HNL nogomet

poruka: 36
|
čitano: 13.182
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
HNL nogomet

Pratite ovu najjaču ligu svijeta?Smijeh

Za koga navijate?

Ja svake godine odgledam prvih 5 kola, i onda kad dinamo dođe na +10 odustanem.

Inače favoriziram Rijeku al drago mi je i kad ostali klubovi dobivaju, bitno da se igra lijepo(to se desi 2x na godinu).

17 godina
neaktivan
RE: HNL nogomet

Navijam za Hajduk..pozz

17 godina
neaktivan

ne navijam za nikoga. pratim ligu redovito. pozzz

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
HNL nogomet

evo Rijeka fino poderala Hajduk, baš mi je žao Smijeh i naravno već na početku piše se da je Vučević dao ostavku,toga ima samo kod nas nakon 2 izgubljene odmah ostavka. kako Ferguson nikad nije dobio ili dao ostavku a već 20god vodi Man Utd? Pa imao je i on serije izgubljenih tekmi a opet je ostao? Mene to toliko živcira u našoj ligi, 2-3 poraza i ostavka... Što mislite o tome?

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
17 godina
neaktivan

Mislim da će Slaven biti prvak. Eto, rekao sam..  Smijeh

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan
HNL nogomet

ma dajte

to je obicna sprdacina od nogometa

poglećte samo dinamo protiv shaktara

nisu mogli par dodavanja odigrat kak se spada a kao prvak hrvatske

hajduk je odlicno odigral protiv deportiva

ovi svi ostali qurac

osim slavena i mozda jos njih 1 ili 2

nema love,krade se,nema talenta..nis od svega togaIzlanuo se

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
moderator
angel of fire kaže...

ma dajte

to je obicna sprdacina od nogometa

poglećte samo dinamo protiv shaktara

nisu mogli par dodavanja odigrat kak se spada a kao prvak hrvatske

hajduk je odlicno odigral protiv deportiva

ovi svi ostali qurac

osim slavena i mozda jos njih 1 ili 2

nema love,krade se,nema talenta..nis od svega togaIzlanuo se

Topic je "HNL nogomet", a ti pišeš o euro utkamicama - znači off-topic si :)!
17 godina
moderator
Pero Dinamit kaže...

evo Rijeka fino poderala Hajduk, baš mi je žao Smijeh i naravno već na početku piše se da je Vučević dao ostavku,toga ima samo kod nas nakon 2 izgubljene odmah ostavka. kako Ferguson nikad nije dobio ili dao ostavku a već 20god vodi Man Utd? Pa imao je i on serije izgubljenih tekmi a opet je ostao? Mene to toliko živcira u našoj ligi, 2-3 poraza i ostavka... Što mislite o tome?

Nije dao ostavku. I polako, svi bi sve odmah i na brzinu... Po Dinamu se pljuvalo jer je odigrao loše pripremne utakmice, pa se vidjelo poslije da nije tako loš (tj. najbolje je što imamo u HNL-u), čak dapače - povremeno izvrstan.

Hajduk je meni bolji nego prošle godine (najviše im fali Hrgović :) i nadam se da će se vratiti na staze uspjeha, kako bi i liga bila zanimljivija.

Slažem se s tobom - besmisleno je skidati glavu treneru nakon jednog ili dva poraza. Fakat se samo mazohisti u nas mogu baviti tim poslom...
17 godina
neaktivan
HNL nogomet

Ma ja pogledam samo tek toliko na telki ali na svaku tekmu koja se igra na Kantridi idem, veliki sam fan. A inaće Hr. nogomet je takav kakav je dosta nekvalitetan itd. ali je ipak naš pa se da pogledat Cool

"The people who cast the votes decide nothing. The people who count the votes decide everything." Joseph Stalin
17 godina
HNL nogomet

Jad i bijeda, nemam kaj drugo reći!

Moj vječno omiljeni klub uništili su Mamići, ja bi im sprašio barem 10god jer Dinamo je mogel biti jedan od boljih klubova Europe (Dudu, Čarli, Vuki, Modrić...+ neka kvalitetna kupnja i eto moćnog kluba!). Da ne govorim kako su pacerski stjerali Butinu.

Njihovi đepovi puni a ko hebe navijače!

Sve domaće njima ne paše, ono pravo zagrebačko i zagorsko kaj je Dinamo oduvijek bil.

Da ne velim od kud su Mamići.

Sve u svemu, potpuno sam razočaran u hrvatsku ligu i pomalo je mrzim!

Do toga je nažalost došlo.

Volim si pogledati svaršenstva španjolske i engleske lige, tamo se igra NOGOMET!

HNL-u bi trebal Papa da mu ispovijedi sve počinjene nepravde jer obični svećenik je za to preslab.

HNL=Plač

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
HNL nogomet

Naša liga je bijedna. Utakmice se igraju na livadama i poljima, a ukoliko i postoji stadion više je golubova nego gledatelja. Ligom dominira financijski najjača momčad (većinom dinamo, tu i tamo hajduk i još pokoji klub). Smiješno je kako naše ugledne firme "sponzoriraju" 2-3 kluba od kojih najviše novca dobije dinamo. Volim pogledati neke "derbije" jer bi trebali garantirati koliko-toliko kvalitetan nogomet. Liga nam je korumpirana i jadna i ne vidim boljitak ni za 10 godina. O kvaliteti naše lige govore i rezultati u europskim natjecanjima.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan
HNL nogomet

Slazem se sa Protectorom

a kako drugi klubovi mogu bit dobri kad im je godisnji budet manji od milijun kuna a dinamo od grada dobiva godisne 50m+sponzori

a hajduk tek 10m a onda se bas pitamo kako je to dinamo uvijek superijoran pa kako nece i bit kad ostali klubovi te novce nece nikad ni vidjet

pa jedva imaju za platit igrace evo jos jedna statistika najplaceniji igrac npr. intera zapresic je 20tisuca a u dinamu 200tisuca

17 godina
HNL nogomet

i još mi je najbolje što klubovi kupuju natrag svoje bivše igrače. recimo Dinamo, prodaju Budinu, Bišćana... i oni ne igraju godinama i onda ih kupi natrag i kao to je "veliko pojačanje, iskusan igrač" bla bla umjesto da traže/kupuju mlade talente i njih treniraju i naprave od njih nove Bišćane, Butne, Balabane...

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
17 godina
HNL nogomet

Pa da i ja kažem svoje, odem na Kantridu pogledati Rijeku, skoro svaku tekmu, a na TV tu i tamo.

A da budem iskren liga nam je očaj usporedivo s ligom 5 ali i više manje ostalim ligama Europe, mada nemamo najgoru ligu. Dosta da ne odem out theme.

hcsc
17 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

i još mi je najbolje što klubovi kupuju natrag svoje bivše igrače. recimo Dinamo, prodaju Budinu, Bišćana... i oni ne igraju godinama i onda ih kupi natrag i kao to je "veliko pojačanje, iskusan igrač" bla bla umjesto da traže/kupuju mlade talente i njih treniraju i naprave od njih nove Bišćane, Butne, Balabane...

to mi je najjače..hajduk ili dinamo prodaju igrača i onda ga za koju godinu vrate nazad kao udarno pjačanje kluba!?. tako i sa trenerima, daju mu otkaz radi loših rezultata i nesposobnosti pa ga nakon par sezona vrate??!!! prebolesnoooo...obični retaji, nesposobnjakoviči, spletkaroši i debili...da ja tako vodin moj klub u hattricku ka šta ga ovi debili vode prave klubove, propa bi mi odavno
17 godina
moderator

Meni nije jasno zašto svi napadaju klubove i njihove uprave zbog - prodaje igrača?!?

Pa igračima samima je to glavni, životni cilj! Čak ni najjači i najbogatiji klubovi ne mogu zadržati svoje glavne zvijezde, a kako bi onda to mogli naši?

Kada netko dobije ponudu za prelazak na pet ili deset puta veću plaću, pomuti mu se pamet (a kome ne bi) i više ne može igrati ni upola dobro kao što je prije igrao. Stotine primjera je za takve situacije, pa bi nema smisla nad time kukati. Prirodan proces!

17 godina
neaktivan
HNL nogomet

Najgore u svemu tome je primjer hrgovica decka prodaju i onda ga nezovu nazat u hajduk(inace navijac sam hajduka ali sve manje pratim HNL)

a dinamo ga kupi i onda on ispada u ocima torcide izdaica a sam hajduk ga nece svasta

tako je slucaj u cijelom svijetu vise igraci nemaju pravo glasa postali su doslovno komad mesa(mada se ja nebi bunio za te pare)Smijeh

17 godina
neaktivan
HNL nogomet

ja osobno nemam ništa protiv transfera ako su smišljeni i imaju neku svrhu...ali dovesti stare,islužene igrače koji su pred zalazom karijere (skoko,roso,tudor,živkovići) i još im dati debelu misečnu plaću kako bi se igrali turista po gradu, eee to mi nema baš smisla. stvar je u tome šta se ništa neplanira i sve živo se radi bezveze. kada bivši predsjednik hajduka grgić kaže da je uspija voditi hajduk godinama neplanski i blefirajući i to još smatra uspjehom, šta da čovik kaže na to

17 godina
neaktivan
HNL nogomet

a cujes zivkovic je igrao u bundesligi i ima iskustvo koje je potrebno za sefa obrane - ne mozes tu staviti nekoga od 20 godina .

Skoku su doveli jer je covjek igrao u Engleskoj i isto tako ima iskustva uteskim utakmicama , dobar u fazi obrane kao zadnji vezni a zna fino iznjeti loptu prema naprije i poslati je upotrebljivo u prostora jos u njega Andric tako da imaju dobre igrace za prekide napad i oduzimanja lopti .

Jos se ceka Jertec da se prikljuci momcadi .Bit je u tome da su tu uz iskusnjare i mladi igraci koju daju polet igri - ticinovic,gabric , kalinic te na golu izvrsni subasic koji odlicno brani i ja misli mda je to jedan od vecih dobitaka ove sezone .

Necu zvaku , hocu kusur !!!
17 godina
neaktivan
HNL nogomet

sve to stoji sta kazes ali problem je hrvatskih klubova financije

samo dinamo si  moze priustit da kupuje dobre igrace

ostali nemaju ni da plate svoje

17 godina
neaktivan
Xorantu kaže...

a cujes zivkovic je igrao u bundesligi i ima iskustvo koje je potrebno za sefa obrane - ne mozes tu staviti nekoga od 20 godina .

Skoku su doveli jer je covjek igrao u Engleskoj i isto tako ima iskustva uteskim utakmicama , dobar u fazi obrane kao zadnji vezni a zna fino iznjeti loptu prema naprije i poslati je upotrebljivo u prostora jos u njega Andric tako da imaju dobre igrace za prekide napad i oduzimanja lopti .

Jos se ceka Jertec da se prikljuci momcadi .Bit je u tome da su tu uz iskusnjare i mladi igraci koju daju polet igri - ticinovic,gabric , kalinic te na golu izvrsni subasic koji odlicno brani i ja misli mda je to jedan od vecih dobitaka ove sezone .

Zadrti sam Hajdukovac, ali ovo što ti pričaš o ovim starcima je presmješno. Živković odigra nekoliko tekmi vrhunski, onda uprska da je to za nevirovat. Dosta ti je pogledati derbije dok je igrao Dudu, kako je pravio Živkovića smiješnim (prva sezona živkovića u HNL-u) , a ovo što je napravio sharbini (20 godina) Živkoviću i Skoki u nedjelju je također u kategoriju smiješno (iz perspektive obrane, inače je ono bila golčina za naše uvjete). Skoko je nepokretan i nupotrebljiv, ne može trčati i još se mjesecima natezao sa ljudima iz Hajduka oko plaće i folirao da ima ponude iz inozemstva. Rosso da ne govorimo, di je taj??? Ti fosili nisu donjeli ništa dobra našim klubovima. Iznimka Prosinečki, ali on je igrao za masne pare, i svi znamo da je on jedan od bogova naših prostora. Tako da su mi smješni ovi što se vraćaju.

Inače naša liga je loša. Dinamo ima para pa vlada ligom, iako je klub u rasulu. Hajduk bolje da ne pričam jer me hvataju emocije. Osijek je prestao izbacivati mlade igrače, a svima je poznato da je on bio jedan od najvećih proizvođača igrača u našim krajevima, Rijeka propala, nekoliko sezona solidna, ali mislim da je kvaliteta ekipe u padu, Varteks totalno podbacio. Šibenik, Zadar itd. su  klubovi  koji blijesnu jednu sezonu, polusezonu i ponovno utonu u sivilo. Jedini pozitivan primjer i po meni drugi klub u Hrvatsko po snazi, (po nekakvom dojmu sređenosti prvi) je Slaven Belupo. Nadam se da će još dugo ostati na ovoj razini i da ga neće zadesiti sudbina većine manjih klubova u nas... vodeći ljudi lige i klubova trebaju početi sustavno i kvalitetno raditi i baviti se nogometom... previše je nesređeno stanje naše lige. Nitko ne očekuje kvalitetu jedne Engleske lige, ali mislim da naša liga može ponuditi kvalitetniji nogomet.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2008 13:57 (daseparo).
17 godina
neaktivan
daseparo kaže...
Rijeka propala, nekoliko sezona solidna, ali mislim da je kvaliteta ekipe u padu
 mislim da je baš suprotno...sad su se rješili nekoliko igrača koji su bili višak..nažalost osim toga otišao je i đalović koji je bio pola momčadi..no potpisali su ugovore sa novim klincima koji ako ostanu mogu za 2-3 godine povest ekipu ako ne po naslov onda bar da vode ravnopravnu borbu sa dinamom. to sve ovisi o politici kluba, al šta ste tiče perspektivnih igrača, rijeka ih ima možda i više od hajduka. evo jedan im je zabio golčinu u zadnjoj minuti u rijeci
15 godina
neaktivan
HNL nogomet

dinamo je šampion još ako prođe u europu bit će dobro

"Samo tako do kraja nema predaje"

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2010 16:57 (caky).
15 godina
neaktivan
HNL nogomet

dinamo je šampion!!!!!!!!!!!!

15 godina
neaktivan

to kralju!!!!!!!!!!!!!

DANAŠNJA DJECA SLUŠAJU CAJKE PRIČE O VUKOVARU NJIMA SU BAJKE!!
15 godina
neaktivan
HNL nogomet

Valjda ce na proljece netko bar malo zaprijetiti Dinamu

15 godina
neaktivan
HNL nogomet

Iako sam navijač Dinama,slažem se bilo bi dobro da Dinamo ima konkurenta u prvenstvu.

DANAŠNJA DJECA SLUŠAJU CAJKE PRIČE O VUKOVARU NJIMA SU BAJKE!!
15 godina
protjeran
HNL nogomet

Prodajem 5 karata Šibenik-Hajduk!Ako netko želi manje od pet,može.

CIJENA PO DOGOVORU!!!

15 godina
neaktivan

ja bi uzea min. 3 a mozda i sve

15 godina
neaktivan
HNL nogomet

Nekad je to bila sasvim solidna liga

Nova poruka
E-mail:
Lozinka: