Hrvatska - Engleska 9.09.09.

poruka: 233
|
čitano: 36.673
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

Razmišljam se stavit bar 500 kn na engleze... Budimo realni. Svi naši najbolji su ozlijeđeni, i još pri tome igramo u gostima protiv najjače ekipe u skupini koja je pri tome i još uvijek debelo željna osvete. NEMAMO ŠANSE. Samo čudo nas može spasiti (da nam ne zabiju više od 3 komada).

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 15:37 (Tracer).
17 godina
RE: Hrvatska - Engleska 9.09.09.
doktor1 kaže...

Volio bih da im Eduardo zabije gol, dva za svu ovu halabuku šta su bez veze digli oko njegovog pada.

Ja bi volio da im tri puta odglumi pad u šesnaestercu nakon kojih im zabije tri jedanaesterca. To bi mi bilo baš simpa :)

I da opet spuše 2:3  :D

Pazi, gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 15:39 (Veliki Brat).
16 godina
neaktivan
RE: Hrvatska -Engleska

PA DA MISLIM DA TO UOPSTE NIJE STRANA NOGOMETA ZA TOLIKO

PODCJENJIVANJA I BACANJA LJAGE NA NAS IMA JEDNA STARA POSLOVICA

"TIHA VODA BREGE DERE"UZ MALO SRECE IMAMO TU NEKULTURNU NACIJU tj-VELIKU ENGLESKU!pozz

roby
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Prokleti englezi...VičeSta oni imaju protiv Thompsona?

Thompson u svojim pjesmama ne spominje niti vrijeda engleze nego potice domoljublje i ponosi se svojim pjesmama sto je Hrvat.Vidim da danas malo ljudi se ponosi sto su Hrvati pa Thompson to na lijep nacin potice...O fasizmu i slicnim ideologijama nema ni rijeci u njegovim pjesmama.

Pogledajte samo u povijest te engleze uvijek su bili za nekakva osvajanja i svi su ih mrzili pa tako dosli u sukob sa Hrvatima.

Neka ti englezi poslusaju

pjesmu npr pa ce vidjet sto Thompson pjeva ako ce si znati prevesti.

Lijepo se vidi istaknuta zastava i ja tu ne vidim nista lose sto bi moglo uzdrmati englezeNeodlučan

Uostalom sta njih briga za Thompsona??Neka se bave svojim poslom!Mislim da ce zbog svoga "predugog jezika" spusiti ovu tekmu

Znam da ne smijemo politizirati na forumu, ali ne mogu to gledati bez da komentiram. Evo stihova iz jedne jnegove popularne "pjesme":

Jasenovac i Gradiška stara, to je kuća Maksovih mesara (2x)

Kroz Imotski kamioni žure, voze crnce Francetića Jure (2x)
U Čapljini klaonica bila, puno srba Neretva nosila (2x)
Oj Neretvo teci mi niz stranu, nosi srbe plavome Jadranu (2x)
Ko je moga zamisliti lani, da će Božić slavit partizani (2x)
Tko je reka jeba li ga ćaća, da se Crna Legija ne vraća (2x)
Gospe Sinjska ako si u stanj uzmi Stipu, a vrati nam Franju (2x)
Oj Račane jeba ti pas mater, i onome ko je glasa za te (2x)
Sjajna zvijezdo iznad Metkovića, pozdravi nam Antu Pavelića (2x)

Njegove pjesme potiču mržnju prema drugima narodima(Srbi), a i prema nama(SDP, svim njihovim glasačima, itd., makar je HDZ uništio ovu državu i PRODAO sve što je vrijedilo u HRVATSKOJ). O NDH da ne govorim. Veliki Hrvat Pavelić je prodao, ispričavam se, poklonio Dalmaciju Italiji. Toliko o domobljublju. On nije ubijao samo Srbe i Židove(što su nam Židovi skrivili? Ubija nevine ljude bezrazložno, samo neljudi mogu podržavati tu politku), nego i HRVATE koji su mu se protivili. Pavelićeva politika je bila ustaštvo, a to je zapravo nacizam. Uostalom, Thompson nema sluha, ne zna pjevati, melodije su retardirane, ne zna ništa o povijesti naše domovine itd. Koliko god podržavao Hrvatsku, Englezi su tu bili u pravu. Jedino mi je žao da kad se nađe par seljačina koje nemaju pojma o povijesti i priklonjeni su nacističkoj politici pa se to ružno odražava na sliku Hrvatske u svijetu. Ljudi onda misle da smo svi takvi, neodgojene svinje. Sad znate zašto je u svijetu "Balkan" negativan pojam.

Hyperion kaže...
Sonny kaže...

Ljudi primitivni balkanci danas dobivaju velevažnu Englesku Cool pazite sto vam kazem !!

Nismo mi balkanci.

Jesmo. Link

Normal's overrated!
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 20:00 (Horagio).
17 godina
neaktivan

Sada ce nam opet zatvoriti temu o nogometu - ja sam kriv sto sam uopće stavio link - ispričavam se svima! Plač

OFF TOPIC: Svatko ima pravo na svoje mišljenje (ovo je moje, nije napad, nego mišljenje), ali ne možeš mi reći da je

ustaška pjesma koja veliča sve navedeno u članku - a to je jedina pjesma koja je bila puštana na utakmici Hrvatska - Bjelorusija (bio, svjedok), tako da veličinu stvari preuveličavaju. Neka neka, ipak smo mi samo primitivni Balkanci.

EDIT: Link ne radi ;) - sad radi

Ovo za Balkan se ne slazem (geografski je to u redu, ali ne govori se o Balkanskom poluotoku, nego o gravitiranju nase zemlje tokom povijesti - a to je uvijek bilo na zapad - maltene dok su stanovnici naseg prostora {od Ilira, Rimljana} tu žijveli u gradovima, Englezi su doslovno bili čobani), ali o tome u posebnoj temi koju treba otvoriti ;) da ne bi tu bilo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 16:04 (Sonny).
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...
Njegove pjesme potiču mržnju prema drugima narodima(Srbi), a i prema nama(SDP, svim njihovim glasačima, itd., makar je HDZ uništio ovu državu i PRODAO sve što je vrijedilo u HRVATSKOJ). O NDH da ne govorim. Veliki Hrvat Pavelić je prodao, ispričavam se, poklonio Dalmaciju Italiji. Toliko o domobljublju. On nije ubijao samo Srbe i Židove(što su nam Židovi skrivili? Ubija nevine ljude bezrazložno, samo neljudska govna mogu podržavati tu politku), nego i HRVATE koji su mu se protivili. Pavelićeva politika je bila ustaštvo, a to je zapravo nacizam. Uostalom, taj "čovjek" nema sluha, ne zna pjevati, melodije su retardirane, ne zna ništa o povijesti naše domovine itd. Koliko god podržavao Hrvatsku, Englezi su tu bili u pravu. Jedino mi je žao da kad se nađe par seljačina koje nemaju pojma o povijesti i priklonjeni su nacističkoj politici pa se to ružno odražava na sliku Hrvatske u svijetu. Ljudi onda misle da smo svi takvi, neodgojene svinje. Sad znate zašto je u svijetu "Balkan" negativan pojam.

Care, sad bi ti stis'o Hvala, al nema.......

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
17 godina
moderator

Molio bih da se držite teme! A to je - nogomet i večerašnja utakmica!

16 godina

Volio bi da naši pobjede, ali to je zaista teško jer ovi šugavi englezi su napaljeni 100%.

Jedino što nebi volio vidjeti je to da izgubimo lošom igrom, ako vec moramo izgubiti neka to bude točnim dodavanjima, borbenošću, igromb bez grešaka. No što je da je tu je ja i dalje vjerujem u naše igrače i nadam se da ce im se nazabijat golova, jer malo tko daje englezima 3 gola doma, nesjecam se ko ih je zadnji put natrpao kao mi ;)

12 mjesec je blizu
17 godina
neaktivan

Offtopic obrisan!

Svaku temu zaspamate i pocnete pisat gluposti. Sta je toliki problem komentirat tekmu?!

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
17 godina
neaktivan

Ako budemo iskoristili izostanak Ferdinanda a u sto sumnjam moglo bi nesto bit od nas, a ovako ce nas Rooney unistit.

Forever MUFC
16 godina
neaktivan
Jurra kaže...

...heh...nikad se nećemo spustiti na zemlju i priznati da smo u nogometu ipak druga liga...Belji se

nikako ne slažem se.......Hrvatska je za mene najbolja!!!!

the PeRo
17 godina
neaktivan
perosima91 kaže...
Jurra kaže...

...heh...nikad se nećemo spustiti na zemlju i priznati da smo u nogometu ipak druga liga...Belji se

nikako ne slažem se.......Hrvatska je ZA MENE najbolja!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=eVU9YWliLzs&feature=related
17 godina
neaktivan

ma samo neka bjelorusi dobiju ukraince. to je najvaznije!

Nedajte se kontrolirat'!
17 godina
VirtUoso kaže...
perosima91 kaže...
Jurra kaže...

nikako ne slažem se.......Hrvatska je ZA MENE najbolja!!!!

Svaki Cigic svoga konja hvali. Ako dobijemo Englesku napravit cu festu za sve clanove foruma koji mogu doci do Starigrada kraj Koprivnice.

Podravina Gaming Community http://www.xfire.com/clans/podrafci/
17 godina

Uf, još malo pa tekma, (dobro ajde još tri sata), ali u sedam idem kod prijatelja na "zagrijavanje" Smijeh

Moramo dobit, ma može i neriješeno, ako bjelorusi tuku ukrajince i mirna bosna...

Do pisanja poslije utakmice i narpijed HRVATSKA....Cool

dotore1
16 godina
ManchesterUTD kaže...

Ako budemo iskoristili izostanak Ferdinanda a u sto sumnjam moglo bi nesto bit od nas, a ovako ce nas Rooney unistit.

sta ce on napravit mi nek izjednacimo a ukrainci izgube i super

17 godina
loky4i4 kaže...
ManchesterUTD kaže...

sta ce on napravit mi nek izjednacimo a ukrainci izgube i super

Pasti u 16-ercu i dobiti drugi žuti (jednog nosi stalno) Namigiva

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina
neaktivan

Cool

17 godina
neaktivan

Ovo je dvica ko kuca, ko kuca, pobjeda je nasa.

Been there done that
16 godina
neaktivan

Svakako veliki spektakl i ogromna nogometna poslastica nas čeka večeras!

Hrvatska ekipa, iako nagrižena i podosta oslabljena bez Modrića i Ćorluke, ima mogućnost pružiti Englezima dobar otpor i poraziti ih na kraju!

Mislim da momci imaju ogromnu motivaciju i da su gladni igre i žedni suza bahatih engleskih navijača!

Jedan sam od onih što u pobjedu naših vjeruje, jer ipak momci su to zaslužili davno prije Bjelorusije kada nisu baš zablistali i pokazali svoje oštre zube!

2:1 za Hrvatsku!!!! Smijeh Vidimo se iza 23h!!

S poštovanjem: Bellatrix

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 19:13 (Bellatrix).
16 godina
neaktivan

mozda se nade neka krtica na njihovom stadionu sad =)?

Proud to be adicted to WoW
17 godina
neaktivan

Volio bih da naši pobjede, ali kad se sjetim zadnje utakmice protiv Engleske gdje su nas isti nakantali, nisam baš neki preveliki optimist što se tice vecerasnje utakmice. Stvarno bih volio da ih pobjedimo, pogotovo nakon sto su nas onako nakantali u posljednjoj utakmici (jel ono 4-1 bilo?), ali tesko. No to je nogomet gdje se nikad ne zna, zato i volim ovaj sport, tako da sretno nasima veceras.

http://byivica.wordpress.com
17 godina
neaktivan

Iskreno (sad cu dobit 100 thumb downova, al bas me briga) uopce ne zelim da nasi pobjede. Sta si mi umisljamo??? Mi da cemo pobjedit englesku?! Jednom smo ju pobjedili samo zbog one krtice/rupe/bilo cega na terenu pa sto je golmana zaje**lo. Stvarno mi vec ide na zivce ta euforija uoci svake utakmice!

Nothing is true, everything is permitted...
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...

Iskreno (sad cu dobit 100 thumb downova, al bas me briga) uopce ne zelim da nasi pobjede. Sta si mi umisljamo??? Mi da cemo pobjedit englesku?! Jednom smo ju pobjedili samo zbog one krtice/rupe/bilo cega na terenu pa sto je golmana zaje**lo. Stvarno mi vec ide na zivce ta euforija uoci svake utakmice!

Takoder.

Volio bih da nasi pobjede,u svakom slucaju.Ali,to sto se mediji uzjebu oko te utakmice mi vec ide na nerve.Zapostavljaju sve ostale sportove.Pisu gluposti,nagadaju.

Jedva cekam da zavrsi utakmica.Prvenstveno navijam za nas samo radi toga sto sam stavio novce na tu utakmicu.I nerjesen rezultat je pozeljan,svejedno.

http://www.youtube.com/watch?v=eVU9YWliLzs&feature=related
16 godina
Assassin kaže...

Ili mozda dvaput...Pokusaj se prisjetiti Namigiva

Batman je zakon!
17 godina

"Iz neba" se vide članovi koji uopće ne vole sport, ne prate sport, a komentiraju sport!

Igraju toliko prljavo da uvode u priču "onog" s čijim imenom u temama iste postaju prošlost!

Ti isti članovi ne bi željeli ni da naši pobijede, vjerojatno samo onak, iz prkosa ovoj temi, jer u stvarnosti ih nije briga zbog sljedeće rečenice.

Ti isti neće ni gledati utakmicu, ovdje su samo kako bi ometali i doveli do svađe normalne korisnike, koji pišu o tekmi i nogometu!

Osjećam se kao navijač Hrvatske, to mi je dužnost jer sam ovdje rođen, sukladno tome neki komentari ovdje me vrijeđaju, a vjerujem ne samo mene!

Navijati ili ne navijati za domovinu je ok, željeti joj poraz je bolesno!

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
neaktivan
Armor kaže...

"Iz neba" se vide članovi koji uopće ne vole sport, ne prate sport, a komentiraju sport!

Igraju toliko prljavo da uvode u priču "onog" s čijim imenom u temama iste postaju prošlost!

Ti isti članovi ne bi željeli ni da naši pobijede, vjerojatno samo onak, iz prkosa ovoj temi, jer u stvarnosti ih nije briga zbog sljedeće rečenice.

Ti isti neće ni gledati utakmicu, ovdje su samo kako bi ometali i doveli do svađe normalne korisnike, koji pišu o tekmi i nogometu!

Osjećam se kao navijač Hrvatske, to mi je dužnost jer sam ovdje rođen, sukladno tome neki komentari ovdje me vrijeđaju, a vjerujem ne samo mene!

Navijati ili ne navijati za domovinu je ok, željeti joj poraz je bolesno!

tako je!!!!!! da bar mogu stavit još thump upova.....Cool

the PeRo
16 godina
neaktivan

Evo znam da je OT ali ljudi moje BiH gubi protiv Turske, jadan Ćiro

podrav iz MOSTARA (nije reklama za cigare) :)
16 godina
neaktivan

Evo od mene najbolja navijačka

Smijeh

Od utakmice očekujem da će biti dobra i zanimljiva,našim dečkima želim sreću i nadam se da će pobijediti "napuhane"Engleze!Mislim da Englezi danas previše očekuju i da im neće poći za rukom da se izigraju s HrvatskomCoolSmijehNamigiva

17 godina
moderator
Još nije objavljen sastav, ali na SportKlubu kažu da Bilić ide s izrazito napadačkom postavom, Mandžukić od prve minute, Kranjčar u sredini...

Uskoro će valjda i službena objava sastava!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice