Hrvatska - Engleska 9.09.09.

poruka: 233
|
čitano: 36.704
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Update. 5:1. Lijepo, lijepo Plač. Nego, ovog zadnjeg je runje skrivio Plač

kasnim Smijeh

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 22:39 (denix).
16 godina
protjeran

ma oni su se usrali od pocetka, koda igraju protiv bogova, ma daj, joj kako sam razocaran i zivcan, mogo bi ubit nekoga

Immortal Technique in the streets back on the hustle cuz three strikes'll get you life for stuffng cracks in a duffel
16 godina

Sutra ce oni glupi novinari pisati:"Hrvatskoj je falio Modric,Corluka..."

"Bilu su decki umorni..."

"Ovo ono...."

Kad to procitam odma mi dode da dignem kucu u zrakViče

Batman je zakon!
16 godina
neaktivan

sve skupa jedno veliko razocaranje...ja se ponadao da ce se ponoviti ona pobijeda iz 2007 kada je petric zabio za 3 : 2 ...e ono je bila utakmica...i sjecam se jos jer je moj rodjak ulozio 2000kn na hrv i dobio 10 000kn...dosta..hh...ali obaj put nazalost nista...

Torrent majka...
17 godina

Eh da, al' sad će odma ova tekma povući za sobom još nešto. Svi će se obrušiti na bilića i zaboraviti što je sve dobro učinio za našu zemlju Izlanuo se. Je da je ovaj poraz bolan, ali opet, išli su u utakmicu puni sebe

16 godina
neaktivan

A brate mili šta više dižete toliko gungulu oko toga, jel igraju za vas ili za sebe, kakvog mi profita imamo od toga šta oni igraju, volija bi da pobjede, očigledno neće, al jebiga, neću se ubit zbog toga, naravno da navijam za Hrvatsku, ipak san Hrvat, al da me previše zaboli, i nije baš, iako nemogu reći da mi nije ža.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
16 godina

Hrvatska se izgubila...Mislim cak da cemo protiv Kazahstana tesko izgurati pobjedu.

Treba nesto pod hitno mjenati!

Batman je zakon!
17 godina

Možda se sreća okrene na svjetskom.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
17 godina
neaktivan

sada sam se opet prisjetio zašto negledam naš nogomet, zbog hrpe kvazi "naših" nogometaša koji su se naučili hrvatski došavši u repku, ćudi me kako to da nisu ostali igrati po njemačkoj ili gdje god su već živjeli kad su takvi IGRAĆI, šta stvarno nemamo mladih nada ili se sve vrti oko love...

16 godina
protjeran

ma daj vidi ti ove slucajnosti, najbolji igrac hrvatske eduardo da silva, nekoliko dana poslije uleti hebeni englez taylor razlomi mu nogu, iza toga modric najbolji igrac hrvatske uklize hebeni englez razbije mu nogu i to taman prije utakmice s engleskom, ma daj ne seri

Immortal Technique in the streets back on the hustle cuz three strikes'll get you life for stuffng cracks in a duffel
16 godina

Ima do svjetskog 3 frtalja godine,do tada ce se vec dosta toga promjeniti i mozda bas krenemo sa pobjedama ali glupo je sad nesto specijalno ocekivati nakon ove sramote

Batman je zakon!
17 godina

"najjači smo" demolirali nas, više naši nisu znali ni što ni kako

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 22:52 (HCSC).
16 godina
moderator

Dečki bili smo bolji malo je falilo da jih nebi naritali.NamigivaOsmijehOsmijehOsmijeh

16 godina
neaktivan
Ma dobro je,bit će bolje.Sad treba molit Boga
da Ukrainci ne pobjede Englesku zato što u tom slučaju 99%ispadamo
17 godina
RE: Hrvatska - Engleska 9.09.09.
Tomislav95 kaže...

da englezi nebi možda pustili?

17 godina
HCSC kaže...
Tomislav95 kaže...

da englezi nebi možda pustili?

Heh, da, možda planiraju osvetuIzlanuo se

17 godina
moderator
RE: Hrvatska -Engleska
Cerina15 kaže...

Jeli mi sad imamo kakve šanse za Afriku?

Da! Treba nam Engleska pobjeda u Ukrajini i naša u Kazahstanu!

17 godina

Ovako

Proud to be Croat Proud to be Croat

se podnaša poraz...

Ne paljenjem i gašenjem tv-a...

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
neaktivan
Da Englezi puste bili bi stvarno đubra i svijet bi se okrenio protiv njih,a i Capello nije tako nisko pao
16 godina
neaktivan
Armor kaže...

Ovako

se podnaša poraz...

Ne paljenjem i gašenjem tv-a...

da,kad se izgubi časno i kad znaš da si sve napravio ali su jednostavno bili bolji

ali kad te Engleska nakanta 5:1 i kad se igrači ponašaju koda su prvi put vidjeli loptu i kad ti je najbolji igrač golman koji je  ipak je nakraju nešto sje**o

e onda ni nezaslužijemo Afriku

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 23:07 (Deltak).
17 godina
neaktivan

Ocekivano.Englezi su nas razorili.

Stvarno ne razumijem Bilica.Kakvo taktiziranje sa igracima uoci ovako vazne utakmice!? Te stvari se rade na prijateljskim utakmicama!Mi smo se uzjebali samo tako.Vidilo se na licima igraca da im se jaja tresu.

Englezi su nam ocitali nogometnu lekciju.

Simunic,Pokrivac i Pranjic-Sramota!

Evo jedan komentar sa 24sata s kojim se u potpunosti slazem.Sve je receno:

"Oprosti Bilicu ali ti trebas dati ostavku vec sada jer ovo sto si izvodio sa sastavom veceras zbilja granici sa zdravim razumom...U 2 utakmice Capello te je(a i cijelu repku)ponizio-9 komada su nam uvalili u 2 utakmice-sramotno i nedopustivo!Poceo si se gubiti i vise ni sam ne znas sta zelis ali zreli trener u ovakim utakmicama ne smije isprobavati neke fix ideje...naravno nisi ti jedini krivac-ne znam kako se poslije ove utakmice Pranjic,Simunic,Srna,Krizanac,Pokrivac i Kranjcar mogu pogledati u ogledalo..svi skupa stidite se,usrali ste se u gace!!"

http://www.youtube.com/watch?v=eVU9YWliLzs&feature=related
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 23:15 (VirtUoso).
16 godina
neaktivan

A dobro, ne treba bas pljuvati po deckima toliko. Najmanje po golmanu, koji je ipak dobro branio, i da nije bilo bi vise od petarde. Mene ovo ne dira, jer najbolja repka na svijetu (imho) se na svome stadionu maksimalno nabrijala da nas zgazi..tako sve i da nismo igrali katastrofalno i imali sve igrace u timu vjerujem da ne bi dobro prosli. Ipak, bilo bi bolje tako nego ovako. 

Najvise me smeta kako ce nas sad englezi pljuvati u medijima...bljak.

17 godina
epic kaže...

ja vise necu gledat, jer sam lud, ja bi sada onima iz engleske otiso doma i pobio cijelu familju, joj sto meni ovakve stvari dizu zivce

ti stvarno neznaš prihvatiti poraz, bili su bolji i točka mi nismo igrali nikako, nitko se nije istaknuo osim Runje koji je eto kiksao onaj gol ali i da je primio jos dva takva opet bi bio naš najbolji igrač na ovoj tekmi.

Jučer smo bili na rubu ponora, danas smo korak naprijed...
16 godina
neaktivan

Šteta,žao mi je što nismo bolje igrali,ali tekmu ni nisam gledao s previše očekivanja ili emocija.Runje je odlično igrao i opraštam mu onu grešku(ionako je već bilo gotovo),a čovjek nas je spasio od težeg poraza i lošeg rezultata protiv Bjelorusije.Englezima čestitam na odličnoj igri i Cappelo je stvarno pokazao da je pravi stručnjak.

oko za oko,pasta za zube
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 23:09 (dncrmt).
17 godina
neaktivan

Englezi su nas razbili ne zato jer smo mi toliko losi nego jer su oni u stvarno nevjerojatnoj formi. Ovakva engleska bi Brazil sprasila sa 3:0, a kamoli nece nas.

Naravno i gubitak dva vazna igraca (Corluke i Modrica) rasturila je raspored Bilicu i tu nema price. Prva dva gola su pala zbog Pokrivaca, ali nije Bilic kriv - jednostavno nema koga staviti. Prekratka nam je klupa koliko god Bilic pokusavao uvjeriti i samog sebe i svoje igrace da nije.

U svakom slucaju steta, ali jadan je onaj koji ce traziti osvetu u nasim igracima ili jos gore u Bilicu. A takvih ce nazalost biti.

16 godina
neaktivan
denix kaže...

Eh da, al' sad će odma ova tekma povući za sobom još nešto. Svi će se obrušiti na bilića i zaboraviti što je sve dobro učinio za našu zemlju Izlanuo se. Je da je ovaj poraz bolan, ali opet, išli su u utakmicu puni sebe

a šta je to bilić napravio? sto puta je pokaza da je nikakav trener i odavno se vidilo da nema budućnosti sa njim... al eto, mediji ga vole pa je sve u redu...

17 godina

Samo ovo PlačPlačPlačPlačPlač : Izlanuo se = Sramim se

5 : 1   = SRAMOTA

Navijam za engleze u ukrajini!!!!! Naravno uz uvijet da mi POBIJEDIMO Kazahstan!!

U biti, kako je i sam Bilić nakon utakmice reako; spustili su nas na zemlju. Vjerovo sam u pobjedu, remi nadasve, ali...

Hvala ljepo

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 23:32 (doktor1).
16 godina
neaktivan
virtualAThome kaže...

Englezi su nas razbili ne zato jer smo mi toliko losi nego jer su oni u stvarno nevjerojatnoj formi. Ovakva engleska bi Brazil sprasila sa 3:0, a kamoli nece nas.

Naravno i gubitak dva vazna igraca (Corluke i Modrica) rasturila je raspored Bilicu i tu nema price. Prva dva gola su pala zbog Pokrivaca, ali nije Bilic kriv - jednostavno nema koga staviti. Prekratka nam je klupa koliko god Bilic pokusavao uvjeriti i samog sebe i svoje igrace da nije.

U svakom slucaju steta, ali jadan je onaj koji ce traziti osvetu u nasim igracima ili jos gore u Bilicu. A takvih ce nazalost biti.

misliš da englesku koja se muči protiv nekih kvazi reprezentacija tipa slovenije i andore može dobit brazil koji samo tako osramoti argentinu? ma nisu oni ništa posebno, samo nas dobivaju, ne virujen da imaju šanse protiv nekih ozbiljnijih ekipa poput njemačke, španjolske ili italije, a o brazilu da ne govorimo...

16 godina
neaktivan
epic kaže...

ma daj vidi ti ove slucajnosti, najbolji igrac hrvatske eduardo da silva, nekoliko dana poslije uleti hebeni englez taylor razlomi mu nogu, iza toga modric najbolji igrac hrvatske uklize hebeni englez razbije mu nogu i to taman prije utakmice s engleskom, ma daj ne seri

totalno se ne slažem sa tobom

onda neka niti jedan nas igrac ne ode u premiership zbog straha da ga ne polome!

17 godina

Ma svima je jasno da mi nemamo adekvatnih zamjena za glavne igrace, veza i napad jos kako tako ali obrana nam je takva rupa... ufff, al jbg nemamo bolje, al stvarno nam fale obrambeni igraci, Corluka i Simunic jedini nes valjaju (necu komentirati ovaj penal Simunicev koji je tako naivan i blesav da ga ni ja ne bi napravio), ali to je nasa stvarnost. Ali kad pogledam koje ce sve momcadi biti druge ako i mi se izvuciemo i budemo drugi, lose nam se pise bez Modrica... Mislim da bez bilo kojeg igraca se moze ali bez Modrica tesko...

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice