Renault ima najveci top speed.
...
Hmmm... Zanimljivo, s obzirom koliko pojedini novinari/kritičari pljuju i blate karakteristike Renaultovog motora. Fino, Fino...
Mogli bi imati jako dobar rezultat u Kanadi.
Renault ima najveci top speed.
...
Hmmm... Zanimljivo, s obzirom koliko pojedini novinari/kritičari pljuju i blate karakteristike Renaultovog motora. Fino, Fino...
Mogli bi imati jako dobar rezultat u Kanadi.
RedBull koji koristi isti motor kao i Renault je najsporij. Očito je renault ima jako efikasan aero paket podešen sa malo downforcea i da daje što veće max brzine, a redbull suprotno.
znači kod nas ima samo snimka večeras u 23.30.
koreja i grčka se prenose umjesto kvalifikacija...sto mu gromova.
Ili HRT+...
Mrtvo nogometno prvenstvo...Fino cu skinut rip BBC prijenosa i pogledat ko covjek...
znači kod nas ima samo snimka večeras u 23.30.
koreja i grčka se prenose umjesto kvalifikacija...sto mu gromova.
u 18:55 na HRT+
jel može nekakav link gdje bi se trenig nogao gledat preko neta?
Koliko vidim nista od kise ni sada, a vjerujem ni za kvali da nece padati...
Vise manje su svi tu negdje kao i uvijek s tim da se Alonso opasno mijesa u vrh...
Kako je Hamilton isprašio Buttona, a Alonso, Massu. Ovaj Massa nema šanse sa Alonsom koji izvlači maksimum iz bolida dok ovaj samo zadovoljava standarde prosječnog vozača.
Jel netko gledao? Šta se dogodilo da je Nico odvozio samo 4 kruga?
Jel netko gledao? Šta se dogodilo da je Nico odvozio samo 4 kruga?
Zbog problema s kvačilom, Mercedesov vozač Nico Rosberg je propustio većinu treninga; vozio je tek kratko u završnici, a imao je 18. najbrže vrijeme.
Hvala za info, morao dat TU, kad ovaj podforum nema HVALA.
I sad još 1 pitanje, ima li neki stream gdje se može gledat kvale? Po mogućnosti da je u nekoj razumnoj rezoluciji...da nebude kocka na kocku - ko da sm ose vratili u 80e
Hvala za info, morao dat TU, kad ovaj podforum nema HVALA.
I sad još 1 pitanje, ima li neki stream gdje se može gledat kvale? Po mogućnosti da je u nekoj razumnoj rezoluciji...da nebude kocka na kocku - ko da sm ose vratili u 80e
probaj ovo: http://atdhe.net/20174/watch-formula-1-grand-prix-du-canada--qualifying
Meni je slika vrlo dobra
Znam za taj, mislio samo ako netko ima link slučajno na higher quality stream.
Sa BBC-a je ok, ali kad idem preko VPN mi uništi brzinu, i onda nije gledljivo kako treba
EDIT...hm, vrlo dobra slika...pa koji vrag onda mene zafrkava, meni je ko da gledam 160*120 rezu razvučenu na 1024*768 npr
Rezultati trećeg treninga
Hamilton prvi
Ni MS nije loš, odma iza Alonsa.
Sutra predviđam borbu između Webera i Hamiltona.
Znam za taj, mislio samo ako netko ima link slučajno na higher quality stream.
Sa BBC-a je ok, ali kad idem preko VPN mi uništi brzinu, i onda nije gledljivo kako treba
UK serveri su danas popodne bili offline, neznam kako je sada...a zasto trazis stream? Ne kontam....
Inace bit ce uzbudljivo, option se trose kao lude, kazu da mogu najduze 10 krugova izdrzati...ako se netko uspije umijesati s prime-icama gore, to ce biti pun pogodak...e sada, problem je sto option nose -0.4 po krugu...
Bit ce borba izmedju McLarena i RBR-a, s Alonsom isto tu negdje...
F-duct na ovoj stazi dolazi do sada najvise do izrazaja...nosi 10% manje draga nego uobicajeno...naravno, tamo gdje dobro radi, a to je jedino kod McLarena...nagadjanja kazu da moze donijeti i do 0.5 po krugu!!! WOW
Bit ce zanimljivo, samo sto nije pocelo :)
Da gledam kvale live...radi onaj stream od gore, ali dosta loša kvaliteta.
EDIT: pa ja sam lud, evo sad vise nema nike kvalitete, skiknuo stream
MS vanka, LOL.
Nista od napretka kod Mercedesa...katastrofa...
Sad ce biti zanimljivo...
MS vanka, LOL.
Šta MSC ispao? Di gledaš? Petrov? Kubica?
MS vanka, LOL.
Šta MSC ispao? Di gledaš? Petrov? Kubica?
MS 13. Petrov 14. Kubica 4. Gledam na BBC-u...
I Live timing...
MS je umjesto da izađe na mekim gumama izaso na tvrđim i to ga je kostalo ispadanja u Q2... uzasna pogreska u Mercedes GP-u
Kako mrzim kad ne mogu gledat. Ima li netko neki drugi stream, ova oba su mrtva, uk vpn je off line...nemam di pogledat zadnji dio kvala
Da gledam kvale live...radi onaj stream od gore, ali dosta loša kvaliteta.
EDIT: pa ja sam lud, evo sad vise nema nike kvalitete, skiknuo stream
Ako ti ne radi onaj stream gore,probaj ovaj.
MS je umjesto da izađe na mekim gumama izaso na tvrđim i to ga je kostalo ispadanja u Q2... uzasna pogreska u Mercedes GP-u
To nije nikakva pogreska...LOL, cilj i je kvalificirati se na prime-u...
Hamilton pole position
Odlican rezultat za RBR. Izvrsno.
Sutra ce biti zanimljivo!!
Ahhhh 15 tisucinki izmedju Vettela i Alonsa, volio bih da je obratno . Sutra garantirano zanimljiva utrka, bas me zanima tko ce prvi zavrsit u zidu prvaka
Ahhhh 15 tisucinki izmedju Vettela i Alonsa, volio bih da je obratno . Sutra garantirano zanimljiva utrka, bas me zanima tko ce prvi zavrsit u zidu prvaka
Još ako padne kiša...
Hamilton ce u zid