HNK Hajduk Split izdvojena tema

poruka: 2.592
|
čitano: 791.006
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: HNK Hajduk Split
Ali doslovno ista priča kao zadnjih par godina. Dok je Hajduk prvi na ljestvici odmah kreće narativ "treba ugasiti ligu jer su svi preloši" iz straha da Hajduk osvaja. Pred kraj sezone kad Dinamo ili Rijeka dođu na vrh odmah prestaje taj narativ i kreću iste izlizane fore o fritulama i ruganje. I nitko više ne priča o kvaliteti lige. Prozirni ste.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina

Baš suprotno, ja bi volio da nam liga bude takva da imamo barem 2-3 kluba na razini tog "lošeg" Dinama u europi a ne da svako ljeto gasim tv kad krenem gledat antinogomet naših klubova u europi gdje neke Dinamo Tirane, Kilžilžari, Dile Gori i slični klubovi izgledaju kao PSG s obzirom na (ne)kvalitetu nogometa kojeg naši "real madridi" pružaju. Pa onda još kad krenu one priče eto svako danas igra nogomet, lopta je okrugla, vjetar je poče puhat kontra nas na poluvremenu i sl. pa taj isti amaterski klub što ih izbaci već u idućem kolu spuši 9 golova u dvije tekme protiv nekog prosječnog Slovačkog ili Moldavskog kluba što onda pokaže koliko je naša liga zpravo u k.

Eto vidit ćemo dokle će ići ovaj niz Hajduka i kako će na kraju prvenstvo završiti, ali kako god bilo jamčim ti da i iduće europske kvalifikacije očekuješ iste drame.

12 godina
antimadridista kaže...
Ali doslovno ista priča kao zadnjih par godina. Dok je Hajduk prvi na ljestvici odmah kreće narativ "treba ugasiti ligu jer su svi preloši" iz straha da Hajduk osvaja. Pred kraj sezone kad Dinamo ili Rijeka dođu na vrh odmah prestaje taj narativ i kreću iste izlizane fore o fritulama i ruganje. I nitko više ne priča o kvaliteti lige. Prozirni ste.

Liga nam je sranje i ne treba biti genijalac za vidjeti isto. 
Dovoljno je pogledai koja nam je liga na UEFA rankingu i koje su sve lige ispred nas.

Onda još dodaj na što nam sliči 2. liga gdje svi klubovi kvalitetom izgledaju kao da spadaju u 3. ili niži rang i znaš koliko je sati.

Prvo je 10-tak godina ligu privatizirao mafijaš iz međugorja pa nakon njegovog odlaska su prodisali i Dinamo i reprezentacija, to crno razdoblje hrvatskog nogometa je prošlo. Dinamo od kante za napucavanje u europi postao ozbiljan klub sa više nego zadovoljavajuććim rezultatima, reprezentacija na zadnja dva SP 2. i 3. mjesto i kakav smo pomak vidjeli u našoj ligi od tada pa do danas? Nikakav. I dalje taj Dinamo kakav je da je jedini konstantno igra tu europu, pa jbt sad već par godina imaš i to trećerazredno europsko natjecanje gdje čak upadaju i klobovi sa malte, san marina, gibraltara. U nokaut fazi igraju slovenski pa čak i bosanski klubovi a naši real madridi iz hrvatske ne mogu ni do ligaške faze natjecanja. O čemu mi pričamo? 

14 godina
ibme74 kaže...
reprezentacija na zadnja dva SP 2. i 3. mjesto i kakav smo pomak vidjeli u našoj ligi od tada pa do danas? Nikakav.

Ovo je jedna od većih sramota našeg HNS-a. Baš ne vidim da se ikako iskoristilo to neočekivano uspješno razdoblje naše repke, za koje je upitno hoće li se za naših života ponoviti. Kamo točno idu svi ti novci od natjecanja, TV prava, marketinga itd. Baš ne vidim da se infrastruktura nešto poboljšala. HNL se i dalje igra po oranicama, za Maksimir i Poljud se čeka da netko pogine pa će možda nešto biti... Sve iste priče ko i prije 2018.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Hexfire kaže...
ibme74 kaže...
reprezentacija na zadnja dva SP 2. i 3. mjesto i kakav smo pomak vidjeli u našoj ligi od tada pa do danas? Nikakav.

Ovo je jedna od većih sramota našeg HNS-a. Baš ne vidim da se ikako iskoristilo to neočekivano uspješno razdoblje naše repke, za koje je upitno hoće li se za naših života ponoviti. Kamo točno idu svi ti novci od natjecanja, TV prava, marketinga itd. Baš ne vidim da se infrastruktura nešto poboljšala. HNL se i dalje igra po oranicama, za Maksimir i Poljud se čeka da netko pogine pa će možda nešto biti... Sve iste priče ko i prije 2018.

Pa o tome pričam, tu smo gdje smo već godinama.

U cijeloj RH imaš jedan pošten stadion i taj stadion nismo samo sagradili negu su nam ga mađari sagradili.

I dan danas se igraju utakmice na travnjacima kao u Gorici i Vinkovcima. Sramota.

9 godina
Hexfire kaže...
ibme74 kaže...

upravo to.
Al likovi misle da je mamic izbjeglištvom odmah maknut iz hrv nogometa, i da se zlo koje je on napravio može ispraviti u 2 dana.

Ima tu i krivice klubova samih, medutim temelji su gadno oslabljeni a renovacija traje dugo.

15 godina
ibme74 kaže...
antimadridista kaže...

Liga nam je sranje i ne treba biti genijalac za vidjeti isto. 

Naravno da nam je liga sranje. Pa realno bila je i ostala sranje otkad smo samostalna država a odjednom svi kao da su pali s Marsa. Rekao bi čovjek da smo prije 10 godina bili ravnopravni sa Premier Ligom i La Ligom kad čitam komentare.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
4 godine
ibme74 kaže...

Baš suprotno, ja bi volio da nam liga bude takva da imamo barem 2-3 kluba na razini tog "lošeg" Dinama u europi a ne da svako ljeto gasim tv kad krenem gledat antinogomet naših klubova u europi gdje neke Dinamo Tirane, Kilžilžari, Dile Gori i slični klubovi izgledaju kao PSG s obzirom na (ne)kvalitetu nogometa kojeg naši "real madridi" pružaju.

Da, da, vi Dinamovci uvijek radite jednu te istu stvar.

Kad je Dinamo loš, cijela liga je vama loša, ništa ne valja, nema više Boga, Domovine, sve je otišlo u krasni k.... 

Nakon dva kola Europske lige svi ste poletjeli do nebesa; "Hej pogledaj , mi prvi, šest bodova, a pogledaj koji su klubovi ispod"..mi smo najbolji u Europi, Dinamo je pravi, Dinamo je pravi, šampion.

Čitam, ne vjerujem, isključujem mobitel i računalo i idem se napiti. (jogurta, ne pijem alkohol)

Meni se zbog toga ne čitaju portali, gasim tv, kao tebi kada gledaš Hajduka u europskim natjecanjima, razumijem, mrziš i to je to.

Dinamo bude klub s najmanje osvojenih bodova u Ligi prvaka, dinamo bude klub koji je izgubio s najvećim rezultatom u LP otkad je u ovakom obliku.

O tome se priča iza paravana.

Sramota za Hrvatsku, ali to je veliki Dinamo.

合気道 五段 Me, myself and I
15 godina
Zaporožac kaže...
ibme74 kaže...

Baš suprotno, ja bi volio da nam liga bude takva da imamo barem 2-3 kluba na razini tog "lošeg" Dinama u europi a ne da svako ljeto gasim tv kad krenem gledat antinogomet naših klubova u europi gdje neke Dinamo Tirane, Kilžilžari, Dile Gori i slični klubovi izgledaju kao PSG s obzirom na (ne)kvalitetu nogometa kojeg naši "real madridi" pružaju.

Da, da, vi Dinamovci uvijek radite jednu te istu stvar.

Kad je Dinamo loš, cijela liga je vama loša, ništa ne valja, nema više Boga, Domovine, sve je otišlo u krasni k.... 

Nakon dva kola Europske lige svi ste poletjeli do nebesa; "Hej pogledaj , mi prvi, šest bodova, a pogledaj koji su klubovi ispod"..mi smo najbolji u Europi, Dinamo je pravi, Dinamo je pravi, šampion.

Čitam, ne vjerujem, isključujem mobitel i računalo i idem se napiti. (jogurta, ne pijem alkohol)

Meni se zbog toga ne čitaju portali, gasim tv, kao tebi kada gledaš Hajduka u europskim natjecanjima, razumijem, mrziš i to je to.

Dinamo bude klub s najmanje osvojenih bodova u Ligi prvaka, dinamo bude klub koji je izgubio s najvećim rezultatom u LP otkad je u ovakom obliku.

O tome se priča iza paravana.

Sramota za Hrvatsku, ali to je veliki Dinamo.

Dinamo bar napreduje u europi za razliku od hajduka... prvih par godina su bili ocajni, odnosno ovo sto si naveo da je klub sto je izgubio s najvecim rezultatom, al imali su i dobrih partija i kad kazem napreduju, govorim da su dobili par dobrih ekipa, dok se hajduk nije maka s mrtve tocke od doba kad su Senijad Ibricic i Florin Cernat igrali za hajduk. Tako da sve je to diskutabilno sto govoris, hajduku je pruzena ove godine velika prilika za osvajanje, al moraju bit svjesni da ce se i dinamo dignit i pocet igrat, rijeka je po meni vec otpisana, al oni nikad... Tako da 3 boda po 3 boda i idemo po j.... titulu vise, mogli su i prosle godine osvojit da glupo nisu bodove gubili, i mogli su osvojit u vrijeme Valdasa da su imali vise srece.

4 godine
HNK Hajduk Split

Što god ti mislio, Srna i Bokšić su dva najbolja igrača HR repke u povisti i istoriji.

Modrić vam je Dalmatinac, Gvardiol Dalmatinac, Boban Hercegovac, moš do Dalmacije baciti kamen. Šuker Slavonac. 

Koga ste vi stvorili od 1982 kao vrhunskoga igrača ?

Nikoga, sve neki gejčići Zeko, Mlinka, Kranjček...  

合気道 五段 Me, myself and I
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 13:22 (Zaporožac).
14 godina
Zaporožac kaže...

Što god ti mislio, Srna i Bokšić su dva najbolja igrača HR repke u povisti i istoriji.

Modrić vam je Dalmatinac, Gvardiol Dalmatinac, Boban Hercegovac, moš do Dalmacije baciti kamen. Šuker Slavonac. 

Koga ste vi stvorili od 1982 kao vrhunskoga igrača ?

Nikoga, sve neki gejčići Zeko, Mlinka, Kranjček...  

Da Silvu 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
HNK Hajduk Split

Kako uvijek dođete na temu Dinamo? Mene uopće ne zanima Dinamo niti kada igra Hajduk protiv njih. Treba kartonirati ove što pokreću tenzije u ovoj temi.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice