolično jednom sedmerostrukom svjetskom prvaku. Izazvao je 3-4 incidenta (Kubica, Massa, Sutil...) s materijalnom štetom, a što je najgore, svojim neodgovornim ponašanjem ugrožava sigurnost drugih sudionika u utrci.
Ako već nije dorastao modernim standardima Formule 1, nek' se izvoli povući!
Ono je prljavo i veoma nedolično jednom sedmerostrukom svjetskom prvaku. Izazvao je 3-4 incidenta (Kubica, Massa, Sutil...) s materijalnom štetom, a što je najgore, svojim neodgovornim ponašanjem ugrožava sigurnost drugih sudionika u utrci.
opet
Još uvijek Red Bull ima najbolji bolid, ali Mclaren najbolje vozače.
opet
Možda mu napokon uspije iz drugog pokušaja
opet
Gle... Ako netko opetovano ponavlja iste pogreške (ovakvih je kod Schumachera ove sezonu bilo minimalno 15-ak) mislim da nije dorastao zadatku.
Njegov ostanak bi značio neminovan nastavak ovakvih sra*** i, što je najgore, nastavak ugrožavanja sigurnosti u utrci.
Bolje je otići nego nekoga poslati u bolnicu!
Schumacher nikad nije trebao otići iz F1. A pošto je otišao, nije se trebao vratiti. Previše se toga promijenilo u tih par godina otkako ga nije bilo.
Danas je pokazao svoje pravo lice. Žao mi je što mi je on idol i prva asocijacija kad se spomene F1. Kad sam bio mlađi očito nisam shvaćao kakav je bio vozač, tj. nisam toliko pratio F1 kao danas.
Još bih napomenuo i kraćenje zadnje šikane u dvoboju s Liuzzijem s tim da ga nakon toga nije propustio. Bit će kazne pošto se okomio na Ferrari koji je zbog njega izgubio 2 boda - činjenica je da bi Massa kad-tad prošao Schumyja.
Mene je sauber impresjonirao, jer je između ostalog dotrajao barem 10-ak krugova (jedan bolid)